Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ya ben Alahtan sıkı etliyim zatende 90 zaten görtermiyordom öyle göğsüm falanda yok kas olyım kuvvetlidir bir çekmeye 1000 mekik çeker kalkarım ama ben 53 kilolara düşmek istiyorum ben bir basında görmüştüm yabancı bir kadın gençte çok kilo vermiş doğumdan sonra üstelık karın kasıda var ama önden eti torbe gibi sarkıyor o fotoğrafı inanın hafızamdan silemiyorum benimde öyle olucak diye çok korkuyorum eltimin kızıda 92 kilodan 58 kiloya diüştü üstünden 2 sene geçti ama çıplak görseniz mideniz bulanır hiçde göbeği olan bir insanda değildi [şişmanken] ay bilmiyorum ama kararlıyım bu kiloların hepsi gdecek yani uzun süre burdayım

peki hedef60busondiyet :)) öncelikle çok teşekkürler :)) peki kepekli makarna filan yasak değil mi ben yasak olduğunu düşünüyorum aslında kitabı okudum ama bayağı zaman oldu yarın tekrar baştan okuycam bakalım

156 boyundayım 24 yaşındayım ve kilom 65...geceleri kilodan mıdır bilmem horluyorum birde sağlıklı bir birey olmayı öyle çok istiyorum ki :)) çok sağol desteğin için :))

sabah 7.30 kkk, 1 bardak süt, 1 gün kurusu

öğlen 13.00: 1 tabak kuru fasulye, 1 kase cacık

akşam 20.00 5 tane köfte, 2 kaşık yoğurt, 2 tane közlenmiş kırmızı biber

1 saat yürüyüş, 2,5 litre su

Merhaba aramıza hoşgeldin. Ben de avukatım. Foruma bir meslektaşımın gelmesine de ayrıca sevindim
Bir de menünü eleştireyim. Öncelikle kepekli makarna yememen lazım. Unun her türlüsü yasak. Bir de ara öğün yapmamaya çalış çünkü ara öğün yaparsan hem çabuk acıkırsın hem de insülin yükseleceği için yediklerin yağ olarak depolanır. Sabah kavaltısındaki zeytini ve peyniri de biraz çoğalt. En güçlü öğün kahvaltı olacak. Karatay hoca peynirin kibrit kutusu boyutunda yenmesine çok kızıyor. avuç içiniz kadar olacak diyor. zeytin de 15 taneye kadar ye bence çünkü tok tutuyor ve faydalı. Başarılar diliyorum ve eminim 10 kiloyu kısa zamanda vereceksin çünkü Karatay diyetinde insan hiç acıkmıyor.

Son düzenleme:
Ya ben aynada çok kötü görünmüyorum.. Sporla vermeye çalış derim.. O zaman o görüntü olmayacaktır.. Bi de 3 yıl önce mezoterapi yaptırdım .. İğneyle yağı parçalayıp idrarla atıyor. Ve deri sıkılaşıyyor.. Şu an teknoloji gelişti bu şekilde de çözebilirsiniz.. 53 e düşersin sana güveniyorummm.. İmkansız diye birşey yok..

Evet makarna pilav hiçbir çeşit unlu ve şekerli gıda yok.. Sigara gibi bi anda bırakın diyor zaten.. Kitabı oku yorumları oku face ve tvtr dan takip et.. Tv de izle kk ne karıl ve yorumları oku.. Kendine süre ve hedef koy.. Kitabı mutfaktan ayırma..yiyebildiğin şeyleri düşün yiyemediklerini değil.. Eğer karnın tok olursa gözün de tok oluyor.. Sabah sağlam kahvaltı yap o seni zaten götürüyor .. Gerçekten eskiden aklım fikrim atıştırmaktaydı.. Şimdi yemek yemeyi unutuyorum.. 2 öğün yetiyor ve insanı zindeleştiriyor.. Kendine güven İnan.. Başaracaksınnn sana güveniyorum arkadaşım..

