Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar bugün sonunda kan testimi yaptırdım hipoglisemi çıktı doktor 2 saatte bir birşey yememi söyledi.sürekli halsizlik durumu hayatımı çok kötü etkiliyor,beynim bulanıyor çok çabuk acıkıyorum ve o doymama nedenlerimin altında da bu yatıyormuş.canan hocanın konuşmalarından karatayın hipoglisemiyi önlediğini biliyorum fakat 1.5 senedir karataycıyım ve doktor karatayı savunduğunu ama 24 yaşındayım yaşımın erken olduğunu söyledi ve bu değerler baygınlık sınırı olduğunu söyledi bilemedim ne yapsam ben yiyince durduramıyorum kendimi meğerse nedeni buymuş 2 saatte bir yemeyi denedim bugün ama yedikçe yiyesim geldi durduramıyorm kendimi elimde değil ve daha çok acıktım karatayda ise aşırı halsizim ne yapsam bilemiyorum yardımcı olun bana lütfen:(

Gercekten cok uzuldum durumuna. Aslinda bana soracak olursan durumunu bizzat karataya sorabilsen keske cunki bir bucuk yillik bir donemden bahsediyorsu. Bu az degil. Eger o firsati bulamazsanda bilmiyorum menulerini bi gozden gecir derim ben insan biseyi uzun sure yaptiginda kuralladan sapabiliyor. Birde kuruyemisi veya peyniri seni ne tok tutuyorsa normalde onu biraz daha fazla tuketmeyi dene birde uc ogun beslen bakalim ne olacak. İns duzelirsin.

Bu arada ben en son hamileligimde seker yukleme testi yaptirmistim bi problem cikmamisti ama aksam yemegini geciktirirsem asiri bi acikma hissi ve bazen bi ani bir terleme oluyor eger yemegim hazir degilse hemen bi kahve iciyorum eciyr biraz. Brde sanirim suyu az icmekte bunlara sebep oluyor onuda denedin mi?

sabah 6 gibi kalktım
06:45 te 500 su
saat:07:25
tereyağda 2 yumurta
muz, 3 te birini yedim
3 kuru kayısı 5 ceviz
15 zeytin
1 tabak süzme yoyurt
1 avuç fındık
bol yeşillik zeytinyağına batırıp yedim

Klasik karatay kahvaltısı yapıldı 07:30 da

Öğle arası 30 dk yürüyüş yapılacak

Motivasyonumuz bol olsun 👍❤

kilo verenler

redddd % 3.06 :nazar::nazar::nazar::119:
Xc9 % 1.02 :nazar::nazar: :119:
Capadokya % 0.98:nazar: :119:
Ayseyas % 0.96 :nazar: :119:
Afatmas % 0.89:nazar: :119:

sabit kalanlar

felluz :6:
Hedef :6:
Pekmez :6:

kilo alanlar

zeynom % 0.38 :57:
Gurbetizm % 0.93 :57:
Efes % 1.01 :57:
Sea % 2.52:57:

en az ben vermışım yuh bana yaaaaaaaaa

Ellerine sağlık xc9 cum.. Her ne kadar veremesek de .. Artık istikrarlı devam.. Ellerine emeğine sağlık. Karatayın topiğimizin toparlayıcısı...:) gönlümüzün şampiyonu..:) red tebrik ederim cnm... Veremeyen ve sabit kalan arkadaşlar ha gayret birlikten kuvvet doğsun.. Destek olalım birbirimize.. Benim ihtiyacım var. Bir daha kilo almak istemiyorum artık. Yaza kadar da hedefime ulaşmam gerek.....

Zeynom biz de aynıyız merak etme.. Birlikte baş edeceğiz merak etme.. Tam destek hep destek. Yoksa olmayacak .. Sağolsun topikteki arkadaşlar çok destek oldular her konuda.. Vazgeçmek yok..:)

aman aman bu ne güzel iltifat böyle :16:tşk ederim ama sen de çok uzun süre kopuyorsun bir ara koptun geri geldin bir hırs 72 ye kadar düştün o günleri hatırla ve vazgeçme

merhabalar arkadaşlar. geçtiğimiz hafta diyeti hiç uygulamadığım için tartılmadım bugün ve kilo bildirimi de yapamadım dolayısıyla. öncelikle kilo verenleri tebrik ediyorum.

