Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben de tertemiz bi ajanda çıkardım dolaptan. her gün yazcam ne yediğimi. başlangıç tarihim de 14 kasım. valla diet yap bırak yap bırak yeter artık. son ümidim karatay. SLOGANIM: KARARLIYIM KARATAYDAYIM
Slogan iyiymiş,Kararlıyım Karataydayım süperHoşgeldin aramıza bende bugün başladım...

ben yeni bir üyeyim diyete bugün başladım motivasyon çok önemli paylaşımlarınızdan destek alacağıma inanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım ..Hoşgeldin,gerçekten topikte güzel paylaşım var.Eski üyeler sağolsun çok yardımcı oluyorlar bize,kolay gelsin hepimize....

Altın Otu Bitki Tozu Altın otunun idrar söktürücü ve antiseptik özellikleri vardır. Böbrek taşlarında ve hemoroid sorunlarında kullanılabilir. Nefes darlığında da kullanıldığı bilinmektedir. İdrar yolu enfeksiyonlarında kullanılabilir.

Mate Yaprağı Tozu Mate yaprağının içerisinde oldukça bol miktarda kafein bulunur. Bu yüzden uyarıcı etkisi vardır.
• Mate yaprağı idrar söktürücüdür.
• Aşırı iştahın dengelenmesine yardımcı olur.
• Mate yaprağının antioksidan özelliği de vardır. Bağışıklık sistemini güçlendirir.
• Mate yaprağı, doğal bir besin kaynağıdır. Kanı temizleyici, kalbi rahatlatıcı, saçları kuvvetlendirici, gelişme bozukluklarını giderici, stres azaltıcı, mide iltihabını ve uykusuzluğu giderici özelliklere sahiptir.
• Vücuttan su atımını kolaylaştırır, böylece ödem giderici etki sağlar.
• Yağların hızlı yakılmasını sağlar. Bu nedenle rejimlerde ve obezite tedavisinde sıkça kullanılır.
• Yüksek orandaki vitamin ve mineral içeriği ile vücuda enerji verir.
• Dokuları zararlı dış etkenlere karşı koruyarak, yaşlanma etkilerini geciktirir, vücudun direncini artırır.

Papatya Bitki Tozu Çayı sinirsel rahatlık sağlar. Vücuttaki tüm ağrılara , adet sancılarına iyi gelir.
Spastik kolit hastalığında kullanılabilir.
Ateşi düşürür. Ağrıları keser. Spazm çözer. Terletir. Sinirleri yatıştırır. Bağırsak gazlarını giderir. Vücuda rahatlık verir. Boğaz bademcik ve diş etlerinin iltihaplarını giderir. Bel ve baş ağrılarını geçirir. Saçları sarartmak için de kullanılır. Papatyayağı spazm giderir. Ağrıları dindirir. Mikropları öldürür. Sinirleri yatıştırır.

Barut Ağacı Bitki Tozu İdrar söktürücü etkisi ile kabızlığa karşı etkili bir müshildir. Spazm çözücüdür. Sarılık, siroz gibi karaciğer hastalıklarında faydalıdır. Dolaşım bozukluğu, gut, hemoroit şikayetlerine karşı da etkilidir.

Isırganotu Bitki Tozu mukoza sağlamlaştırıcı, idrar söktürücü, güçlendirici, anti-alerjen, kan temizleyici ve iltihap giderici olarak yararlanılıyor. Kanı temizler, metabolizmayı uyarır, kabızlığı önler, gut ve romatizma hastalıklarında rahatlık sağlar, idrar yolları ve böbrek iltihap ve rahatsızlıklarında tedaviyi destekleyici tesir gösterir. Karaciğer, safra kesesi ve dalağa iyi gelir. Kadınların adet kanamalarında kanın normal akışını sağlar

Şahtere Otu Bitki Tozu Kanı temizler. Vücudu terleterek zararlı maddelerin atılmasını sağlar. Damar sertliğinde faydalıdır. Mide ağrısı ve mayasılda da şikayetleri giderir.

Funda Yaprağı Tozu Funda yaprağı iyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar söktürücüdür. Piyasada bulunan birçok zayıflama çayının içerisinde bulunur. Yemeklerden sonra 1 su bardağı kadar içilirse yağların eritilmesinde yardımcı olur. İdrar yolları enfeksiyonlarında etkilidir.

