Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

masalın yorumları benide çok motive ediyo.ama bu ara hep yiyorum karar verıyorum yarın yemıcem diye ama dayanamıyorum... Diyete adam akıllı başlayamadım..Şimdi bir kaç sorum var.
Aranızda spor yapmadan bu diyeti uygulayarak ne kadar inceldi basen ve göbek eriten oldumu?
Pilav makarna yasak peki bulgur pilavı yenebilirmi?

:17::17:
Gül ilk zamanlarda spor yapmıyordu bildiğim kadarıyla ama güzel kilo veriyordu.
Şimdi yürüyüşleri de ekledi tam oldu.
Ben de ilk zamanlar düzenli spor yapmıyordum hoş bu sıralarda da pek düzenli değil ama.
Yine de incelme oluyor.
Göbeğim zaten yoktu ama yan taraflarda biraz fazlalıklarım vardı onlar şimdi hiç yok.
Bulguru kilo verirken çok fazla tüketmemek gerekiyor ama 2 kaşık kadar tüketebilirsin.

offf bayılırım yaa,cevizde koy onun içine,şahane oluyor.çiğden de yapılabiliyor.o zaman rendeleyince su salıyor ya,elinle sıkıyorsun iyice,öyle karıştırıyorsun yoğurdu

:16::16:

ben kabağı pek sevmediğimden çiğini yiyebilir miyim bilmiyorum.
Aslında kızartması ve dolmasını çok severim ama sevdiğim şeyler hep uygunsuz :1:

kızlarben yapaıyorum artık ipin ucunu tutamıyorum birtürlü artık yazmak gelmiyor içimden:5:

olmadı sımdı canım:50:,nerde bızım ekstra motıvasyonlu profitimiz,ilk gunler yerınde duramıyordun,cok heyecanlıydın,ben de cok umutluydım senden.

bence sorun ne bılıyormusun,sen menulere pek uymadın,peynır zeytın sevmıyorum dıye yemedın,onları sevmesen de dıyette olan yıyeceklerle ozellikle sabah karnını tam olarak doyurmalısın.3-4 yumurta ye,veya muz-cevız ye sabah bolca,bızım de hergun canımız ıstemıyor aynı seylerı yemek ama bılıyorum kı o kahvaltıyı yapmazsam oglen saatlerınde gözum donmeye baslayacak.,bugun oyle oldu mesela zorla yaptım kahvaltıyı,3 saat sonra can sıkıntısından acıktım aksam yıyecegım yemegı oğlen yedım,ogleden sonra da zorla dısarı attım kendımı, arkadasımla buzz gibi havada 30dk (bu kadar dayanabıldık ancak:1:)yuruduk,eve geldım 3 saat uyudum.demek ıstedıgım hepımızın zor gunlerı oluyor,onemlı olan bır sekıle telafı etmek,bugun olmuyorsa yarın.
şimdi 1 kg aldım dıye dıyetı bırakıyorsun,bırakınca cok daha fazlasını alacaksın emın ol,bunun sonu yok,başka bır yolu da yok,senden baska yapacak da yok,kimseyı sıhırlı degnek zayıflatmıyor,herkes cabasının karsılıgını alıyor,sen de azıcık ırade goster 2-3 gun,bak hersey yoluna gırecek.:48::48::48::48:

yarın sabah sağlam kahvaltı yapıyorsun ok mı?:34::34::34:

canım ya bısey sorcam kosubandındayken napıyon nasıl vakıt gecırıyon:18::18::18::18:

guzel soru:1::1::1::1:

yanlardan dediğin can simitlerin yani kalça kemiği üstünde oluşan,pantolon giyince çıkan yağlardan bahsediyorsun sanırım :D onlardan bende var maaleseff.Göbekte var hatta su içince falan şişiyor diyordum sana halaa devam ediyor....Yazın çok güzel dans ediyordum aerobik yapıyordum ama kış geldi hiç içimden gelmiyor benim biran önce sizin gibi uymam gerek bu listeye :( incelmek istiyorum tvdeki kızlar gibi olmak istiyorum amacım nicole gibi olmak :D :D

yanlardan dediğin can simitlerin yani kalça kemiği üstünde oluşan,pantolon giyince çıkan yağlardan bahsediyorsun sanırım :D onlardan bende var maaleseff.Göbekte var hatta su içince falan şişiyor diyordum sana halaa devam ediyor....Yazın çok güzel dans ediyordum aerobik yapıyordum ama kış geldi hiç içimden gelmiyor benim biran önce sizin gibi uymam gerek bu listeye :( incelmek istiyorum tvdeki kızlar gibi olmak istiyorum amacım nicole gibi olmak :D :D

