çok iyi yapmışsın bir kadın ister zayıf ister şişman olsun her daim bakımlı ve alımlı olmalı
kızlar fazla kilolarınızı kocalarınızın gözüne gözüne sokmayın ben her türlü güzelim edalarıyla dolanın ortalıktaçekici olmanın %90 ı psezantasyonla ilgilidir
sen ne gösterirsen erkekler onu görürler
.......Çook hoşsunkitabı vardı da güvelendi attım.en iyisi leslie yapayım ancak yapabiliyorum...
rica ederim canım, videolarına baktıktan sonra hala aynı fikirdemisin bilmiyorum ama ben yalnız da kalsam yapicim, acayip taktım kafaya, zaten bir aydır motive olmaya çalışıyordum ve bu sabah sahurdan sonra beginning call yaptım bile :)
....................
xc9 çok hoşsun yaa.. yasemin evcimi hayal meyal hatırlıyorum hatta varsa şimdi videolarını izlemek istedi canım birazdan bakicim :) geçen yıl ilk call teyzenin metini duyup videoyu izlediğimde seninle aynı duyguları yaşadım ben de ve call defterini kapatıp, jillian 30 ds yapmıştım çok da keyifliydi şiddetle tavsiye ederim..
70 in altına indiğimde tekrar buluşmak istiyorum jilly ile ama şu anda bu kilo ile yapmam mümkün değil oldukça hoplamalı ve zıplamalı bir program ve benim ciddi bel fıtığı problemim var.. herhangi bir sağlık problemi olmayan ( her türlü fıtık, eklem problemleri vs) herkese tavsiyemdir jillian ama kilolarının benden az olması da tercih sebebidir..
neyse benim call dan başka seçeneğim yok, aslında pilates de bir seçenek, yaklaşık 1 ay önce ebrunun yeni başlayanlar için pilates diye bir videosunu da indirdim ama o da çok sıkıcı ve ebrunun bıdıbıdılarına da tahmmül edemiyorum, call teyzenin en azından yaşına hürmeten emeğine de saygı duyarak call yapıcam hem her ikisini de yapmış olanlar call ı öneriyorlar, ben de kararımı call teyzeden yana verdim..
bayrama kadar ve yapabilirsem izinli iken de beginning yapıp, eve döndüğümde de 10 saatte 10 yaş gençleş yapıcam bana katılmak isteyenleri bekliyorum..
ha bu arada xc9 sana dün verdiğim topicteki linkte yeni çekilmiş videolar da var, kabarık saçlı eski insanlar yok, daha renkli ve iç açıcı lakin, hareketler yine slow motion tahammül eder misin bilmem..
bu arada sen de benim kafadansın yerinde duramayan birisin,burcunu sorabilir miyim? ateş grubu olduğunu tahmin ediyorum ama.. ben aslanım sen de aslan, yay veya koç olabilirsin eğer hiç biri isen yükselenin onlardan biridir kesin :)
bu arada bugün call yaptım demiştim, sonuçlarını merak edenler olacaktır video bitmek bilmedi ama sonrası bence çok güzeldi, ne kardiyo, ne ağırlık ne güç hepsinden farklı bir hiss vardı ve ben bu hissi sevdim.. nasıl tarif edeyim bilemiyorum ama şöyle kemiklerime kadar tüm kaslarımın çalıştığını gerçekten hissettim.. bir kaç saat titreşim yaydılar sanki dediğim gibi be bu hissi sevdim
hiç te esnek olmayan şu hantal bedenimle hareketlerin hakkını veremedim tabi ki ama bu kadarı bile yetti...
