Aramıza hoşgeldin canım:) birlikten güç doğar,;birbirimize destek olup hep beraber zayıflayacaz inşallah..arkadaşlar merhaba bende aranıza katılabilir miyim
ben karataya daır bır cok seyı arastrdım bu sıteden pofu dıye bırr kankım sayesınde
hemen gıttım gun kurusu kayısı kavrulmamıs cerez aldım
hemen bugun basladım..
sizlerlede paylasmak ısterım sakıncası yoksa
1.öğün
bıraz peynır
1 yumurta
domates
salatalık
7 zeytın
6 kayısı
2.öğün
1 tabak yesıl fasulye
1 kase yogurt
1 kase sehrıyelı corba (bu olmadı ama ılk gunumdu bır daha olmamalı bılıyorumm..)
hepımıze basarılar bu yolda arkadaşlar
zamanla olsun ama olsun tek dieğimm buu.
selam arkadaşlar anca girebilldim nete.memleketten döndüm okul yoğundu .anca bugün menü bildirimi yapabilicem.
sabah:yumurtasız kk
öğle:taze fasülye,2 köfte,yoğurt,1 incir cevizli
akşam:buğday haşladım sarımsaklı yoğurtla yedim yanına da salata ve 1 avuç badem fındık karışık
hepinize iyi akşamlar öpüyorumözlemişim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam hedef60busondiyet arkadaşım ozaman haftaya pazartesi olsun bu haftakini biliyoruz geçen hafta baskülüm yoktu oldumu arkadaşım
Düğününüz hayırlı olsun canım:) sorunların halledilmesine sevindim,her ailede bir mikser oluyor maalesef...
Bir süre tartılma bence de. pazartesiye kadar izin ver kendine hiç tartılma. şişlik olabilir
amin cnm katayla 87 den basladım 75e dustum cnm ama sonrasında dıkkat etmedım hıc bırde hamılelık olsun ıstıyordum ılaçlar vs yıne kılo aldım 82 kıloyum suan
tesekkur ederım cnm
Sanırım iki gün daha istanbuldayım...yorgunluk ve uykusuzluk var.! burda bir yerden bir yere gitmek işkenceymişşoğlumun eksiklerini bitirip öyle dönecez.sanırım sonra eve dönünce bol bol ağlayacam kuşlar yuvadan yavaş yavaş uçuyor insan ister istemez duygulanıyor..!
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılabilir miyim
ben karataya daır bır cok seyı arastrdım bu sıteden pofu dıye bırr kankım sayesınde
hemen gıttım gun kurusu kayısı kavrulmamıs cerez aldım
hemen bugun basladım..
sizlerlede paylasmak ısterım sakıncası yoksa
hepımıze basarılar bu yolda arkadaşlar
zamanla olsun ama olsun tek dieğimm buu.
selam arkadaşlar anca girebilldim nete.memleketten döndüm okul yoğundu .anca bugün menü bildirimi yapabilicem.
sabah:yumurtasız kk
öğle:taze fasülye,2 köfte,yoğurt,1 incir cevizli
akşam:buğday haşladım sarımsaklı yoğurtla yedim yanına da salata ve 1 avuç badem fındık karışık
hepinize iyi akşamlar öpüyorumözlemişim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kizlar iyi geceler. Ben hala iyilesemedim.
Bu arada aramiza yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum. Yilmak yok yola devam sevgili arkadaslar.
RABBIM hepinizin yar & yardimcisi olsun ins. Su an 9 Ziyaretcimiz var en yakin zamanda üye olup,
aramiza katilirlar ins, diyorum.
Yediklerim icimde kalmiyor. Maalesef hala cok beterim. Hala yatiyorum:94::94::94:.
''çocuklar cindir hinoğlu hindir''
hahahahhaaaaaa
''çocuklar hasta olmaktan korkar onu hasta olmakla korkutun''
''ben bazı doktorlardan değilim ben canan karatayım''
Çok tatlı yaaaa :)) keşke çocuklarım küçükken onu tanısaymışım.!! Zararın neresinden dönsek kardır.! diyorum yine de...
!
Çok tatlı yaaaa :)) keşke çocuklarım küçükken onu tanısaymışım.!! Zararın neresinden dönsek kardır.! diyorum yine de...
!
Kızlar dolunay balık burcuna giriyo o yüzden herkesde bi duygusallık bi bunalım halleri ben de iki gündür evde sebepsiz yatıyorum hasta değilim canımı sıkan bişey yok ama öyle yani yattım durdum
19unda dolunay var bu dönem biraz duygusal geçicek etrafınızdaki herkes için o yüzden herkes tölereli davransın birbirine ağlayıp durmayalım beni de ağlatıcaksınız
Dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?