Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tebrikler Mahzencim
Benimde
sabah kkk
öğlen yarım kase mercimek,1 k bulgur,2 kaşık ıspanak
az bi yerfıstığı
akşam:1 kase yeşil mercimek,1 tabak hamsi buğulama, 1 çk tahin helvası

kızlar bişey sorucam sabah tam bi kkk yapsamda 4 saat sonra acıkıyorum yani tam leptinhormonu salgılanacakken( akşam acıkmıyorum)ve mecburen yiyorum. ben şöyle düşündüm ya benim metobolizma gün içi çok hareketli olduğu dan 4 saatten önce letptin salgılıyor yada öğlen leptin hormonu az salgılıyor. Sizce ?

Bide sabah kahvaltısını büyükçe bir kase alıp tüm malzemeleri içine doğruyorum üzerine de salata kendimi mısır gevreği yiyormuş gibi hissedeiyorum. Bu keşfimle kahvaltı gerçekten Zevklihale geldi. tavsiyeederim.
neyse iyi geceler

size son zamanlarda çok yaptığım bi tarifi vermek istiyorum son derece lezzetli bişey ve etin yanında harika oluyor

2 baş soğan
2 havuç
4-5 tane kırmızı biber
yarım kilo ıspanak
4-5 diş sarımsak
1/2 portakal
tuz-karabiber-zeytinyağı

soğanları piyazlık doğrayıp z.yağıyla ve tuzla hafifçe çeviriyorunuz ardından julyen kesilmiş havuçları ve biberleri de atıp hafifçe kavurduktan sonra yarım portakalın suyunu 1 çay kaşığı karabiberi atıp iri doğranmış ıspanakları atıp yüksek ateşte 2-3 dk hızlıca çevirip ocağı kapatıyorsunuz sebzeler tam pişmeyecek özelliği bu kapak da kapatmayacaksınız yoksa sebzeler diriliğini ve rengini kaybeder
mutlaka deneyin afiyet olsun

canım sen emziriyordun di mi onun etkisi diye düşünüyorum emzirirken çok enerji harcıyorsun erken de kalkıyorsun akşam metabolizma yavaşlıyor enerji tüketimi de azalıyor ve yediklerin seni daha uzun süre tok tutuyor

o dediğini ben yazın yapıyordun bolca domates salatalığın içine zeytin peynir doldurup yiyordum çok güzel oluyordu

ne güzel egzersiz yapıyordun sana bakınca yazınki halimi gördüm birden 5 mil leslie ardından pilates süpersin

Canım aslında çok aktif emzirmiyorum. Günde3-4 kez ve çok bol olmayan bir sütle. Bilmem ki belki de ondandır. Sağol canım cevabın içîn ben lesliemi yapayım artık.

Son düzenleme:
mavibisiklet, o dönemde yeterli su içiyormusun peki? beden su ihtiyacı duyduğunda da açlık sinyalleri gönderiyormuş çünkü..

Arkadaslar menumu tam yazamayacagim. Bugün ilk gunum sabah ve aksam süper di. Aksam misafirliğe gittim orda abarttim. Zaten ben şu akaam yemelerini bi birakabilsem.
Kilo bildirimide yapayim.
Baslangic tarihi 6. 11.13
Baslangic kilo: 79
Boy: 155
Spor: yürüyüş

sabah: kkk

öğlen: 4,5 kaşık etli kabak,3 kaşık fellah köftesi,1 kase yoğurt

akşam: 3 baget,salata,2 kaşık börülce,1 kaşık süzme yoğurt,1 dilim ekmek(cısss)

1 saat yürüyüş.

Arkadaslar tartilma günü ne gün?

canım tartılma günü pt. o gün saat 14 00 a kadar kilo bildirimi yaparsan yarışmamıza da katılabilirsin...

7.30:kkk 2 kurukayısı 2 kuru erik bir çaybardağı kuruyemiş
12.00:süt
17.00:1 kase tarhana çorbası-1 tabak kurufasulye-yoğurt-ketentohumlu salata-canım çok tatlı çekti bende 2 avuç kuruyemiş yedim:)

Itiraf ediyorum bugun 1 dilim kek ve 1 avuctan fazla kavrulmus cekirdek yedim (( cok pismanim

Canım olsun yarın telafi edersin sporla beslenmenle karatay aradaki küçük kaçamakları affedebiliyo onu anladım geçenlerde bende birgün kaçamak yaptım ama 2 güne vermiştim aldıklarımı önemli olan motivasyonunu kaybetmeden devam etmek:)

Son düzenleme:

Tmm canim sagol

avşarlı kilomuz yakın canım, beni takip et.. sen de istersen çizelgeni yap bir an önce.. bu arada giderken kaçtı kilon?
Arkadaslar tartilma günü ne gün?
ptesi tartı günümüz.. ama bir de aylık yarışa girdik, cumaları egzersiz bildirim raporu yayınlıycaz inşallah.. önümüzde ki ay sen de katılırsın bize..
Itiraf ediyorum bugun 1 dilim kek ve 1 avuctan fazla kavrulmus cekirdek yedim (( cok pismanim
çekirdeği kaçamaktan saymayabilirsin.. keki de telafi edersin canım

evet canım, önemli olan diyeti işkence haline getirmeden istikrarla devam etmek

kızlar selam vermeden dalmışım herkeslere günaydınn..
bugün güne leslie değil ebru ile başladım, çok iyi hissedeiyorum kendimi..

Arkadaslar selam
Ben yine geceli gündüzlü çalışınca nevrim döndü.
Suyu tam içiyorum ama iki gündür spor falan yapamadım bugün kısmette yapacagım.
Bir de Veli toplantısı kızın ergen sorunları vs vs
Menülerde de ters bir durum olmadı. Genelde iyi.hatta aksam yiyemedim.

Dün bir otelde sunum oldugundan sandviç türü seyler vardı hatta onları da yemedim.
Sebze yemeği yapan bir yer bulup orda yedim.

Genel durumlar böyle
Tekrar yazacağım işteyim su an
Sevgiler

Facebook sayfasına da bekleriz. Karatay Mucizesi yazarsanız gelmektedir.

Son düzenleme:
ben de diyet yapmak istiyorum ve size katılmak istiyorum, ne yapmalıyım?
diyet içeriği nedir? help me please

hemen dün yediklerimi paylaşayım
sabah hiç bişey yemedim galiba
öğlen kaşarlı omlet, salatalık, domates, havuç, peynir, zeytin, biber sosu, gerisini hatırlayamadım
akşam mercimek yemeği, börek, yoğurt
bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…