c_emre; iki haftada kilo verememen ilginç olmuş, az da olsan vermen lazımdı ama pes etme şuan metabolizman direniyor olabilir ama sonrasında hızlı verirsin..
Iyi sabahlar karatay citirlari.
20.09.2013
Sabah 2 yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, cay, su.
Ögle Bol cay. 1 muz. Etli yesil fasulye. Cay & su.
Aksam. 5-6 tane mercimekli köfte, 1 kase madimak.
21.09.2013
Sabah 1 yumurta 4 dilim salatalik, 3 Kiraz domates, 2 dilim Gazi peyniri. 6 zeytin.
Ögle balli cay. 1 elma, 1 muz. 1 kase üzümlü yogurt.
Aksam 1 tabak tavuk yemegi salata, bol kahve, 1 bardak zero cola.
Mevlid li dügün vardi yakin arkadasimin oglu evlendi. Rahatsiz olmama ragmen ilac alip gittim.
Masada cesit, cesit tatli vardi hic elimi bile sürmedim. 1 bardak cola & meyve disinda kacamagim yok.
Böyle sabahlara kadar oturuyorum. Öksürük gecmek bilmiyor. Karnimin etleri sizliyor ameliyat olmus gibiyim.
Gecmisi okuyamadim kizlar canim aciyor.
Geçmiş olsun canım,ben geçen hafta çok kötüydüm, antibiyotik kullanmadan geçmedi,doktora gitmedinse mutlaka git..!!Iyi sabahlar karatay citirlari.
20.09.2013
Sabah 2 yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, cay, su.
Ögle Bol cay. 1 muz. Etli yesil fasulye. Cay & su.
Aksam. 5-6 tane mercimekli köfte, 1 kase madimak.
21.09.2013
Sabah 1 yumurta 4 dilim salatalik, 3 Kiraz domates, 2 dilim Gazi peyniri. 6 zeytin.
Ögle balli cay. 1 elma, 1 muz. 1 kase üzümlü yogurt.
Aksam 1 tabak tavuk yemegi salata, bol kahve, 1 bardak zero cola.
Mevlid li dügün vardi yakin arkadasimin oglu evlendi. Rahatsiz olmama ragmen ilac alip gittim.
Masada cesit, cesit tatli vardi hic elimi bile sürmedim. 1 bardak cola & meyve disinda kacamagim yok.
Böyle sabahlara kadar oturuyorum. Öksürük gecmek bilmiyor. Karnimin etleri sizliyor ameliyat olmus gibiyim.
Gecmisi okuyamadim kizlar canim aciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?