.........

bir kaçak daha nerelerdesin bidirim de yapmıyorsun bu aralar:32:

kızllar ben dukan da yaptım ama karatay kadar sağlıklı değildi,bugün diyetimin 27. günü 6 kilo verdim ama spor çok yapıyorum kesinlikle açıktırmıyor çok sağlıklı bir diyet leptin hormonumun ne işe yaradığını öğrendim:9::9:

nickin çok hoşmuş 27 günde 6 kilo vermek de karataycılar için marjinallik oluyor çok şanslısın umarım böyle devam eder:32:

herkese teşekkür ederim inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz ben az yiyorum ama yine sonuç çok iyi değil.mesela 1 haftada 1 kğ.bugün kü menümü vereyim size sabah yine muzlu süt diyceksiniz neden sürekli muzlu süt muzu biraz fazla almışız o da karardı onun için bide sabah canım hiçbirşey istemiyor en azından bunu içiyorum.akşam yarım tabak bulgur pilavı ve turşu.bugün yürüyüş yok ama akşama kadar evi temizledim.buda bir spor.hedefimi az az koyuyuorum eğer hepisini birden düşününce çok zor geliyor onun için 10 10 ilerleyecem inşallah.şimdi küsürat olarak 7,5 kğ var onu verirsem en kısa zamanda inşallah.allah hepimize yardım etsin.

lütfen kasma rahat ol senin gibi bir de yena var yanlış hatırlamıyorsam yeni katılanlardan 100 kilonun üstü bunu avantaja çevirin siz bizden daha hızlı kilo vereceksiniz başlangıç için 1kg yu küçümseme arkası gelecek ancak sana tavsiyem muzu ve bulguru fazla yeme kahvaltını tam ve sıkı yap iyi bir kahvaltı metabolizmayı 5 km koşmuş gibi %30 hızlandırır az yersen az çalışır

xc9,liste için eline sağlık.
Tatil bitti,pazartesi oldu,topik doldu.Bundan sonra katılımın sürmesini diliyorum.:41:gelenler de şaşırdı,bu sessizliğe...
.....

tatil dinlemeyip katılımlar artmış gerçekten havalar da ısınıyor yaza 3 ay kaldı coşar artık buralar biz de bi gayret hızlanalım artık:10:

Eki Görüntüle 971667

Ve akşam yemeği saat 19:00 da yendi
................

menünün resmini koyman çok iyi olmuş ben de bazen koyuyorum bunu yaygınlaştıralım kızlaaaaaar:34:

merhaba canım kendini kötü hissetmene gerek yok bende şuanda 127 kğ.malesef.ama başaracaz inşallah bu defa benimde kilo çizelgem yok tam olarak kaç kilosun ve kaç yaşındasın bende kendimi bildim bileli kiloluyom.hedefim 100 altına düşmek şimdilik yol çok uzunnnnnnnnnnnnnn ama ne yapalım yapmak zorundayız yoksa daha kötü olacak.allahım hepimize yardım etsin.

başlamak bitirmenin yarısıdır:kkk:

Çok teşekkür ederim..kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim.dediğin gibi birlikten kuvvet doğar ,hepberaber hedefimize ulasalim..

Yanlız benim bir sıkıntım var.etrafımdaki herkes çok zayifladigimi söylüyor,ama ben kendimi kilolu görüyorum hala, bu zayıflayan herkezde oluyormu acaba merak ettim.çok fazlada yiyemiyorum artık,midem çok küçüldü.
...........

aaah ah keşeke benim de böyle dertlerim olsa:31:

