Affettîk gîtti Nice yıllara canımdün kahvaltı: kkk öğle: mercimek salatası, 8-9 sarma, yoğurt akşam: tirit, bir kupa ayran, bir dilim yaşpasta (cısss) doğumgünümdü kızlar, affola:))
Başın sağolsun canımSelam arkadaslar ben 9 ocakta amcami kaybettim. O nedenle gelemedim.
akşama kadar kurudu düzeldi neyse ki
fikir iyiymiş de benim kociş yutmaz öyle numaraları bi de numara yapıyorum diye sinirlenir ben genelde kaza oldu ne yapabilirim senin de başına geliyo türü laflarla üste çıkmayı
[xc9]haklısın aslında bende senin gibi yapıyorum bu tür durumlarda:) en iyisi dobra olmak...
Geçmiş olsun zeynom..iyi geceler kızlar...
bu akşamı acilde geçirdim belim yüzünden iğne ilaç derken daha iyiyim çok şükür..
bide üstelik ben arabada eşimi bekliyorum o da ilaçlarımı almak için eczaneye gitti o ara koca bi cip ben arabadayken geri geri gelip bizim arabaya çarptıaklım çıktı yerinden kornaya bastım ama nafile neye uğradığımı şaşırdım neyseki çok bi hasar yok.cana gelmedi ya önemli olan o...
bu yıla çok hızlı başladım umarım bu hızla devam etmez:18::18:
akşam:lahana yemeği mercimek çorbası yoğurt yedim spor malesef yok
dün
kahvaltı: kkk
öğle: mercimek salatası, 8-9 sarma, yoğurt
akşam: tirit, bir kupa ayran, bir dilim yaşpasta (cısss)
doğumgünümdü kızlar, affola:))
Nice yıllara canım
zeynom,geçmiş olsun.
hopisu,doğum günün kutlu olsun.
Ben mahzeni merak ediyorum.Pazartesi günü gördüm,ama yazmadı.Umarım olumsuz bir durum yoktur.
Sabah kkk,akşam mercimek,turşu,yoğurt,az siyah kuru üzüm (yemesem iyiydi akşam vakti)
Jillian ve debbie yaptım.
Jillian ve debbie yaptım ne demek anlamadım
Jillian ve debbie yaptım ne demek anlamadım
Canım Jillian michaels antrenör ve kendi hazırladığı 30 dk'lık 60 dk'lık falan videoları var zayıflamak yağ yakmak adına.. youtube' da Jillian michaels yazarsan görebilirsin.. arkadaşta o videoları izleyerek evde spor yapıyor sanırım ondan bahsetmiş..
Geçmiş olsun.Merhaba bayanlar umarim hepiniz iyisinizdir beni mazur gorun pek giremiyorum cok yogunum ve cok hastayim iyilesemedim bir turlu hersey dilediginiz gibi olsun
İkisi de spor çalıştırıcısı.videoları var,onlara bakarak spor yapıyorum.Hep aynı kişilerle yazıştığımızı düşünerek kısaca böyle yazıyorum.Jillian ve debbie yaptım ne demek anlamadım
Bu diyeti yapanlar iki ya da üç öğün yapıyorlar.Ben iki öğün yapıyorum.Kuruyemişi sabah yiyorum.Zaten karatay kahvaltısında olduğundan ayrıyeten yazmıyorum.Aralarda bazen çay,ayran,süt içtiğim oluyor tabi.Leblebi tavs edilmiyor.Diğerlerini de yemek istemiyorsun,ne yiyebilisin yerine bilemiyorum.Diğer arkadaşların bir fikri olabilir.bi de sadece 2 öğün mü yiyorsun onun dışında hiç birşey yok mu ufak tefek mesela leblebi bitki çayı....