evet kızlar şimdi gidip te call sitesine yazicim, öpüldünüz
rica ederim canım, videolarına baktıktan sonra hala aynı fikirdemisin bilmiyorum ama ben yalnız da kalsam yapicim, acayip taktım kafaya, zaten bir aydır motive olmaya çalışıyordum ve bu sabah sahurdan sonra beginning call yaptım bile :)
mahzen77 baktım videolara sen de xc9da haklısınız 80ler.bayolar saçlar falan insanın motivasyonunu kırıyorama madem bu kadar övgü almış ve sen de memnun kalmışsın denemeye deger diyorum.. daaa daha leslie 1 kere yaptım şaka bi yana merak ettim ben de etkisini hissetmek istiyorum:13:
kitap güvelenmiş ama kadın hala dimdik son yıllarda yapılmış bir ropörtajın videosunu izledim
senin verdiğin link açılmadı tekrar deneyeyim şaka bi yana çok etkili olduğuna ikna oldum videodaki herkes kalem gibiydi çok beğendim leslie yi sıcakta yapamıyorum onu anladım kardiyo olarak zaten yürüyorum sıkılaşmak için call ı deneyeceğim
burcum oğlak yükselenim terazi sanırım yükselenim hava grubu olduğu için olabilir aslınla fiziksel aktivitem ateş grubuna göre daha az ama zihinsel aktivitem bazen böyle pik yapıyor
xc9 senden sonra yasemin evcimi izledim.. valla, jimnastikten başka herşeye benzemese burada da paylaşacaktım videoyu ama paylaşamazdım çok kötüydü görüntü maalesef.. bi deo zamanlar tombul hatun makbulmuş heralde ki yayınlıyorlamış bıngıl bıngıl da olsa..
tamam canım yapıyoruz o zaman hep beraber.. ben leslie veya yürüyüş ile yapıcam zaten, sabah birini akşam birini, sabah callen yapmak mantıklı gibi geldi gürültü falan yok ya erken saatte komşuları da ev halkını da rahatsız etmeden yapılır diye düşündüm akşama da açık havada veya leslie ile walk walk walk..mahzen77 baktım videolara sen de xc9da haklısınız 80ler.bayolar saçlar falan insanın motivasyonunu kırıyorama madem bu kadar övgü almış ve sen de memnun kalmışsın denemeye deger diyorum.. daaa daha leslie 1 kere yaptım şaka bi yana merak ettim ben de etkisini hissetmek istiyorum:13:
canım beklemen gerekiyor her partta demiştim ya meğer modemi açıp kapatınca beklemeye gerek kalmıyormuş bir seferde indirebilirsiniz o zamantüh tutturamadım desene :)
linki tekrar vereyim ordaki açıklama ile sorunsuz indirdim ama öyle hemen inmiyor, her partı indirdikten sonra belli bir süre geçmesi gerek o yüzden pcye her oturduğumda bir part indirdim yani uzun süre aldı videoları indirmem ama sorunsuz indirdim.. indir dedikten sonra küçük bir ekran çıkıyor onu kapatman gerek açıklamada da söylendiği gibi.. onun dışında sorun yok.. tüm partları indirdiğinde de belirtilen klasöre çıkartıyosun, sorunsuz çalışıyor..
hadi kolay gelsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
o kadar da değil yanihahahaaa
orada amaç başka o nedenle adı gece jimnastiği ama callen ın konuşmaları baygın bakışları da anımsatıyor yani......
canım altını ben çizmiştim zaten seninle alakası yok, orada ne demek istediğini daha kolay sorabilmek adına çizmiştim ama sanırım yanlış anlaşılmışım kusura bakma..
anladık biz seni, dediğim gibi fırsat bulduğunda her zaman bekleriz, şunu da anladık ki zor şartlar altında girebiliyosun nete, 2 küçük çocukla hiç kolay değil tahmin edebiliyorum, bir küçük çocukla bile zor, benim oğlum büyüdü çok şükür de artık rahat nete de giriyorum, yürüşe de çıkabiliyorum, seninkiler de büyür mrk etme, zaman öyle çabuk geçiyorki, dün kucağındaki minicik bebek bugün kucağına sığmaz oluvermiş :)
kolaylıklar diliyorum sana..
canım dediğim gibi benim bilgisayar kafasına gore çok şeyleri değiştirdiği için ben direk onu sorumlu tuttum.
arkadaslar size sorum var.regl oldugunuz gün diet nasıl gidiyor?bozuyor musunuz?cok mu yiyorsunuz?yoksa diger günden farkı yok mu?