Kızlar bugün sonunda kan testimi yaptırdım hipoglisemi çıktı doktor 2 saatte bir birşey yememi söyledi.sürekli halsizlik durumu hayatımı çok kötü etkiliyor,beynim bulanıyor çok çabuk acıkıyorum ve o doymama nedenlerimin altında da bu yatıyormuş.canan hocanın konuşmalarından karatayın hipoglisemiyi önlediğini biliyorum fakat 1.5 senedir karataycıyım ve doktor karatayı savunduğunu ama 24 yaşındayım yaşımın erken olduğunu söyledi ve bu değerler baygınlık sınırı olduğunu söyledi bilemedim ne yapsam ben yiyince durduramıyorum kendimi meğerse nedeni buymuş 2 saatte bir yemeyi denedim bugün ama yedikçe yiyesim geldi durduramıyorm kendimi elimde değil ve daha çok acıktım karatayda ise aşırı halsizim ne yapsam bilemiyorum yardımcı olun bana lütfen:(
canım geçmiş olsun
sen 1.5 yıldır karatay yapıyorum diyorsun ama yanlış hatırlamıyorsam zaman zaman bıraktın metabolizman tam oturmadan düzeni bozunca işe yaramamış olabilir
sık sık yenince az az yenmiyor o konuda haklısın sana tavsiye karatayı 1. sayfadaki örnek menüye göre yapman orada gerek duyulursa araöğün yapın diyor hocanın ifadesi tabi ama ara öğünlerini gi si düşük ceviz fındık vs ile yoğrt süt gibi ürünleri birlikte tüketerek yap diyetisyenlerin önerdiği gibi meyve veya krakerle değil bunlar iştahını da bastıracaktır araöğün yapmış olsan bile yemeklere saldırma durumun olmayacaktır
karatayda halsiz olmanın nedenleri yine yediklerinden geçiyordur geriye dönük gözden geçir mutlaka biryerede eksik yada yanlış bişey vardır

diyetten dışı bir konu

dünyada meme kanserinden sonra 2. sırada görüleni rahimağzı kanseri
bu kansere neden olan bir bakteri düzenli kontrollerle çek erken evrede farkedilip ilaçla tedavisi mümkün bunun için 2-3 yılda bir smear testi yaptırmamız gerekiyor
ben dün yaptırdım şimdiye kadar 3. yaptırışım sonuç 1.5 ay sonra çıkacak
neredeyse her semtte artık kadın ve çocuk sağlığı merkezleri var temiz sakin sgk kapsamında sizlerde lütfen ihmal etmeyin

ayrıca ayda bir kere adetin bitiminden bir hafta sonra meme muayenenizi yapmayı da ihmal etmeyin
40 yaşından itibaren de düzenli aralıklarla mamografinizi çektirin

Gercekten cok uzuldum durumuna. Aslinda bana soracak olursan durumunu bizzat karataya sorabilsen keske cunki bir bucuk yillik bir donemden bahsediyorsu. Bu az degil. Eger o firsati bulamazsanda bilmiyorum menulerini bi gozden gecir derim ben insan biseyi uzun sure yaptiginda kuralladan sapabiliyor. Birde kuruyemisi veya peyniri seni ne tok tutuyorsa normalde onu biraz daha fazla tuketmeyi dene birde uc ogun beslen bakalim ne olacak. İns duzelirsin.

Bu arada ben en son hamileligimde seker yukleme testi yaptirmistim bi problem cikmamisti ama aksam yemegini geciktirirsem asiri bi acikma hissi ve bazen bi ani bir terleme oluyor eger yemegim hazir degilse hemen bi kahve iciyorum eciyr biraz. Brde sanirim suyu az icmekte bunlara sebep oluyor onuda denedin mi?

Canım suyu yeteri kadar içiyorum ama sabahları kuru kayısıyı azaltayım diyorum dediğin gibi daha çok kuru yemiş yemeyi düşünüyorum saol tavsiyelerin için:))

canım geçmiş olsun
sen 1.5 yıldır karatay yapıyorum diyorsun ama yanlış hatırlamıyorsam zaman zaman bıraktın metabolizman tam oturmadan düzeni bozunca işe yaramamış olabilir
sık sık yenince az az yenmiyor o konuda haklısın sana tavsiye karatayı 1. sayfadaki örnek menüye göre yapman orada gerek duyulursa araöğün yapın diyor hocanın ifadesi tabi ama ara öğünlerini gi si düşük ceviz fındık vs ile yoğrt süt gibi ürünleri birlikte tüketerek yap diyetisyenlerin önerdiği gibi meyve veya krakerle değil bunlar iştahını da bastıracaktır araöğün yapmış olsan bile yemeklere saldırma durumun olmayacaktır
karatayda halsiz olmanın nedenleri yine yediklerinden geçiyordur geriye dönük gözden geçir mutlaka biryerede eksik yada yanlış bişey vardır