Aynen o can simitleri.
Ben onlar gitmez diyordum ama şimdi hiç yok.
Su konusunda pes etme, su içmeyince zayıflamak çok zor oluyor çünkü.
Kabızlık problemin var mı ?
Şişkinlik ondan olabilir.
Ben wc'ye gidemeyince şişiyor karnım.
Bu sıralarda benim de hiç spor yapasım yok nedense ama yediklerimize bari dikakt edelim.
Fırsat buldukçada mümkün oldukça spor yaparız.

afiyet olsun.
neyse saldırmamıssın akşama.:9:
kapuskayı bulgurlu sevmıyormusun,bence daha güzel oluyor:56:

severim aslında bulguru ama düşünmeden pirinçle yapmışım, yedim artık.
benim menüler tam karatay olmuyo zaten ama yazmazsam bi haftada 2 kilo alabilirim şu ara.
idare edin beni :27:

Profit biliyorsun değil mi geçen haftaya kadar aynı durumdaydım
Hatta geçen hafta bile ufak tefek kaçamaklarım oldu.
Hiç motivasyonum kalmamıştı.
Sonra bir tartıyı gördüm, dedim ne yapıyorsun o kadar emeklerine yazık değil mi ?
Sİlkindin ve şu an gayet iyiyim.
Ama sen kilo almadan önce farket bunu.
Pantalonlarının yanlarından yağların çıkmasını ister misin ?
Üstüne biraz dar giyince göbeğinin fırtlamasını.
Ya da aynaya bakınca ilk basenlerini görmeyi.
Onun yerine hayal et.
36 beden bir sen.
Hangisini tercih edersin ?
Bence motive için bunu bir düşünmelisin.
hayatım senin anlattıkların bende senelerdir malesef var senin gibi 10kg versem bile göbeğimde fırlıyo simitlerimde çıkıyo senelerdir 80 le90arası mekik do
kuyorum son 2senedir 80 nide göremiyorum artık

hayatım senin anlattıkların bende senelerdir malesef var senin gibi 10kg versem bile göbeğimde fırlıyo simitlerimde çıkıyo senelerdir 80 le90arası mekik do
kuyorum son 2senedir 80 nide göremiyorum artık

Ama moral bozup bırakırsan kendini veremediğinin üstüne alıp işin daha da zorlaşacak profitcim.
Oysa biraz gayretle5-6 ay sonra o fazlalıklarından kurtulabilirsin.
Aynada incecik bir profit görebilirsin, harika olmaz mı?

2. günümü bitirmiş bulunmaktayım.

-akşam fırında hamsi(soğanlı,z.yağlı) yedim.

yemekten önce 5 km yürüdüm.

allah razı olsun canan hanımdan hiç acıkmadan,tatı krizine girmeden diyet yapıyorum.

kızlar kilo bildirimini hangi günler yapıyoruz?
bir de kuru incir yasak değil mi?

Son düzenleme:
severim aslında bulguru ama düşünmeden pirinçle yapmışım, yedim artık.
benim menüler tam karatay olmuyo zaten ama yazmazsam bi haftada 2 kilo alabilirim şu ara.
idare edin beni :27:
canın sağolsun,karatay ıcın degıl de tok tutar dıye dedıydımdı:))

2. günümü bitirmiş bulunmaktayım.

-akşam fırında hamsi(soğanlı,z.yağlı) yedim.

yemekten önce 5 km yürüdüm.

allah razı olsun canan hanımdan hiç acıkmadan,tatı krizine girmeden diyet yapıyorum.