Yeşilçay Yaprağı Tozu Camellia sinensis bitkisinin yapraklarından elde edilen bir çaydır. Yeşil çay, siyah çayla aynı bitkiden “Camellia Sinensis” ten elde edilmesine rağmen; aralarındaki tek farklılık, işleme tekniğinden kaynaklanır. Yeşil çayın yaprakları, siyah çaya göre çok daha az işlem görür. Yeşil çay bitkisinin yaprakları, taze ve yeşil rengini kaybetmez. Siyah çay bir oksidasyona maruz kalırken, yeşil çay oksidasyona maruz kalmaz ve içerisindeki antioksidan maddelerin azalmasına karşı korunmuş olur. Her iki çayda da kafein bulunur, ancak yeşil çaydaki kafein oranı daha düşüktür. Siyah çayın da, yeşil çayın da antioksidan özellikleri vardır, ancak daha az işlem gördüğü için yeşil çaydaki antioksidan miktarı daha fazladır.

Yeşil çay içindeki kateşinler sayesinde :
o Kanser riskini azaltır.
o Yeşil çay yemek borusu kanserini erkeklerde %57, kadınlarda %60 oranında önlemektedir.(22)
o Yeşil çay düzenli içilmesi halinde prostat kanseri riskini üçte iki azalmaktadır. (27)
o Yeşil çay deri kanserine yol açan ultroviyole ışınların zararından korur. (28)
o Tümörü küçültür.
o Antioksidandır.
• Yeşil çaydaki antioksidan E vitaminindekinden 20 kez daha kuvvetlidir.
o Kolestrolü düşürür.
o Tansiyonu ayarlar.
o Kan şekerini ayarlar.
o Bakterileri öldürürür.
o Grip virüsünü öldürür.
o Ağız kokusunu önler
• Yeşil çay içindeki C vitamini sayesinde :
o Stresi azaltır.
o Gribi önleyicidir.
• Yeşil çay içindeki kafein sayesinde :
o Performansı etkiler,yorgunluk ve uyku halini ortadan kaldırır.
o İdrar söktürücüdür.
o İdrar söktürücü özelliğinden dolayı zayıflama rejimlerinde kullanılıyor.
• Yeşil çay içindeki flavonoidler sayesinde :
o Kan damarlarını güçlendirir.
o Yeşil çay içindeki polisakkaridler sayesinde :
o Kan şekerini düşürür.
• Yeşil çay içindeki fluorid sayesinde :
o Diş çürümesini engeller.
• Yeşil çay içindeki E vitamini sayesinde :
o Antioksidan olarak rol oynar.
o Yaşlanmayı geciktirir.
• Yeşil çay içindeki EGCG (Epigallokateşin Gallat) adlı kimyasal madde sayesinde :
o Kanser hücrelerinin gelişmesini önlüyor.
o Akciğer, mide, bağırsak karaciğer ve deri kanserlerini önleyici etki yapıyor.
o Alzheimer'i önleyici
o Sigara kullanımının toksik etkisini azaltıyor.
o Yeşil çay içen hamile kadınlar sorunsuz bir doğum gerçekleştirebilirken, sakat çocuk dünyaya getirme riski de azalacak.
• Diş çürüklerine sebep olan bakterileri öldürerek çürükleri önler.
• İçeriğindeki kateşin maddesi nedeni ile kolesterolü düşürür.
• Antioksidan özellikleri vardır. Bu özelliği ile kansere ve kalp hastalıklarına karşı koruyucu olabilmektedir. İspanya’daki Murcia Üniversitesi ve İngiltere’deki Norwich Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü araştırmalar, yeşil çayda bulunan ‘polipenol EGCG’ maddesinden üretilecek olan ilaçlarla, çeşitli kanser hastalıklarının tedavisinin gerçekleştirilebileceğini ortaya koymuştur.
• Zihinsel aktivitelerde yarar gösterdiği ileri sürülmektedir.
Ayrıca kaynamış su ile, yüzlere yapılacak masaj, yüz güzelliğine, göğüslere yapılacak masaj göğüslerin sıkılılaştırmasına faydalıdır.