Aslında haklısın canım daha önceki sayfalarda okumuştum yanlış hatırlamıyorsam insülin direnci kırıldıktan sonra beslenme düzenini bozunca yine eskiye dönüyordu sanırım ben arada çok bozuyorum ve düşününce gerçekten mesela bir tatlıdan sonra aşırı halsizlik geliyor bugün yine doktorla görüştüm aynı 2 saatte bir öğün önerdi ama bu bana gerçekten hiç uygun değil tam karatay uygulayarak yeniden güzel bi başlangıç yapayım diyorum:))

Selam canlar. Bildiginiz gibi ben amcami kaybettim.
Acisi cok zor canlar, kolay atlatamiyorum ben bu denli acilari.
Cok gelip gidenimiz var hala. Ben calisiyorum malum krese girdim.
Cocuklarla 1 tüm dilim cavdar ekmegi yemem sar kurallara göre bende yiyorum
Karatay diyetinde yasak ekmek, ne yapacagimi da bilmiyorum.
Zaten pek yapamiyorum, tam manasiyla son 3 aydir en az.
Inanin destege cok ihtiyacim var moral 0. Kg alinca hemen bebum göbek cikiyor hamile gibi.
Insanlarda soruyor kiricilikta üstlerine yok bazilarinin.
Bana bassagligi diyeyen canlar hepinize sonsuz tsk ediyorum.

Mesaj alanida degismis alintilar özel mesaj gibi geliyor. Pek sevmedim.

kilo verenler

redddd % 3.06 :nazar::nazar::nazar::119:
xc9 % 1.02 :nazar::nazar: :119:
capadokya % 0.98:nazar: :119:
ayseyas % 0.96 :nazar: :119:
afatmas % 0.89:nazar: :119:

sabit kalanlar

felluz :6:
hedef :6:
pekmez :6:

kilo alanlar

zeynom % 0.38 :57:
gurbetizm % 0.93 :57:
efes % 1.01 :57:
sea % 2.52:57:

Xc9 liste için teşekkürler canım:) kilo veren arkadaşlarımı kutlar yeni gelen arkadaşlarıma da hoşgeldiniz diyorum:)
Kızlar beni topikten uzaklaştıran bir güç var sanki .! Üstümde sürekli bir ağırlık var .!! Eski hevesim kalmadı fakat kendimi dinleyecek değilim..!!! 5 kitabımı sürekli oturduğum kanepemin kenarına koydum bile..sporumu engellediğini düşündüğüm saçlarımı da kısalttım yıkamam ve kurutmam kolay olsun diye.! Bu yaz hedefime ulaşabilmeliyim.! Hepimiz birbirimize destek olalım canlar...YEMEK YEMENİN ZEVKİ BİR ANLIKSA BAŞARMANIN ZEVKİNİN ÖLÇÜSÜ YOK:)))

Canım suyu yeteri kadar içiyorum ama sabahları kuru kayısıyı azaltayım diyorum dediğin gibi daha çok kuru yemiş yemeyi düşünüyorum saol tavsiyelerin için:))

Aslında haklısın canım daha önceki sayfalarda okumuştum yanlış hatırlamıyorsam insülin direnci kırıldıktan sonra beslenme düzenini bozunca yine eskiye dönüyordu sanırım ben arada çok bozuyorum ve düşününce gerçekten mesela bir tatlıdan sonra aşırı halsizlik geliyor bugün yine doktorla görüştüm aynı 2 saatte bir öğün önerdi ama bu bana gerçekten hiç uygun değil tam karatay uygulayarak yeniden güzel bi başlangıç yapayım diyorum:))
berilcim kayısıyı büyükse 2 küçükse 4 ten fazla yeme hatta hiç yeme ben nadiren yiyorum bazen elma yiyorum kayısı içindeki potasyumun tok tutma özelliğinden dolayı öneriliyor bir de kabızlığa iyi geldiği için

