Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Benim bugunku menum
Sabah, kkk, 5 kaymakli kuru kayisi
Aksam, palamut izgara, barbunya pilaki, salata ve tabikiside helvaa (helvasiz olmaz, yoksa omega ucu nasil kokune kadar kullanicaaz diimi amaa)

dün yediklerim
sabah kkk
öğle yoğurt kereviz, az barbunya
akşam yoğurt soğan, bir parça haşlanmış tavuk
spor jillian 1

bi de sabah tartıldım 68,5 kg geldim: ) geçen hafta 70,8 ile başlamıştım. ilk hafta olduğu için sanırım. sonraki haftalarda acaba haftada 1 kg verebilirmiyim yoksa duraklar mı

sabah kkk bugün ceviz ve gün kurusu ekledim

akşam et haşlama salata

aralarda bir kupa ıhlamur, ayran veya süt isteğime göre..

yanlız bugün tartıldım 89.8 geldim şoktayım dün ilk günümdü sabah tatılmıştım 93.4 geliyodum :)))
her sabah aç karnına tartılırım

merhabalar, ben 4 aydır karatay diyeti yapıyorum ancak 10 kilo verebildim. son 2 haftadır da olduğum kiloda kaldım daha vermem gereken 10 kilom var, diğer arkadaşlara baktığım zaman daha hızlı kilo verdiklerini okudum. ben neden artık kilo veremiyorum artık eskisi kadar kendimi kararlı göremiyorum, moralim çok bozuldu bu aralar.

merhaba canım hoşgeldin..inan bu durum hepimizde oldu özellikle 10 kilodan sonra duruyor.
benim de şahsen öyle oldu vücuttaki eski kilo ve yağlar gitmek bilmiyo ama sabırlı olursan ve devam edersen bir şekilde direnç kırılıyo
bir ay gram dahi veremedim ama sonra sekiz kilo daha gitti aç kalarak beynine kıtlık sinyali gönderme mutlaka olacaktır başarılar...

teşekkür ederim cevabın için bişey daha soracağım sen direnci kırmak için özel bir şeyler yaptın mı? yoksa süreç içerisinde kendiliğinden mi düzeldi?

teşekkür ederim cevabın için bişey daha soracağım sen direnci kırmak için özel bir şeyler yaptın mı? yoksa süreç içerisinde kendiliğinden mi düzeldi?

ben aslında spora daha önem verdim kilom da azalınca daha rahat yaptım ve süresini uzattım..
önceleri leslie 2veya 3 mil yürürken şimdi 5 mil yürüyorum ayrıyeten mekik çekiyorum göbiş sarkmasın diye
kkilo veremiyorum diye kaçamaklar yapma bünye bi şekilde alışıyo yeme düzenine ve direncin kırılıyo...haliyle mide küçüldüğü için porsiyonlarını biraz azaltmanı öneririm..

merhaba kızlarrrr bilenler bana hangi testleri yaptırmam gerektğini yazabilirler mi? kilo vermede neden sıkıntı çektiğim konusunda test yaptıracağım da. bir tek tiroid bezlerim için yaptıracağımı biliyorum.varsa başka yazın lütfenn teşekkürler

Vayy imrendim dogrusu ins. Devami gelir

Bende iki haftadir bi sislik var. Ama benim vermem gereken cok kilo var neden boyle oldu bi turlu anlayamiyorum. 9 kilo verdim durdum bakalim nolacak yani ben duraksama donemini enaz bi 20 kilo falan verince bekliyordum cunku benim vermem gereken toplamda en az 30 kilo var.

Bende sevmyorum aslinda ayran sut arasi bisey ustelikte biraz eksimsi gibi ama sanki biraz alistim gibi. Saglikli oldugundan alismaya deger gibi geldi. Bi deneyim dedim.
....
hımmm sen kefire devam et canım. 1 hafta dene sonra sonuç bildir bize bakalım faydalı oluyorsa ben de denerim.

hımm evet ria yeni başlayanlar için bir liste, Karatay hoca alışmayı kolaylaştırmak için şart olmasa da ara öğün koymuş ama hiç gerek yok o ara öğünlere.

canım çok güzel özetlemişsin.

