Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

avşarlı aramıza hoşgeldin
bol leptinli günler dilerim.

Herkese günaydın.
Bugün düne göre ağırlığım kalmamış,hafif hissediyorum.Tartıda da 71 çıktım.Gün içinde leslie 5 mil yapacağım.Meyvemi sabah yedim.Akşama yemem diye umuyorum.

ben de diyet yapmak istiyorum ve size katılmak istiyorum, ne yapmalıyım?
diyet içeriği nedir? help me please

ma_yi hoşgeldin. hemen help edeyim sana

öncelikle ilk sayfayı oku, karatay diyeti hakkında genel bilgi sahibi olabilirsin oradan
bunun yanında Canan Karatayın kitaplarını okumanı öneririz

diyet aslında bir yaşam biçimi gıdaların glisemik indeksleri var. Gİ si yüksek gıdalar (unlu, karbonhidratlı, şekerli gıdalar, meyveler, meyve suları, kola, asitli tüm içecekler, tüm işlenmiş gıdalar, cipsler, bisküviler) kan şekerini hızla yükseltiyor ve vücut şekerin fazlasını depoluyor.

bundan dolayı genel olarak bu gıdalardan tüketmiyoruz.
pirinç yasak

sabah kahvaltısında bol yeşillik, domates, peynir, salatalık, yumurta türevleri yiyebilirsin
tereyağı ve zeytinyağı bir de fındık yağı serbest.

hamurişleri börekler kekler yasak

çok daldan dala anlattım ama anlat anlat bitmez yaşamak lazım

aramıza katılıp her pazartesi kg bildirimi yapabilirsin

ayrıca, Karatay diyeti en az 20 dk spor öneriyor, ama inan bana ne kadar yapsan o kadar karı var.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

selam kızlar herkeslere,

ptsiden beri sıkı bir şekilde devam ediyorum. öğle yemeklerini atlıyorum bugün ptsiden 300 gram fazla geldim. ama şişliğe veriyorum. geçer

herkese bol leptinli bir gün olsun..

selam kızlar herkeslere,

ptsiden beri sıkı bir şekilde devam ediyorum. öğle yemeklerini atlıyorum bugün ptsiden 300 gram fazla geldim. ama şişliğe veriyorum. geçer

Ben öğle öğününü atladığıma memnunum.Şimdi akşam 16 da yiyorum en erken.Gece acıkırım sanıyordum ama acıkma olmuyor.Beyne o korkuyu vermemek önemli olan.Seninki de şişkinliktir.Düzelir.

hoşgeldin canım
alıntı yapmak istediğin mesaja gelip altındaki alıntı ile cevaplaya tıkla, açılan pencerede mesajını yazıp gönderebilirsin..

Teşekkür ederim :) Bu formun bu yardımsever yanını da seviyorum...

Merhabalar,

Dünkü menüm:

Sabah:Karatay Kahvaltısı
Öğle:Karnıbahar yemeği
Akşam:Salata,2 orta boy balık

Akşam yemeğinden sonra yememem gereken bişey yedim..Yaş pasta..Doğum günüm olduğu için affedersiniz diye düşünüyorum :)

Pazartesiye kadar iyice asılmam lazım diyete..2 hafta çok önemli benim için..

Ayrıca dün yarım saat yürüdüm,2 litre su içtim..

Kolay gele..

teşekkür ederim,
vücut kitle endeksi çizelgesini nasıl yapıyorsunuz :)
hemen yarın sabah rapora başıyacağım

insallah telefi ederim canim motivasyon devam sabah hic bir sey olmamis gibi yedim kahvaltimi ozume dondum

Sagol canimcim

kızlar selam vermeden dalmışım herkeslere günaydınn..
bugün güne leslie değil ebru ile başladım, çok iyi hissedeiyorum kendimi..
ay su ebruya bende baslasam diyorum ins en kisa zamannnda basliycam
ama bende plates namina hic bir alet top lastik vs yok