Merhaba ikimizde hoşgeldik bende bugün üye oldum 39 yaşındayım ve yıllardır kilodan çekiyorum boyum 1,68 cm ve 15 gün önce 88 kilo idim ve bu sabah 84,7 sanırım vücudumdan giden su bilemiyorum fakat devam edeceğim karatay diyetine harfiyen uyuyorum bugüne kadar yaptığım diyetleri herşeyi resetledim her gün 1 saat yürüyorum ve tiffany yapıyorum sanırım bu kez başaracağım işin garibi erken kalkmaya başladım hepbirlikte başaracağız moralini lütfen yüksek tut bugün yaptıklarımı yazıyorum

Menüm
Sabah :
10 zeytin
2 ad haşlanmış yumurta ( kayısı kıvamında )
1/2 domates
1 salatalık
yarım çay bardağı kavrulmamış çiğ fındık cevizli 3 kuru kayısı
2 dilim peynir
yarım demete maydanoz ve yarım demet dereotu

Öğle : 1 su bardagı süt

Akşam :

1 kase kabak ve pırasa çorbası
1 kase yoğurt
2 yem. kaş bulgur pilavı
1 kase patlıcanlı güveç

gün içinde 2 fincan yeşil çay içiyorum . 2 litre tarçınlı karanfilli limonlu su içiyorum

ayrıca her sabah 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğniyorum ertesi sabah 1 yemek kaşığı elma sirkesi devir daim yapıyorum

Özürdilerim arkadaşlar direk daldım ama hepinize paylaşımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim

sevgiler hepinize

156 boyundayım 24 yaşındayım ve kilom 65...geceleri kilodan mıdır bilmem horluyorum birde sağlıklı bir birey olmayı öyle çok istiyorum ki :)) çok sağol desteğin için :))
o kadar kilon yokki horlayasın horlama nefes bozukluğundan oluyormuş nefes egzersizleri yap boynundaki kasları kuvvetlendir o zaman düzelirsin.horlama sebeleri kilolu olma ,gece yenen yemekler ve yanlış nefes alıp vermekmiş tv de bir uzman söylemişti sen kendin
e en yakın olanı seç derim
hedef60 cım sağol canım bütçeme uygun gelirse bende bir şeyler yaptırım heralde artık çalışmıyorumda o yüzden bütçe biraz benim için önemli inşaallah sarkmam diyeyim neyse bekleyip hep beraber görücez
tuvalet problemi olan arkadaşım az önce karatayın kiabını okyordumda keten tohumu gözüme çarptı günde 1-2 kaşık keten tohumu tüket yoğurduna karıştır ye inan çok iyi geliyor

Tebrikleeeeerrr:)) 20 kilo vermek ne demek..!!! Süpersiiinnnn
Başaracağına inanıyorum:)

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiiizz:))

Menüm

9:00 Kkk

16:00 büyük bir kase yoğurt çorbası(dövme buğdaylı),150 gr kağıt kebabı,2 parça tavuk,acı kırmızı biber.

20 :00 1 salatalık
Kahve
Çay

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
topiği düzenli takip ettikçe diyet konusunda daha çok deneyim kazanırsınız ve bu da işinizi kolaylaştırır hergün düzenli menü paylaşımı yaparsanız ve liste hazırlamayı kabul ederseniz pzt yarışmamıza katılabilirsiniz

Kkk ettim. yeşil çayım bitmiş, zencefil çayımı içiyorum.
Herkes nerdeeee??
Ben de birazdan işleri bitirip kızımla avm ye gidecem yürüyecem diye seviniyoruuumm:))önümüzdeki günlerde 6 tane bebek tebriğine gidecem.!! bir sürü hediye almam lazım:)

Üzerimdeki ağırlık devam ediyor,bağırsaklarım çalışmıyor,yarına kadar çözülmem lazım,kafayı yiyecem..
Ben metabolizmam olsaydım kendimi bu kadar üzmez biraz hızlı çalışırdım:))
Şimdi zencefil çayını içerken yarıda bıraktım..!! çoook sıcakladım sanki.!! Bana yaramıyor galiba bi tansiyonumu ölçeyim..!!

