sonunda üye olabildim...:)
arkadaşlar uzun zamandır siteyi ve özellikle bu konuyu takip ediyordum ama hep uzaktan okuyucu olarak:) artık ben de katılayım dedim..
hepinize kocamannn merhbaaa:))
yaklaşık bir aydır karatay yapıyorum özceki diyetimde kilo vermem durunca karayat a geçtim. bir ayda yaklaşık iki kilo verdim. şu anda 53. 5 kiloyum. 50 ye kadar düşmeyi planlıyorum ama son iki haftadır 53. 5 de takılı kaldım, bi yardım lütfen; moralim boxuluyo(
menülerimde hata var mı acaba??
dün ne yediğimi yazayım:
sabah : 1 muz, az peynir, kavrulmamış fıstık, 3 kayısı, şekersiz çay
öğle; 3 köfte, kereviz salatası bol ceviz vardı, bir avuç fıstık
akşam, balık, kereviz salatası,
şimdiden teşekkürler herkese, görüşmek üzeree
Selam kızlar, ben yine geldim ama bu sefer kiloları verene kadar gitmemeye kararlıyım. yazın yaptığımda ilk hafta 3 kiloya yakın vermiştim devamını getiremedim.
2 hafta önce spor merkezine yazıldım, düzenli spor yapıyorum artık bunu karatayla destekleyerek 2014 yazına kilolu girmeye hiç niyetim yok.
Benim bu diyetle ilgili tek sıkıntım meyve olayı, meyveyi özellikle de elmayı çok seven bi insanım meyveyi sabah kahvaltılarına mı koyuyosunuz nasıl yapıyosunuz, yaz kış meyve tüketen bi insan olduğum için bu konuda zorlanıyorum.
Tekrar merhaba herkese, görüşmek üzere..
slm kızlar..uzun zamandır yazmıyorum kilo bildirimi en son 68 kiloydum şuan 62.300 son 5 kilo kaldı..toplamda 23 kilo gitti.diyete başlamadan önce kan tahlillerimi yaptırmıştım aradan 4 ay gecti bugün yine yaptırdım ve durum vahim kızlar ..ürik asit,kolesterol,demir,trigliserit,ldl kolesterolum yüksek çıktı..bu yaşta bu kadar yüksek olması normal değil dedi doktor ve hastanenin diyetisyenıne gönderdi..diyetisyen nasıl beslendığımı sordu ..bende anlattım..ve bana aşırı tepki verdi.kesinlikle birdaha bu şekilde beslenme dedi..özellikle cevizi kuruyemişli bırakmamı söyledi kanımdaki yağ oranı çok yüksekmiş ..diyet yazdı bana meyve ekmek var ..kafam karıştı kızlar sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz..karatay diyetine çok sağlıklı derken şimdi böyle birşeyle karşılaşmam benı cok üzdü ..kan tahlili yaptıran arkadaşlar varsa lütfen yazabilirlermi..
merhaba aramıza hoşgeldin. menüne baktım da meyve biraz fazla olmuş. kahvaltıda muz yedikten sonra kayısı yemeseydin iyi olurdu. duraklama dönem dönem oluyor. sabredersen vermeye devam edersin. verilecek kilosu az olanlar daha yavaş veriyor.
Canım hoşgeldin iyiki geldin:))bende 1.5-2 ay kadar 53 kiloda sabit kaldım öyle büyük kaçamaklarım olmamasına rağmen sonra sporu arttırdım çok işe yaradı canım sebzeye daha ağırlık verebilirsin bazen duraklama dönemleri olabiliyor sen devam et vücut direnmeyi bırakacaktır:)
Dün 7.00: kkk 3 günkurusu bir avuç fıstık
13.00: armut ve birbardak sütlü kahve
17. 30 : çorba - bir tabak menemen
Akşam çok acıktım 10da 1 bardak süt-bir avuç fıstık ve bir mandalin (cıss)
Hoşgeldiiinnn:) ne iyi ettin desonunda üye olabildim...:)
arkadaşlar uzun zamandır siteyi ve özellikle bu konuyu takip ediyordum ama hep uzaktan okuyucu olarak:) artık ben de katılayım dedim..
yaklaşık bir aydır karatay yapıyorum özceki diyetimde kilo vermem durunca karayat a geçtim. bir ayda yaklaşık iki kilo verdim. şu anda 53. 5 kiloyum. 50 ye kadar düşmeyi planlıyorum ama son iki haftadır 53. 5 de takılı kaldım, bi yardım lütfen; moralim boxuluyo(
menülerimde hata var mı acaba??
dün ne yediğimi yazayım:
sabah : 1 muz, az peynir, kavrulmamış fıstık, 3 kayısı, şekersiz çay
öğle; 3 köfte, kereviz salatası bol ceviz vardı, bir avuç fıstık
akşam, balık, kereviz salatası,
Selam kızlar, ben yine geldim ama bu sefer kiloları verene kadar gitmemeye kararlıyım. yazın yaptığımda ilk hafta 3 kiloya yakın vermiştim devamını getiremedim.
2 hafta önce spor merkezine yazıldım, düzenli spor yapıyorum artık bunu karatayla destekleyerek 2014 yazına kilolu girmeye hiç niyetim yok.
