Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kilo verenler

redddd % 3.06 :nazar::nazar::nazar::119:
xc9 % 1.02 :nazar::nazar: :119:
capadokya % 0.98:nazar: :119:
ayseyas % 0.96 :nazar: :119:
afatmas % 0.89:nazar: :119:

sabit kalanlar

felluz :6:
hedef :6:
pekmez :6:

kilo alanlar

zeynom % 0.38 :57:
gurbetizm % 0.93 :57:
efes % 1.01 :57:
sea % 2.52:57:

XC9 canım ellerine sağlık...ne olacak benim halim böyle bir hafta kilo veren bir hafta alan kısmındayım.
istikrar yok bendeee :43::43:
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...

kilo verenler

sabit kalanlar

kilo alanlar

Liste icin ellerine saglik. Veren herkesi cook tebrik ederim. Veremeyenleride haftaya insaallah eksi listesinde gormek isterim tabi kendimi de.

kilo verenler

sabit kalanlar

kilo alanlar

Ellerine sağlık xc9 cum.. Her ne kadar veremesek de .. Artık istikrarlı devam.. Ellerine emeğine sağlık. Karatayın topiğimizin toparlayıcısı...:) gönlümüzün şampiyonu..:) red tebrik ederim cnm... Veremeyen ve sabit kalan arkadaşlar ha gayret birlikten kuvvet doğsun.. Destek olalım birbirimize.. Benim ihtiyacım var. Bir daha kilo almak istemiyorum artık. Yaza kadar da hedefime ulaşmam gerek.....
XC9 canım ellerine sağlık...ne olacak benim halim böyle bir hafta kilo veren bir hafta alan kısmındayım.
istikrar yok bendeee :43::43:
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...
Zeynom biz de aynıyız merak etme.. Birlikte baş edeceğiz merak etme.. Tam destek hep destek. Yoksa olmayacak .. Sağolsun topikteki arkadaşlar çok destek oldular her konuda.. Vazgeçmek yok..:)

merhabalar arkadaşlar. geçtiğimiz hafta diyeti hiç uygulamadığım için tartılmadım bugün ve kilo bildirimi de yapamadım dolayısıyla. öncelikle kilo verenleri tebrik ediyorum.

Bugünkü menümü yazayım

sabah 8.30: 1 tane haşlanmış yumurta (sabahları kahvaltı yapmak çok zor geliyor bana artık ve Karatay tarzı bol bol kahvaltı yapamıyorum. en azından proteinle başlayayım diye sadece bir yumurta yedim zorla)

öğlen 13.45: ızgara tavuk, az salata ve ayran

akşam: 19.30: 1 tabak kuru fasulye, yarım pasta tabağı bulgur pilavı, salatalık turşusu

spor olarak da yarım saat yürüyüş

kızllar ben dukan da yaptım ama karatay kadar sağlıklı değildi,bugün diyetimin 27. günü 6 kilo verdim ama spor çok yapıyorum kesinlikle açıktırmıyor çok sağlıklı bir diyet leptin hormonumun ne işe yaradığını öğrendim:9::9:

kızllar ben dukan da yaptım ama karatay kadar sağlıklı değildi,bugün diyetimin 27. günü 6 kilo verdim ama spor çok yapıyorum kesinlikle açıktırmıyor çok sağlıklı bir diyet leptin hormonumun ne işe yaradığını öğrendim:9::9:

tebrik ederim 27 günde 6 kilo çok iyi :46::46:

herkese teşekkür ederim inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz ben az yiyorum ama yine sonuç çok iyi değil.mesela 1 haftada 1 kğ.bugün kü menümü vereyim size sabah yine muzlu süt diyceksiniz neden sürekli muzlu süt muzu biraz fazla almışız o da karardı onun için bide sabah canım hiçbirşey istemiyor en azından bunu içiyorum.akşam yarım tabak bulgur pilavı ve turşu.bugün yürüyüş yok ama akşama kadar evi temizledim.buda bir spor.hedefimi az az koyuyuorum eğer hepisini birden düşününce çok zor geliyor onun için 10 10 ilerleyecem inşallah.şimdi küsürat olarak 7,5 kğ var onu verirsem en kısa zamanda inşallah.allah hepimize yardım etsin.

