Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar selam biraz uzak kaldım sınavlar yüzünden ama bu sefer dönecek yüzüm olsun diye öyle kaçamaklarım olmadı:)bugün salep içtim şekerli ve gece çalışırken ceviz kayısı filan yedim onlarda sayılmasın artık:)şimdi geçmişi okuycam öpüyorum hepinizi:)

Tuvalete cikamayanlar icin kefiri kesinlikle tavsiye ederim. İctikten yarim saat kadar sonra wc. Yedim valla helvasiz olmuyor. Baligi bile helvadan sebep yiyorum . Ama artik balikta her hafta sankinbikmaya basladim.

Tahlile gidecegim demissin ya bilmiyorum ama sanki demir hapini dun bugun atmasan iyi olurdu hani degerlerin dogru ciksin diye.

Benim bugunku menum
Sabah, kkk, 4 kaymakli kayisi, yarim nar, az muz
Aksam, k. mercimek crbasi, mantar sote, salata ve yogurt.

geçmiş olsun sağlık daha önemli nasıl olsa vereceğiz inşallah ama umutsuz olma ben senin tavsiyelerinle kendime geldim çoook teşekkür ederim.

Kızlar üç gündür başım ağrıyor regl oluşuma ve bu ara yorulduğuma bağlıyorum...bugün istirahat halindeyim umarım geçer.!! Oğlumu istanbula uğurlarken en güzel yemekleri yaptım ve tabi ki hepsinden yedim pt ye ne olcek bilmiyorum...2 gün dikkat edicem.!! Bende çok iyi gidiyordu ki şartlar bozmamı gerektirdi biraz da şımardım sanırım..:) neyse formül bizde ne de olsa..!
kahvaltı da ne yedin bu arada klusura bakmayın ben yeniyim pek bişey bilmiyorum sürekli soru soruyorum
aramıza hoşgeldin canım...facebooktan 'Karatay mucizesi' diye grubumuz var katılırsan örnek mönüler sana yardımcı olacaktır.!

Yine yeni yenidennn hoş geldinnn:))) özlettin kendini...
İkonlarını sevsinler xc9cum:)) çok hoşsun:) biz seni anladık..örgün için de kolay gelsinnn

Reactions: sea

teşekkür ederim canım tabi takip ederim.

bugünkü menüm sabah kkk ve gün kurusu yerine bir tane portakal (kuruyemişsiz)

akşam pilav üstü nohut tabikide pilavsız yiyecem yanıda bol turşu(acı biber) ve bir bardak ayran

aralardada ıhlamur 8 den öncede tarçınlı süt (tatlı ihtiyacımı kesiyo)

cnm sabahın 5.30unda kahvaltı yapınca çok bi şey istemiyor insanın canı.hellim bi de çok yoğun bir tada sahip 2-3 dilim yiyince tokluk hissini yakalıyorum.son zamnlarda pek iştahımda yok.onun da etkisi var.

herkese iyi akşamlar arkadaşlar. geçen sene nisan ayından temmuza kadar karatay diyeti yaptım yaklaşık dokuz kilo verdim
sonra araya ramazan girdi daha sonra tatile çıktık derken diyeti bıraktım ama pazartesiden itibaren tekrar sizlerleyim benide aranıza alırmısınız verdiğim 9 kilonun 4ünü geri aldım tam gaz diyete başlayıp incelmek istiyorum.tekrar burada olmak güzel eski arkadaşlarımdan kimler var acaba

Reactions: xc9
nasılsınız kızlaaarr..
bugün karatay kahvaltımı yaptım öğleden sonra davetliydim biyere kaçamaklar oldu tabi farklı bi tatlı vardı(cıısss) ondan da yedim bu hafta biraz karıştı bende kızlar ama kaldığım yerden aynen devam edicem şunu fark ettim spor yapamayınca ben biraz şaşırıyorum

hepinize çook güzel bir gün diliyorum yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün

beğen butonları yüzünden kk dan soğuyacağım diye korkuyorum adamlara msj attım nedenlerini yazdım
cevap bile vermedilerbu kadar karışık yaparak neyi amaçladılar anlamadım
birinize beğen yapsam diğerine yapamıyorum diğer beğendiğinize cevap yazın gibilerinden bişeyler yazıyor
anlayacağınız bu işi daha kıvıramadım ama hepinizin yazdıklarını çoook beğeniyorum kaçamak yapmadığınız ve bol bol egzersiz yaptığınız zaman tabi

bu arada yeni gelenler ve yeniden gelenler olmuş hoşgeldiniz
dün menümü yazamamıştım
sabah
kkk ve greyfurt suyu
akşam
ciğer kavurma
soğan salatası turşu turp
ayran
portakal sabah yesem daha iyiydi ama soğan yeyince üstüne tatlı veya ekşi bişey canım istiyor portakal da ikisini de karşılıyor
ama daha fenası dün hiiiç egzersiz yapamadım çünkü vaktim olmadı çarşı pazar dolandım durdum

capadokyacım topiğimiz cansız değil de kış aylarında herkes de bir kilitlenme oluyor kilo vermek de zorlaşıyor sanırım o yüzden
haftasonu kahveleri birlikte içelim dedim 2 kere yapabildik bak bugün de kimse yok ama kışın rehaveti üzerimizden kalkıınca yeniden canlanır merak etme

