Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

benim bademciklerimde sorun var.. eğer vitamin kullanmazsam iltihaplanıyor. ben de solgarın vm-2000 multivitaminini kullanıyorum. ,içinde omega 3 vardır sanırım.

Merhaba arkadaşlar vm 2000 kullananlara bir sorum olacak, kilo vermeye çalışıyorum 1 hafadır diyet ve sporla birlikte. Bu süreçte solgar vm 2000 in kilo verememe ya da alma gibi bir yan etkisi olabilir mi?

Çizelge bölümüne yapıştırılıyor. profil ayarlarında

selam kızlar yorucu bir haftayı devirdik çok şükür.ya kızlar ben gitgide kilo aldığımı hissediyorum sanki şişiyorum.tuvalete çıkamamaya başladım menümde 1 haftadır aksayan bir şey yok.spor yapamıyorum çünkü şu aralar yoğunluk beni mahvediyor.düzenimi oluşturamadım.evrak kağıt kürek işleri bitmiyor.bir türlü spor yapamıyorum.okuldan gelince yemek çocuk derken akşama bir ağırlık yorgunluk çöküyor anlatamam.sonrada neden spor yapamıyorum diye kendime kızıp daha da şişiyorum sanki offfff neyse menümü yazıyorum
sabah:yumurtasız kk
öğlen 1küçük kutu süt,1 avuç dolusu çiğ badem (okulda nöbetçiydim)
akşam tavuk,salata,turşu,1 avuç fındık

ya bu bağırsakla beni mahvediyor.şeytan diyor iç ilacı 2-3 gün bir rahatlasın bağırsaklar.ya afedersiniz ama allahım bağırsaklarım bozulsun diye dua eder oldum

liste nasıl hazırlanır bilmiyorum normalde grup sorumlusu olur onlar yapar öyle değilmi başaramam bide mehcup:18: olmak istemem sizlere karşı arkadaşım

listenin sonuna ekleneceksin zaten 2 ay sonra sıra gelir öğrenirsin zor bişey yok herkesin yüzdesini sıralayacak biraz da süsleyeceksin motivasyon olsun diye

(.............. bu bağırsakla beni mahvediyor.şeytan diyor iç ilacı 2-3 gün bir rahatlasın bağırsaklar.ya afedersiniz ama allahım bağırsaklarım bozulsun diye dua eder oldum

gece yatmadan 1 yk zetinyağı içmeyi dene bi de 2 kayısı veya inciri ılık suda beklet yumuşayınca ye üstüne de bolca ılık su iç umarım işe yarar

Öncelikle felluzcumm Hoşgeldin cnmmm... Evet kızlar başlayalı 82 gün yani 2 ay 20 gün ve bugün sabah 79,9 oldum.. Başladığımdan beri yolu yarıladım.. Geriye 20 kilocığum kaldı.. Evet 20 kiloyu verdiğime göre geri kalanı da vereceğime inanıyorummm.... Yakın hedeflere ulaşarak uzak hedefe ulaşacağım artık.. Yiyerek kilo vermek gibisi yok.. Kaçamaksızz tok karnıma veriyorum kilolarımı... Gözüm aç değil mutlu ve enerjiğimm ... İlk hedefim kurban bayramına yani 15 Ekim'e kadar 75 in altını görmek.. Tartıma sesleniyorum... Bedenime ve evrene tartım 75 in altını gösterecek... 2 Kasım'da da 60 lı rakamları görmek.. Süper olacak herşey.. Hadi kızlar hastalıktan kurtulalım... Motivasyona devam .. Hadi hep birlikte bayrama hedef koyalım ne dersiniz.. Sizleri seviyorum.. Benim kilo vermemde çok etkiniz var.. Bu 20 kilo gidince önce ve sonra yapacağım,, hepinizi öpüyorum... Menümü de bildirip kaçayım... Sabah süpperrrrrr kkk saat 20:00 da tarhana çorba, kuru fasülye, bulgur pilavı.... Görüşürüz şekerler...