kızlar kilo bildirimini hangi günler yapıyoruz?
bir de kuru incir yasak değil mi?
kılo bıldırımı cuma gunlerı

kuru ıncır de kıtapta yok ama bazı arkadaslar yıyor gunde 1-2 tane

Son düzenleme:
loxsicim sana 2kere alıntıyla uzunca cevap yazdım ama birtürlü gönderemedim ama keskin zekana ve dikkatine hayran kaldım arkadaşım valla bravooo okadar kişinin arasında benim yediğim yemediğim şeyleri tutmuşsun aklında:46:

loxsicim sana 2kere alıntıyla uzunca cevap yazdım ama birtürlü gönderemedim ama keskin zekana ve dikkatine hayran kaldım arkadaşım valla bravooo okadar kişinin arasında benim yediğim yemediğim şeyleri tutmuşsun aklında:46:

bı kere konusmustuk nıye yemıyorsun dıye,ordan kalmıs aklımda:27:

tabii takıp edıyorum duzenlı paylasım yapan arkadasları ,herkes onemlı benım ıcın,ben de sızden destek alıyorum cunku,tek basıma olsam bu kadar kararlılıkla uygulayamam ben de,akşam mıdem kazınınca bıle buraya yazıyorum,biri beni durduruyor:1:(genelde eskibirmasal:48:)

bı kere konusmustuk nıye yemıyorsun dıye,ordan kalmıs aklımda:27:

tabii takıp edıyorum duzenlı paylasım yapan arkadasları ,herkes onemlı benım ıcın,ben de sızden destek alıyorum cunku,tek basıma olsam bu kadar kararlılıkla uygulayamam ben de,akşam mıdem kazınınca bıle buraya yazıyorum,biri beni durduruyor:1:(genelde eskibirmasal:48:)

Gerçekten burası olmasa ne halde olurdum kimbilir.
Biraz önce truf yapıp koydum dolaba.
Ve 1 yudum bile almadım içim gitmesine rağmen.
Senin o sopaların da beni az durdurmuyor loxandracım.:1::16:

menun oldum ben de loxandra:1::1:

10 kılo vereceksın o zaman,2-3 ayda halledersın,yuruyus de cok fayda edecektır.

bende de bant var ama cok sıkıcı dıye dısarda yuruyordum,bu hafta havalar acayıp sogudu,artık evde yuruyecegım sanırım bende:50:
hergun aksam menu bıldırımı yapıyoruz canım,cuma gunlerı de haftalık kılomuzu bıldırıyoruz,liste yayınlanıyor.sen de katıl,daha cok motıve olursun:48:

loxandracım benim dışarda yürüyüş yapmaya vaktim kalmıyor.ancak akşam kızımı uyuttuktan sonra yürüyüş için vakit ayırabiliyorum. tabi dışarda yürümek daha güzel.gelelim bu günkü menümüze;

sabah: avuç içi kadar peynir
8 - 10 tane zeytin
domates ve biraz badem

öğlen: 3 köfte
3 kaşık yoğurt ve közlenmiş patlıcan

ara:kahve

akşam:dışarı çıkm ıştım yemek yemek için vakit bulamadım yanımda badem vardı ondan 20 - 25 tane yedim.

1,5 - 2 litre su içtim ve 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm

:46: Loxandra seker yemıyor bellı ,masallah :52: Tebrıkler loxıcım :46:

masalın yorumları benide çok motive ediyo.ama bu ara hep yiyorum karar verıyorum yarın yemıcem diye ama dayanamıyorum... Diyete adam akıllı başlayamadım..Şimdi bir kaç sorum var.
Aranızda spor yapmadan bu diyeti uygulayarak ne kadar inceldi basen ve göbek eriten oldumu?
Pilav makarna yasak peki bulgur pilavı yenebilirmi?
Ben verdım canım 33 kg verdım asırı spor yapmadım,zehırlenıyoırmusum,beslenmeye basladım bu dıyetle Allah Razı Olsun Prf MCanan Efendıgıl Karatay 'dan,yok boyle dıyet dunyada yok cunku et kesım usullerımız farklı ,onlar bogazlayarak kesıyor,bır ıse kan akıtarak kesıyoruz bızım etler saglıklı batıdan,cevırı dıyetler ondan ıse yaramıyor.

Eklentiler

• $1.res%C4%B1m%7E%20p%C4%B1jamaL%C4%B1%20hal%C4%B1m%20,27%20k%C4%B1lo%20verd%C4%B1m,120%20k%C4...webp
    $1.res%C4%B1m%7E%20p%C4%B1jamaL%C4%B1%20hal%C4%B1m%20,27%20k%C4%B1lo%20verd%C4%B1m,120%20k%C4...webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 57
Back
X