Mersin Yaprağı Tozu Kuvvetlendirici,
şeker düşürücü,iştah açıcı, bronşlar için antiseptik,çürümeleri iyileştirici,kan dindirici,idrar yolları mikroplarını öldürücü ,haricen yara çıban iyi edici,akciğer iltihaplarını öldürücü, mide ağrılarını yok edici,ağız boğaz iltihapların da gargara yolu ile iyileştirici,vaginal akıntılarda vaginal duş ile kullanımı,
teskin edici özellikleri ile gıda takviyesidir.
Biberiye Bitki Tozu Biberiye bitkisi sağlığa çok yararlı olduğu gibi, mükemmel bir güzelleştiricidir. -Kan dolaşımını hızlandırır.Kılcal damarları açar. -Karaciğeri tedavi eden bitkilerin başında gelir. -Biberiye yağı, kanser tümörlerinin ve vücuttaki yağ bezelerinin zamanla eriyerek kaybolmasını sağlar. -Sinirleri uyarır ve güçlendirir. -Mide ve bağırsakları uyarır. Böylece sindirime (özellikle yağlı yiyecek yendiğinde) yardımcı olur. -Hazımsızlıktan oluşan gazları söktürür. -Safra salgısını artırır. -İdrar söktürücüdür. -Kadınlarda aybaşını düzene sokar. Gecikmeleri önler. İyi bir adet söktürücüdür. -Etkili bir toniktir. -Kas ağrılarını, siyatik ve nevraljiyi hafifletir -Romatizma ağrılarını azaltır. -Burkulma ve eziklerde iyileştiricidir. -Saç diplerindeki bezleri uyarır. Erken saç dökülmelerini önler.

Rezene Bitki Tozu rezene, mide ve bağırsak hareketini artırır. Uçucu yağı düz kaslar üzerinde spazm giderici niteliktedir. Rezene, vücutta biriken gazın çözülmesine yardımcı olan bir gaz sökücüdür. Ayrıca, kas spazmlarını gevşeterek sindirim rahatsızlıklarını gidermekte de yardımcı olur.
Bronş mukozası üzerine salgı artırıcı olarak etki eder, iltihap giderici özelliği de vardır, solunum yolları ve hazımla ilgili rahatsızlıklarda kullanılır.

Kiraz Sapı Tozu hem böbrekleri çalıştırır, hem de zehirli maddelerin vücuttan atılmasına yardımcı olur.stresi yok eder ,menepoz dönemınde faydalıdır, böbrek dostudur böbregı çalıştırarak vucudu zahırlı maddlerden arındırır,taş ve kum oluşumu önler varsada düşmesını saglar,damar sertlıgını önler,vucuddakı fazla suyu atarak ödemı yok eder, kanı temızler,sıvılce oluşumu önler,aynı zamanda karacıger dostudur hastalıklarda fazla ılaç tuketımı ve zehırlenenmeler sonucu zorlanan karacıgerın yukunu hafıfletır hastalıklara karşı direnç gösterır..aspirinden daha faydalıdır..

L-Karnitin (L-Carnitine) Enerji sağlanması ve kullanımındaki diğer rolleri ile maksimum enerji ve maksimum sağlık için gereklidir. Aynı bir forklift gibi yağları kaldırır ve vücudumuzun yağları yaktığı mitokondri adlı yerlere bırakır. L-Carnitine vücutta oynadığı rol dolayısıyla vitaminlere benzetilse de vücudumuzda da düşüdüşük miktarda üretilebildiği için vitaminler sınıfında yer almamaktadır. L-Carnitine’ in başka hiçbir besin maddesinin yapamadığı bir görevi vardır.L- Carnitine, vücudumuza gıda alımıyla giren protein, karbonhidrat ve yağ’ ın enerjiye çevrilmesinde önemli rol oynayan bir besin maddesidir. Aynı bir forklift gibi yağları kaldırır ve vücudumuzun yağları yaktığı mitokondri adlı yerlere bırakır. Enerji sağlanması ve kullanımındaki diğer rolleri ile maksimum enerji ve maksimum sağlık için gereklidir.L-Carnitinein dokulardaki seviyesinin artması ile birlikte daha fazla yağ yakıldığına dair anlamlı bilimsel kanıtlar mevcuttur. L-Carnitine yağın yakılmak üzere mitokondri denilen fabrika benzeri yapıya atılmasını sağlar ve yağlar bu fabrika benzeri yapıda yakılırlar. Eğer vücudumuzda yeterince L-Carnitine yoksa, ne kadar düzgün bir diyet yapılırsa yapılsın ya da ne kadar düzenli bir egzersiz yürütülürse yürütülsün yeterli miktarda yağ yakımı mümkün olmayacaktır. L-Carnitinein kilo kaybına destek olması ve enerji seviyelerini arttırmasının nedeni de bu işlemdeki aktif rolüdür ..

