Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah: kkk
Ara: 3 adet gün kurusu(Çok acıkmıştım mecbur yedim )
Öğlen: Rosto et, salata, yoğurt
Akşam: Mercimek çorba, hellimli salata

yumurtayı nasıl tavsiye ediyorsunuz veya nasıl seviyorsunuz
Haşlamamı yoksa tereyağmı hangisi daha güzel sizce ben tereyağında tam beceremiyormum sanki haşlama daha kıvamını buluyorum tavsiyenizi yazarmısınız.

ben haşlama yiyorum kayısı kıvamı pek tavsiye sayılmaz gerçi bn tavada yiyemiyorum mecburen

şimdi haşlamamı yanınada bol zeytinyağlı havuç ve kara lahanayı rendeleyip afiyetle yedim çok şükür.
öğlene 2 avuç kabuklu fıstık yedim 3 kayısı 1 ceviz saat 13:30 gibi

Son düzenleme:
sabah kkk birazda bal yedim

akşam kuru fasülye ayran salata
riacım karatay diyetinde bal yemiyoruz.glisemik indeksi yüksek olduğu için çabuk acıkırsın.yemememiz gereken şeylerder yediğimiz zaman karşısına cısss yazıyoruz ki yeni gelenler yanlış anlamazsın.
pekmezcim öğünler arası en az 4 saat olacak,umarım uyguluyorsundur
yoksa yağ yakmayı sağlayan leptin hormonu salgılanmaz.
yemeklerimizde tuz kullanıyoruz.ben kaya tuzu kullanıyorum,tansiyon sorunu yoksa kullanılabiliyor.

tamam felluzcum yazarım

sabah karatay kahvaltımı yaptım..saat 3 gibi haşlanmış tavuk ve gözleme(cııssss) yedimdayanamadım yaa...
şimdi leslie yapıcam bakalım telafi ederim inşallah....

Bugün sabah kkk,akşam 2 yumurtalı omlet,biraz peynir,çay (evdekiler patates yedi,ben yiyemeyeceğim için bunları yedim.)
Sporuu da yaptım.Felluz,yürüyüşünü yapabildin mi?

Bugün sabah kkk,akşam 2 yumurtalı omlet,biraz peynir,çay (evdekiler patates yedi,ben yiyemeyeceğim için bunları yedim.)
Sporuu da yaptım.Felluz,yürüyüşünü yapabildin mi?
bravo efescim çabana sağlık maalesef yürüyüş yine yattı :18:eşim çok fena gribe yakalandı etrafında koşturmaktan bir hal oldumyatmadan önce biraz egzersiz yapacam nihayet ateşi düştü..yapınca yazacam...yürüyüş bandı yattığı yerde:18:

akşam saat kaçta yatmayı tercih ediyorsunuz en sağlıklı uyku saati kaç olmalı
ben 24:00 geçmemeye çalışıyorum.leptin yemekten 4,5 saat sonra salgılanmaya başlıyor ve en çok sabah 02-05 arası yüksek düzeye ulaşıyormuş.bana 6,7 saat uyku iyi geliyor.

mönüm

sabah:kkk

akşam:et sote,yoğurt,arı domates

merhaba kızlar bende yazayım
SABAH 1 yumurta lor katıp yaptım yarım domates yarım salatalık
AKŞAM burokoli haşlaması üzerine yoğurt döktüm yedim malesef bugün yürüyümü yapamadım.cumartesi tartılacam yazarım size karatayda ilk tartım olacak.inşallah hüsrana uğramam.kızlar aranızda hafta sonu 1 gün tatil ilan eden varmı varsa ne gibi bir sonuçla karşılaşyorsunuz paylaşırsanız sevinirim herkese kolay gelsin.

Merhaba arkadaslar umarim herkes iyidir

Yeni gelen ve azimle baslayan arkadaslar azminizi koruyun insaallah gidecek bu kilolar.

Dunki menumu paylasayim hemen
Sabah, bir tabak grecka yedim yogurtlu icine yarim avuc kadar ceviz badem karisimi koydum, ve bir tane kaymakli incir yedim yarim avuc kadar bademle
Aksam, greckayi midem almadi bende bir tabak yesil mercimek yemegi, yogurt ve turp yedim

Bu arada bu greckayi baska nasil yapabiliriz bunu yemesi gercekten hic kolay degilmis. Dun sabah tereyaginda az gezdirip tuz ve su koyup pisirmstin. Bugunde sogan salca koyarak tuketeyim diyorum bulgur pilavi gibi. Veya sadece haslayip icine yogurt elma az incir findik fistik mi koysam musli gibi az da tarcin karar veremedim.

Günaydın kızlar,
Dün öğle menumu yazamamistim .regl dönemim yaklaştı gördüğüm tatlıya saldırıyorum resmen..

Dün öğle : 1 kase tavuk çorbası,kofteli sebze yemeği içinde patateste vardı (cısss) 1 kase yoğurt ve süt helvası (cısss) dayanamadım ama çok canım çekti.bugün cezaliyim öğle yemeğinde az yicem dengelemem lazım

Bugün sabah 7.30 :1 yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin,2 gün kurusu 4 fındık,turp,roka,maydanoz,yeşil çay..

selam capadokya
su grecka ile ilgili tuketim konusunu sormussun :) ben de dun benzer bir sey yedim ama bol dereotu, maydanozu ince ince kıydım yarımsar paket ve greckayı hafif ısıtarak içine bunları karıstırdım. ustune de pul biber :) super oldu cok sevdim. Bir de buna ince kıyılmıs ıspanak da cok yakısırmıs :) artı yag yaktırırmıl ıspanaklı olarak ama o da cig olacak tabi.

Bu arada bayagıdır giremedim ev iş cok yogun bu ara oglanlar geldiğinde bir turlu bırakmıyorlar beni. İşyerinde de bu ara zor girişlerim. Mümkün mertebe uyuyorum dikkat ediyorum ama sporum aksıyor spora alıskın biri olarak cok veremiyorumm. O nedenden bu hafta bildirimde yapamadım.

Yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum. Herkese guzel saglıklı mutlu gunler diliyorum.
umrarım guzl ve motive bir sekilde kilolarımızı veririz...

pardon grecka nekine?

selam, karabugday migros ve macrocenterlarda bulabilirsiniz. pilav gibi pişirilmekte. ama daha diri ya da su ile haslanabilir.
Reis markasının da varmıs. Cok guzel ben tadını sevdim.
İçinde gluten olmadıgından kan sekerini yukseltmiyor hatta dengeliyor. mukemmel bir magnezyum kaynagı protein deposu, karacigerin calsımasını kolaylastırır, yuksek tansiyon ve kansızlıktan korur. Şişkinlik hissi vermeden tokluk saglar. Kötü kolesterolu de dengeler.

Son düzenleme:
tereyağında 2 adet yumurta
bol yeşillik zeytinyağına batırıp yedim
bir avuç dolusu kuruyemiş
15 civarında zeytin
1 tabak süzme yoğurt
3 kayısı ve 3 ceviz

dün yediklerim
sabah kkk
öğle barbunya yoğurt karnıbahar
akşam salata,4 kaşık bulgur pilavı, az işkembe çorbası

spor jillian 2 sonlara doğru tam yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…