Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah : çok az peynir 2 ymurtadan omlet baharatlı 4 gün kurusu
öğle: zeytn yağlı karnıbahar + yoğurt
akşam: 1 kase mercimek çorbası ( henüz içmedm içeceğim)

bugün 1.5 litre su içtm gün daha sürecek 2 ltyi rahat bulurum.
spor: jillian 3 / 3 yapıldı ama akşam 3/4ünü de yapacağım hızlandırdm biraz. ( regl de yakın ne kadr çok yapsam o kadr iyi benm için.o dönemde bi üşengeçlik geliyor üzerime yapmk istemiyorum
)

geçmiş olsun. ne olursa olsun durumdan bizi haberdar et. ben gruba arada göz gezdiriyorum durumun ilginç geldi.
Ürük asit et ağırlıklı beslenmeden kaynaklanabileceği gibi şeker metabolizmasındaki bozukluktan da kaynaklanabilir. insülin direncine baktırman iyiolmuş bu açıdan. yalnız bu kadar kilo verince insülin direnci kırılmaz mı yafff:44:
Acaba diyorum karatay diyetini dukan diyeti gibi mi yaptın, yani protein ağırlıklı mı beslendin. Ya da ekmek ve meyve kurallarına uymadan yüksek glisemik indeksli şeyler mi kaçırdın:44:karataya birebir uyduğun halde mi değerlerin yüksek çıktı ?

sağol canım grip değilim sadece çok kötü bir baş ağrısı vardı o da sanırım uykusuzluktan ....
arada oluyor işte ne yapalım bir ömürde kaçınarak geçmez emin ol....
evet ya sen deyince aklıma geldi bende 2. dönem okulda ne yapsam diyordum .bizim iş yorucu sürekli ayaktayız .kahvaltı nasıl olur diye uzun uzun düşünüyorum yaaa
ilbatum baş ağrısı çok kötüü, geçmiş olsun.
ne kadar güzel spor yapıyosunuz, sular içiyosunuz. tebrik ederim canlarım.
çok teşekkürler canım biraz daha iyiyim
yok grip değilim ablacım sağol .baş ağrısı işte uykusuzluktan bebiş uyutmuyor :)
zaten bu hafta da sonuç alamazsam ayağıma taş bağlayıp denize atıcam kendimi kararlıyım
aman amaaaaaaaaan lazımsın sen bize :) bu hafta gitmiştir eminim ben. bende 2 haftadır veremedim 100-200 gr aldım .reglim vardı zaten geçen hafta ve şiştim. ama bu hafta o şişlik yok ve karnım indi yani verdiğime eminim :) giremediğim bir pantolonuma da girince tamam ya vermişim dedim :)

sağol canım grip değilim sadece çok kötü bir baş ağrısı vardı o da sanırım uykusuzluktan ....
evet ya sen deyince aklıma geldi bende 2. dönem okulda ne yapsam diyordum .bizim iş yorucu sürekli ayaktayız .kahvaltı nasıl olur diye uzun uzun düşünüyorum yaaa
yok grip değilim ablacım sağol .baş ağrısı işte uykusuzluktan bebiş uyutmuyor :)
zaten bu hafta da sonuç alamazsam ayağıma taş bağlayıp denize atıcam kendimi kararlıyım
aman amaaaaaaaaan lazımsın sen bize :) bu hafta gitmiştir eminim ben. bende 2 haftadır veremedim 100-200 gr aldım .reglim vardı zaten geçen hafta ve şiştim. ama bu hafta o şişlik yok ve karnım indi yani verdiğime eminim :) giremediğim bir pantolonuma da girince tamam ya vermişim dedim :)

iyi akşamlar kızlar... sabah kk yaptım ama moralim çok bozuk..
şeker b12 kan değerim demir hepsi çoookk güzel çıktı ben bile şaşırdım yani ama bu tiroid yedi bitirdi beniönceden düşsün diye uğraşıyodum şimdi fena düşmüş gebelikte olur diyolar ama tahlilde gebelik çıkmadı yarın bi doktoruma gidicem bakalım ne diyecek kilo verip üzerine yüksek doz ilaç kullanınca da oluyo galiba ooooffffff ,,,,,,,,

çok geçmiş olsun canım

Selam zeynom,
moralini bozma sakın aman gebelik, diyet bunlar stresten cabuk etkiler. moralini yuksek tut olur mu?