bi de ceviz fındık fıstık yerine ne tüketmeliyim çünkü ben hiç yiyemem midem bulanır LÜTFEN YARDIM
aynen cnm yaa.bende de öyle oluyor.erkek arkadaşım da yapıyor karatayı. kaçamak da yapsa ertesi sabah kilo vermiş uyanıyor.kasmıyor hiç kendini. kaçamak yaptığım an ++larla uyanıyorum.kaçamak yapmıyorum ya bazen almış görünüyorum ya da sabit. çok az gittğini görüyorum.jillian yapıyorum düşün ne kadr zorlayıcı ve işe yarayan bi spor.sıkılaşmam çok iyi ona diyecek bi şeym yok ama kilo vermem çok yavaş.eylülde başladım diyete 56.7 kg ile en son 52.8 kg gördm hala oralardayım.insanlar bu süre içinde dünyanın kilosunu veriyorlar yaacnm sıkılıyor açıkçası.mersine gittm kemal "kaç kiloya indin "diye sordu "52lerdeym"dedim çokk güldü "sen aylardır ordasın senle başladık 10 kg verdm 2 ayda.47 kgyi göreceğini sanmıyorum" dedi.haklı galiba bi yerde aylardır uğraşıyorum.son iki aydır sporu da ekledm ama sonuç çok değişmedi.bir yerde hata mı yapıyorum acaba diye düşünmüyor değilm.az kilom varmış gibi geliyor insanlara.benmle aynı kilo başlayım 48lere inen arkadaşlarım oldu.onlardan biri 1.56 diğeri de ona yakın.kaldıki benm gibi spor falan yapmıyorlar.sadece okuldaki rutin hayat öğleden sonra ev.okuldan gelince dinlenip sporumu yapıyorumm günde ortalama 2 lt su içip 3-4 kupa yeşilçay içiyorum. offf offf amma dertliymişm ....
iyi geceler kızlar...
bu akşamı acilde geçirdim belim yüzünden iğne ilaç derken daha iyiyim çok şükür..
bide üstelik ben arabada eşimi bekliyorum o da ilaçlarımı almak için eczaneye gitti o ara koca bi cip ben arabadayken geri geri gelip bizim arabaya çarptıaklım çıktı yerinden kornaya bastım ama nafile neye uğradığımı şaşırdım neyseki çok bi hasar yok.cana gelmedi ya önemli olan o...
bu yıla çok hızlı başladım umarım bu hızla devam etmez:18::18:
akşam:lahana yemeği mercimek çorbası yoğurt yedim spor malesef yok
karatay diyeti ile sabah kahvaltıdan en az yarım saat önce su içerken çörek otu çiğneyerek su içsem olurmu ki
dün
kahvaltı: kkk
öğle: mercimek salatası, 8-9 sarma, yoğurt
akşam: tirit, bir kupa ayran, bir dilim yaşpasta (cısss)
doğumgünümdü kızlar, affola:))
bi de sadece 2 öğün mü yiyorsun onun dışında hiç birşey yok mu ufak tefek mesela leblebi bitki çayı....
bi de ceviz fındık fıstık yerine ne tüketmeliyim çünkü ben hiç yiyemem midem bulanır LÜTFEN YARDIM
evet 8 den sonra acıkırsak ayran yada süt içebiliyorduk, ama ben zaten 5-6 gibi yiyip 10 gibi yattığımdan acıkmıyorum. kefirde sağlıklı ama tadını sevmiyorum benBugunku menm
Sabah kkk ve 6 tane kaymakli gunkurusu kayisi
Aksam, 4 biber dolma, tarhana corbasi, az turp, sarimsak, ve yogurt
Arkadaslar bu arada ben iki gundur aksam 8 den sonra bir bardak kefir iciyorum bagirsaklarinda problem olanlar cok iyi geliyor oncelikle onu soyleyim. Bu arada kefir serbest gidalarami giriyordu? Birde kilo veremeip ustune alinca kitabi biraz karistirdim da aksam 8 den sonra acikirsak yogurt yemekte bi problem yokmus, yani yogurt serbest aksamlari.
30dk yuruyus yaptim suyumuda tamamladim sayilir.
Merhaba bayanlar umarim hepiniz iyisinizdir beni mazur gorun pek giremiyorum cok yogunum ve cok hastayim iyilesemedim bir turlu hersey dilediginiz gibi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?