Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba bayanlar uzun zamandir giremedim cunku hastayim nedenini bilemedigim bir basagrim var ilac icmezsem gecmiyor burdaki doktorlarinda kendilerine hayri yok. Kilo veren arkadaslari tebrik ederim ama geneli hastalanmis hastalanan arkadaslara acil sifalar dilerim umdunuzu kirmayin ve devam edin

Selam kızlar, ben yine geldim ama bu sefer kiloları verene kadar gitmemeye kararlıyım. yazın yaptığımda ilk hafta 3 kiloya yakın vermiştim devamını getiremedim.
2 hafta önce spor merkezine yazıldım, düzenli spor yapıyorum artık bunu karatayla destekleyerek 2014 yazına kilolu girmeye hiç niyetim yok.
Benim bu diyetle ilgili tek sıkıntım meyve olayı, meyveyi özellikle de elmayı çok seven bi insanım meyveyi sabah kahvaltılarına mı koyuyosunuz nasıl yapıyosunuz, yaz kış meyve tüketen bi insan olduğum için bu konuda zorlanıyorum.

Tekrar merhaba herkese, görüşmek üzere..

merhaba aramıza hoşgeldin. menüne baktım da meyve biraz fazla olmuş. kahvaltıda muz yedikten sonra kayısı yemeseydin iyi olurdu. duraklama dönem dönem oluyor. sabredersen vermeye devam edersin. verilecek kilosu az olanlar daha yavaş veriyor.

tekrar hoşgeldin. meyveyi bir porsiyon sabahları yiyoruz. belki öğlen de olabilir ama akşam kesinlikle yok. kolay gelsin

Benim gibi kürkçü dükkanına dönenler çoğalıyor.Demek karatay gerçekten terkedilmemesi gereken bir yaşam biçimi.:13:
Ben meyve olayını bu ara tümden bıraktım.Sabah kuru kayısı dışında.Bir fark olacak mı göreceğim.Yoksa ben de dayanamazdım meyveye.Ama kesilebiliyormuş.

canım benim sana nacizane tavsiyem,öncelikle tahlillerini farklı bir yerde yenile.benzer birşeyi yaşadığımız için artık sorunlu görünen tahlilleri mutlaka yeniliyorum.bir yakınım bir hastanenin sonucuna göre boşyere şeker ve kolesterol ilacı başlıcaktı az kalsın.sonra bi kaç farklı yerden teyit ettirdi ve ilaçları kullanmasına gerek olmadığını öğrendi.üstelik tahliler 1 gün arayla yapılmasına rağmen çok farklı çıkmıştı.

canım yumurta çok sevmediğimden muz tercih ediyorum çoğunlukla, kayısıyı o günlerde yemeyeyim bir süre, bakalım ne olacak...
spor yapabilsem daha hızlı gidecek kilolar ama, 8- 5 çalışıyorum ve zamanın hiç olmuyo

canım sen ne kadar süre takılı kaldın ve şu an kaç kg sun?? ben ilk bir buçuk kiloyu hemen verdim, 54 de 10 gün takıldım, şimdi de 12 gündür 53.5 im( böyle gram gram biter mi ay :18:

bu arada menümü bildireyim
sabah kkk
öğlen tavuk dönerli salata+ayran
akşam nohut yemeği+ayran+salata

öğlen 45 dk yürüdüm,
suyu da ihmal etmedim

sabah kkk
öğle 1 dilim pizza cısss bile az gelir ama ne zamndr hayalimdeydi yaa bugün dayanamadım ((
akşam : hiç bi şey yemicem

3 kupa yeşilçay şimdiye kadr 1.5 ltre su içtim ve hala devam ediyorum

yazılıları okuyunca jillian 3/2

Hoşgeldiiinnn:) ne iyi ettin de
geldinn.bu diyette yavaş kilo veriliyor,duraksasan da sabırla devam et mutlaka vereceksin...başarılar canım.

Tekrar hoşgeldin incirim:) bu sefer olacak inşallah..sporla desteklemen iyi olacak..meyveyi sabah veya öğlen öğünle yiyebiliyorsun...tabiii 1 adet ..

Dün sabah kahvesine misafirim vardı kkk yapamadım

Sabah: 3 gül böreği(cıssss),az ceviz,5 kuru kayısı.1 kase yoğurt.

Akşam:1gül böreği(cıssss),1 balık,1 portakal (akşam cısss)

Bugün

Sabah:kkk

Öğlen:1 parça tavuk,3 kaşık taze fasülye,1 kase yoğurt.1 armut.1 kuru incir.

Akşam:3 kaşık fasülye,1 kase yoğurt.