şimdi gelelim diğer konuya
bende karataydan önce hipoglisemi atakları oluyordu 2-3 saate bir bişey yemem gerekirdi fiziksel aktivitem varsa bir de 3 saati geçtiysem ellerim titrer deli gibi yemeğe saldırırdım ne yesem doymazdım karnım çatlayacak gibi olur ama kendimi aç hisseder yemeye devam ederdim baş ağrısı da yaşardım ailemde hem tip1 hem tip2 diabetliler olduğu için baştan ayağı kontrolden geçtim açlık şekerim normalden biraz düşük çıkıyor bazen ama neyse ki birşey çıkmadı ama bu sorunum da çözülmedi ta ki karatayla tanışana kadar mantığını kavradım çok inandım başladım tam 1 yıl oldu hiç bu sorunu yaşamadım üstelik gastritim de geçti
ancaaaak geçenlerde birgün tatlı yedim hemen ardından bişeyler yeseydim yine iyiydi 4-5 saat birşey yemedim akşam buzdolabını açtım ne varsa karma karışık saçma sapan yedim başım da ağrımaya başladı ağrıkesici bile fayda etmedi düşün
neyse doyduğuma ikna olduktan sonra şekerim çok yükseldiği için baygın yattım kendimde edğildim diyebilirim 2 saat sonra tekrar acıktım ve yedim o zaman anladım ki vücudu rayına oturttuktan sonra raydan çıkartmamak gerekmiş kaçamaklar bile masum ve ölçülü olmalıymış
bu hikaye herkese örnek olsun lütfen

aşkolsun felluz bunu bana yapmayacaktın:20:
hani ben yavaş veriyorum o yüzden burada daha çoook kalacağım ya sen beni bırakmayacaktın:29: kilo koruma döneminde de burda olacaktın nooldu ağlarım bak:5::5:

merhabalar herkese...
sabah köy yumurtası eşliğinde güzel bir karatay kahvaltısı yaptım...
akşam ayran çorbası ve pırasa yemeği var..sporumu akşam yapıcam biraz hız gerek bana..herkese kolay gelsin...

merhaba arkadaşlar,
bu hafta bildirim yapmadım,çünkü geçen hafta yediklerimin karatay mutfağının yanından geçmesi imkansız.yani kaçamak ötesi bişeydi:))
ama sabit kalmışım bu da bişey:)ama yürüyüşlerimi eksik etmedim hafta boyunca

fakat dün itibari ile yeniden başladım menülerimi vereyim
dün
sabah kkk
öğlen yayla çorba turp tere
akşam ekşili köfte (bulgurundan ziyade eti ve suyunu tükettim) salata

bugün
sabah kkk
öğlen et köfte,mercimek çorba,salata,ayran
akşam bulgurlu etli lahana sarma (4-5 adet) yoğurtlu marul salatası inş

2 gündür de tempolu yürüyorum.

buradan uzak kalmanın diyetten uzaklaşmada etkisi sanırım bayağı büyük:)

Xc9 liste için teşekkürler canım:) kilo veren arkadaşlarımı kutlar yeni gelen arkadaşlarıma da hoşgeldiniz diyorum:)
Kızlar beni topikten uzaklaştıran bir güç var sanki .! Üstümde sürekli bir ağırlık var .!! Eski hevesim kalmadı fakat kendimi dinleyecek değilim..!!! 5 kitabımı sürekli oturduğum kanepemin kenarına koydum bile..sporumu engellediğini düşündüğüm saçlarımı da kısalttım yıkamam ve kurutmam kolay olsun diye.! Bu yaz hedefime ulaşabilmeliyim.! Hepimiz birbirimize destek olalım canlar...YEMEK YEMENİN ZEVKİ BİR ANLIKSA BAŞARMANIN ZEVKİNİN ÖLÇÜSÜ YOK:)))
Sadece sende değil bir çok arkadaşımızda da bir isteksizlik var.Pazartesi uğranıyor,sonra sesleri çıkmıyor.Elbet herkesin bir meşgalesi var ama buradan uzak durulduğunda kaçamaklar artıyor sanırım.
Her neyse hep destek,tam destek sana bizden...Hani ne diyorlar "asla yalnız yürümeyeceksin."

