''çocuklar cindir hinoğlu hindir''
hahahahhaaaaaa
''çocuklar hasta olmaktan korkar onu hasta olmakla korkutun''
''ben bazı doktorlardan değilim ben canan karatayım''
Herkese günaydın kızlar
lawyercim sabah dayanamayıp tartıldım 68,6 çıktım herhalde pazartesiye kadar toparlarım sizlerinde desteğiyle.
Sekerkız dilerim kısa zamanda en hayırlı şekilde yavrunu kucağına alırsın. Allah kimseyi aratmasın. Hamilelik müjdeni alana kadar spor ve diyet devam ama söz mü?
Felluz ablam, Allah evladının hayırlısıyla mezuniyetini iş sahibi olduğunu göstersin sana.. okul yılları kolay geçsin inşallah onun için.
ağlama ablacım gurur duy bence..
yrmbraralk arkadaşım aramıza hoşgeldin. pofuya selam bizden..
Elifce hoşgeldin aramıza tekrardan, özlemiştik seni..
Sivasın gülü çok geçmiş olsun canım sana da,
kızlar aklım sizde ve diyette yoğunluğum bitsin geleceğim inşallah...
ben de karatay ve düzenli spor devam.
bol leptinli bir gün olsun herkese...
selam arkadaşlar hepinize bol zayıflayacağınız günler ve geceler diliyorum tabii banada,
bugünki menüm
sabah: kk
akşam:canım kurufasulye çekti çorba yerine birtabak onu yedim bir tabakta dere otlu kabak yemeği salata ve bütüngün koşturdum
küçük kızım hastalandı onu dr götürdüm bi alt kata bi üst kata tahliller derken bayağı üzücü ve yorucu geçti boğaz ve idraryolu enfeksyonu olmuş atlatıcağız inş
''çocuklar cindir hinoğlu hindir''
hahahahhaaaaaa
''çocuklar hasta olmaktan korkar onu hasta olmakla korkutun''
''ben bazı doktorlardan değilim ben canan karatayım''
canımcım nasılsın düğün hazırlıkları nasıl gidiyor
canım benim düğüne kadar sana izin veririz o sorun değil de dürümleri yiye yiye kilo almayasın aman diyeyim
aksilikler olması üzücü olmuş ama düğün öncesi aksilik olması adettendir benim başıma da çok gelmişti saymakla bitmez yıllar sonra hatırladıkça hoş birer anı olarak kalıyor bunları aklının bi köşesine not et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?