Herkese selam daha öncede yazmıştım buraya konser selam yazmayinca bidaha uğramamıştim...
Bende bi hafta önce kitabını aldım karatay hocanın,müthiş motive etti beni kitap tavsiye ederim.herşeyi bilimsel yönleriyle beraber çok güzel açıklamış.mesela ben acikinca vücudun depo yağları kullanmak için leptin hormonu ürettiğini bilmiyordum o yüzden ara öğün yemeyin üç öğün yiyin diyor.

Bi haftada bi kilo gitti bile çok kararlıyım vericem bu beş kiloyu.sabahlarida plates cd si aldım plates yapıyorum.:)

Arkadaslar tek tek ısımlerınızı saymayım hepınıze cok ama cok tesekkur edıyorum verdıgınız bılgıler ıcın benı destekledıgınız ıcın cok sagolun ınsallah basarılı olurum.

akşam 4 ufak kepçe tarhana çorbası içtim ve 1 tabak kavurma et ve salata yedim.bu diyette ev yapımı tarhana içilebilir mi? sonuçta karbonhidrat,bilen var mı?

arkadaşlar 12 KAsım'da hocanın yeni kitabı çıkmış,habeir olan var mıydı?doktor sitesinde okudum.tylholl e cevap yazmış..
şidi yatayım çok uykum geldi.yarın sabah okurum cevaplarınızı iyi geceler

hosgeldın canım,en dogru yerdesın.
kılon cok fazla oldugu ıcın dıyorum,doktorlar sıtesınden canan hocaya ekstra yapman gereken bırsey var mı sorabılırsın.

ayrıca kılolar ıcın utanmana gerek yok,karatay hoca olmasaydı al ver al ver cogumuz muhtemelen yüzlü rakamlara cıkacaktık.hatta bu 6 ogun beslenmenın ınsanları sısmanlatıp,hasta etmek ıcın cıkarıldgını dusunuyorum,cunku uygulaması cok zor.doktor kontrolunde ve cok ciddi irade ile belki kılo verilebilir ama normal duzenıne dondukten sonra 1 dlm ekmek ve 1 lokma peynırle doymuyor ınsan ve fazla fazla yemeye baslıyor,verdiklerini de gecerek kılo alıyor.
ben iştahımı bırtek karatay da dızgınleyebıldım,sanırım ınsulın dırencım kırıldı

sizi tebrik ediyorum ama sağlıklı olduguna kesınlıkle katılmıyorum dukanın.
hazır gıda yasak demıssınız,dıyet kola,tatlandırıcı(kı bunları bılıncsız kullanmak şeker hastası yapıyor),yulaf kepeği,salatalarda kullanılan soslar hardal vs. hazır gıda değil mi?kıtabı arkadasımdan alıp okudum bunlar bolca kullanılıyor dukanda.ayrıca aynı arkadasım proteın atagında 1 haftada 4 kılo verdıkten sonra gozunde kararmalar ve tansıyon sorunu yasayarak apar topar bıraktı dıyetı.

uygulaması da cok zor,ben sagılıksız da olsa 3-4 gun yapayım ,hızlı kılo verırım bıraz motıvasyon olur dıye basladım ama kahvaltıdan sonra vazgectımsadece yumurta ve bırazcık maydanozla ,sebze olmadan hemen mıdem bulanmıstı.

[/QUOTEloxıcım ıddalı gordum senı

hosgeldın canım aramıza

aksam yemegımıde yedım menum
ıstavrıt
kıvırcık
roka
kurusogan
2dılım kabak tatlısı
2 kakaolu kayısı
yok canım ya ne ıddıası,canım acayıp tatlı ısstedı,en zararsız bu dıye yedım artık napayım

kabak tatlısını nasıl yaptın hanımmmm?

afiyet olsun kanka.

