Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba kızlar bu ara pek gelemiyorum buralara hastalıklar cenaze derken fırsat olmadı...ama karataya aynen devam..
sabah:iki yumurta peynir zeytin ceviz bitki çayı..
akşam:taze fasülye ayran turşu yedim..
bugün regl oldum fena halde şişlik var bünye alışkın olmayınca zor oluyo tabi...

Günaydın herkese:)tartıdan önceki son günde bol bol kilo verirsiniz inş:)açılışı ben yapayım bugün:)

Dün gayet iyi giderken arkadaşlar buluşalım dedi çıkarken kesinlikle bozmıycam diye çıktım ama 2 birayla gitti karatay neyse bugün yeniden devam:)

günaydınnnnn kızlarr bu sabah sporu kahvaltıdan önce yaptım bir tek pazar sabahları müsait oluyorum.spordan kaç saat sonra kahvaltı yapmak lazım nette bir türlü bulamadım. 40 dk geçmesini bekliyorum kendmce öyle karar verdm.neyse biraz dinleneym yine uğrarım :))

günaydın kızlar. nasılsınız bakiim?

Kahvaltımı paylaşayım hemen: 1 adet haşlanmış yumurta, 4 adet gün kurusu, 2 avuç kadar ceviz ve badem, peynir, zeytin, yumurtalı ıspanak kavurma, domates.

kızım ağlıyor, asla büyümeyecek galiba.... görüşürüz

Ne kadar güzel gözün aydın 6 günü doya doya geçirin artık:))bende annemi özledim darısı başımıza:)

Herkese mutlu hafta sonları:)kkk ile başladım bende güne çayımı içip çalışmaya başlıycam:)

(Keşke telde de beğeni ve ifadeler olsa!)
Teşekkürler Berilcim:) en kısa zamanda anneciğine kavuşmanı diliyorum.!!
gözün aydın ablacım .
oooo ne güzel inceldiğini duymak hedefine ulaşacaksın eminim
Teşekkürler ilbatumcum;) er geç hedefe ulaşacaz hep birlikte.!!
gözün aydın canım. diyet yapmanın en güzel tarafı insanların verdiği tepkiler oluyor, daha da motive oluyoruz o zaman :21:
Teşekkürler Lawyercim:) evet farkedilince çok mutlu oluyorum.!!
Felluz,gözün aydın benim oğlanlar da gelecek haftasonu geliyorlar.
:56: Sabah kkk,akşam çorba,yeşillik,birkaç lahana sarması,bir havuç ve az siyah kuru üzüm.Jillian ve debbie yaptım.
Oğullarına sağlıcakla kavuşmanı diliyorum Efescim:)

merhaba kızlar bu ara pek gelemiyorum buralara hastalıklar cenaze derken fırsat olmadı...ama karataya aynen devam..
sabah:iki yumurta peynir zeytin ceviz bitki çayı..
akşam:taze fasülye ayran turşu yedim..
bugün regl oldum fena halde şişlik var bünye alışkın olmayınca zor oluyo tabi...
Aynen canım bizimde çevrede bu aralar ölüm hastalık çok;(

Allahım hepimize iyilikler nasip etsin.!!

Bende regl olmak üzereyim ve çok şişim..yarına artı çıkacağım kesin..

merhaba hanımlar herkese iyi pazarlar dilerim..
sabah:peynir ceviz zeytin yedim.marketten aldığım yumurta bozuk çıktı haliyle yiyemedim.yumurta ilaçlı olur da bu kadarda olmazki canım görünce midem fena oldu valla:1::1:
felluzcum inşallah hepimize rabbim iyilikler nasip etsin..akşam dışarda olabilirim bakalım diyet dışına çıkmadan birşeyler yerim..

Günaydın kızlar mutlu pazarlar, dün giremedim bi türlü ders çalışmaktan kafamı kaldıramıyorum dünki menü bildirimimi yapıyım

Sabah(10.30): kkk
Saat 17.00 : 1 elma
Akşam 1 lahmacun bol salata ayran

2 gündür spor yapamıyorum :( sınavlar bitene kadar aaah Allahım güç versin :( Hepinizin kandili mübarek olsun..

merhaba hanımlar herkese iyi pazarlar dilerim..
sabah:peynir ceviz zeytin yedim.marketten aldığım yumurta bozuk çıktı haliyle yiyemedim.yumurta ilaçlı olur da bu kadarda olmazki canım görünce midem fena oldu valla:1::1:
felluzcum inşallah hepimize rabbim iyilikler nasip etsin..akşam dışarda olabilirim bakalım diyet dışına çıkmadan birşeyler yerim..

ayy o market yumurtaları yok muuu? aldığımız bir koli yumurtayı nasıl iğrenerek yedimm.. renk desen normal gibi, sarısı açık sarı, koku desen hiç yok ama gel gör ki ağzıma aldığımda bi acayip tat geliyo..yani bozuk olduğuna dair belirti yok ama tadından anlıyorum bi acayiplik var.. dayanamadım son 10 yumurtayı da attım geçen ay..

Günaydın kızlar mutlu pazarlar, dün giremedim bi türlü ders çalışmaktan kafamı kaldıramıyorum dünki menü bildirimimi yapıyım

Sabah(10.30): kkk
Saat 17.00 : 1 elma
Akşam 1 lahmacun bol salata ayran

2 gündür spor yapamıyorum :( sınavlar bitene kadar aaah Allahım güç versin :( Hepinizin kandili mübarek olsun..

