ııııhh hiçbiri değil canım wc ye hergün düzenli çıkıyorum,regl ödemi de olamaz çünkü menapozdayım
callagenatics e bakıyordum sanırım sadece germe hareketleri var
evet genetik maalesef...öyle mi dersin?umarım öyle olur...seam sen menapozda mısın a-aaaa:26: ne zaman girdin daha çok gençsin genetik herhalde
neyse neyse bu aralar işi çok sıkıya aldıysan son 700 gr ı vericem diye vücut direniyor olabilir sen kafana takma bir anda bakarsın
-1 kg olmuşsun geçer geçer merak etme
kızlar callanitese baktım sıkılaşma için etkili bişeye benziyor ama ben onu yaparken içim bayılır çooookk yavaşlar
eski bir video olduğu için 80 lerden türk filmi izler gibi oldum kafasında bandanasıyla bi hülya avşar bi de serpil çakmaklı eksikarkadaki adamın yerine de yaşar alptekin olsa tam şımarık fabrikatör kızlı 80 ler filmi olur
yaşı müsait olanlar hatırlar(bu lafı ettiğime inanamıyorum ben yaşlanıyoruuuuuummm) özel tv ler ilk açıldığında yasemin evcim vardı gece jimnastiği yapardı saat gece 12 den sonra adına jimnastik denirse tabii saçma sapan seksi bişeydi kadının buğulu sesi ve bakışları permalı saçla birleşince bana onu hatırlattı iyice gıcık oldum
bu egzersiz etkili de 2000 li yıllarda çekilmiş bi video bulursam yapabilirim yoksa kendi kendime bişeyler yaparım herhalde zira zaman tüneline girmeye de 80 leri yeniden yaşamaya da hiiiiçç niyetim yok
ayy ne alem kadınsın:90::86:ben de seyrettim inan aklıma gelmemişti
iyi bakmamışsındıryaşlı bir kadın var o da yalan rüzgarındaki büyükanneye benziyor da adını hatırlayamadım
neyse ben kaçıyorum işlerim var sen de ++++ları dert etme artık öptüm bye
Aaaa!! hiç menopozda olabileceğini düşünemedim canım.az kalmış zaten hedefine! Yavaş yavaş gider bozmadığın sürece.!!!ııııhh hiçbiri değil canım wc ye hergün düzenli çıkıyorum,regl ödemi de olamaz çünkü menapozdayım
Çook hoşsunkızlar callanitese baktım sıkılaşma için etkili bişeye benziyor ama ben onu yaparken içim bayılır çooookk yavaşlar
eski bir video olduğu için 80 lerden türk filmi izler gibi oldum kafasında bandanasıyla bi hülya avşar bi de serpil çakmaklı eksikarkadaki adamın yerine de yaşar alptekin olsa tam şımarık fabrikatör kızlı 80 ler filmi olur
yaşı müsait olanlar hatırlar(bu lafı ettiğime inanamıyorum ben yaşlanıyoruuuuuummm) özel tv ler ilk açıldığında yasemin evcim vardı gece jimnastiği yapardı saat gece 12 den sonra adına jimnastik denirse tabii saçma sapan seksi bişeydi kadının buğulu sesi ve bakışları permalı saçla birleşince bana onu hatırlattı iyice gıcık oldum
bu egzersiz etkili de 2000 li yıllarda çekilmiş bi video bulursam yapabilirim yoksa kendi kendime bişeyler yaparım herhalde zira zaman tüneline girmeye de 80 leri yeniden yaşamaya da hiiiiçç niyetim yok
felluz aynen benimde üst karın gitti ama alt karın aynen duruyor, bu yüzden hiç zayıflamışım gibi gelmiyor, bir kaç gün sliminsixpack yaptım ama benim de devam etmem gerek
10 SAATDE 10 YAŞ GENÇLEŞ"
Callenetics egzersizleri tek kelime ile açıklanabilir : "Benzersiz"