şu cigeri sevemedım gıttı,ama çok sağlıklı dimi,kan yapar

hosgeldınnnnn

canım kılo vermeye pek ıhtıyacın yok aslında ama sağlıklı beslenme adına yapabılırsın ,hamile kalmanı da kolaylaştırır belki

Loxandra akşam olmuş mu yaw?
bılıyorum canım olmadı ama daha zararlı bırsey yememek ıcın yaptım

canım dıyet yapamasanda en azından ekmeksız bır sekılde normal yemeklerden ye,ama bu menu olmamıs kı,roka salatası nasıl enerjı versın sana günboyu

menun cok guzel canım,yuruyusun de ,tebrikler

ben de tertemiz bi ajanda çıkardım dolaptan. her gün yazcam ne yediğimi. başlangıç tarihim de 14 kasım. valla diet yap bırak yap bırak yeter artık. son ümidim karatay. SLOGANIM: KARARLIYIM KARATAYDAYIM

hadi bakalım,biz de takipçiniz:13:

ben yeni bir üyeyim diyete bugün başladım motivasyon çok önemli paylaşımlarınızdan destek alacağıma inanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

hosgeldın,sen duzenlı paylasım yap yeter ki,mutlaka destek oluruz

korodan aleyküm selam

senın ısın kolaymıs,ekmeğı tatlıyı kesınce cabucak verırsın zaten 5 kılonu

loksandra napıyon canım nasıl gıdıyo ıkı catal kabak tatlısı yedım ılk defa bu gece acıktım yaaa

napım canım ya ,bugunlerde dengesız hayat yasıyorum,bu saate kadar yattım yenı kalktım,sabaha kadar napcam bılmıyom
acıktıysan tarcınlı sut ıc canım,bıraz keser aclıgını

loksandracım kabak tatlısını komsum yapmıs nasıl yapmıs bal kabagı sanırım hanı buyuk kabaklar varya ondan onu dılımleyıp seker ılavesıyle pısırmıs ama bıze uygun sekılde yapmak ıstersek kabagı dılımleyıp fırına atabılırız kendı tadıyla yıyebılırız dıye dusunuyorum.sabaha yumurtanı nasıl yıycen ben yumurta salatası yapcam netten bıkac tarıfı bırlestırdım super bısey olcak sabahı zor beklıyorum
tarıfını vereyım gercı bılıyosundurda
yumurtaları haslayıp dılımlıyoruz
taze sogan nane maydanoz cerı domates
dereotu pul bıber karabıber zyagı tuz ılave edıp
karıstırıyoruz

aYY güzelmiş salatan,ben de yapsam ama taze sogan yok dereotu da.kuru soganla da olur mu kı?

kabak tatlısını şekersiz yıyemem heralde canım ,ama kıtapta bır tarif vardı sanırsam:26:

aYY güzelmiş salatan,ben de yapsam ama taze sogan yok dereotu da.kuru soganla da olur mu kı?

kabak tatlısını şekersiz yıyemem heralde canım ,ama kıtapta bır tarif vardı sanırsam:26:

taze sogan bendede yok canım kurusoganla yapcam dereotuda sart degıl.aslına bakarsan evde hansı salata malzemesı varsa onlardan uygun olanları ekleyebılırsın kıtaptakı tarıflerden hıcbırını uygulamadım ıyı hatırlattın du bı bakayım sabaha yumurta salatası yıyoruz:))))))

Kızlar cok cevapladıgım sorulardan derledım .Yenı gelen arkadaslara ılgılenebılır 1)) Akşamları süt/ayran içiyorum demişsin. Saat kaçta? O da insülin dengesini bozmuyor mu?
Sekızden sonra ıcıyorum,bozmuyor,ıyı gelıyor.

2) Miktar olarak ne kadar kuruyemiş yiyorsun? Ben kuruyemişi çok sevdim. ....nın kavrulmamış ürünlerini alıyorum. Neredeyse her öğünün ardından 1 avuç yiyorum. (3 öğün yiyorum)....nın kavrulmamıs urunlerı guzel,ben ayda 45 ekmek tuketıyordum,ekmekte depresyonu engelleyen B vıtamınlerı var,bunun muadılı olarak cevız,fındık,fıstık,yer fıstıgı yenılebılıyor ben enaz bır cay bardagı tuketıyordum,yalnız bazı yoresel yemeklerımız lavas ekmekle yenıldıgınden boyle yemeklerı de yıne cevızle yedım,bır de bandıra bandıra ekmekle yenen yemekler vardır ya onların da yanında yedım cevızı,durum yapılıp yenen yemeklerımı de marula sararak ıcıne cevız ekleyerek yedım,oncelerı cevız tuketımım fazlaydı tabıkı,ama sonra zamanla(seker tuketımım azalınca,krom kaybım durdu,krom tokluk saglıyor)cevız vb tuketımım bır cay bardagı ya da bırbucuk cay bardagı kadar oldu.