sabah
menemenli kkk+1 havuç+1 erik+10 tane üzüm

akşam
14 tane mercimekli köfte
yoğurt

1 saat yürüyüş 3 lt su
kızımın odasıyla misafir yatak odasını yer değiştirdim 3 saat kadar kaldır-indir yaptım o da extradan egzersiz oldu

gece yatmadan 1 yk zetinyağı içmeyi dene bi de 2 kayısı veya inciri ılık suda beklet yumuşayınca ye üstüne de bolca ılık su iç umarım işe yarar[/QUOTE]

canım zaten her sabah 3 tane gün kurusu üzerine 2 bardak ılık su içiyorum kahvaltıdan önce.zeytinyağını deniycem.sağol

kızlar merhaba diyetisyenim çekip gidince zaten yine yeniden motive olamamış ben iyice serdim...hikayemi anlatmak isterdim ama biliyorum hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.Nişanlımla en son konuşmamızda benden rica etti oysa daha önce hep kırıcı olmuştu ve bu beni daha da sinirlendirmiş hiç bir şey yapmamaya yönlendirmişti.Bu sefer sakindi ne istediğini biliyordu hayatında ki kadından beklentisi farklıydı beni böylede seviyordu ama beni bir 10 kilo daha zayıf görmek istiyordu.Ne yapacağımı bilemedim hemen kadınlar klubü forumda aldım soluğu daha önce dukan da dahil tüm diyetleri denemiş kısa sürede bırakmıştım.Ne yapacağımı da bilmiyordum.Diyetisyen deyince artık midem bulanıyor strese giriyorum.

Kilo üzerine yapılan her konuşma beni fazlasıyla sinirlendiriyor etrafımda ki herkes ne kadar asabi olduğumu söylüyor dokunsalar patlayacakmışım...Oysa yenilmenin üstelik kendine yenilmenin ne demek olduğunu çoğu bilmiyor ya da unutuyor...Velhasıl kelam işte buradayım sizin hikayelerinizi çabalarınızı da okudum ama yine de morale ve desteğe ihtiyacım var.Sizden ricam bana yardımcı olur musunuz?

2 gündür karatay tarzı beslenmeye çalışıyorum karatay 2 öğün diyor ama ben 3 öğün yiyorum bugün yaptığım beslenmemi yazmak istiyorum lütfen eleştirin...

sabah: az tereyağda tek yumurta tavada ,zeytin 5 adet,peynir bir kibrit kutusu belki biraz fazla ,3 adet ceviz,kırmızı köz biberi
öğlen : barbunya zeytinyağlı,çok az bulgur pilavı sebzeli ve küçük kase yoğurt
öğlenden sonra : 5 adet kuru kayısı 2 adet ceviz (bağırsaklarım çalışmıyor ( )
Akşam : maalesef kepekli makarna ve ton balığı ,yanında domates salatalık söğüş

19:30 da en son yemek yedim hala tokum ve bu akşam 20:00 den sonra yememe kuralına uymaya çalışıyorum...

Birde çok önemli ben serbest meslek yapıyorum (Avukatım ) buna rağmen gündüz uyanamıyordum gece uyuyamıyordum sorunlu stresli bir meslek evet ama bir düzene girmezsem ofisle ilgilenmediğim için işsiz kalıcam.Tabi bu uyku sorunu beni kilo açısından mahvediyor...

neyse meslek hastalığı çok konuştum yine kusuruma bakmayın :)

merhaba karatay çıtırları sabah demiyelim çünkü ben 10 gibi kalktım 13.30 anca kahvaltımı yaptım 10 tane nuggetı tost tavasında pişirdim tereyağında kaşar erittim yanındada domates yani gözümde doydu midemde akşam 19.30 bulgurlu lahana sarması kuru fasülye yoğurt yedim bugün spor yok sadece 600 mekik çektim ve biraz popo çalıştım.solgar vitamin kullanacak arkadaşım bende vitamin kullanıyorum bence bir sakıncası yok bağışıklığı destekliyo çünkü hasta olmayayımda 2 kilo eksik verelim bence kilo vermeye bir sakıncası yok ama varsada faydaları daha fazla sen benim kullandıklarımı bir bilsen.Kızlar gerçekten çok zor kilo vermek ama dayanmalıyız bu kiloları 3-5 günde almadıkki 3-5 günde verelim benim dalgalanmalarım oluyor bazen vaz bile geçiyorum diyetten foruma girince tamam vazgeçmek yok yola devam diyorum sağolun arkadaşlar Allah hepimize güçlü irade ve sabır versinde bir an önce eski kilolarımıza dönelim.