Benim bu diyetle ilgili tek sıkıntım meyve olayı, meyveyi özellikle de elmayı çok seven bi insanım meyveyi sabah kahvaltılarına mı koyuyosunuz nasıl yapıyosunuz, yaz kış meyve tüketen bi insan olduğum için bu konuda zorlanıyorum.
bende aranıza katılmak istiyorum bir türlü başlayamıyorum ve gittikçede kilo alıyorummmm
evet vurdu canım. çok sağol. bronşit olmuşum. eşimde en yakın arkadaşımda zatüreeee
slm kızlar..uzun zamandır yazmıyorum kilo bildirimi en son 68 kiloydum şuan 62.300 son 5 kilo kaldı..toplamda 23 kilo gitti.diyete başlamadan önce kan tahlillerimi yaptırmıştım aradan 4 ay gecti bugün yine yaptırdım ve durum vahim kızlar ..ürik asit,kolesterol,demir,trigliserit,ldl kolesterolum yüksek çıktı..bu yaşta bu kadar yüksek olması normal değil dedi doktor ve hastanenin diyetisyenıne gönderdi..diyetisyen nasıl beslendığımı sordu ..bende anlattım..ve bana aşırı tepki verdi.kesinlikle birdaha bu şekilde beslenme dedi..özellikle cevizi kuruyemişli bırakmamı söyledi kanımdaki yağ oranı çok yüksekmiş ..diyet yazdı bana meyve ekmek var ..kafam karıştı kızlar sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz..karatay diyetine çok sağlıklı derken şimdi böyle birşeyle karşılaşmam benı cok üzdü ..kan tahlili yaptıran arkadaşlar varsa lütfen yazabilirlermi..
listemi beğenmene sevindim ilk defa yaptım ve beğenmene çok mutlu oldum :)
hımm çok güzel bir uygulama inşallah haftasonu damlasakızlı kahvemi yapar ve gelirim sohbete bebişler ne kadar izin verirse artık :)
Herkese merhabalar,
Uzun suren bir hastalık doneminden sonra yazıyorum gene. Gerçi aksam ikizlerden biri oksure oksure harap oldu. uyumadı uyutmadı en sonunda da cıkardı. Umarım onemli bir seyi yoktur. of cok canım sıkılıyor bu ara bu hastalık doneminden.
Dun kkk dan sonra oglen corba + salata aksam da balık + salata yedim. ama aksam balık bana cok yaglı gibi geldi. neden oyle oldu anlamadım..
......
d..........
saat 10 gibi eşim çerez diye tutturdu. bende yedim canım çok çekti. en kötüsü 4-5 tanede hurma yedim o saatte.
resmen sabah kalkınca bile aç değildim. offffffffffffffffffffffffff.
şimdi sigarayı bıraktıkta o nedenle oyalanmak için istiyo. şimdi çerez vermesem sigara içecek. en azından birkaç zaman ses çıkarmayı düşünmüyorum.
sonunda üye olabildim...:)
..........
Merhaba bayanlar uzun zamandir giremedim cunku hastayim nedenini bilemedigim bir basagrim var ilac icmezsem gecmiyor burdaki doktorlarinda kendilerine hayri yok. Kilo veren arkadaslari tebrik ederim ama geneli hastalanmis hastalanan arkadaslara acil sifalar dilerim umdunuzu kirmayin ve devam edin
Benim gibi kürkçü dükkanına dönenler çoğalıyor.Demek karatay gerçekten terkedilmemesi gereken bir yaşam biçimi.:13:
Ben meyve olayını bu ara tümden bıraktım.Sabah kuru kayısı dışında.Bir fark olacak mı göreceğim.Yoksa ben de dayanamazdım meyveye.Ama kesilebiliyormuş.
canım yumurta çok sevmediğimden muz tercih ediyorum çoğunlukla, kayısıyı o günlerde yemeyeyim bir süre, bakalım ne olacak...
spor yapabilsem daha hızlı gidecek kilolar ama, 8- 5 çalışıyorum ve zamanın hiç olmuyo
canım sen ne kadar süre takılı kaldın ve şu an kaç kg sun?? ben ilk bir buçuk kiloyu hemen verdim, 54 de 10 gün takıldım, şimdi de 12 gündür 53.5 im( böyle gram gram biter mi ay :18:
ohh maşallah felluz hanımDün sabah kahvesine misafirim vardı kkk yapamadım
Sabah: 3 gül böreği(cıssss),az ceviz,5 kuru kayısı.1 kase yoğurt.
Akşam:1gül böreği(cıssss),1 balık,1 portakal (akşam cısss)
.......,
Heyyy bugün yemedim börek filannn dünün mönüsü o.xc9 .!.:ohh maşallah felluz hanım
dün perdeyle uğraştın bugün nooldu 1 değil 2 değil 3 börek o da yetmemiş 1 tane de akşam
ilk 3 e girmişken olmadı
Süpersinsabah
kkk
akşam
kıymalı karnıbahar
2 yk bulgur pilavı
yoğurtlu kereviz salatası
sabah 70 dk bisiklet 25 dk plates öğle 30 dk bisiklet 2.5 lt su
canım sen ne kadar süre takılı kaldın ve şu an kaç kg sun?? ben ilk bir buçuk kiloyu hemen verdim, 54 de 10 gün takıldım, şimdi de 12 gündür 53.5 im( böyle gram gram biter mi ay :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?