Inanin destege cok ihtiyacim var moral 0. Kg alinca hemen bebum göbek cikiyor hamile gibi.
Madem şartlar sana uymuyor,sen de bir parça kendine uydur diyeti.O bir dilim ekmek dışında diyeti uygula.Hiç yoktan iyidir.Bu arada tekrar başın sağolsun diyorum.

Madem şartlar sana uymuyor,sen de bir parça kendine uydur diyeti.O bir dilim ekmek dışında diyeti uygula.Hiç yoktan iyidir.Bu arada tekrar başın sağolsun diyorum.

Cok tsk ediyorum canim dostlar sagolsun. evet artik bir yerlerden baslamaliyiz.:72::72:

merhabalar canım. kreşte ekmek yemen şartsa sen de onu ye diğer öğünlerde dikkat et. günde bir dilim ekmek yemek, diyeti hiç yapmamaktan daha kötü sonuç vermez. okulun tatil olduğu günlerde (eğer varsa) tam gün yaparsın.

sabah 8.00 1 tane yumurta, 2 ceviz, 1 tane muz

akşam 17.30 1 tabak kuru fasulye, yarım (küçük) tabak bulgur pilavı, yoğurt

berilcim kayısıyı büyükse 2 küçükse 4 ten fazla yeme hatta hiç yeme ben nadiren yiyorum bazen elma yiyorum kayısı içindeki potasyumun tok tutma özelliğinden dolayı öneriliyor bir de kabızlığa iyi geldiği için

şimdi gelelim diğer konuya
bende karataydan önce hipoglisemi atakları oluyordu 2-3 saate bir bişey yemem gerekirdi fiziksel aktivitem varsa bir de 3 saati geçtiysem ellerim titrer deli gibi yemeğe saldırırdım ne yesem doymazdım karnım çatlayacak gibi olur ama kendimi aç hisseder yemeye devam ederdim baş ağrısı da yaşardım ailemde hem tip1 hem tip2 diabetliler olduğu için baştan ayağı kontrolden geçtim açlık şekerim normalden biraz düşük çıkıyor bazen ama neyse ki birşey çıkmadı ama bu sorunum da çözülmedi ta ki karatayla tanışana kadar mantığını kavradım çok inandım başladım tam 1 yıl oldu hiç bu sorunu yaşamadım üstelik gastritim de geçti
ancaaaak geçenlerde birgün tatlı yedim hemen ardından bişeyler yeseydim yine iyiydi 4-5 saat birşey yemedim akşam buzdolabını açtım ne varsa karma karışık saçma sapan yedim başım da ağrımaya başladı ağrıkesici bile fayda etmedi düşün
neyse doyduğuma ikna olduktan sonra şekerim çok yükseldiği için baygın yattım kendimde edğildim diyebilirim 2 saat sonra tekrar acıktım ve yedim o zaman anladım ki vücudu rayına oturttuktan sonra raydan çıkartmamak gerekmiş kaçamaklar bile masum ve ölçülü olmalıymış
bu hikaye herkese örnek olsun lütfen

Kendi geçmişimi okudum sanki. Karatay'a başlamadan önceki halim. Ben şimdi kaçamak yapsam bile eskisi gibi olmuyor kesinlikle. Eski halimi düşündükçe midem bulanıyor. Midemi çöplüğe çevirmişim adeta :47::47::27:

geçmiş olsun. bende de vardı hipoglisemi. hatta iki kez bayıldım bu yüzden. Karataya başladıktan sonra hiç kalmadı ama bir taraftan da insülinim çok yüksek olduğu için ki muhtemelen senin de öyledir, metformin etken maddeli ilaç kullanıyorum. Belki doktor sana da vermiştir. Ama bu ilaca başlamadan önce de sadece Karatay diyeti ile o halsizliklerim ve acıkmalarım durmuştu. Sen Karatay'ı harfiyen uyguluyor musun? Eğer uyguluyorsan bu şikayetlerinin geçmesi gerekirdi. Bir de Karatay diyetinin yaşla alakası yok. Çocukları bile bu şekilde beslememiz gerektiğini söylüyor Canan Hoca.

