Arkadaslar menumu tam yazamayacagim. Bugün ilk gunum sabah ve aksam süper di. Aksam misafirliğe gittim orda abarttim. Zaten ben şu akaam yemelerini bi birakabilsem.
Kilo bildirimide yapayim.
Baslangic tarihi 6. 11.13
Baslangic kilo: 79
Boy: 155
Spor: yürüyüş
ben de diyet yapmak istiyorum ve size katılmak istiyorum, ne yapmalıyım?
diyet içeriği nedir? help me please
selam kızlar herkeslere,
ptsiden beri sıkı bir şekilde devam ediyorum. öğle yemeklerini atlıyorum bugün ptsiden 300 gram fazla geldim. ama şişliğe veriyorum. geçer
herkese bol leptinli bir gün olsun..
hoşgeldin canım
alıntı yapmak istediğin mesaja gelip altındaki alıntı ile cevaplaya tıkla, açılan pencerede mesajını yazıp gönderebilirsin..
ma_yi hoşgeldin. hemen help edeyim sana
öncelikle ilk sayfayı oku, karatay diyeti hakkında genel bilgi sahibi olabilirsin oradan
bunun yanında Canan Karatayın kitaplarını okumanı öneririz
diyet aslında bir yaşam biçimi gıdaların glisemik indeksleri var. Gİ si yüksek gıdalar (unlu, karbonhidratlı, şekerli gıdalar, meyveler, meyve suları, kola, asitli tüm içecekler, tüm işlenmiş gıdalar, cipsler, bisküviler) kan şekerini hızla yükseltiyor ve vücut şekerin fazlasını depoluyor.
bundan dolayı genel olarak bu gıdalardan tüketmiyoruz.
pirinç yasak
sabah kahvaltısında bol yeşillik, domates, peynir, salatalık, yumurta türevleri yiyebilirsin
tereyağı ve zeytinyağı bir de fındık yağı serbest.
hamurişleri börekler kekler yasak
çok daldan dala anlattım ama anlat anlat bitmez yaşamak lazım
aramıza katılıp her pazartesi kg bildirimi yapabilirsin
ayrıca, Karatay diyeti en az 20 dk spor öneriyor, ama inan bana ne kadar yapsan o kadar karı var.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
insallah telefi ederim canim motivasyon devam sabah hic bir sey olmamis gibi yedim kahvaltimi ozume dondumCanım olsun yarın telafi edersin sporla beslenmenle karatay aradaki küçük kaçamakları affedebiliyo onu anladım geçenlerde bende birgün kaçamak yaptım ama 2 güne vermiştim aldıklarımı önemli olan motivasyonunu kaybetmeden devam etmek:)
Sagol canimcimavşarlı kilomuz yakın canım, beni takip et.. sen de istersen çizelgeni yap bir an önce.. bu arada giderken kaçtı kilon?
ptesi tartı günümüz.. ama bir de aylık yarışa girdik, cumaları egzersiz bildirim raporu yayınlıycaz inşallah.. önümüzde ki ay sen de katılırsın bize..
çekirdeği kaçamaktan saymayabilirsin.. keki de telafi edersin canım
evet canım, önemli olan diyeti işkence haline getirmeden istikrarla devam etmek
ay su ebruya bende baslasam diyorum ins en kisa zamannnda basliycamkızlar selam vermeden dalmışım herkeslere günaydınn..
bugün güne leslie değil ebru ile başladım, çok iyi hissedeiyorum kendimi..
Ins yemezsin 5 mil super geliyor bu arada ben 3le bile bitiyorumHerkese günaydın.
Bugün düne göre ağırlığım kalmamış,hafif hissediyorum.Tartıda da 71 çıktım.Gün içinde leslie 5 mil yapacağım.Meyvemi sabah yedim.Akşama yemem diye umuyorum.
Ah o sislik yok mu ahselam kızlar herkeslere,
ptsiden beri sıkı bir şekilde devam ediyorum. öğle yemeklerini atlıyorum bugün ptsiden 300 gram fazla geldim. ama şişliğe veriyorum. geçer
herkese bol leptinli bir gün olsun..
Nice mutlu senelere canimMerhabalar,
Dünkü menüm:
Sabah:Karatay Kahvaltısı
Öğle:Karnıbahar yemeği
Akşam:Salata,2 orta boy balık
Akşam yemeğinden sonra yememem gereken bişey yedim..Yaş pasta..Doğum günüm olduğu için affedersiniz diye düşünüyorum :)
Pazartesiye kadar iyice asılmam lazım diyete..2 hafta çok önemli benim için..
Ayrıca dün yarım saat yürüdüm,2 litre su içtim..
Kolay gele..
ben 4 de yemiyorum, akşam 18.30-19.00 gibi yiyorum. yemeğe son 1 saat kala iyice acıkmış oluyorum. ama acıkma duygusu da zevk vermeye başladı. leptin salgıladığımı düşündükçe. enteresanızz..Ben öğle öğününü atladığıma memnunum.Şimdi akşam 16 da yiyorum en erken.Gece acıkırım sanıyordum ama acıkma olmuyor.Beyne o korkuyu vermemek önemli olan.Seninki de şişkinliktir.Düzelir.
Teşekkür ederim :) Bu formun bu yardımsever yanını da seviyorum...
Merhabalar,
Dünkü menüm:
Sabah:Karatay Kahvaltısı
Öğle:Karnıbahar yemeği
Akşam:Salata,2 orta boy balık
Akşam yemeğinden sonra yememem gereken bişey yedim..Yaş pasta..Doğum günüm olduğu için affedersiniz diye düşünüyorum :)
Pazartesiye kadar iyice asılmam lazım diyete..2 hafta çok önemli benim için..
Ayrıca dün yarım saat yürüdüm,2 litre su içtim..
Kolay gele..
teşekkür ederim,
vücut kitle endeksi çizelgesini nasıl yapıyorsunuz :)
hemen yarın sabah rapora başıyacağım
bu resimler de daha önce bazı arkadaşlara yardım için hazırladığım resimler
yardımcı olursa kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 852875 Eki Görüntüle 852876
Selam canlarim. bildirim yapamadim ama karatay tarzi beslenmeye devam ediyorum.
Ise bu hafta basladim. ev isi, yarim kalan el isi, esiminde beli tutuldu 4 gündür derken bildirimden uzak kaldim.
Kafam Alak, bullak Amcamin saglik sorunu derken.
Sabah 2 yumurta 2 incir. 3 kaysi ev yapimi beyaz peynir 3 kasik. 4 zeytin. Cay.
Canım aslında güniçi en çok suyu sabah öğle saatlerînde içiyorum. ama genede içmey deniycem.Sağol canımmavibisiklet, o dönemde yeterli su içiyormusun peki? beden su ihtiyacı duyduğunda da açlık sinyalleri gönderiyormuş çünkü..
Tebrikler Mahzencim
Benimde
sabah kkk
öğlen yarım kase mercimek,1 k bulgur,2 kaşık ıspanak
az bi yerfıstığı
akşam:1 kase yeşil mercimek,1 tabak hamsi buğulama, 1 çk tahin helvası
kızlar bişey sorucam sabah tam bi kkk yapsamda 4 saat sonra acıkıyorum yani tam leptinhormonu salgılanacakken( akşam acıkmıyorum)ve mecburen yiyorum. ben şöyle düşündüm ya benim metobolizma gün içi çok hareketli olduğu dan 4 saatten önce letptin salgılıyor yada öğlen leptin hormonu az salgılıyor. Sizce ?
Bicnv sen ne düşünüyorsun canım bu konu hakkında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?