Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ııııhh hiçbiri değil canım wc ye hergün düzenli çıkıyorum,regl ödemi de olamaz çünkü menapozdayım

Kızlar merhaba..
Ben de giremedim kaç gündür, işlerim inanılmaz yoğun,ama her gün mutlaka yazmasam da okuyorum sizi.. : )
Benim de çok hızlı gitmiyor, hatta gitmiyor.. : (
Sabırlı olmaya çalışıyorum, bir şekilde aşıcaz inşallah. Bu arada slim up cihazina da başlıyorum, bacaklarım bir felaketler,
Bunlarla ödem atıp, sıkılaşmam lazım.

Sabah : KK (yumurta,peynir,zeytin,ceviz,domates,salatalık,y.biber,yeşil çay)
09: 00

Hala acıkmadım ,1 saate kadar bir şeyler yerim sanırım.

seam sen menapozda mısın a-aaaa:26: ne zaman girdin daha çok gençsin genetik herhalde
neyse neyse bu aralar işi çok sıkıya aldıysan son 700 gr ı vericem diye vücut direniyor olabilir sen kafana takma bir anda bakarsın
-1 kg olmuşsun geçer geçer merak etme

callagenatics e bakıyordum sanırım sadece germe hareketleri var

slm xc9

bence call sadece germe hareketlerinden oluşmuyor cardio call yağ yakımını hızlandırıyormuş aynı zamanda sıkılaşmayı sağlıyormuş
benim bacaklarım için çok gerekli ozellikle iç bacaklar yürürken sallanmasına sinir oluyorum cardio call indirmeye çalıştım ama beceremedim sen yapmayı düşünüyor musun

evet genetik maalesef...öyle mi dersin?umarım öyle olur...

Son düzenleme:
kızlar callanitese baktım sıkılaşma için etkili bişeye benziyor ama ben onu yaparken içim bayılır çooookk yavaşlar
eski bir video olduğu için 80 lerden türk filmi izler gibi oldum kafasında bandanasıyla bi hülya avşar bi de serpil çakmaklı eksik arkadaki adamın yerine de yaşar alptekin olsa tam şımarık fabrikatör kızlı 80 ler filmi olur
yaşı müsait olanlar hatırlar(bu lafı ettiğime inanamıyorum ben yaşlanıyoruuuuuummm) özel tv ler ilk açıldığında yasemin evcim vardı gece jimnastiği yapardı saat gece 12 den sonra adına jimnastik denirse tabii saçma sapan seksi bişeydi kadının buğulu sesi ve bakışları permalı saçla birleşince bana onu hatırlattı iyice gıcık oldum
bu egzersiz etkili de 2000 li yıllarda çekilmiş bi video bulursam yapabilirim yoksa kendi kendime bişeyler yaparım herhalde zira zaman tüneline girmeye de 80 leri yeniden yaşamaya da hiiiiçç niyetim yok

ayy ne alem kadınsın:90::86:ben de seyrettim inan aklıma gelmemişti

ayy ne alem kadınsın:90::86:ben de seyrettim inan aklıma gelmemişti

iyi bakmamışsındır yaşlı bir kadın var o da yalan rüzgarındaki büyükanneye benziyor da adını hatırlayamadım
neyse ben kaçıyorum işlerim var sen de ++++ları dert etme artık öptüm bye

iyi bakmamışsındır yaşlı bir kadın var o da yalan rüzgarındaki büyükanneye benziyor da adını hatırlayamadım
neyse ben kaçıyorum işlerim var sen de ++++ları dert etme artık öptüm bye

benim de işim var bende tekrar izlerken daha dikkatli bakıcam

ııııhh hiçbiri değil canım wc ye hergün düzenli çıkıyorum,regl ödemi de olamaz çünkü menapozdayım
Aaaa!! hiç menopozda olabileceğini düşünemedim canım.az kalmış zaten hedefine! Yavaş yavaş gider bozmadığın sürece.!!!
Çook hoşsunkitabı vardı da güvelendi attım.en iyisi leslie yapayım ancak yapabiliyorum...

Son düzenleme:
felluz aynen benimde üst karın gitti ama alt karın aynen duruyor, bu yüzden hiç zayıflamışım gibi gelmiyor, bir kaç gün sliminsixpack yaptım ama benim de devam etmem gerek

bendede alt karın gitti üst duruyor oda belle birleşince zayıflamış gibi durmuyorum ..7 kilo verdim aynı pantolonları giyiyorum bel ve üst karın pantolonu tutuyor alt karınla basen kısmında bolluklar oluşuyor

bende 10-26 ağustos arası yokum

canım bendede aynı sorun var 2 gün önce 300 gr fazlalık vardı dün 1 e çıktı bugün 400 fazla (3 gündür kabızlıkta yaşamıyorum ) bide 4 gündür leslie başladım hareketlerim iyice artı kiloda arttı bunda bir gariplik var :18: bende hem menapoz, hem haşimato hemde, D vitamini eksikliği var vücudum kilo almaya ben vermeye çalışıyorum....savaşı ben kazanınca 200-300 gram gidiyor buda ayda 2 kg yu zor buluyor ramazanın 24. günü 1.200 ancak verebildim oda ilk hafta verdim 2 haftadır aynıyım hatta 200 gram fazla

dünkü faaliyetlerim ve menüm
evden işe 25 dkk yürüyüş
işten eve 25 dkk yürüyüş
gece 1 de leslie 3

iftar.....3 tane zeytin, tarhana çorbası, kabak yemeği, naneli yoğurt,yarım ayva, 2 dal marul,ayran
sahur...kıymalı yumurtayla KKK ve süt