kızllar ben dukan da yaptım ama karatay kadar sağlıklı değildi,bugün diyetimin 27. günü 6 kilo verdim ama spor çok yapıyorum kesinlikle açıktırmıyor çok sağlıklı bir diyet leptin hormonumun ne işe yaradığını öğrendim:9::9:
Süpersin cnm tebrikler..
xc9,liste için eline sağlık.
Tatil bitti,pazartesi oldu,topik doldu.Bundan sonra katılımın sürmesini diliyorum.:41:gelenler de şaşırdı,bu sessizliğe...
:56: sabah kkk,bir parça peynirli börek (cıss ama bugün artı çıktım diye gözümü kararttım yedim):17::17:,akşam üç parça tavuk but,salata,bir portakal (akşam yemek doğru değil ama epeydir yememiştim.):34:
Jillian ve pilates yaptım.
Evet cnm döndük geri artık bırakmak yok...
merhaba canım kendini kötü hissetmene gerek yok bende şuanda 127 kğ.malesef.ama başaracaz inşallah bu defa benimde kilo çizelgem yok tam olarak kaç kilosun ve kaç yaşındasın bende kendimi bildim bileli kiloluyom.hedefim 100 altına düşmek şimdilik yol çok uzunnnnnnnnnnnnnn ama ne yapalım yapmak zorundayız yoksa daha kötü olacak.allahım hepimize yardım etsin.
Olsun yol uzun ama düşülüyor arkadaşlar .... Bu konuda ne kadar çok kilo olursa o kadar çok gidiyor unutmayın..
Çok teşekkür ederim..kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim.dediğin gibi birlikten kuvvet doğar ,hepberaber hedefimize ulasalim..

Yanlız benim bir sıkıntım var.etrafımdaki herkes çok zayifladigimi söylüyor,ama ben kendimi kilolu görüyorum hala, bu zayıflayan herkezde oluyormu acaba merak ettim.çok fazlada yiyemiyorum artık,midem çok küçüldü.
Bugün yediklerim
Sabah:1 kase yogurt içine kayısı,incir dilimledimceviz,keten tohumu,fındık,yaban mersini koydum çok güzel oldu.
Saat16 da: 1 tabak salata,yogurt,

Gün içinde yeşil çay,kakuleli sade türk kahvesi içtim.karataya listede pek uydugum soylenemez.evdeyim artık tek başıma yemek yapasim gelmiyor hiç bir sure böyle gidecek sanırım.
Evet çünkü yağdan gidiyor. Inceliyorsun .. Ben de 100 kilodan 72 ye indim. Şimdi 5 kilo aldım. SMS vereceğim kararlıyım. Dönmek yok... Sen etraftakileri dinleme süreç olarak düşün... Yeter psikolojisine girince kilo alıyorsun ve şımarıyorsun . O yüzden sen benim gibi olma cnm..
diyetten dışı bir konu

dünyada meme kanserinden sonra 2. sırada görüleni rahimağzı kanseri
bu kansere neden olan bir bakteri düzenli kontrollerle çek erken evrede farkedilip ilaçla tedavisi mümkün bunun için 2-3 yılda bir smear testi yaptırmamız gerekiyor
ben dün yaptırdım şimdiye kadar 3. yaptırışım sonuç 1.5 ay sonra çıkacak
neredeyse her semtte artık kadın ve çocuk sağlığı merkezleri var temiz sakin sgk kapsamında sizlerde lütfen ihmal etmeyin

ayrıca ayda bir kere adetin bitiminden bir hafta sonra meme muayenenizi yapmayı da ihmal etmeyin
40 yaşından itibaren de düzenli aralıklarla mamografinizi çektirin
Xc9 bilgi için teşekkürler... Söylediklerim iltifat değil gercek.. Gercekten teşekkürler...

Cnm hoşgeldin.. Başın sağolsun..Kopmayalım ... Hem birbirimizden hem diyetten...

FelluZ kaldık yine başa baş .... Ama vazgeçmiyoruz.. Unutmabırakırsak başkaları sevinecek ... Kimseyi sevindirmek yok biz sevineceğiz...

Back
X