Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaar
bugün, çıktığım 56 lardan 57lerden çizelgedeki rakamı yakalamışım.(sayılır)54,5 çıktım sabah.
geçen haftaki o simitli falan kötü günden sonra daha az kaçamak yaptım. akşam 8den sonraya daha çok dikkat ettim. veeee sonuççç: tatatatataaaaaaa.
benim sorunum zaten bölgesel yağlanma .

Günaydın,

Musmutlu ve hafif bir hafta olsun hepimize...
Sizin tartı gününüz sanırım bugün...Umarım çok güzel sonuçlar görürsünüz tartıda..

yarın diyete yeniden başlıcam resmen yaa kaçamakları öle abarttımki diyet felam yalan oldu:52: yarın tartıda nasıl çıkıcam acaba motivasyona ihtiyacım var yaaa efes seni çok taktir ediyom yaa spor yapmak ta ölüm geliyo düzenli yapmak çok zor bu arada yena cım hoşgeldin ama seni motive edicek kişi bn deilim sanırım:37:

Hoşbuldum canım..Önemli değil ben seni motive ederim artık...Komün işi bunlar...Bugün sana, yarın bana...;)))

Canım hoşgeldin:) ekmeksiz hayat seni korkutmasın babam 120 kilo ve bir öğünde yarım ekmek yiyen biriydi yaklaşık 15 gündür ekmek yemiyor inan isteyince yaparsın ilk başta istersen sabah kahvaltısına çok az ekmek koy alışma süreci için ama arkadaşımın dediğine katılıyorum kuruyemiş ve kurukayısı ekmeği aratmıyor hatta benim en büyük zevkim:))

6.00 kkk 3 gün kurusu-30 fıstık

13.30 koca tabak ebegümeci-roka

18.30 2 tabak tarhana çorbası-bir kaç kaşık kereviz-tere-bir tabak yoğurt

Hoşbuldum Berilciğim..

Kuru incir ve hurma hakkında ki deneyimlerinizi merak ediyorum, aynı sonucu veriyormu.?

Son düzenleme:
Bas. Tarihi : 03/02/2014
Bas. Kilo : 72,5
Gecen hafta :72,5 kg
Bu hafta 71.80 kg
Fark -700 gr.
Toplam fark -700 gr
Beden 40-42
Spor :5 gün 40 dk. yürüryüs
Boy :1,61 cm
Yas :32
Hedef ilk hedefim 65
Yuzde -% 1.01

daha fazla kilo vermeyi hayal ediyodum:2: ama neyse bunada şüküür... hatam su içmemek oldu sanırım. düşündümde ben doğru düzgün su içmiyorum. bundan sonra suyumada dikkat etcem. siz neler yaptınız...

arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaar
bugün, çıktığım 56 lardan 57lerden çizelgedeki rakamı yakalamışım.(sayılır)54,5 çıktım sabah.
geçen haftaki o simitli falan kötü günden sonra daha az kaçamak yaptım. akşam 8den sonraya daha çok dikkat ettim. veeee sonuççç: tatatatataaaaaaa.
benim sorunum zaten bölgesel yağlanma .

Tebrikler..:46::46::nazar::nazar:

Bu hafta 71.80 kg
Fark -700 gr.
Toplam fark -700 gr
Beden 40-42
Hedef ilk hedefim 65
Yuzde -% 1.01

daha fazla kilo vermeyi hayal ediyodum:2: ama neyse bunada şüküür... hatam su içmemek oldu sanırım. düşündümde ben doğru düzgün su içmiyorum. bundan sonra suyumada dikkat etcem. siz neler yaptınız...

Bence 700 gram çok iyi bir rakam..72 lerden 71 lere geldiniz...70 ler bana öylesine uzakki şu an...O yüzden manken kıvamındasınız benim yanım da...Özetle iyi bir sonuç tebrik ediyorum..:nazar:

Bence 700 gram çok iyi bir rakam..72 lerden 71 lere geldiniz...70 ler bana öylesine uzakki şu an...O yüzden manken kıvamındasınız benim yanım da...Özetle iyi bir sonuç tebrik ediyorum..:nazar:

teşekkür ederim ama benimde ilk haftam olduğu için daha fazla hayaller kurmuştum. neyse artık. siz neaptınız başladınızmı diyete? başladıysanız ekmeksiz hayat nasıl gidiyo

teşekkür ederim ama benimde ilk haftam olduğu için daha fazla hayaller kurmuştum. neyse artık. siz neaptınız başladınızmı diyete? başladıysanız ekmeksiz hayat nasıl gidiyo

Çİğ kuruyemiş almadım yumurtam yok dün farklı sebeplerden alışveriş yapamadım o yüzden evden çıktığım da 1 simit yeyip güne başladım...
Yarın Allahın izniyle Uzun sağlıklı bir başlangıç yaparım sayeniz de...Geri kalan öğünler de ekmek tüketmeyi düşünmüyorum belirteyim ;)

başlangıç tarihi: 03 01 2014
başlangıç kilo: 80kg
geçen hafta: 76kg
bu hafta : 76kg
fark yok..................kaçamak çok:43:
top.fark : 4kg
beden 44
spor yok arada sırada
yaş 28
boy 1.60

Günaydın arkadaşlar aylar sonra tekrar tek mutlu olduğum, tok hissettiğim ve enerjik hissettiğim beslenme şekli olan karataya geri döndümmm 😊 bu sabah klasik karatay kahvaltımla güne başladım... Şimdi bol su ile güne devam...