selam kızlar...
dün akşam zeytinyağlı kabak ve tavuk sote yoğurt salata yedim gece 3 mile luise yatım ve dün gün boyu bol bol su içtim..
bugün tek yumurtalı peynirli omlet salatalık yeşil biber az yağlı süt ve domatesten oluşan kahvaltımı yaptım..
sabah tartı 65,8 gösteriyordu ki bu çok güzel benim için ki 2 gün wc ye girememiş halim
dün dr a gittim ilaç yazdırmak için kuzuma ama kendi kabızlık problemimide anlattım bi ilaç verdi açıkçası içmek istemiyorum :44:
keten tohumu sizde yazmışsınız bir arkadaşımda dedi aldım bugün başlıcam kayısı kurusu yazılmış onuda alıyım bari hemoroidimde olduğundan çok problem yaşıyorum oda eski diyetlerimin sonucu zaten aslında balkonumda ulaşılacak mesafede taze incirler var ama yemiyorum kilo korkusundan bu akşam yemeğe davetliyiz bozmamaya kararlıyım ama bakalım
uykusuzluk problemi bende yaşıyorum yıllardır bir türlü önüne geçemedim böyle yaşamaya alıştım sanırım.
20 g vermek süper benim vermem gereken 7-8 kilo bile gözümü korkuturken büyük başarı tebrikler burası gerçekten çok güzel okuduktan sonra daha azimli oluyor insan kilolara güle güle inşallah öpüyorum hepinizi

Merhaba
Yaklaşık iki haftadır yazdıklarınızı okuyorum. Ben geçen yıl kasım ayında diyabet şüphesinden dolayı karatay diyeti kitabını okudum ve diyete başladım. Yaklaşık 3kg verdim ancak sonra hamile olduğumu öğrendim ve bulantılar vs nedeniyle bıraktım... Normalde kilolu bir insanım hamilelikte hiç kilo almıyorum. Bebeğim iki aylık ve ben hamile kaldığım kilodayim. İki haftadır tekrar diyete başladım ve forumu takip ediyorum. Ama neredeyse hiç kilo veremedim. Başladığımda 78.4 kg idim. Tartıda en az 77.6 gördüm. Ama yerine göre 78, 79 gördüğüm de oldu. Neredeyse hiç diyet yapmadığım için tecrübem de yok. 28 yaşındayım. 2yaşında bir oğlum ve 2 aylık bir kızım var. Şimdi doğum iznindeyim ve bu arada kilo vermek ve fit bir şekilde ise dönmek istiyorum. Ha aynı zamanda emziriyorum. Buna rağmen kilo veremedim. Aslında emzirme avantajını kullanmak istiyorum. Fazla uzattım ama kitabı okudum ancak acaba ben mi anlayamadım diye bir de sizin fikrinizi almak istedim yanlış bireyler mi yapıyorum mesela bugün
sabah 10-12 arası yumurta badem fındık ceviz salatalık domates zeytinle güzel kahvaltı yaptım.
15te fındık badem Kuru geçmişt çörek oltu bir kase yoğurt yedim
Akşam da 190gibi etli taze fasulye yerim. İki haftadır hiç ekmek yemedim. Arada karpuz kavun üzüm yediğim oldu ama çok az. Genelde akşam sekizden sonra yemedim. Kızım geceleri uyulmadığı zamanlarda akşamla sabah kahvaltı arası 15 saati bulduğu oldu. Ve hiç kilo veremedim. Sizce nerde yanlış yaptım.

selam arkadaşlar ben bugünki yediklerimi sıralayım
sabah :kavurmalı yumurta 5zeytin incebir dilim peynir
arada 4 sıraları hazır satılan nagıtlardan bir adet yedim çok küçük
akşam 5.30 yayla çorbası malesef pirinçli oldu birkaşıkta un koydum inş etkilemez tazefasulya salata

selam hatunlar menümü yazayım

sabah:klasik karatay kahvaltısı
akşam:fırında hamsi,salata,1 avuç dolusu fındık

şimdi gidip oğluma şeftali reçeli yapıcammmmmm

1 saat yürüyüş

k.k hazırlıyorum mahzen hoşgeldin cnm oğluna çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir umarım
hoş bulduk canım, nabersin, en son slimin6 yapıyordun, devam ediyor musun sonuçlar iyi mi?

selam kızlar, güzel geçsin günleriniz.