Allah kolaylık versin güzelim. sınav dönemleri zordur..

bu arada felluz gözün aydın:21::21::21:

öğlen arkadaşımdaydım sarma- dolma yedim, azcık patates salata, 1 dilim kek(cısss)

akşama da ıspanak kavurma ve yoğurt.

yarın listeyi ben yapacam. bol -li bir p.tesi diliyorum..
(kendimden ümitsiz olsam da :18:-regl yim)

• Beğen
Reactions: sea
ayy o market yumurtaları yok muuu? aldığımız bir koli yumurtayı nasıl iğrenerek yedimm.. renk desen normal gibi, sarısı açık sarı, koku desen hiç yok ama gel gör ki ağzıma aldığımda bi acayip tat geliyo..yani bozuk olduğuna dair belirti yok ama tadından anlıyorum bi acayiplik var.. dayanamadım son 10 yumurtayı da attım geçen ay..

Allah kolaylık versin güzelim. sınav dönemleri zordur..

bu arada felluz gözün aydın:21::21::21:

öğlen arkadaşımdaydım sarma- dolma yedim, azcık patates salata, 1 dilim kek(cısss)

akşama da ıspanak kavurma ve yoğurt.

yarın listeyi ben yapacam. bol -li bir p.tesi diliyorum..
(kendimden ümitsiz olsam da :18:-regl yim)

aynı dert bende de var bugün itibariyle gurbet_izm ++lı rakamlarla yarın bildirim yapacağım malesef :43:.ama inanıyorum ki regl biter bitmez yine --li rakamlar yazacağız haftaya :)

Sabah kkk
Aksamda bir tabak kisir

Coook merak ediyorum yarinki tartiyi. Form cayi ccem simdi bende

ben cmts itibariyle karataya başladım. cmts ve pazar 2 öğün olarak beslendim. ama öğünlerim dolu doluydu. hamur işi ve şeker barındırmayan şeyler tükettim. fakat mesela 2 tabak tavuk çorba bol salata yumurtalı lor peyniri salatası gibi büyük porsiyonlar tükettim. ama çok mu yedim çünkü sizin porsiyonlar benimkine bakınca oldukça küçük gibi geldi. 2 öğün yaparken tek tabak mı yemeliyim.tşk

kızlar bana akıl verin ya kafayı yiycem sinirlerim çok bozuk.oğlum doğru dürüst birşey yemiyo.sofrada 1 saat oyalanıyo sen yedir diye.hayır kendin ye diyorum oyalanıyo.yemek süresi bitti diyorum başlıyo ağlama krizi.çok bunaldım ya.dün gece süt içermisin dedim içerim dedi ısıttım.içmedi.bugün sırf onun için boş dersimde tatlı kabağı aldım,yaptım,yiycem dedi yemedi sırf bana gıcıklık yapıyo.sinirden ağladım,moralim bozuldu 2 dilim kabağı da saatin 9 unda sinirli sinirli yedim.şuan moralim bozuk ve spor yapmak için kendimi zorluyorum,içimden gelmior hemen salıyoru kendimi bir türlü relaks olamıyorum.ya buralarda psikolog olsa giderim yemin ediyorum.o derece yani.çoook yıprandım ya.allah evlatlarımızın canlarını sağ etsin.sağlıklar versin de bize de koca bir sabır versin valla.kendimi çok sabırlı bilirdim.artık kendimi tanıyamıyorum.en ufak şeyde tepem atıyor.hemen mutsuzluk yapışıyor suratıma.iyiki varsınız ya buraya yazarken bile biraz rahatladığımı hissediyorum

canım yemeyen çocukla uğraşmak çok zordur, ama bence sen yedirme, çocuklar çok inatçıdır, kendi yemeyi öğrenene kadar sen yedirme, aç kalkıyorsa da bir süre kalksın, kendisi acıkınca yiyecektir. ben de ablamın kızına uzun süre bakıcılık yaptığım içim biliyorum, lokma koymazdı ağzına biz yedirmeden. ben ısrarla yedirmedim, bir kaç kez aç aç kalktı ama sonra kendisi yedi...

Arkadaslar ben bu aralar kendimi inanilmaz sis hissediyorum sanki bu hafta hic kilo vermemisim gibi geliyor. Halbuki bu hafta carsamba haric her gun 20 dk yuruyus yaptim disarda tempolu olarak. Suyuma dikkat ettim iki gun haric genelde 2 l ye tamamladim. Yaptigim tek degisiklik yemek ve uyku saatlerimin degisikligi. Aksam en gec 12 de uyumaya calisiyorum sabahta 7 gibi kalkiyorum. Onceden kahvaltim 11-13 arasi olurdu simdi 9-10 arasi yiyorum. Aksam sa yine gec olabiliyor ama acikmiyorum. Ytarkende cok tok yatiyorum. Onceden 2-3 u buluyordu yatmam haliyle acikmis oluyordum genelde kahve iciyordum yatmadan. Sizce neden boyle oldu? Eger kilo veremediysem ve hatta aldiysamki bana alim gibi geliyor cok uzulucem yaa. Yarinda diyete baslayali tam iki ay olmus olacak. Ben on kilo gitmis olur diye hesapliyordum.

ben de regl den sonra inanılmaz şişkin hissediyordum, göbeğim bile fırlamıştı. kilo almamışım ama kuruyemişi azalttım birkaç gündür çok az yiyorum, ondan mı bilmem ama şişkinliğim geçti canım,

Back
X