Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydınlar
dün akşam misafirim vardı yemekli, oldukçada kalabalıktılar
onlarla ben de yedim mecburen
dün yediklerim
sabah kkk
öğle yoğurt- az mercimek çorbası
akşam
mercimek köftes 5-6 tane kadar, et sote, salata, 2 kaşık pilav cıss 1 tane de kurabiye cıss
ama çok koşturdum.
bi de misafir gidince jillian 2 yaptım.

Merhaba arkadaşlar

Bol bol kilo vermeniz dileğiyle sizlere bir sorum olacak... Karatay diyeti sona erdiğinde verdiğiniz kiloları geri aldınız mı? İstediğiniz kiloya ulaşınca da bu diyete devam mı ediyorsunuz? Tecrübeli olanlar bana biraz bilgi verebilir mi? Ufak bir kızım var, sayfa sayısı çok olduğu için okuma fırsatım sıfır...

Merhaba,her diyette olduğu gibi,bıraktıktan bir süre sonra verilen kilo alımı olacaktır.Karatay diyetinde istenilen kilo verildikten sonra,arada bir olmak şartıyla önceden yenilmesine izin verilmeyen yiyecekleri tüketerek,yürüyüş vb yaparak bir kilo koruma dönemi uygulanabilir.Ama zaten karatay diyeti,daha ziyade sağlıklı yaşam biçimi olarak görülmeli.Bu durumda ideal kiloya ulaştıktan sonra da şekerli,unlu gıdalardan mümkün olduğunca uzak durmak sağlığımız için gerekli.
Sabah kkk,akşam patlıcan yemeği,kuru üzümlü yoğurt.Bugün işlerim çoktu spor yapamadım.

Cevap için teşekkür ederim...

Merhaba kızlar bende cok güzel bisekilde kilo aldım ve psikolojik olarak cöktüm karatayın yararını cok iyi biliyorum diyete baslicam fakat şöyle bir sıkıntı var;
sadece 9 gün boyunca güzel bisekilde uygulayabilicem.Çünkü yurtta kalıyorum ve okul başladığı için dönücem.Sabah kahvaltısını klasik yapamıcam haftada tek 1 gün haslanmıs yumurta cıkarıyorlar diğer günler normal kahvaltı domates salatalık falan.İlla gün içinde yumurta yemek gereklimi baska yeme ihtimalimde yok yurt haricinde.yumurtanın olmadıgı günler kuru meyveyle gecistirmeyi düsünüyorum domates salatalık falan...Sizce kilo vermeme yardımcı olabilirmi 55 kiloyla baslangıc yapıcam belki daha fazla olurum baslamadan bilemiyorum 48 olmam gerek boyuma göre kilo almıs durumdayım...

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için bende deneyeceğim

rica ederim canım faydam olduysa ne mutlu bana....

GÜZEL ARKADAŞLARIM SİZİ UNUTTUM SANMAYIN
buraya maalesef çok sık giremiyorum kızım büyüdükçe daha çok ilgi istiyor birde minik oğluşum var 2 çocukla hayat çok zor :) sizleri özlüyorum tabi ama ne mümkün girmek 2 güne bir girsem ne mutlu bana :) okulda başlayacak .
bu hafta nedense adapte olamadım çok fazla kaçamağım oldu regl dönemim yaklaşıyor sanırım ve tatlı ne varsa resmen saldırıyorum kendime dur diyemiyorum ya . aslında hep pişman oluyorum ama yemektende vazgeçmiyorum bu ne yaman çelişki ya okullar açılmadan hedefim 75ti ama çok zor bu kafayla 78.8i geçen pzt ancak gördüm. halbuki zaaflarıma yenik düşmesem rahat inmiştim. inşallah okulda herşey daha düzenli olur ve daha dikkat eder daha kolay veririm

Allah kolaylık versin...İşe dönecek olmanın heyecanı sarmıştır şimdi seni.Okul telaşıyla birlikte biraz daha verirsin üzülme.

merhabalar canım yurtta kaldığın için tabiki zor olur senin için ama yumurta yerine muz da yenilebiliyor bence bir düzen kurana kadar öyle devam et yararını mutlaka göreceksin...

gündüzleri yoğunum bu aralar pek gelemiyorum ama karataya ihanet yok...
sabah:yağda yumurta peynir zeytin ceviz
akşam:yoğurtlu çorba ıspanak salata...
şu tatil bitsede herkes gelse yahu özlendiniz hatunlar

İnan bana ayni durumdayim bugun bende cozuttumm.

Yumurta yerine iki yerli veya bir ithal muz yiyebilirsin.