rica ederim canım, videolarına baktıktan sonra hala aynı fikirdemisin bilmiyorum ama ben yalnız da kalsam yapicim, acayip taktım kafaya, zaten bir aydır motive olmaya çalışıyordum ve bu sabah sahurdan sonra beginning call yaptım bile :)

canım bence sen 1 süre tartılma en azından birkaç gün, beynimizin bize yaptığı oyunlardan biridir diye düşünüyorum, seni hedefine tam ulaşmak üzere iken yıldırmaya, caydırmaya çalışıyor, dikkatini başka yöne çevir, kafaya takma ve bir süre sonra tekrar tartıl.. o zaman eksi çıkacaktır..
canım sen çok gençsin ya menopoz deyince şaşırdım aklıma cerrahi menopoz gelmişti ama genetikmiş meğer, geçmiş olsun canım..

xc9 çok hoşsun yaa.. yasemin evcimi hayal meyal hatırlıyorum hatta varsa şimdi videolarını izlemek istedi canım birazdan bakicim :) geçen yıl ilk call teyzenin metini duyup videoyu izlediğimde seninle aynı duyguları yaşadım ben de ve call defterini kapatıp, jillian 30 ds yapmıştım çok da keyifliydi şiddetle tavsiye ederim..
70 in altına indiğimde tekrar buluşmak istiyorum jilly ile ama şu anda bu kilo ile yapmam mümkün değil oldukça hoplamalı ve zıplamalı bir program ve benim ciddi bel fıtığı problemim var.. herhangi bir sağlık problemi olmayan ( her türlü fıtık, eklem problemleri vs) herkese tavsiyemdir jillian ama kilolarının benden az olması da tercih sebebidir..

neyse benim call dan başka seçeneğim yok, aslında pilates de bir seçenek, yaklaşık 1 ay önce ebrunun yeni başlayanlar için pilates diye bir videosunu da indirdim ama o da çok sıkıcı ve ebrunun bıdıbıdılarına da tahmmül edemiyorum, call teyzenin en azından yaşına hürmeten emeğine de saygı duyarak call yapıcam hem her ikisini de yapmış olanlar call ı öneriyorlar, ben de kararımı call teyzeden yana verdim..
bayrama kadar ve yapabilirsem izinli iken de beginning yapıp, eve döndüğümde de 10 saatte 10 yaş gençleş yapıcam bana katılmak isteyenleri bekliyorum..

ha bu arada xc9 sana dün verdiğim topicteki linkte yeni çekilmiş videolar da var, kabarık saçlı eski insanlar yok, daha renkli ve iç açıcı lakin, hareketler yine slow motion tahammül eder misin bilmem..

bu arada sen de benim kafadansın yerinde duramayan birisin,burcunu sorabilir miyim? ateş grubu olduğunu tahmin ediyorum ama.. ben aslanım sen de aslan, yay veya koç olabilirsin eğer hiç biri isen yükselenin onlardan biridir kesin :)
bu arada bugün call yaptım demiştim, sonuçlarını merak edenler olacaktır video bitmek bilmedi ama sonrası bence çok güzeldi, ne kardiyo, ne ağırlık ne güç hepsinden farklı bir hiss vardı ve ben bu hissi sevdim.. nasıl tarif edeyim bilemiyorum ama şöyle kemiklerime kadar tüm kaslarımın çalıştığını gerçekten hissettim.. bir kaç saat titreşim yaydılar sanki dediğim gibi be bu hissi sevdim
hiç te esnek olmayan şu hantal bedenimle hareketlerin hakkını veremedim tabi ki ama bu kadarı bile yetti...
evet kızlar şimdi gidip te call sitesine yazicim, öpüldünüz

Son düzenleme:
sahur:
karatay kahvaltısına ek olarak bool tereyağlı bazlama

iftar:
dövmeli yoğurt çorbası
fırında tavuk
salata olucak

bendede alt karın gitti üst duruyor oda belle birleşince zayıflamış gibi durmuyorum ..7 kilo verdim aynı pantolonları giyiyorum bel ve üst karın pantolonu tutuyor alt karınla basen kısmında bolluklar oluşuyor
Ben alt karın egzersizleri yapmayı düşünüyorum ordaki yağlar harekete geçsin.internetten bulabiliriz sanırım; alt karın,üst karın egzersizleri filan...şu inatçı göbeğimizle en donanımlı bir şekilde savaşacaz bakalım nereye kadar direnecek:))

Son düzenleme:
Sabah:kkk

Öğlen:4 kaşık keşkek,4 kaşık taze fasülye,1kase yoğurt.

Akşam hafif şeyler yemeyi düşünüyorum ,yoğurt salata filan.yazarım :)

Son düzenleme:
xc9 senden sonra yasemin evcimi izledim.. valla, jimnastikten başka herşeye benzemese burada da paylaşacaktım videoyu ama paylaşamazdım çok kötüydü görüntü maalesef.. bi de o zamanlar tombul hatun makbulmuş heralde ki yayınlıyorlamış bıngıl bıngıl da olsa..

canım senden alıntı yapmayı unutmuşum, inşallah sıkıntın her neyse tez zamanda gider ve huzura kavuşursunuz ailece..

Akşam eve geç geldim bildirim yapamadım akşam yemeğinde 4 kaşık.tavuk sote salata yedim bu sabah klasik karatay kahvaltısı öğlen 4 tane köfte çoban salata akşam da güveç yiyeceğim inşallah tek sıkıntım saat 9gibi yiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…