Akşam:1 kase yoğurt,

bende aranıza katılmak istiyorum bir türlü başlayamıyorum ve gittikçede kilo alıyorummmm

hoşgeldin aramıza

evet vurdu canım. çok sağol. bronşit olmuşum. eşimde en yakın arkadaşımda zatüreeee

canım çok geçmiş olsun acil şifalar...

reddddd öncelikle tahlillerini başka bir yerde yenilemeni öneririm inar80 de söylemiş
sonuçlar aynı çıkarsa doktorlar.net mi .com mu öyle bir site vardı google a yazınca görürsün ordan hocaya yazabilirsiniz ayrıca face te sağlıklı yaşıyoruz sayfasında okan bey var karatay hocanın neferi gibiçalışıyor ve hocayla irtibatta ona da durumunu anlatırsan ve hocaya sormasını rica edersen yardımcı olur diye düşünüyorum
lawyer ın söylediklerini de dikkate al ve lütfen bizi gelişmelerden haberdar et

listemi beğenmene sevindim ilk defa yaptım ve beğenmene çok mutlu oldum :)
hımm çok güzel bir uygulama inşallah haftasonu damlasakızlı kahvemi yapar ve gelirim sohbete bebişler ne kadar izin verirse artık :)

evet aynı anda buluşlucaz karataycılar günü olacak:))

off yeter artık gitsin şu hastalık evinizden herkes hasta olur mu yaa( 1 aydan fazla oldu öyle di mi

eşin sigarayı bırakmış ne güzel ancak dikkat et ona destek olacaksın diye +++lara geçme

oh nihayet geldin :)))demek aşağıda gördüğümüz ziyaretçilerden biri sendin

geçmiş olsun merak etmiştik seni
ylnzeskici den msj aldın mı seni londrada yalnızlık topiğine bekliyor

yeniden hoşgeldin
hersabah kayısı yerine 1 meyve yiyebilirsin sorun yok

gerçekten karatay vazgeçilemez bir beslenme ve yaşam tarzı
hayat iksiri gibi:)

yumurta yerine muz nadiren yiyebilirsin sonuçta gi si yüksek bir meyve
mantar köfte et mercimek fasülye yoğurt vs gibi protein kaynaklarından tüketebilirsin

canım sen ne kadar süre takılı kaldın ve şu an kaç kg sun?? ben ilk bir buçuk kiloyu hemen verdim, 54 de 10 gün takıldım, şimdi de 12 gündür 53.5 im( böyle gram gram biter mi ay :18:

diyette en önemli şey sabır sabır sabır
burada aylardır olanların hepsi erdi sabretmekten:)))
başta da ben

Dün sabah kahvesine misafirim vardı kkk yapamadım

Sabah: 3 gül böreği(cıssss),az ceviz,5 kuru kayısı.1 kase yoğurt.

Akşam:1gül böreği(cıssss),1 balık,1 portakal (akşam cısss)

.......,
ohh maşallah felluz hanım
dün perdeyle uğraştın bugün nooldu 1 değil 2 değil 3 börek o da yetmemiş 1 tane de akşam
ilk 3 e girmişken olmadı

kızlar cumartesi ve pazar günleri saat 11 de topikte buluşup kahveleri birlikte içiyoruz duyurulur:126::126::126::126::126::126::126::126:

sabah
kkk

akşam
kıymalı karnıbahar
2 yk bulgur pilavı
yoğurtlu kereviz salatası

sabah 70 dk bisiklet 25 dk plates öğle 30 dk bisiklet 2.5 lt su

xc9 .!.:
ohh maşallah felluz hanım
dün perdeyle uğraştın bugün nooldu 1 değil 2 değil 3 börek o da yetmemiş 1 tane de akşam
ilk 3 e girmişken olmadı
Heyyy bugün yemedim börek filannn dünün mönüsü o.
sabah
kkk

akşam
kıymalı karnıbahar
2 yk bulgur pilavı
yoğurtlu kereviz salatası

sabah 70 dk bisiklet 25 dk plates öğle 30 dk bisiklet 2.5 lt su
Süpersin

Canım ben geçen yaz 1.5 ay filan 53te kaldım ne eksik ne fazla hep aynı rakamı gördüm vücut alışmaya başlıyor sanırım bi süre sonra ve kilo verme hızıda gittikçe düşüyor burdaki arkadaşlar 2 öğünü tavsiye etti onu denedim kuruyemişi azalttım 50ye düştüm ama şöyle bişey var karatayda o 3 kiloyu zor verdim ama etkisi daha çok gözüktü en son 48.5 gördüm sonra bi kaç hafta burdan ve karataydan uzak kaldım 51im şuan ama karatayda yavaş veriyosun yani haftalarca aylarca aynı kiloda kalabiliyorsun ama devam edersen vücutta direnmeyi bırakıyor:)

Acaba ben de iki öğün e mi dusursem .? Kuruyemiş i biraz azaltmaya çalışacağım. Ben nisan ayında hamile kalmayi planlıyorum o yüzden bir ayda versem be güzel olur şu üç kiloyu. ..

selam kızlar.bugün öğlen:etli barbunya,salata(1-2 lokma ekmek)
akşam:köfte,salata(1-2 lokma ekmek) bugün yediğim lokmalar bir dilim yapar heralde.inanırmısınız yemekte hiç yemiyorum tam kalkacam masadan salatanın suyu cezbediyo banmaktan kendimi alamıyorum
bugün oğlum öğlen uyumamış.akşam erken yatırıp yine step yapcam

Haftaya hastalar iyileşir dileğiyle...
Sabah kkk,saat 15:30 biraz çiğköfte,marul,bir salatalık.Üstüne çay.Jillian ve debbie yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…