Benim bugunku menum
Sabah, kkk, 5 kaymakli kuru kayisi
Aksam, palamut izgara, barbunya pilaki, salata ve tabikiside helvaa (helvasiz olmaz, yoksa omega ucu nasil kokune kadar kullanicaaz diimi amaa)

ooo fırsattan istifade helvanı ye bakalım

ilk haftaki atılımı bir daha göremezsin yani asla ilk haftaki kadarını veremezsin 1 haftada ama az az da olsa gidecek. düzenli, kaçamaksız devam edersen haftada 500 g civarı verirsin

kaptın sen bu işi ria . iyi başladın. kolaylıklar diliyorum
huzisçim 15efes25 açıklamış canım. bu değerlere de baktır.

ben ilk başladığımda aile hekimine bu liste ile gitmiştim, benden kan aldılar tahlil yaptılar ama bunlardan hiçbirinin sonucunu görmedim sonuçlarda, tam teşekküllü bir hastaneye gitmeni tavsiye ederim

benim verdiğim kilo ekmeğin verdiği şişilik olabilir diye düşinüyorum. ben daha önce 6 öğün besleniyodum kepekli ekmek yiyodum. böyle daha rahat hissediyorum kendimi 2. günümde

Selam arkadaşlar,

Benle beraber herkes terk-i diyar eylemiş anlaşılan.. Ben sağlığıma kavuştum eşime sataraktan Bu kez de internet sorunu yaşadım. Hızımın yükselmesi için bildirmiştim gelen amca tüm sitenin kablolarını yanlış bağlayaraktan birbirine, hepimizi internetsiz bıraktı, dert anlat yaptır et, hepsi Karatay yapmamak için bahane mi, evet

İnşallah bir aksilik çıkmazsa :26: yarın itibariyle düzenli bildirimlere geçiş yapacağım..

Reactions: xc9
Selam kızlar nasılsınız
Bu aralar pek uğrayamıyorum kızıma kazak örmeye başladım okul kapanınca annemlere gidicez o zamana kadar bitmesi getek harıl harıl örgü örüyorum (telden yadığım için örgü ikonunu koyamadım tühh)
yeni çıkan salaş boyunluklardan da öreceğim anlayacağınız fulltîme örme halindeyim:)))
Zyağlı yaprak sarması yapmıştım uzun bir aradan sonra onu sabahları kaçamak olarak lüplettim 3 gün amaaaa sporumu asla aksatmadım hergün en az 60 dk bisiklet ve 20 dk plates yaptım hatta şu an bisikletteyîm:)))
bugünkü menüm de şöyleydi
sabah kkk greyfurt suyu 4 tane sarma cıssss
akşam kapuska yoğurt ceviz
suyumu da bol bol içiyorum
şimdilik bu kadsr öpüldünüz(öpücük ikonu da burada iyi gîderdi neyse)

merhaba hanımlar nasılsınız bakalım... ben 1-2 gündür yoğundum giremedim. dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen kaçırmıyorumda değil bakalım bu hafta neler olacak 100 gram bile olsa vermiş olmak beni motive ediyor. o 2 hafta sabit kalamayıp ilk hafta 200 sonraki hafta 200 gram almak ne kadar üzücüyse o kadarını vermiş olmakta o kadar sevindirici. umarım 78i görürüm bu hafta :) 2 gündür sporda yapıyorum 65 dk oldu ancak :)