şimdi baktım da mesajını gece 1.45 te yazmışsın ben de öğlen sandın allah iyiliğini versin o saatte kaç kişi uyanık olabilir ki hem de tam leptinimizin tam gaz salınacağı saatte

Son düzenleme:
arkadaşlar yarın listeler badelemde ancak bir görünüp bir kaybolduğu için yarın gelmezse huzis yapacak

yüzde hesaplama

bu hafta verilen kilo(kg cinsinden)/geçen haftaki kilox100

1. 15efes25
2. avşarlı75
3. afatmas
4. capadocia
5. gurbet-izm
6. ilbatum
7. badelem
8. huzis
9. edut
10. nergis123
11. goncagül-ce
12. inar80
13. ebruzen23
14. soniaa
15. lamekan
16. afro61
17. foxon
18. mirshin
19. e-peck
20. texmuh
21. bicnv
22. hedef60
23. lawyer
24. xc9
25. felluz
26. mahzen
27. sea
28. destansı
29. leneva
didyenne
beril01
lufias
zeynom

Dün çocuklarım geldi.Daha doyamadan biri iki gündür arkadaş ziyaretlerinde.Bende regl oldum.Dünden beri spor yapmıyorum.Allahtan tartıya şimdilik yansımadı,yarına ne olur bilemem.Bu arada topik sessizleşti,tatil başlayınca ne olur düşünemiyorum.
Dün:Sabah kkk,akşam pırasa yemeği
Bugün:Sabah kkk,akşam balık,salata,az helva.şimdi çay.

efescim gözün aydın canım büyüyünce böyle oluyo demekki çocuklar...topik gerçektende çok sessiz kaldı ama hızlı bir giriş olacak gibi geliyo bana...
sabah:soğanlı yumurta bol peynir zeytin ceviz maydonoz yedim..
geç kahvaltı ettik hiç aç değilim bakalım bişeyler yaparım belki...

cnm yarın ben yapayım.cuma karne verip memlekete gideceğim ve evimzde internet yok telefonumda da yok.badelem buralara gelir fakat ben 2 hafta yokum.uyarsa size ben alayım yarını..

selam dostlar iki gündür hiiiç internete giremedim aşırı yoğundum... dün iki öğün yedim ve karataya uygun beslendim, 1 saat yürüdüm. su tüketimimi tamamladım. süperdiim yanii.. hatta bugün tartıda 73.9 u gördüm sabah.. 73 ü ucundan da olsa görebildim nihayatt. ama bugün o 73 şımarttı beni heralde bi de öğlen komşudaydım sapıttım:18::18::18::18::18:
2 öğün yiyecektim geç kahvaltı yapmıştım, öğlen davet edilince 4 saati doldurmadan bişeyler yemiş oldum, akşam da evde yiyince yine 4 saati dolduramamış oldum:18::18:
sabah: kkk+helca(cıss)
öğle: çiğ köfte, bol salata, ayran, sonrasında çayın yanında 3 küp gofret(cıss)
akşam: balık, salata(sabah bi parça helva yemiştim, umarım akşamki balığa etkisi olur)

uff yarın inşallah tartıya kötğüü yansımaz, hiç leptini çalıştıramadımm

bu diyette tatlı hiçbir şekliyle yokmu...kuru ve yaş meyveler hariç

yok şekerim bütün tatlılar karbonhidrat içeriyor, ve karbonhidrat yasak. sadece kuru üzüm, incir veya kuru kayısı ile tatlı yiyebilmiş oluyoruz.

iyi gidiyorsun seacım.

hoşgeldin aramıza. kolay gelsin

bu topik neden bu kadar cansiz yaa

yaa evet ne kadar cansız bu topik, iki gün girmedim sadece 1 sayfa atlamış.. herkes bi girip çıkıyor heralde. (ben de dahil)

canım eline sağlık.. bakalım yarın listede bizi neler bekliyor.

bu arada mahzen77 den hala haber yokk:44::44:

efesçim gözün aydın..

kızlar ben 2 yıldan beridir avon temsilcisiyim. geçen ay bir arkadaşım üye olmak istedi onu alt üyem yaptım takım öncüsü oldum. ama 3 ay içinde 4 üyeye tamamlamalıymışım. 1 ayım kaldı. üye olmayı düşünen varsa bana özel mesaj atsın telefonlaşalım.

selam xc9 bu liste ne benim adım niye yok acaba

meraba ada ben yeniyim daha önceleri 6 öğünle besleniyodum .. başlayalı 4 gün oldu ve gayet iyi doyuyorum hiç acıkmıyorum 4 günde 4 kilo eksik çıkıyorum ekmekten kaynaklandığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…