Bugunki menum
Sabah yarim tabak grecka(dunden kalan), bir kase yogurt
Aksam, istavrit, tarhana corbasi, iki dolu dou avuc kavrulmus cam fistigi (cisssss) ve tahinli cevizli kabak tatlisi 4-5 tane yemisimdir

Yaa arkadasim bu kabak tatlisi fikri kimden cikti suan hatirlamiyoru ama cooook lezzetli oldu tahinle inanamafim tadina helvadan cok cok daha lezzetli hem besleyicide tahine gore dimi. Denememis olanlara kesinlikle tavsiye ederim.

Sabah biraz telasim vardi kuruyemis vs yiyemedim ama 3-4 saat sonra acikmaya basladim demekki grecka degilmis tok tutan yine findigimiz fistigimizmis yarin greckayi aksam tuketmeyi dusunuyorum (iki bucuk aydir sabahlari yumurta yiyorum bunu soyleyecegim aklima gelmezdi ama) yumurtayi ozledim !!! soyle fisik gibi bir kkk yapmayi dusunuyorum sabah halbuki suan bogazima kadar tokum..

Bu arada evet tatil girdi topik azaldi ama yeni gelen arkadaslarda var hepiniz hosgeldiniz.karatay diyetine baslayin bir ha gayret bi cesaret edin cok guzel olacak.

Bugun sabah tartildim da yine 92.9 u gosterdi tarti aceba diyorum pazartesiye kadar daha uc gun var gidermi ki bisiler??

Mayisin ikisinde almanyaya gidicem oraya gidene kadar bi 82 lerde olurmuyum aceba yaa hatta bana kalsa 79 olmak isterdim ama... tam tamina 13 kilo vermem gerekir zamansa uc dolu dolu ay. Yani bu 12 hafta yapar her hafta minimum 1 kilo versem (ahhhh keskeee) o zaman dedigim kiloya inerim ayy ne mutlu olurum yaaa. 70 li bi rakam bana 10 sene once sok diyetlerle verdigim kiloyu hatirlatti 90i gormustum tok karninada oyle baslamistim 73e kadar vermistim. Ama kansizlik cikti ayildim bayildim o diyetler yuzunden... ahh bee heyyy gidi gunler heyyy..

Yaaaa hersey boyle hesaplardaki gibi kolay olsa dimiii... yatsak kalksak yatsak kalksak hooop bi uyansak eksi on kilo wuuu super olurdu

uzatmayim kafaya canta yemeyim.. vesselam....

Aa muzmu cok sevindim o zaman haftada 6 gün muz yerim :))

Dün

Sabah:kkk

Öğlen:1içli köfte,1 kase yoğurt,5 zeytin,salata

Akşam:2 dilim peymacun,et sote,yoğurt,salata.

gunaydin arkadaslar. 6-7 aydir bu diyeti takip ediyorum ama tatli duskunlugum yuzunden bi turlu baslayamadim. aslinda ablam bu diyetle 3 ayda 10 kilo verdi. gozumun oninde canli sahitte var yaniOO.... dun oylesine sabah karatay kahvaltisi yapiyim dedim hakkatende cnm ne tatli istedi nede aciktim. bu yuzdende bu diyeti yapmaya kesin kararligim artik. benide kabul ederseniz sevinirim.

kızlar ben de 3 gün önce başladım, sabah kkk kahvaltısı yapıyorum akşam 17:00 gibi bir tatlı tabağı barbunya, bir yoğurt kasesi etli bamya ve bir kase yoğurt yedim iki gündür , hiç ama hiç acıkmıyorum, canım hiç tatlı istemiyor, ben de akşam yediğim tatlı ve abur cuburlar yüzünden kilo almıştım, şimdiki kilomu tam bilmiyorum, çünkü regl olmak üzereyim, bitince tartılacam, hergün ben de buraya yediklerimi yazacam , dün yürüş yapamadım aşırı yorgun olduğum için ama bugün yürüyecem inşallah...

aynen bendede tatlı düşkünlüğü vardı ama gerçektende iyi bir kahvaltıdan sonra insanın canı bişey istemiyor

ben 2 haftada 5 kilo verdim bu diyetle sende katılabilirsin tabi

aynen bendede tatlı düşkünlüğü vardı ama gerçektende iyi bir kahvaltıdan sonra insanın canı bişey istemiyor

ben 2 haftada 5 kilo verdim bu diyetle sende katılabilirsin tabi

ozaman ne yapmam gerekiyo şimdi. kilo bildirimlerilerini cumalarımı yapıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…