Size bir şey anlatayım ben spor yaptığım zamanlarda ta 15 yıl öncesi lise zamanı diyelim biz antremandan çıkarken soyunma odamız step aerobik salonundan geçiyordu orda zayıflamak için çabalayanları görünce aptallar yiyiyolar yiyiyolar sonrada buraya gelip üstelik para verip tepiniyorlar diyorduk birde gülüyordukki onlara ne kadar terbiyesizlik değilmi o zaman ki ben bu zamanı görseydim böyle yaparmıydım acaba insana kiloyu sadece yemek aldırmıyormuş meğer. Halbuki o zaman yediğimi şimdi yemiş olsam 200 kilo olurdum heralde.Peki arkadaşlar hedef60 özellikle sen yada büyük meblada kilolu olan arkadaşlarım zayıflayınca sarkmayacakmıyız tamam popom bacaklarımız kol falan pek sarkçağını düşünmüyorumda göbüşümüz ne olacak 2 doğum yaptım yırtıklarım var çok fazla olmasada onlar ne olacak akıbetimiz ne olacak merak ediyorum hiç sönmüş balonla hiç şişirilmemiş balon bir olurmu şimdiden moralim bozuluyor 2 senede hücreler yenilenir vücut kendini toplar diyorlar buna gerçekten inanalımmı

vitamin değerlerime baktırmadım ama ben uykusuzluğumu geçen sene olacak olan sözümün 1 hafta kala olaylı şekilde iptal edilmesine bağlıyorum o zamandan bu yana böyleyim herşey yolunda artık şükür ama uyku yok :)

Egzersiz değerlendirmede üstüne yok tebrikler şekerim...
Sağol cnmcım
Selam öncelikle Hoşgeldin... Hepimiz hemen hemen aynı şekilde başladık.. Önce 1 hafta yaparmıyım yapamaz mıyım diyorsun... Sonra yapıyorsun... Etrafındakileri çok umursama nişanlın da olsa.. Kendi motivasyonunu kendin yarat ve herkese göster ... Valla ben 100 kilo ile 1 Temmuz'da başladım 2. Doğumdan sonra üstüne bir de kilo aldım... Eşim kardeşim artık inanmadılar vereceğime.. Eşim jetta araba kardeşim kıyafet annemler gardrop yenileme sözü verdiler...o kadar umutsuz vakka gördüler beni .. Ama bugün vücudumdan 20 kilo gitti.. 82 günde diyeyim.. İmkansız diye birşey yok.. Karatayın kitaplarını oku ve harfiyen uygula.. Ve İnan kendine...

Cnmcım .. Öncelikle ben bu kilonun yaklaşık 13 kilosunu yüzerek ve sporla verdim.. Ve vücutta sarkma olmadı aksine toparladım.. Hatta son verdiğim kilolarda tam spor yapamadım.. Ama şunu söyleyeyim 2 çocuğum var .. Sabah 8 den akşam 10 a oturamıyorumm.. Bi de çalışıyorum.. Plates cd si aldım malzemelerle daha başlayamadım. Görenler 80 den zayıf olduğumu söylüyor.. Kastan değil yağdan gidiyor diye düşünüyorum.. Şimdi sırada platese sıkılaşmak var.. Yazdan çıkınca hala hayatımı düzenleyemedimmm.. Sporu çok istiyorum ben de .. Hafif yumuşamaya başladım:) göbek çok abes durmuyor cnm .. Sporla ttoparllayacağımı düşünüyorum cnm..

kaç kilosun boyun kaç yaşın kaç merak ettim doğrusu uykusuzluk bir hastalıktır nörolojiye gözüksen iyi olur.Yada kilo verirsen uykunda düzene girer çünkü karatay teyzem öyle diyor bende gece uykusu olayanlardanım ama inan karnım acıkıcak korkusuna uyuyorum valla aslında iyide oldu düzene girdim öyle uyuşukluğum falanda giiti zihnim berrek uyanıyorum artık gecenin leşi mdemde değide bağırsaklaımda oluyor en azından bilmem sende bir süre diyet yaptıktan sonr auykuların düzene gire heralde ama azimli ol bozsanda bazen daynamayıp istediğini yesnde gene kaldığın yerden devam et ya hep ya hiç felsefesi yapma forumu sık sık oku motive ol inan çok yardımcı oluyor kendime yenilmeyeceğim deyip yola devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…