Motivasyonumuz bol olsun 😃 👍 ❤

Başlangıç tarihi: 10/02/2014
Başlangıç kilo: 76.00

Günaydın güzel karataycılarumarım hep
iniz ---leri görmüşsünüzdür
liste hazırlama sırası gelen ama topîkte olmayanlar çok o nedenle yapmayanlar sırayla yapsın bu turu böyle bitirelim sonra yeni gelen arkadaşların da îçinde olduğu yeni bir lîste hazırlayacağım
bugün listeyi ben hazırlıyorum ben yokken gelen arkadaşlardan 1 haftasını dolduranlar bildîrim yapabilirler şablon ve yüzde hesaplama örneği 1. Sayfada mevcut lütfen yüzdelerî hesaplamayı unutmayın

Çİğ kuruyemiş almadım yumurtam yok dün farklı sebeplerden alışveriş yapamadım o yüzden evden çıktığım da 1 simit yeyip güne başladım...
Yarın Allahın izniyle Uzun sağlıklı bir başlangıç yaparım sayeniz de...Geri kalan öğünler de ekmek tüketmeyi düşünmüyorum belirteyim ;)

hadi bakalım inşallah... kolay gelsin

Bu hafta 71.80 kg
Fark -700 gr.
Toplam fark -700 gr
Beden 40-42
Hedef ilk hedefim 65
Yuzde -% 1.01

arkadaşlar yuzdemi yanlış hesaplmısım doğrusu 0,965 olacak

Bu hafta ben artılardayım.Hafta içi regl olduğumu düşünmüştüm,gerisi gelmedi,sanırım ondan dolayı bir şişkinlik var.Bir ara daha böyle olmuştum.Sağlık olsun ne yapalım...
rumuz: 15efes25

başlangıç: 8 nisan
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 68.8
bu hafta: 69.5

fark:+700 gr
toplam fark:12 kg
yüzde:%+1.017
spor: 2-3 gün jillian

• Beğen
Reactions: sea
Rumuz:reddddd
Başlangıç tarihi:29/08/2013
Başlangıç kilo:85
Geçen hafta:58.7
Bu hafta:56.9
Fark:1.8
Toplam fark:28.1
Spor:yok
Boy:160
Hedef:52

Merhaba kızlar,
Tartida yüzüm güldü ama çok kötü bir hafta geçirdim.psikolojim yerle bir oldu:( işimden ayrıldım, migren ataklarim yüzünden yemek yiyemedim fazla,biraz fazla ağladım,eşimin yokluğuda beni çok üzüyor..inşallah Allahın izniyle bu günleride atlaticam..

Bu haftaki denyimlerimide sizlerle paylaşmak istiyorum;migrenimin ve mide bulantimin önüne geçebilmek için aktardan kakule aldım.her sabah sade türk kahvemin içine öğütüp koydum,aç karnına içtim.gerçekten çok faydasını gördüğümü düşünüyorum.baş ağrılarım hafifledi,mide bulantim geçti,ayrıca kabızlık sorunuma iyi geldi,metabolizmamı hızlandırdığını düşünüyorum.uzun süre kilosu sabit kalan arkadaşlarımın denemesini tavsiye ederim.benim kilo vermem çok yavaslamisti,hızlandırdığını düşünüyorum.öpüyorum hepinizi ..sevgiyle kalın..

Merhaba kızlar,
Tartida yüzüm güldü ama çok kötü bir hafta geçirdim.psikolojim yerle bir oldu:( işimden ayrıldım, migren ataklarim yüzünden yemek yiyemedim fazla,biraz fazla ağladım,eşimin yokluğuda beni çok üzüyor..inşallah Allahın izniyle bu günleride atlaticam..

Bu haftaki denyimlerimide sizlerle paylaşmak istiyorum;migrenimin ve mide bulantimin önüne geçebilmek için aktardan kakule aldım.her sabah sade türk kahvemin içine öğütüp koydum,aç karnına içtim.gerçekten çok faydasını gördüğümü düşünüyorum.baş ağrılarım hafifledi,mide bulantim geçti,ayrıca kabızlık sorunuma iyi geldi,metabolizmamı hızlandırdığını düşünüyorum.uzun süre kilosu sabit kalan arkadaşlarımın denemesini tavsiye ederim.benim kilo vermem çok yavaslamisti,hızlandırdığını düşünüyorum.öpüyorum hepinizi ..sevgiyle kalın..

redddd geçmiş olsun. umarım hayatın kısa zamanda yoluna girer. bu arada yüzdeni3.066 olarak hesapladım.. her halukarda hafta birincimizsin bence..:46::46:

• Beğen
Reactions: sea
Rumuz:afatmas
Başlangıç tarihi:20.01.2013
Başlangıç kilo:87
Geçen hafta:67,10
Bu hafta:66,5
Fark:-600
Toplam fark:20,5
Spor:leslie ile 5 mil 3 gun
Hedef:57

Merhaba kızlar,

bende de mıgren çok arttı bu aralar bu hafta mı spor yapmadın yoksa genelde mı spor yapmıyosun
maşallah çok güzel kılo vermışsın benım duraklama yı zor atlattım

Back
X