ne dersiniz kızlar başlayalım mı hep birlikte ramazandan sonra.. ama ben bayramdan sonra memlekete gidiyorum 2 hafta yokum oralarda yapamam ki
:26:kızlaaaaaar :26:çok şaşkınım,dün tartıldım +300 çıktım,normaldir dedim çünkü önceki gün avm de yaklaşık 5 saat gezdim ve o gün çok su içemedim falan...önceki akşam köfte,akşam da hindi yedim ya bir hevesle tartıya çıktım belki - görürüm diye o da ne? şokkk+400 daha...etti mi sana +700:18:nerden geldi bu deli olacam?kaç gündür bakliyat,bulgur,kaçamak,meyve yok,yeşil çayımı içiyorum hatta dün mısır püsküllü,biberiyeli çayımı da içmiştim ek olarak o 300 ü göndermek adına...suyumu da 2 gündür düzenli içiyorum2-2.5 lt mutlaka...yani sadece sıcaklardan(bursa 2 gündür 37-38 derece) olamaz çünkü evim klimalı ve sadece akşamları çıkıyorum,herhangi bir ilaç da içmiyorum ki:26: varmı başka fikri olan yaaa imdaaat
canım tesekkürler:)ugrasmıssın bizi aydınlatıcı sekilde yazmıssın.ben hayatımda ilk kez duyuyorum bu sporu.tıplı lesliede sizlerden ögrendigim gibi :) 10 saat dene diyo.denemeye deger.ben senin gelmeni beklerim bayram dönüşü :)) şimdi youtubedan bakayım videolarına.
:26:kızlaaaaaar :26:çok şaşkınım,dün tartıldım +300 çıktım,normaldir dedim çünkü önceki gün avm de yaklaşık 5 saat gezdim ve o gün çok su içemedim falan...önceki akşam köfte,akşam da hindi yedim ya bir hevesle tartıya çıktım belki - görürüm diye o da ne? şokkk+400 daha...etti mi sana +700:18:nerden geldi bu deli olacam?kaç gündür bakliyat,bulgur,kaçamak,meyve yok,yeşil çayımı içiyorum hatta dün mısır püsküllü,biberiyeli çayımı da içmiştim ek olarak o 300 ü göndermek adına...suyumu da 2 gündür düzenli içiyorum2-2.5 lt mutlaka...yani sadece sıcaklardan(bursa 2 gündür 37-38 derece) olamaz çünkü evim klimalı ve sadece akşamları çıkıyorum,herhangi bir ilaç da içmiyorum ki:26: varmı başka fikri olan yaaa imdaaat
canım sen çok gençsin ya menopoz deyince şaşırdım aklıma cerrahi menopoz gelmişti ama genetikmiş meğer, geçmiş olsun canım..ııııhh hiçbiri değil canım wc ye hergün düzenli çıkıyorum,regl ödemi de olamaz çünkü menapozdayım
kızlar callanitese baktım sıkılaşma için etkili bişeye benziyor ama ben onu yaparken içim bayılır çooookk yavaşlar
Ben alt karın egzersizleri yapmayı düşünüyorum ordaki yağlar harekete geçsin.internetten bulabiliriz sanırım; alt karın,üst karın egzersizleri filan...şu inatçı göbeğimizle en donanımlı bir şekilde savaşacaz bakalım nereye kadar direnecek:))bendede alt karın gitti üst duruyor oda belle birleşince zayıflamış gibi durmuyorum ..7 kilo verdim aynı pantolonları giyiyorum bel ve üst karın pantolonu tutuyor alt karınla basen kısmında bolluklar oluşuyor
SüperÇok güzel kararlar almışsın, uygularken de kolaylıklar dilerim..
Günaydınlaarrrr,çok yerinde bir karar,bende ay başlarını çok severim,yeni başlangıçlar için kararlar alırım,ve mutlaka faydasını görürüm.bugün hem evimle hem kendimle ilgilenecem:))
felluz tesekkur ederim :)ben de ay başında alınan kararların uygulandıgını ve işlerin rast gittigine inanırım :) 1 haftadır bugunu bekledim ve hazırladım:116:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?