ben haşlama yiyorum kayısı kıvamı pek tavsiye sayılmaz gerçi bn tavada yiyemiyorum mecburenyumurtayı nasıl tavsiye ediyorsunuz veya nasıl seviyorsunuz
Haşlamamı yoksa tereyağmı hangisi daha güzel sizce ben tereyağında tam beceremiyormum sanki haşlama daha kıvamını buluyorum tavsiyenizi yazarmısınız.
riacım karatay diyetinde bal yemiyoruz.glisemik indeksi yüksek olduğu için çabuk acıkırsın.yemememiz gereken şeylerder yediğimiz zaman karşısına cısss yazıyoruz ki yeni gelenler yanlış anlamazsın.sabah kkk birazda bal yedim
akşam kuru fasülye ayran salata
pekmezcim öğünler arası en az 4 saat olacak,umarım uyguluyorsunduryazmışsın ne zaman başladığını yaa görmemişim galiba hızlı vermek için akşamları atlamak lazım ama yatana kadar bişey yemeden geçmiyorki vakit puffffffffff neyse bu günkü menüm
sabah:kkk
12.00 bir bardak yeşil çay 1 gün kurusu(gün kurusu olmadan şekersiz içemiyom yaa)
öğle:bir tabak kısır
16.00 bir küçük kase yoğurt ketentohumlu
akşam:bir tane kabak haşlama yoğurtlu az salata
bide bn tuzsuz bişey yiyemiyom ya çok etkiliyomu vermeyi
riacım karatay diyetinde bal yemiyoruz.glisemik indeksi yüksek olduğu için çabuk acıkırsın.yemememiz gereken şeylerder yediğimiz zaman karşısına cısss yazıyoruz ki yeni gelenler yanlış anlamazsın.
pekmezcim öğünler arası en az 4 saat olacak,umarım uyguluyorsundur
yoksa yağ yakmayı sağlayan leptin hormonu salgılanmaz.
yemeklerimizde tuz kullanıyoruz.ben kaya tuzu kullanıyorum,tansiyon sorunu yoksa kullanılabiliyor.
bravo efescim çabana sağlıkBugün sabah kkk,akşam 2 yumurtalı omlet,biraz peynir,çay (evdekiler patates yedi,ben yiyemeyeceğim için bunları yedim.)
Sporuu da yaptım.Felluz,yürüyüşünü yapabildin mi?
ben 24:00 geçmemeye çalışıyorum.leptin yemekten 4,5 saat sonra salgılanmaya başlıyor ve en çok sabah 02-05 arası yüksek düzeye ulaşıyormuş.bana 6,7 saat uyku iyi geliyor.akşam saat kaçta yatmayı tercih ediyorsunuz en sağlıklı uyku saati kaç olmalı
Merhaba arkadaslar umarim herkes iyidir
Yeni gelen ve azimle baslayan arkadaslar azminizi koruyun insaallah gidecek bu kilolar.
Dunki menumu paylasayim hemen
Sabah, bir tabak grecka yedim yogurtlu icine yarim avuc kadar ceviz badem karisimi koydum, ve bir tane kaymakli incir yedim yarim avuc kadar bademle
Aksam, greckayi midem almadi bende bir tabak yesil mercimek yemegi, yogurt ve turp yedim
Bu arada bu greckayi baska nasil yapabiliriz bunu yemesi gercekten hic kolay degilmis. Dun sabah tereyaginda az gezdirip tuz ve su koyup pisirmstin. Bugunde sogan salca koyarak tuketeyim diyorum bulgur pilavi gibi. Veya sadece haslayip icine yogurt elma az incir findik fistik mi koysam musli gibi az da tarcin karar veremedim.
pardon grecka nekine?
benim demirinde çok düşük çıkardı Karatay yapalı düzeldi. siyah çayı yemeklerin üzerinden 2saat geçmeden içme.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?