herkese teşekkür ederim inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz ben az yiyorum ama yine sonuç çok iyi değil.mesela 1 haftada 1 kğ.bugün kü menümü vereyim size sabah yine muzlu süt diyceksiniz neden sürekli muzlu süt muzu biraz fazla almışız o da karardı onun için bide sabah canım hiçbirşey istemiyor en azından bunu içiyorum.akşam yarım tabak bulgur pilavı ve turşu.bugün yürüyüş yok ama akşama kadar evi temizledim.buda bir spor.hedefimi az az koyuyuorum eğer hepisini birden düşününce çok zor geliyor onun için 10 10 ilerleyecem inşallah.şimdi küsürat olarak 7,5 kğ var onu verirsem en kısa zamanda inşallah.allah hepimize yardım etsin.

gerçekten çok az yiyorsun ve dediğin gibi o kadar çok spor yapıyorsan halsiz kalmıyor musun? Karatay diyetinde çok hızlı kilo verilmiyor zaten ama sen bu kadar az yediysen böyle vermen normal tabi. sonucun iyi olmadığını düşünme çünkü Karatay diyetiyle bu kadar fazla kilo verilmiyor 27 günde. sağlığına dikkat et :34:

bugunum superdi super kaçamaksız hemde tam karatay işi

sabah:2 yumurta, 5 kuru erik, 5 ceviz ve fındık,beyaz peynir, 2 zeytin.şunuda belirtmeliyimki bugun 7 saat boyu hiç acıkmadım. geçen hafta kuru meyve yememiştim bu sabah yedim acaba omu tok tuttu beni.hatta öglen çocuklara sütlac yaptım onu bile cnm istemedi. çok mutluyum çok.

akşam: ton balıklı salata çok doyurucu oldu.
gün içerisindede ;1lt. yeşilçay,zencefil, zerdaçal, tarçın karışımı çayımı içtim. kendini şiş hisseden arkadaşlar tavsiye ediyorum çok iyi geliyo...

herkese iyi akşamlar:3:

xc9,liste için eline sağlık.
Tatil bitti,pazartesi oldu,topik doldu.Bundan sonra katılımın sürmesini diliyorum.:41:gelenler de şaşırdı,bu sessizliğe...
:56: sabah kkk,bir parça peynirli börek (cıss ama bugün artı çıktım diye gözümü kararttım yedim):17::17:,akşam üç parça tavuk but,salata,bir portakal (akşam yemek doğru değil ama epeydir yememiştim.):34:
Jillian ve pilates yaptım.

$image.webp

Ve akşam yemeği saat 19:00 da yendi
Bulgurlu yayla çorbası
Makarnalı topalak (makarnalarından 8-10 adetçik alındı)
Soğanlı mantar sote (2 çorba kaşığı)
Salata
Ev yoğurdu
Dilimlenmiş limonu turp
1 kibrit kutusundan az tahin helvası
1 ceviz

gerçekten çok az yiyorsun ve dediğin gibi o kadar çok spor yapıyorsan halsiz kalmıyor musun? Karatay diyetinde çok hızlı kilo verilmiyor zaten ama sen bu kadar az yediysen böyle vermen normal tabi. sonucun iyi olmadığını düşünme çünkü Karatay diyetiyle bu kadar fazla kilo verilmiyor 27 günde. sağlığına dikkat et :34:

halsizlik var tabi ama sporu çok yapmıyorum günde 45 dk yürüyüş yapıyorum bu hafta griptim yürüyüşede çıkamadım.benim kilom çok aslında daha fazla vermem lazım geneldede sebze yemegi yiyorum.ya ne kadar versem kardır tabiki.ama insan oğlu sabırsız çok çok gitsin istiyoruz.ya benim yolum daha çok uzun.verip almaktan sıkıldım artık.

Hoşbuldum...
Çocukluğum dahil şişman olduğum için. bilinç altım, üstüm hep şişman..
ama haklısın söylediklerin de....

Kilo çizelgesini de özellikle yapmıyorum bu ara...100 kilonun altına inince hazırlayacağım ödül babında..

merhaba canım kendini kötü hissetmene gerek yok bende şuanda 127 kğ.malesef.ama başaracaz inşallah bu defa benimde kilo çizelgem yok tam olarak kaç kilosun ve kaç yaşındasın bende kendimi bildim bileli kiloluyom.hedefim 100 altına düşmek şimdilik yol çok uzunnnnnnnnnnnnnn ama ne yapalım yapmak zorundayız yoksa daha kötü olacak.allahım hepimize yardım etsin.

evet haklısın alıştı aynı tempoya salata yıyebılırım . Ama ben emzırıyorum emzırenler kullanmasın dıyo iki arada birderede kaldım desem yerıdır. Ilgin için tşk ederım .

Canım kullanma sen,emzirdigini bilmiyordum,çocuğa bir zararı olmasın sonra çok üzülürum.ne demek canım birbirimize destek oluyoruz,ben çok mutlu oluyorum.