Kızlar selam,

dun aksam : corba, kereviz salatası, kofte yedim.

Bugun de sabah : karabugday, elma

aksam : kereviz salatası, zeytinyaglı fasulye, yogurt yiyeceğim birazdan.

Sabah hastaneye gittik. Küçük beyleri yuvaya bırakırken kulak agrısı tuttu birinin doktora mecbur. iyi ki de götürmüşüm. Meshur grip öksürükle beraber bu kez kulak iltihabına cevirmiş antibiyotiklendik geldik :) ilaçlardan sonra cocuk butun gun uyudu. masumum benim aksam uyuyamamıstı zaten .
sabahta kosusturmacadan dogru durust yiyemedim

dun 1 saat pilates, 1 saatte interval yapmıstım eve geldim ir de ne göreyim bir hafta onceden regl surprizi anlamadım ben bu ay kendimi iyice denge gitti bir yerlere
canım acayip cikolata falan istiyor

teşekkür ederim kızlar....sea cım size de çok geçmiş olsun...
yarın herşey belli olur zaten. gebelik vardır diye spor da yapamıyorum ooffff....

Geçmiş olsun.Bu ara hastalık filan bünye de şaşırmıştır,regl erken gelmiş.Kulak iltihabını iyi yakalamışsınız.Allah kolaylık versin.

Sabah Kkk greyfurt suyu Akşam Bulgurlu pazı buğulama Salata yoğur brokoli Fındık 2lt su sabah 30dk bîsiklet 20 dk plates akşam da 50 dk bisiklet

Canım ben de ıspanak, taze fasulye falan pişirip bi kısmını dondurucuya atıyorum bi kısmını bende senin gibi çevirip çevirip yiyorum ama bi de mrketten 'tava ızgara' diye satılan tavuklardan alıyorum bu akşam onu yaptım mesela baharatlıyıp tavada pişiriyoırum az yağda çok lezzetli oluyo, bi de ben karnıbaharı haşlayıp yoğurt ve naneyle karıştırıp yanında meze gibi yapıyorum, arada bi fırında somon yapıyorum bazen de konserve ton balığı yiyorum yanında salatayla, arada bi bulgur bol domatesli kıymalı bulgur pilavı yapıp salata ve yoğurtla yiyorum napalım yemek yapanımız yok mecbur çekicez

Kızlar bugun geç kalktım saat 12 gibi derslerin yoğunluğundan uykuya hasret kalıyorum haftaya finaller başlıyo 2 hafta ölüm

Kahvaltı (12.00) : klasik karatay 2 yumurtalı

Saat 6 da spora gittim koşu alet ne varsa yaptım 1 saat

Akşam (20.00) : Tavada tavuk ızgara, naneli yoğurtlu cevizli karnıbahar

Bi de kızlar aktardan sarımsak çayı diye bişey aldım herkes konuşuyo çok iyi sonuç alanlar varmış bi deniyim dedim, 10tl bişey bi denicem bakalım yemeklerden yarım saat önce içiliyomuş deneyen varsa söylesiinn

Hasta olanlara geçmiş olsun, moralleri bozmayın, morali bozulcak biri varsa o da benm eylülden beri devam etsem şimdii ohoo

Doymadım(ama yeme fırsatım olmadı anca bunları yiyebildim:)

Ay canım ne kadar ince düşüncelisin ne kadar güzel benim yan odamdan sabahtan gece 3-4e kadar sürekli gürültü geliyor uyarmama rağmen aynı keşke herkes senin gibi ince düşünse:)

Bugünkü menüm
Sabah 8.00 3 günkurusu bir avuç ceviz bir avuç fıstık
12.00 kkk- bir elma-süt
18.00 tavuk ızgara-yoğurt

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.Moralini yükaek tut.
Sabah kkk,saat 15:30da balık,salata,helva.Jillian yaptım.

Efescim bi kac gundur daha da dikkatimi cekti bilmiyorum daha oncedende oylemi yapiyordun ama yemek saatlerin hep ayni mi? Yani uc bucukta yemek yeyip bir daha yatana kadar bisey yemiyormusun? Ve acikmiyormusun yatana kadar ve kacta yatiyorsun? Cok merak ettim yazarsan sevinirim. Ve birde kahvaltini kacta yapiyorsun?

Benimde bugunki menum
Sabah, kkk iki incir iki kayisi
Aksam, tarhana corbasi, hamsi tava, salata ve helva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…