Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

her zaman olmasa da regl öncesi iştahım çook açık ve/veya tatlı isteğim oluyor, kazasız altlattığım da oluyor ama atlatamadığımda.. karatayda günkurusu arasına kaymak ve ceviz, tatlı isteğine bire bir..

kk da kilo çizelgesi diye aratırsan bulursun canım..

akasyacım özel değilse 10 gün önce gelen ziyaretçi derken? merak ettim ya..

Aaaa!! hiç menopozda olabileceğini düşünemedim canım.az kalmış zaten hedefine!
sen normal olanı düşündün,anormal olan benim

tüm olumsuz şartlara rağmen zayıflamaya karar vermen takdire şayan

teşekkür ederimbirkaç gün tartılmayacağım evet:18:

öncelikle cappuccino işlenmiş gıdadır ve karataya uygun değildir,umarım şekersiz içmişsindir,şekerli ise çantalayacağım baklavanın sebebidir çünkübaklava için ayrıca çantalamalıhenüz yeni başlamışken motivasyonunun tam olması gerek...listeye girmek için menülerimizi hergün paylaşıyoruz, kilo tablosu dediğin alttaki çizelgelerimiz mi?

Son düzenleme:
Sorun halledilmiş:) gözünaydııınnn:)
Egzersizlere bakacam fırsat bulunca.teşekkürler:)

sen normal olanı düşündün,anormal olan benim
Canım bizim ailede menopoz yaşı45 !.3 yılım kalmış şunun şurasında,şimdiden her adet olacağım zaman 10 gün önceden ağrılarım başlıyor.bizim genetiğimiz de böyleymiş:))

hahhha sorun belli olmuş,kriz aşılmış bizim ahali regl terörümden illallah demeye başladıydı ki menapoza girdim...şimdi sessiz sakin yuvamız...

Benim regl öncesi ve zamanlarımdaki aşermelerim minimuma indi abartılı derecede tatlı yerdim.çok şükür ki karatay diyeti iyi geldi:) yine de geçenlerde kendimi tutamayıp künefeye saldırmıştım:) bunu engellemek için o günlere yakın; canım istemezse bile sabahları kuru kayısı yiyorum..işe yarıyor.!

Kızlar cumartesiden beri aynı kilodayım. 100 gr bile gitmiyor. Adetim de bitti. Spor sa yapıyorum. Akşamları erkenden yiyorum. Kahvaltıda 1 yumurta mı yesem acaba?

Kızlar cumartesiden beri aynı kilodayım. 100 gr bile gitmiyor. Adetim de bitti. Spor sa yapıyorum. Akşamları erkenden yiyorum. Kahvaltıda 1 yumurta mı yesem acaba?

ben yumurtayı sevmediğimden son dönemlerde 1 yiyorum ancak çabuk acıkıyorum ve öğlen de yiyorum,çorba yoğurt gibi hafif şeyler...dene bir süre bakalım:26:

Son düzenleme:
selam kızlar

dünki aktivite ve menülerim

evden işe 25 dkk yürüyüş
işten eve 25 dkk yürüyüş
gece leslie 3

iftar..3 zeytin,tarhana çrbsı, kabak,keten toh. yoğurt,2 tane marul,taze incir (Gİ düşsün diye yoğurdun içine doğradım lezzetli oldu)
sahur..KKK (yumurta,domates,biber,kıymalı) ve süt

canım ne kadar acelecisin ...daha yeni başladın ... geçen hafta 2.700 gram verdin bu hafta 100 gram bile veremedim diye yakınıyorsun....her hafta kg vereceksin diye bişey yok bazen vereceksin bazen duraksama yaşayacaksın.. bizler neler çekiyoruz bir bilsen hep duraksama yaşamak seam, ben ve xc9 a düşüyor

aaa bak ben orayı kaçırmışım!!!sen zaten geçen hafta neredeyse 1 aylık kilo vermişsin...o zaman normal yani durumun...vücuduna zaman tanı...ohooo gül ablamın dediği gibi bizler kaplumbağa hızında ilerliyoruz da pes etmiyoruz...

genelde ilk başlarda oluyor sonrasın da pekde etkilenmiyoruz tatlı krizine en iyi çare gün kurusu yada yogurdun içine biraz ceviz biraz tarçın bastırıyor tatlı ihtiyacını

başlama tarihiniz 13.03.2013 (özel seçilmiş bir gün gibi 13 3 13 )
4.5 ay olmuş 16 kg vermişsiniz hepsini karataylamı verdiniz

kaldı 2 kilo

:119: hoşgeldiniz ve tebrik ederim hedefe az kalmış

başlangıcımız ve hedefimiz hemen hemen aynı ben 79 la başladım 60 hedefim siz 78 le başlamışsınız 57 hedefiniz
19 kilo vermişsiniz bunu ne kadar sürede verdiniz, sadece karataymı yaptınız, spor olarak neler yaptınız
bizimle paylaşırsanız memnun oluruz

Son düzenleme:
5.5 ayda . karatay diyeti ve pilates yaptım.ne yediğin değil ne kadar yediğin önemli birde.bu benim 2. kez kilo ile savaşım ve ben kazanacağım :) 2 hamileliğimde de çok kilo almıştım.ama azimden hiç bir şey kurtulamaz .benim evim eşim ve oğlumdan dolayı tatlı ve çikolata cennetidir bende evede sürekli pasta ve kekler yapan birisi olmama rağmen verdim.isteyin ve yapın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…