canım sen emziriyordun di mi onun etkisi diye düşünüyorum emzirirken çok enerji harcıyorsun erken de kalkıyorsun akşam metabolizma yavaşlıyor enerji tüketimi de azalıyor ve yediklerin seni daha uzun süre tok tutuyor.....
kızlar bişey sorucam sabah tam bi kkk yapsamda 4 saat sonra acıkıyorum yani tam leptinhormonu salgılanacakken( akşam acıkmıyorum)ve mecburen yiyorum. ben şöyle düşündüm ya benim metobolizma gün içi çok hareketli olduğu dan 4 saatten önce letptin salgılıyor yada öğlen leptin hormonu az salgılıyor. Sizce ?
Bide sabah kahvaltısını büyükçe bir kase alıp tüm malzemeleri içine doğruyorum üzerine de salata kendimi mısır gevreği yiyormuş gibi hissedeiyorum. Bu keşfimle kahvaltı gerçekten Zevklihale geldi. tavsiyeederim.
neyse iyi geceler
canım sen emziriyordun di mi onun etkisi diye düşünüyorum emzirirken çok enerji harcıyorsun erken de kalkıyorsun akşam metabolizma yavaşlıyor enerji tüketimi de azalıyor ve yediklerin seni daha uzun süre tok tutuyor
o dediğini ben yazın yapıyordun bolca domates salatalığın içine zeytin peynir doldurup yiyordum çok güzel oluyordu
Arkadaslar tartilma günü ne gün?
Itiraf ediyorum bugun 1 dilim kek ve 1 avuctan fazla kavrulmus cekirdek yedim(( cok pismanim
sabah: kkk
öğlen: 4,5 kaşık etli kabak,3 kaşık fellah köftesi,1 kase yoğurt
akşam: 3 baget,salata,2 kaşık börülce,1 kaşık süzme yoğurt,1 dilim ekmek(cısss)
1 saat yürüyüş.
canım tartılma günü pt. o gün saat 14 00 a kadar kilo bildirimi yaparsan yarışmamıza da katılabilirsin...
avşarlı kilomuz yakın canım, beni takip et.. sen de istersen çizelgeni yap bir an önce.. bu arada giderken kaçtı kilon?Arkadaslar menumu tam yazamayacagim. Bugün ilk gunum sabah ve aksam süper di. Aksam misafirliğe gittim orda abarttim. Zaten ben şu akaam yemelerini bi birakabilsem.
Kilo bildirimide yapayim.
Baslangic tarihi 6. 11.13
Baslangic kilo: 79
Boy: 155
Spor: yürüyüş
ptesi tartı günümüz.. ama bir de aylık yarışa girdik, cumaları egzersiz bildirim raporu yayınlıycaz inşallah.. önümüzde ki ay sen de katılırsın bize..Arkadaslar tartilma günü ne gün?
çekirdeği kaçamaktan saymayabilirsin.. keki de telafi edersin canımItiraf ediyorum bugun 1 dilim kek ve 1 avuctan fazla kavrulmus cekirdek yedim(( cok pismanim
evet canım, önemli olan diyeti işkence haline getirmeden istikrarla devam etmekCanım olsun yarın telafi edersin sporla beslenmenle karatay aradaki küçük kaçamakları affedebiliyo onu anladım geçenlerde bende birgün kaçamak yaptım ama 2 güne vermiştim aldıklarımı önemli olan motivasyonunu kaybetmeden devam etmek:)
Arkadaslar tartilma günü ne gün?
saat 15:00 kısır ve lahana
akşam yemeği yemeden yatmayı denicem bugün belki yoğurt yerim çok acıkırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?