Kızlar bugün sonunda kan testimi yaptırdım hipoglisemi çıktı doktor 2 saatte bir birşey yememi söyledi.sürekli halsizlik durumu hayatımı çok kötü etkiliyor,beynim bulanıyor çok çabuk acıkıyorum ve o doymama nedenlerimin altında da bu yatıyormuş.canan hocanın konuşmalarından karatayın hipoglisemiyi önlediğini biliyorum fakat 1.5 senedir karataycıyım ve doktor karatayı savunduğunu ama 24 yaşındayım yaşımın erken olduğunu söyledi ve bu değerler baygınlık sınırı olduğunu söyledi bilemedim ne yapsam ben yiyince durduramıyorum kendimi meğerse nedeni buymuş 2 saatte bir yemeyi denedim bugün ama yedikçe yiyesim geldi durduramıyorm kendimi elimde değil ve daha çok acıktım karatayda ise aşırı halsizim ne yapsam bilemiyorum yardımcı olun bana lütfen![]()
Gercekten cok uzuldum durumuna. Aslinda bana soracak olursan durumunu bizzat karataya sorabilsen keske cunki bir bucuk yillik bir donemden bahsediyorsu. Bu az degil. Eger o firsati bulamazsanda bilmiyorum menulerini bi gozden gecir derim ben insan biseyi uzun sure yaptiginda kuralladan sapabiliyor. Birde kuruyemisi veya peyniri seni ne tok tutuyorsa normalde onu biraz daha fazla tuketmeyi dene birde uc ogun beslen bakalim ne olacak. İns duzelirsin.
Bu arada ben en son hamileligimde seker yukleme testi yaptirmistim bi problem cikmamisti ama aksam yemegini geciktirirsem asiri bi acikma hissi ve bazen bi ani bir terleme oluyor eger yemegim hazir degilse hemen bi kahve iciyorum eciyr biraz. Brde sanirim suyu az icmekte bunlara sebep oluyor onuda denedin mi?