ben bugun regl oldum ve canım anormal seker ve karbonhidrat istedi.muz kuruyemiş ve bulgur pilavıyla geciştirdim ama muzu biraz abartmış olabilirim
bugun yediklerim:
sabah:1 yumurtalı kkk 1 seftali,4 kayısı
ögle:bir avuc fındık
aksam:sütlü kahve 1 kase karışık kuruyemiş,4 kaşık bulgur,iki büyük muz
bu arada bugun birikmiş işlerimi hallettim,kendime bakım yaptım.çok süslenemedim ama bakımlı oldum
Benim adet günlerim yeni bitti. Çok rahattı. Kriz yaşamadım:)
ne güzel :) neyse ben de ilk günü atlattım önemli olan regl olmadan öncesi ve ilk gün benim için.. bakalım diger kızlar nasıl oluyor o günlerde??
genelde ilk başlarda oluyor sonrasın da pekde etkilenmiyoruz tatlı krizine en iyi çare gün kurusu yada yogurdun içine biraz ceviz biraz tarçın bastırıyor tatlı ihtiyacını
Normal şartlarda uzun süredir yapıyorsan Karatayı yoğun bir karbonhidrat ve şeker arayışın olmuyor, benim son birkaç dönemdir (bknz: 2 gün önce) iştah artışım ve cıss isteğim oluyor, kaçamak yaptığım gün nedeni buymuşarkadaslar size sorum var.regl oldugunuz gün diet nasıl gidiyor?bozuyor musunuz?cok mu yiyorsunuz?yoksa diger günden farkı yok mu?
ben bugun regl oldum ve canım anormal seker ve karbonhidrat istedi.muz kuruyemiş ve bulgur pilavıyla geciştirdim ama muzu biraz abartmış olabilirim
bu arada bugun birikmiş işlerimi hallettim,kendime bakım yaptım.çok süslenemedim ama bakımlı oldum
Sağol canım iyi dileklerin içincanım senden alıntı yapmayı unutmuşum, inşallah sıkıntın her neyse tez zamanda gider ve huzura kavuşursunuz ailece..
kitap güvelenmiş ama kadın hala dimdik son yıllarda yapılmış bir ropörtajın videosunu izledim
senin verdiğin link açılmadı tekrar deneyeyim şaka bi yana çok etkili olduğuna ikna oldum videodaki herkes kalem gibiydi çok beğendim leslie yi sıcakta yapamıyorum onu anladım kardiyo olarak zaten yürüyorum sıkılaşmak için call ı deneyeceğim
burcum oğlak yükselenim terazi sanırım yükselenim hava grubu olduğu için olabilir aslınla fiziksel aktivitem ateş grubuna göre daha az ama zihinsel aktivitem bazen böyle pik yapıyor
bendede alt karın gitti üst duruyor oda belle birleşince zayıflamış gibi durmuyorum ..7 kilo verdim aynı pantolonları giyiyorum bel ve üst karın pantolonu tutuyor alt karınla basen kısmında bolluklar oluşuyor
bende 10-26 ağustos arası yokum
canım bendede aynı sorun var 2 gün önce 300 gr fazlalık vardı dün 1 e çıktı bugün 400 fazla (3 gündür kabızlıkta yaşamıyorum ) bide 4 gündür leslie başladım hareketlerim iyice artı kiloda arttı bunda bir gariplik var :18: bende hem menapoz, hem haşimato hemde, D vitamini eksikliği var vücudum kilo almaya ben vermeye çalışıyorum....savaşı ben kazanınca 200-300 gram gidiyor buda ayda 2 kg yu zor buluyor ramazanın 24. günü 1.200 ancak verebildim oda ilk hafta verdim 2 haftadır aynıyım hatta 200 gram fazla
Bu callaneticsin sadece karın bölgesi için olanı var quick callanetics stomach , hem daha kısa sürüyor hem de hedef bölge için ve çok etkili, ben onu öneririm..Ben alt karın egzersizleri yapmayı düşünüyorum ordaki yağlar harekete geçsin.internetten bulabiliriz sanırım; alt karın,üst karın egzersizleri filan...şu inatçı göbeğimizle en donanımlı bir şekilde savaşacaz bakalım nereye kadar direnecek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?