arkadaşlar facebook'ta grup kurduk isteyen gelsin aşağıda linkini veriyorum
https://www...................../253580671458731/
arkadaşlar link çalışmıyor Facebook'ta "Karatay Mucizesi" diye aratarak gruba gelebilirsiniz
Merhabalar,,
Dünkü menüm:
Sabah:1 yumurta,peynir,zeytin..Şekersiz çay..
Öğle:Bol limonlu ve zeytinyağlı avakado,1 kase yoğurt,2 salatalık
Akşam:Bol yeşil salata,1 kase ekşili köfte
1,5 saat yürüyüş,2 lt.su..1 bardak kefir..
Bırakamadım içiyorum nescafeyi..Ekmek yemiyorum fazla, daha doğrusu beyaz ekmek yiyerek büyüyünce diğer ekmekleri midem kabul etmedi..Bende kahvaltıda etimek yiyorum 1 adet...
Şu birkaç hafta çok sıkı asılmam lazım,benim 70-75 arası takılıp kalır hep,o yüzden 2 haftada vereceğim kilolar beni motive edecek..
6 aydır formu takip ediyorum ancak alıntı yapmayı falan bilmiyorum umarım bu yazdığımı okur Mahzen arkadaşım çizelge için sağol..Yaptım ama mesajımda görülecek mi bilmiyorum..Acemiliğe verin :)
Kolay gele...
tatilden yeni döndüm. ne eve alışabildim, ne işe yani hayatım en ince aytrıntısına kadar değişti alışana kadar böyle olacak anlaşılan.
bide söylemiştim galiba insülin direncim geri geldi sanıyorum. acıkmama anlamında hiç iyi değilim. burdan uzak kalmak bana yaramıyor. acil motivasyonnnn
sen burada ol canım bizde motivasyon boooollll....
Merhabalar,,
Dünkü menüm:
Sabah:1 yumurta,peynir,zeytin..Şekersiz çay..
Öğle:Bol limonlu ve zeytinyağlı avakado,1 kase yoğurt,2 salatalık
Akşam:Bol yeşil salata,1 kase ekşili köfte
1,5 saat yürüyüş,2 lt.su..1 bardak kefir..
Bırakamadım içiyorum nescafeyi..Ekmek yemiyorum fazla, daha doğrusu beyaz ekmek yiyerek büyüyünce diğer ekmekleri midem kabul etmedi..Bende kahvaltıda etimek yiyorum 1 adet...
Şu birkaç hafta çok sıkı asılmam lazım,benim 70-75 arası takılıp kalır hep,o yüzden 2 haftada vereceğim kilolar beni motive edecek..
6 aydır formu takip ediyorum ancak alıntı yapmayı falan bilmiyorum umarım bu yazdığımı okur Mahzen arkadaşım çizelge için sağol..Yaptım ama mesajımda görülecek mi bilmiyorum..Acemiliğe verin :)
Kolay gele...
kızlar merhaba
facede gruba eklendim, ancak orada sadece takipçi olacağım. lawyeri, gül ablayı, bide xc9 ablamızı bide e_packi gördüm. memnun oldum..
sivasın gülücüm Amcana Allah şifalar versin, acısı azalsın inşallah.
bugünde an itibariyle öğle yemeği yemedim. patrondan telefon bekliyorum. eğer o gelirse öğle yemeği diye çıkıp yine 1 saat daha yürüyeceğim.
ptsi tartısında tek hedefim artık 67nin altını görmek nolur Allahım...
hedef60 neden gelmiyor iyi mi acaba?
afatmas oğlunun durumu nedir, ne dediler ameliyat diyordun?
herkese bol leptinler dilerim
arkadaşlar hadi spora da asılalım da halledelim
unutmayın Başarmak için çok nedenimiz var...
Spor yapamadim ama kahvtidan beri dort donuyorum evde
sen facede neden izleyici olacaksin cnm yazmayacak misin ?
Bu arada alıntıyı xc9 dan yapmıştım.becerememişim.
e_packcim, eşimden gizliyorum kk yı da o nedenden. ben aşırı sosyal bir insanım eşimse bir o kadar normal bir insan..
böyle olunca dikkat etmem gerekiyor..
evet ya farkında olmadan kafiye yapmışım..mahzencim bu laf topiğimize ne kadar uydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?