Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba arkadaşlar tickerfactoryde kilomu güncellemek istiyorum fakat emin olmama rağmen pin yanlış diyor.sıkıntı çıkarıyor sürekli.güncellemeyi başara bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

ben herseferinde güncelleyebiliyorum canım, büyük küçük harf ayrımına dikkat et bide
bilemedim..

bende seni gördüm canım. günaydın. nasılsın?
hani diyosun ya bir görünüp bir kayboluyorsun diye, şu beğen tuşunun yok olup geri geldiğinden beri sanki çok daha çabuk düşüyorum. ben açıyorum bi bakmışım düşmüşüm. sorun o canım yani:(((((

hepinize güzel bir gün diliyorum:16:
kızımı servise bindirirken hala sokak lambaları yanıyordu oof of yazık bu çocuklara:5:
neyse ben de hemen sahile doğru yöneldim yürüyüşümü yaptım hava kapalı deniz durgun nefis bi hava vardı yer gök aynı mavilikte ama niyeyese sanki biri omuzlarıma bastırıyormuş gibi ağırlık hissediyorum son zamanlarda:50:
yürüyüşümü sürünerek tamamladım eve geldiğimde omuzlarım ağrıyordu duş+kkk+gazete keyfinden sonra şimdi de ince ince yağan yağmuru seyrediyorum elimde çayla...

afiyet olsun, Allah keyfini arttırsın.
yağmurda evde cam kenarında olmayı ben de çok severim...
Allah evsizlere yardım etsin.

Günaydin kizlar.
Karatay diyetine hep uydum 2 gün haric pazartesi aksam & dün.

1 yufka, 2 dilim baklavadan, 1 dilim ekmek ibaret. Sonucta kacamak
Menü bildirmi yapamadim. Hala iyilesemedim. eve soba taktiriyoruz.
Cok yogunum. gecen cuma günü 13 yasindan beri görmedigim 2. Annem gelmisti onu ziyarete gitmistim.
Kinalari vardi hic kacamak yapmadim. Kavusma animiz cok duygulu gecti.
Eve gelince yaptim maalesef.
Bayram yarisina bende varim kizlar.:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

lenevacım düşüyorum dediğim offline mı oluyorsun neden acaba bende de smile ler kafasına göre çalışıyor bazen basıyır bazen basmıyor bunların da kafası karışık aynenkadınlar gibi:9:

Günaydin kizlar.
Karatay diyetine hep uydum 2 gün haric pazartesi aksam & dün.

1 yufka, 2 dilim baklavadan, 1 dilim ekmek ibaret. Sonucta kacamak
Menü bildirmi yapamadim. Hala iyilesemedim. eve soba taktiriyoruz.
Cok yogunum. gecen cuma günü 13 yasindan beri görmedigim 2. Annem gelmisti onu ziyarete gitmistim.
Kinalari vardi hic kacamak yapmadim. Kavusma animiz cok duygulu gecti.
Eve gelince yaptim maalesef.
Bayram yarisina bende varim kizlar.:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

sivasın gülü merhaba
görüşemedik
bir an önce iyileşmeni diliyorum..
sobayla bir güzel ısın benim içinde..
bayram yarışında hedefin kaç?

hadi kızlar hedeflerimize ulaşalım da çifte bayram yapalım..

[law_yer]
Bildirim yapmayan kaldı mı arkadaşlar? saat 14.00'ten sonra listeyi hazırlayabilir miyim?

sivasın gülü canım seni bu hafta bildirim yaptığın şekilde yazıcam, önümüzdeki hafta bir anda - 3kg çıkar bakarsın ne güzel olur :))

Ins canim almak kolayda vermek o kadar kolay degil maalesef. Bugün doktora gidecegim hala iyilesemedim.

[bicnv]

sivasın gülü merhaba
görüşemedik
bir an önce iyileşmeni diliyorum..
sobayla bir güzel ısın benim içinde..
bayram yarışında hedefin kaç?
hadi kızlar hedeflerimize ulaşalım da çifte bayram yapalım..

bicnv merhaba. Canim cok sagol. Bayram icin hedefim 75 olsun sonuc nasil olur bilmem ama.
Haliyle rahatsizim + ciktigim icin cizelgemi degistirmedim.