yaşadıklarımı anlatıyorsun son günlerde bulgur yemeyi abarttım sanırım sıksık içli köfte ve mercimek köftesi tükettim canım çok istiyordu çünkü. ben çalışıyorum sabah 9-10 gibi kk yapıyorum öğle bişey yemiyorum akşam 6 gibi eve geliyorum çok acıkıyorum 1-2 tabak serbest olan yemeklerden salata yoğurt yiyorum. sence nasıl azaltacağım çok acıkınca yiyorum bebeğim var emziriyorum aynı zamanda. ben de buradaki mesajları okurken leslie ve callanetics i gördüm 1 ay önce başladım sabah leslie 3 mil akşam callanetics yapıyodum sonra regl oldum bıraktım bir hafta kadar. sonra tekrar başladım sabah evdeyken 4 mil akşamları callanetics yaptım ama okula gittiğimde öyle yorgun oluyordum ki akşamları ard arda yapmaya karar verdim bu seferde evdeki işleri yapamadım yorgunluktan . artık sadece callanetics yapıyorum akşamları okula gidip gelirkende genelde yürümeye çalışıyorum ortalama 30 dk. ama bir değişiklik olmadı. çok teşekkür ederim ilgin için.

15efes25 , gurbet_izm teşekkürler canlarım.devlet hastanesine gidip yaptırmayı planlıyorum.test bilgileri için teşekkür ediyorum.

Sabah kkk,akşam menemen,az turşu,bir de erik attım ağzıma (cıss)(uzun zamandır yememiştim.) Sonrasında çay.Suyu yazmıyorum ama yanımda büyük şişe oluyor,günde en az iki kere hepsini içiyorum.
Jillian yaptım ve pazara git-gel yürüyüş yaptım.
Bu aralar dikkat ediyorum yediklerime,bulgura,kısıra hayır demezdim,ama onu da azaltmayı düşünüyorum.Bir de bu aralar demir hapı alıyorum.Aslında tahlil yaptıramadım ama ben de sürekli eksik olan bir değer.Faydası oldu gibi.Yakında tahlile de gideceğim.

Kızlar selam,

Bu ara ben de giremedim :) yogunluk az da olsa hastalık coluk cocugun sorunları yazsam roman :) ama kaçamak yok sporlarımı da yapıyorum. Bu hafta uc gun fitness, 3 gun pilates bir de bugun 30 dk interval ustune 30 dk da yüzdüm.

Merhaba bayanlar umarim hepiniz iyisinizdir beni mazur gorun pek giremiyorum cok yogunum ve cok hastayim iyilesemedim bir turlu hersey dilediginiz gibi olsun

geçmiş olsun canım. hepimiz için hersey gönlümüzce olsun.

yediklerim
sabah 1 yumurta süt, peynir zeytin
öğle 2 tabak barbunya yoğurt
akşam biraz peynir, ayran, 4 kaşık barbunya
spor jillian 1

sabah hiç cevizin olmamış canım :)

of of cıslı mıslı bir menu daha

sabah : 2 dilim hellim + 3 adet gün kurusu + bir bardak süt
öğle: kıymalı karnı bahar + yoğurt
akşam : aç değilm

spor : jillian 3/7 ( dün yapmamıştım bugün yaptım)

selam canım nasılsın,
peyniri cok yedigin icin mi kıstın kahvaltıyı merak ettim de..

Sabah kkk,akşam yeşil fasulye,yoğurt.Günlük sporumu da yaptım.

tebrikler efes istikrarlı bir sekilde devam ediyorsun.

selam xc9,
yeni sekle ben bir turlu alısamadım. Begen'i yapamıyorum bir turlu ya :) nası lolacak artık

bu diyette tatlı hiçbir şekliyle yokmu...kuru ve yaş meyveler hariç

maalesef canım en azından kilo verene kadar verdikten sonra yine kısıtlı olarak yenebilir.

Son düzenleme:

canım emziriyorsan bişey diyemem sadece yaptıklarını aynen devam et sabırlı ol bak nasıl gidecek kilolar...

bugün karışık bir menüm oldu yani hem sabah hem akşam karatay kahvaltısı yaptım akşam biyere gitmemiz gerekiyodu eşim de olmayınca evde kızımla böyle yedik..belimden dolayı malesef spor yok ama iki gün daha dinleneyim sonra başlıycam bu hafta pek umutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…