Ellerine sağlık xc9 cum.. Her ne kadar veremesek de .. Artık istikrarlı devam.. Ellerine emeğine sağlık. Karatayın topiğimizin toparlayıcısı...:) gönlümüzün şampiyonu..:) red tebrik ederim cnm... Veremeyen ve sabit kalan arkadaşlar ha gayret birlikten kuvvet doğsun.. Destek olalım birbirimize.. Benim ihtiyacım var. Bir daha kilo almak istemiyorum artık. Yaza kadar da hedefime ulaşmam gerek

Çok teşekkür ederim..kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim.dediğin gibi birlikten kuvvet doğar ,hepberaber hedefimize ulasalim..

Yanlız benim bir sıkıntım var.etrafımdaki herkes çok zayifladigimi söylüyor,ama ben kendimi kilolu görüyorum hala, bu zayıflayan herkezde oluyormu acaba merak ettim.çok fazlada yiyemiyorum artık,midem çok küçüldü.
Bugün yediklerim
Sabah:1 kase yogurt içine kayısı,incir dilimledimceviz,keten tohumu,fındık,yaban mersini koydum çok güzel oldu.
Saat16 da: 1 tabak salata,yogurt,

Gün içinde yeşil çay,kakuleli sade türk kahvesi içtim.karataya listede pek uydugum soylenemez.evdeyim artık tek başıma yemek yapasim gelmiyor hiç bir sure böyle gidecek sanırım.

halsizlik var tabi ama sporu çok yapmıyorum günde 45 dk yürüyüş yapıyorum bu hafta griptim yürüyüşede çıkamadım.benim kilom çok aslında daha fazla vermem lazım geneldede sebze yemegi yiyorum.ya ne kadar versem kardır tabiki.ama insan oğlu sabırsız çok çok gitsin istiyoruz.ya benim yolum daha çok uzun.verip almaktan sıkıldım artık.

merhaba canım kendini kötü hissetmene gerek yok bende şuanda 127 kğ.malesef.ama başaracaz inşallah bu defa benimde kilo çizelgem yok tam olarak kaç kilosun ve kaç yaşındasın bende kendimi bildim bileli kiloluyom.hedefim 100 altına düşmek şimdilik yol çok uzunnnnnnnnnnnnnn ama ne yapalım yapmak zorundayız yoksa daha kötü olacak.allahım hepimize yardım etsin.
Merak etme ve burayı terk etme,vereceksin kilolarını.Hormonal bir durum söz konusu değilse bu diyette herkes verebilir.Rahat hisset,kendini kasma.bir de regl olmada sorun yaşıyormuşsun galiba,bir doktora görün,ihmal etme.Belki kilo vermeni engelleyen bir şey vardır.:16:

xc9,liste için eline sağlık.
Tatil bitti,pazartesi oldu,topik doldu.Bundan sonra katılımın sürmesini diliyorum.:41:gelenler de şaşırdı,bu sessizliğe...
:56: sabah kkk,bir parça peynirli börek (cıss ama bugün artı çıktım diye gözümü kararttım yedim):17::17:,akşam üç parça tavuk but,salata,bir portakal (akşam yemek doğru değil ama epeydir yememiştim.):34:
Jillian ve pilates yaptım.

Efescim tebrikler,azmine hayranım,sporunu hiç aksatmiyorsun..ben tek başıma sıkılıyorum yaparken,olmadı yazilcam spor salonuna.hocaların zoruyla yaparım belki,sayende bende hevesleniyrum:))

Kızlar bugün sonunda kan testimi yaptırdım hipoglisemi çıktı doktor 2 saatte bir birşey yememi söyledi.sürekli halsizlik durumu hayatımı çok kötü etkiliyor,beynim bulanıyor çok çabuk acıkıyorum ve o doymama nedenlerimin altında da bu yatıyormuş.canan hocanın konuşmalarından karatayın hipoglisemiyi önlediğini biliyorum fakat 1.5 senedir karataycıyım ve doktor karatayı savunduğunu ama 24 yaşındayım yaşımın erken olduğunu söyledi ve bu değerler baygınlık sınırı olduğunu söyledi bilemedim ne yapsam ben yiyince durduramıyorum kendimi meğerse nedeni buymuş 2 saatte bir yemeyi denedim bugün ama yedikçe yiyesim geldi durduramıyorm kendimi elimde değil ve daha çok acıktım karatayda ise aşırı halsizim ne yapsam bilemiyorum yardımcı olun bana lütfen:(

Son düzenleme:
Back
X