Son düzenleme:
sivasın gülü
eski dostlarla buluşmak çok güzel ne mutlu sana

canım haftaya listeler sende hadi göster kendini kendi gününde bol ----ler görmeni dilerim sen de uzun zamandır veremedim

[xc9]sivasın gülü
eski dostlarla buluşmak çok güzel ne mutlu sana

canım haftaya listeler sende hadi göster kendini kendi gününde bol ----ler görmeni dilerim sen de uzun zamandır veremedim

xc9 hemde nasil iyi geldi canim bir bilsen o benim canimdi canim.Cocuklugumdaki huzur, Sevgi, mutluluktu melegim benim.
evet canim 10 Ekimde bendeydi liste sanirim. yardim isterim zorlanirsam canim ok.:38::38::38:

lenevacım düşüyorum dediğim offline mı oluyorsun neden acaba bende de smile ler kafasına göre çalışıyor bazen basıyır bazen basmıyor bunların da kafası karışık aynenkadınlar gibi:9:

ha ha aha a a a haaa
evet canım offline oluyorum.

kızlaaar uzun süreden beri ilk defa tartıldım.
akşam saatlerinde tartı elime geçti 55,3 çıktım. çizelgemden 1 kilo fazlaaaaaaa.
yemek yemiştim. ( 2 tabak spagetti 1 kase çekirdekli üzüm) üstümde giyinikti.) iyi çıktım gene 57 leri falan görürüm diye çok korktum. bide aç karnına tartılabilsem çok iyi olacak.
çizelgemde 54,3 sanıyodum değiştirmişim meğer:)))))))))))

Son düzenleme:
bende üşütmüşüm hapşuruyorum, terliyorum ...
hava soguk işe kadar yürüdüm yine terledim..

dün sabah ve akşam .....ayran detoksu
form light çay (daha faydasını göremedim yarın karataya geçeceğim xc9 un yerine yağ şisesini ben dikeyim kafama :)))))))))

pazartesi 69.00 dün sabah +300 dü yani 69.300 dü...
bu sabah 68.500....düne göre 800 gram, pazartesiye göre 500 gram gitmiş
bugünde devam edeceğim detoksa yarın kesin sonuç ne olacak bakalım...geçen ay 1 gün yapmıştım -400 vermiştim

2 gündür kahvaltıdan zevk almıyorum kkk yi özledim (fındık, fıstık, badem ve ceviz yemeyi çok seviyorum kg yapar diye yıllarca yiyememiştim şimdi doyasıya yiyorum)

ha ha aha a a a haaa
evet canım offline oluyorum.

hahahahaaaaa
ben de sandalyeden düşüyorsun sanmıştım:52::52::52::52:
ne güldüm beee

bende üşütmüşüm hapşuruyorum, terliyorum ...
hava soguk işe kadar yürüdüm yine terledim..

dün sabah ve akşam .....ayran detoksu
form light çay (daha faydasını göremedim yarın karataya geçeceğim xc9 un yerine yağ şisesini ben dikeyim kafama :)))))))))

.....)

geçmiş olsun sen iç işe yararsa söz ben de içicem :52:

merhaba,karataycılar...:)

bende bugün muz yedim yumurta bana alerji yaptı sanırım,kaşınmaya başladım bir hafta olmadan denemek için bugün yumurta yerine bir adet muz ilave ettim kahvaltıma ..ama kötü haber acıktım biraz..:( saat 13:00 gibi yemek yicem yiyebilirsem tabi çok işim var arada derede yazıyorum..tartımdan güzel haberler gelicek bu arada hafta sonu eminim..görünüş çok iyi çünkü..

Arkadaşlar bayram için yarışa katılanları liste mi yapsak.. Mesela
C_emre şu an 76.8 hedef 75 gibi
herkes listeye ismini ekleyip tekrar göndersin. Böylece derli toplu olur motivasyon artar... Ne dersiniz...

Back
X