Herkese günaydın.
Bugün düne göre ağırlığım kalmamış,hafif hissediyorum.Tartıda da 71 çıktım.Gün içinde leslie 5 mil yapacağım.Meyvemi sabah yedim.Akşama yemem diye umuyorum.
Ins yemezsin 5 mil super geliyor bu arada ben 3le bile bitiyorum
selam kızlar herkeslere,

Ah o sislik yok mu ah

Nice mutlu senelere canim

Ben öğle öğününü atladığıma memnunum.Şimdi akşam 16 da yiyorum en erken.Gece acıkırım sanıyordum ama acıkma olmuyor.Beyne o korkuyu vermemek önemli olan.Seninki de şişkinliktir.Düzelir.
ben 4 de yemiyorum, akşam 18.30-19.00 gibi yiyorum. yemeğe son 1 saat kala iyice acıkmış oluyorum. ama acıkma duygusu da zevk vermeye başladı. leptin salgıladığımı düşündükçe. enteresanızz..

Teşekkür ederim :) Bu formun bu yardımsever yanını da seviyorum...

süpersin pumpul :)

harika, tebrikler. yemek aralarını 5 saatin üzerine çekmeye çalış mümkünse.
doğumgünün de kutlu olsun. çok mutlu ol.

teşekkür ederim,
vücut kitle endeksi çizelgesini nasıl yapıyorsunuz :)
hemen yarın sabah rapora başıyacağım

aşağıdaki linkten yapılıyor.
Weight Loss - Diet Ticker

kızlar dün işyerinde 15:00 gibi pasta kesildi arkadaş için, eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz. o dün yoktu.
dedim payımızı eve götüreyim leptinim hele de pasta için bozulmasın. paketledim. çok da sevdiğim bir yerin pastasıydı.
sonra annem aradı, anneme uğramam gerekti.
biliyordum ki eve götürsem ben de yicem pastadan. pastayı annemlere götürdüm. böylelikle yememiş oldum... :)
eşim duymasın tabi :) ona pasta yedirmemiş oldum kendim yemicem diye...

bu resimler de daha önce bazı arkadaşlara yardım için hazırladığım resimler
yardımcı olursa kullanabilirsiniz.

Selam canlarim. bildirim yapamadim ama karatay tarzi beslenmeye devam ediyorum.
Ise bu hafta basladim. ev isi, yarim kalan el isi, esiminde beli tutuldu 4 gündür derken bildirimden uzak kaldim.
Kafam Alak, bullak Amcamin saglik sorunu derken.
Sabah 2 yumurta 2 incir. 3 kaysi ev yapimi beyaz peynir 3 kasik. 4 zeytin. Cay.

Son düzenleme:
Günaydın canlar
Bu sabah yağmur var İstanbulda. Dışarda yürüyüş yalan oldu. Çıktık gene koşu bandının tepesine.

xc9 harika bi tarif teşekkürler. sebze yemeklerini, soğuk zEytinyağlıları çok seviyorum ıspanak alır almaz yapıcam. Pişmiş hacuçta yemiyorum ben seçiyorum yemekte.

Pumpul yanlış anlamadıysam doğum gününmüş iyi ki doğdun nice sağlıklı neşe dolu yıllara. Buarada akrep burçlarını çok severim.
Sea tebrikler sandöviç menüden sebzeye süpersin.
e- pack kaçamaklar bende kamçı etkisi yapıyor daha bi hırslanıyorum . Yola devam marş marş
Kızlar patlıcan var evde musakka ve karnıyarık kızartmayınca eşim yemiyor. tencerede etli güveç gibi de yemiyor. Napiiim ben şimdi bu patlıcanı ne dersiniz? belki özellikle Hataylu mersinli arkadaşların vardır bi tarifi.
Bu arda yeni bir katılım vardı. Hoşgeldin arkadaşım( rumuzunu hatırlayamadım help help)

Ablacım Allah kolaylık versin. Diren ablacım diren. Eşinede geçmiş olsun.

Pumpul Arkadasim dogum gününüz kutlu olsun.
Sevdiklerinle nice mutlu yillar gecirmeni temenni ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…