mahzencim oğlunun bir an önce iyileşmesini dilerim. Allah kalbine ferahlık versin...
amin canım, sağolasın
Mahzeeen hoşgeldin canım, oğluna acil şifalar diliyorum.
Tüm hastalara geçmiş olsun diyorum..
teşekkür ederim felluzcum, şifa bekleyen tüm hastalar şifa bulsun inşallah...

teşekkür ederim ablacım, sen de gerçekten çok yoğunsun, inşallah herşey gönlünce olur, sanırım sen emekliliği hakettin, inşallah biz de o günleri görürüz ama o kadar uzak geliyor ki bana.. iş yerindeki huzursuzluk gerçekten beni çok etkiliyor, stresten çok yemeye başladım maalesef (

hedef60busondiyet; çok tebrik ediyorum canım, önce-sonra resimlerini sabırsızlıkla bekliyor olacağız...

seraym karatayda sarkma olmuyor diye biliyorum, sporla da desteklersen bişey olmaz merak etme..

aramıza yeni katılan arkadaşlar.. hepiniz hoşgelmişsiniz..

c_emre; iki haftada kilo verememen ilginç olmuş, az da olsan vermen lazımdı ama pes etme şuan metabolizman direniyor olabilir ama sonrasında hızlı verirsin..

c_emre; iki haftada kilo verememen ilginç olmuş, az da olsan vermen lazımdı ama pes etme şuan metabolizman direniyor olabilir ama sonrasında hızlı verirsin..[/QUOTE]

Teşekkür ederim... Hoş buldum... Ya aslında çok hızlı kilo veren bir insanım. Ben de şaşırıyorum... Canım sıkkın olsa ve yemeyi kessem üç dört günde üç dört kilo veririm(geri alıyorum tabi sonra) şimdilik gayet kararlıyım. İnşallah verebilirim.
Bu arada bende gebelik şekeri vardı. Kan şekeri ölçülürken yemeğin ilk lokmasini esas alıyorduk. Ondan tam iki saat sonra şekeri ölçüyorduk. Yemek saatlerini ayarlarken başladığınız saati mi baz alıyorsunuz bitis saatini mi çünkü ilk lokma ile insülin salgılanıyor ve tam iki saat sonra dengeleniyor.

Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz burada oldukca kg verememek diye bisey olmaz ben seam ve xc9 gibi gram gram kg verenler bile yilmadan devam ediyoruz sizde devam edin baslamak basarmanin yarisidir derler sizde basladiginiza gore basaracaksiniz ,,,,,,,vm 2000 i ben omega 3 un yaninda antioksidan diye aliyorum icinde omega 3 yok ,,,kavun. Karpuz,uzum dut yok arti az yemekte yok yeni gelen arkadas kg veremedim 2 haftada diyor az yedigi icin vucut kitlik hissedip yag depolar kg veremez kitabi tekrar okuyun kahvaltida yazan herseyi yeyin bazilari eksik yiyorlar az yeyince cabuk kg veririm saniyorlar yaniliyorlar hoca kahvaltida yazan hersey yenecek diye bas bas bagiriyor ,,,,,sabah kkk ...aksam kuru fasulye ,tursu ve yogurt....4 saat carsi gezmesi defter ivir zivir ve kizima dershane bakma

sıkma canını hepimiz zamanla yanlışlarımızı düzelteceğiz kahvaltında kayısıyı göremedim canım gerçi bugün bende yumurtasız yaptım suçluluk hissediyorum

2 bardak yeşil çay içmeyi unutma ayrıca çörek otunu sabahları kahvaltıdan yarım saat önce çiğnersen daha çok faydasını göreceğinden eminim günde en az 2 lt suyu da unutma canım ben akşam 6 dan sonra yeşilçay ve su harici hiçbirşey yemiyorum fakat yatarken 1 bardak süt içiyorum ayrıca yürüyüş yapabilirsen mutlaka başarırsın az az fakat kalıcı olarak gidiyor emin ol her sabah tartıda gramların düşmesi bu diyetin başarısını kanıtlıyor meyveyede dikkat naçizane benim tavsiyelerim bu akdar kolay gelsin hepimize

naçizane ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…