rumuz: xc9
başlangıç: 01.02.2013
başlangıç kilo: 74 kg
geçen haftaki: 68.1 kg
bu hafta: 67.4 kg
fark: -700 gr
yüzde: %-1.02
beden: 40-42
spor: bu hafta az az yürüyüş bisiklet
geçen hafta tatilde yediklerimden dolayı hızla şişmiştim karataya geçer geçmez şişler indi
seni seviyorum karatay
Ben de seviyorum da platonik olarak

sabah başlasam akşamı getiremiyorum ya, bir musibetlik var ama ben bile inanamıyorum kendime
Bu hafta artı çıktım ama üzgün değilim.

Çünkü sabah daha önce olmayan pantolonlarıma sığdığımı,"düğmemin kapandığını" gördüm.Hatırlarsanız kendime ahdetmiştim "o düğme kapanacak" diye.

Bunun spor sayesinde olduğunu düşünüyorum ve geçen hafta isteksiz yaptığım hareketlere bu hafta daha bir istekle sarılacağımı belirtiyorum.
İncelmek de güzel bir duygu.
Canım sen zaten çok ağır bir spor yapıyorsun, karşılığını almak fazlasıyla hakkın, + geçici bir durumdur bu kadar incelmişken..
kilo bildirimim....
rumuz:zeynom1981
başlangıç kilo:81,5 kg
geçen hafta:77,2 kg
bu hafta:77,5 kg
fark:+300 gr
yüzde:+0,38
bu hafta + dayım..yarın regl günüm ondan olabilir çok fazla kaçamağım olmadı bu hafta ama

Regl öncesi sadece 300 gr + ise, kilo vermişsindir kesinlikle, bu dönem metabolizma çok hızlı çalışırmış,
dikkat edersen haftaya şampiyon bile olabilirsin..
Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:78.9
Geçen hafta: 74.5
Bu hafta: 75.2
Fark: -+0.7 kg
Toplam fark:3.7 kg
Beden:42
Spor:---
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi: +0.939
iki haftadır bildirim yapamadım diyeti de yapmadım. bildirim hakkım yok biliyorum ama önümüzdeki hafta için belgeleme niteliğinde yaptım bildirimimi.
Sen kıdemlisin, izinli sayarak kendini yola devam
Rumuz:afatmas
Başlangıç tarihi:20.01.2013
Başlangıç kilo:87
Geçen hafta:67,10
Bu hafta:66,5
Fark:-600
Toplam fark:20,5
Spor:leslie ile 5 mil 3 gun
Boy:160
Hedef:57
Tebrik ederim canım
başlangıç tarihi: 03 01 2014
başlangıç kilo: 80kg
geçen hafta: 76kg
bu hafta : 76kg
fark yok..................kaçamak çok

top.fark : 4kg
beden 44
spor yok arada sırada
yaş 28
boy 1.60
Çok kaçamakla hiç + yok, bence bunun için
Günaydın arkadaşlar aylar sonra tekrar tek mutlu olduğum, tok hissettiğim ve enerjik hissettiğim beslenme şekli olan karataya geri döndümmm 😊 bu sabah klasik karatay kahvaltımla güne başladım... Şimdi bol su ile güne devam...
Motivasyonumuz bol olsun 😃 👍 ❤
Başlangıç tarihi: 10/02/2014
Başlangıç kilo: 76.00
Hoşgeldin, tanımlamana ve motivasyon kısmına can-ı gönülden katılıyorum..
Rumuz:reddddd
Başlangıç tarihi:29/08/2013
Başlangıç kilo:85
Geçen hafta:58.7
Bu hafta:56.9
Fark:1.8
Toplam fark:28.1
Spor:yok
Boy:160
Hedef:52
Merhaba kızlar,
Tartida yüzüm güldü ama çok kötü bir hafta geçirdim.psikolojim yerle bir oldu

işimden ayrıldım, migren ataklarim yüzünden yemek yiyemedim fazla,biraz fazla ağladım,eşimin yokluğuda beni çok üzüyor..inşallah Allahın izniyle bu günleride atlaticam..
Bu haftaki denyimlerimide sizlerle paylaşmak istiyorum;migrenimin ve mide bulantimin önüne geçebilmek için aktardan kakule aldım.her sabah sade türk kahvemin içine öğütüp koydum,aç karnına içtim.gerçekten çok faydasını gördüğümü düşünüyorum.baş ağrılarım hafifledi,mide bulantim geçti,ayrıca kabızlık sorunuma iyi geldi,metabolizmamı hızlandırdığını düşünüyorum.uzun süre kilosu sabit kalan arkadaşlarımın denemesini tavsiye ederim.benim kilo vermem çok yavaslamisti,hızlandırdığını düşünüyorum.öpüyorum hepinizi ..sevgiyle kalın..
Çok geçmiş olsun canım, işin için de hayırlısı ne ise o olsun, dilerim kısa zamanda gönlünce olur herşey, bir an evvel eşine de kavuşursun.. Bir zamanlar gül derdi ki sanal paylaşım stresi engelliyor, bol bol yazın

Stres de kilo vermeyi engelliyormuş, konuyu toparlamak gerekirse yanlız değilsin, bizler buradayız, sıkıntılı günlerini atlatmana vesile oluruz inşallah.. Ve bardağın dolu tarafı, çok iyi kilo vermişsin
Selamlar arkadaslar,
ya bu ara hiç vaktim olamıyor giremiyorum

(( ama girmeyince de kilo alıyorum sanırım. Bu hafta bunun cezasını aldım

baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:59,5
bu hafta kilo:61
fark:+1,5
yüzde:+2,52
toplam fark:3
boy:159
beden:38-40
spor:yurume
Hoşgeldin canım, ipin ucu kaçmadan geri dönmen iyi olmuş, 2 günde toparlarsın tekrar..
Şubat tatili fln derken bildirim yapamadım. Artık döndüm geri. Her gün aralıksız devam. Beni kabul eder misiniz? Bu gün kk yaptım. Öğleyin de okuldaydım yoğurt ve biraz patates yemeği vardı onu yedim. Akşama da ıspansk yiyeceğim. Hepinizi çok öptüm. Rumuz:Hedef60busondiyet. --- Başlangıç tarihi:1 Temmuz. ---- Başlangıç kilo:100. ----- Geçen hafta: 77------ Bu hafta:77 Fark: -0-- Toplam fark: 25---- Beden:40-42 ----- Spor: ----- Boy:170cm. ----- Yas:30. ----- Hedef : 60. ---- Yüzde:
Ben de demiştim hedef arabayı kazandı, gezmelere çıktı

Seni tekrar burada görmek çok hoş oldu..