her zaman olmasa da regl öncesi iştahım çook açık ve/veya tatlı isteğim oluyor, kazasız altlattığım da oluyor ama atlatamadığımda.. karatayda günkurusu arasına kaymak ve ceviz, tatlı isteğine bire bir..arkadaslar size sorum var.regl oldugunuz gün diet nasıl gidiyor?bozuyor musunuz?cok mu yiyorsunuz?yoksa diger günden farkı yok mu?
ben bugun regl oldum ve canım anormal seker ve karbonhidrat istedi.muz kuruyemiş ve bulgur pilavıyla geciştirdim ama muzu biraz abartmış olabilirim
bugun yediklerim:
sabah:1 yumurtalı kkk 1 seftali,4 kayısı
ögle:bir avuc fındık
aksam:sütlü kahve 1 kase karışık kuruyemiş,4 kaşık bulgur,iki büyük muz
bu arada bugun birikmiş işlerimi hallettim,kendime bakım yaptım.çok süslenemedim ama bakımlı oldum
kk da kilo çizelgesi diye aratırsan bulursun canım..bugün tam kendimle gurur duya duya gidiyordum ki son anda hata yaptım çok pişmanım
sabah 12'de mükemmel bi karatay kahvaltısı yaptım ve akşam saat 9'a kadar hiçbişey yemedim ve açlık da hissetmedim (sadece bi cappuccino içtim). akşam eve geldim saat 9 buçukta akşam yemeği yedim ! neyseki sadece haslanmış tavuk ve kabak yemeği yedim. ama yemekten sonra dayanamadım 1 buçuk baklava yedim :26:
az önce 20 dk yürüdüm ama hala pişmanım. bidaha yemicem
bu arada pazartesi günleri yarışmalara nasıl katılıyoruz ve kilo tablosu nasıl yapılıyor? bilen biri bana yardımcı olabilir mi lütfen?
akasyacım özel değilse 10 gün önce gelen ziyaretçi derken? merak ettim ya..Günaydın arkadaşlar,
Hayatımı kabusa çeviren durum belli oldu, tam 10 gün önce gelen ziyaretçiBen de anlayamamıştım kendimi ama neyse ki sorun çözüldü, yeniden gülümseyebiliyorum
Bu sabah standart kk yapıldı ve kaçamaksız devam edilecek
sen normal olanı düşündün,anormal olan benimAaaa!! hiç menopozda olabileceğini düşünemedim canım.az kalmış zaten hedefine!
tüm olumsuz şartlara rağmen zayıflamaya karar vermen takdire şayancanım bendede aynı sorun var 2 gün önce 300 gr fazlalık vardı dün 1 e çıktı bugün 400 fazla (3 gündür kabızlıkta yaşamıyorum ) bide 4 gündür leslie başladım hareketlerim iyice artı kiloda arttı bunda bir gariplik var :18: bende hem menapoz, hem haşimato hemde, D vitamini eksikliği var vücudum kilo almaya ben vermeye çalışıyorum....savaşı ben kazanınca 200-300 gram gidiyor buda ayda 2 kg yu zor buluyor ramazanın 24. günü 1.200 ancak verebildim oda ilk hafta verdim 2 haftadır aynıyım hatta 200 gram fazla
teşekkür ederimcanım bence sen 1 süre tartılma en azından birkaç gün, beynimizin bize yaptığı oyunlardan biridir diye düşünüyorum, seni hedefine tam ulaşmak üzere iken yıldırmaya, caydırmaya çalışıyor, dikkatini başka yöne çevir, kafaya takma ve bir süre sonra tekrar tartıl.. o zaman eksi çıkacaktır..
canım sen çok gençsin ya menopoz deyince şaşırdım aklıma cerrahi menopoz gelmişti ama genetikmiş meğer, geçmiş olsun canım..
bugün tam kendimle gurur duya duya gidiyordum ki son anda hata yaptım çok pişmanım
sabah 12'de mükemmel bi karatay kahvaltısı yaptım ve akşam saat 9'a kadar hiçbişey yemedim ve açlık da hissetmedim (sadece bi cappuccino içtim). akşam eve geldim saat 9 buçukta akşam yemeği yedim ! neyseki sadece haslanmış tavuk ve kabak yemeği yedim. ama yemekten sonra dayanamadım 1 buçuk baklava yedim :26:
az önce 20 dk yürüdüm ama hala pişmanım. bidaha yemicem
bu arada pazartesi günleri yarışmalara nasıl katılıyoruz ve kilo tablosu nasıl yapılıyor? bilen biri bana yardımcı olabilir mi lütfen?
Sorun halledilmiş:) gözünaydııınnn:)Günaydın arkadaşlar,
Hayatımı kabusa çeviren durum belli oldu, tam 10 gün önce gelen ziyaretçiBen de anlayamamıştım kendimi ama neyse ki sorun çözüldü, yeniden gülümseyebiliyorum
Bu callaneticsin sadece karın bölgesi için olanı var quick callanetics stomach , hem daha kısa sürüyor hem de hedef bölge için ve çok etkili, ben onu öneririm..
Canım bizim ailede menopoz yaşı45 !.3 yılım kalmış şunun şurasında,şimdiden her adet olacağım zaman 10 gün önceden ağrılarım başlıyor.bizim genetiğimiz de böyleymiş:))sen normal olanı düşündün,anormal olan benim
Sabah:kkk
Öğlen:4 kaşık keşkek,4 kaşık taze fasülye,1kase yoğurt.
Akşam:salata,2 parça tavuk,1 kaşık humus,2 çiğ köfte.
Akşam yemeği yediğim için çok pişmanımçok hafif yemeği düşünüyordum olmadı
akasyacım özel değilse 10 gün önce gelen ziyaretçi derken? merak ettim ya..
Sabah:kkk
Öğlen:4 kaşık keşkek,4 kaşık taze fasülye,1kase yoğurt.
Akşam:salata,2 parça tavuk,1 kaşık humus,2 çiğ köfte.
Akşam yemeği yediğim için çok pişmanımçok hafif yemeği düşünüyordum olmadı
Kriz aşıldı evet sağol canımNe güzel ya sıklıkla keşkek yiyorsun, çok severim ben de ama düğün dernek dışında yiyebilmek zor buralarda..
Günaydın arkadaşlar,
Bu sabah standart kk yapıldı ve kaçamaksız devam edilecek
Benim regl öncesi ve zamanlarımdaki aşermelerim minimuma indi abartılı derecede tatlı yerdim.çok şükür ki karatay diyeti iyi geldi:) yine de geçenlerde kendimi tutamayıp künefeye saldırmıştım:) bunu engellemek için o günlere yakın; canım istemezse bile sabahları kuru kayısı yiyorum..işe yarıyor.!arkadaslar size sorum var.regl oldugunuz gün diet nasıl gidiyor?bozuyor musunuz?cok mu yiyorsunuz?yoksa diger günden farkı yok mu?
ben bugun regl oldum ve canım anormal seker ve karbonhidrat istedi.muz kuruyemiş ve bulgur pilavıyla geciştirdim ama muzu biraz abartmış olabilirim
Kriz aşıldı evet sağol canımNe güzel ya sıklıkla keşkek yiyorsun, çok severim ben de ama düğün dernek dışında yiyebilmek zor buralarda..
Bizim burda (Hatay yöresinde)geleneksel adak günlerimizde yapılır...ramazan ayının belli günlerinde,mesela bugün de var,keşkekler pişirilir,namazlar kılınır.aş dağıtılır,çiğ et dağıtılır.bugün bir akrabamız yapıyor oraya davetliyim,yine yemekler pişecek kendimle mücadele edecem...
anladım canım, hayatımı kabusa çeviren falan demiştin sanırım da ben daha ciddi bişey sanmışım.. geçmiş olsun o zaman..Canım işte bu bizi her ay ziyaret eden, tatlıya yönelten, kaçamak yaptıran arkadaş yok muişte o ta kendisi
Kızlar cumartesiden beri aynı kilodayım. 100 gr bile gitmiyor. Adetim de bitti. Spor sa yapıyorum. Akşamları erkenden yiyorum. Kahvaltıda 1 yumurta mı yesem acaba?
Kızlar cumartesiden beri aynı kilodayım. 100 gr bile gitmiyor. Adetim de bitti. Spor sa yapıyorum. Akşamları erkenden yiyorum. Kahvaltıda 1 yumurta mı yesem acaba?
canım ne kadar acelecisin...daha yeni başladın ... geçen hafta 2.700 gram verdin bu hafta 100 gram bile veremedim diye yakınıyorsun....her hafta kg vereceksin diye bişey yok bazen vereceksin bazen duraksama yaşayacaksın.. bizler neler çekiyoruz bir bilsen hep duraksama yaşamak seam, ben ve xc9 a düşüyor
genelde ilk başlarda oluyor sonrasın da pekde etkilenmiyoruz tatlı krizine en iyi çare gün kurusu yada yogurdun içine biraz ceviz biraz tarçın bastırıyor tatlı ihtiyacını
kaldı 2 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?