3) Sanırım ........tuzu aldın (değirmenli), ...... aktardan? Sağlığında birşey farkettin mi?... yı almadım ,hoca kıtabında Krıstal Saydam Kaya tuzu demıs,ben de eskısehır uretımı boyle bır tuz buldum bakkaldan,tursu yapımı ıcın kullanılan(rafıne edılmemıs olanlarıdan)buldum onu kullanıyorum fıyatı 2 TL cıvarı,degırmenlı tuzluga doldurdum kullanıyorum ıyı geldı bana,yanlıs tuz vucuttan element kaybına sebep oluyor,pıyasada satılan rafıne tuzlar boyle(bır kucuk kavanoza koyun bır salatalıgı bunlardan doldurun 2 gun sonra curudugunu gorursunuz salatalıgın,yanllıs tuzda boyle vucuttan elementı alıp odem olarak tutuyor,maalesef fırınllarda bır de ucuz dıye su arıtma cıhazları ıcın kullanılan tuzlardan kullanılıyormus.Zaten ılk hafta ekmek yemeyınce vucutta acayıp mıktarda sıslıkler gıdıyor.)

4) Tüm kilonu 7ayda karatayla mı verdin? Spor yaptın mı?Ben ayda dort kılo verdım hep,bu rakam pek degısmedı,sanırım ılk aylarda bolca toksın attım,cunku toksınde yag gıbı ıkı katı kadar suyla vucutta tutunuyor,zaten ben beslenmıyor zehırlenıyormusum bu kesın.

5) 2 haftadır hiç meyve yemedim (kuru kayısı da dahil) günde 1 meyve yenebilir mi sence? Mandalina yesem? Kilo verişi bozuyor mu?....Kuru meyve onerırım seker hemen unutulmuyor,vucutta bagımlılık yapıyor,alkol gıbı,alkol de saf seker zaten dıyor hoca,bır kedım var delıktekı farenın kalp atısını duyabılıyor,refleksı kaplanınkı gıbı,avına odaklanıp yakalaması hıc zor degıl sebebı sıfır seker tuketmesı,elıme alkol surunce kacıyor benden,butun kedıler boyleymıs.

6) Bir de sosyal bir ortama girdiğimde içecek olarak diet kola içiyorum 1 veya en çok 2 tane. Kilo verişi bozmadığını farkettim. Senin görüşün nedir?Dıyet kola hazır gıda ,hazır gıda damarlara sakıncalı,ben Karatay a tam uyalı kırmızı kılcal varıs baslangıclarım kayboldu 6 aydan sonra,zaten varıs agrılarım durdu,2 yılda butun hucreler yenılenıyormus,varıslerım kaybolursa sasırmam,delıce gelebılır ama dolGulu dıslerım cıkarsa da sasırmam(boyle hadıseler var),bır de seker bunamaya sebep oluyor,zıhnım berraklastı,ılk okumada anlayabılıyorum cogunlukla,oncelerı 2 ya da uc u bulabılıyordu anlamam.

7) Spor yapıyor musun? Ne sıklıkta?Spor yapmıyorum fazla,ev ısı vb cok yaparım,kaldır ındır cok yaparım amele ısı gıbı ıslerım coktur,restorayon,boya yapma vb meraklıyımdır.Yuruyus yapıyorum ama daha 30 kılolardan sonra tempolu yurumeye basladım,hemen pahalı bır yuruyus ayakabısı aldım kalıtelı,evde dugun tv yı acıp cıftetellı oynardım,bır de basarıyı da kurguluyorum,secret cd ızle yı bır ızleyın ınternetten,orda holografık deney var,zıhınde aktıf olmayı kurgulayarak da ıstenılen kaslar calıstırılabılıyor,ızledıgım seylerı de degıstırdım komedı tarzı,hAberlerı ıntenet gazetesınden takıp edıyorum,kabızlık sorunum kalktı boylelıkle,keten tohumu da yardım edıyor buna,bır cay kasıgı kadar olacak fazlası ıshal yapıyor.
8) Keten tohumu, çörekotu gibi takviyeleri öğütülmüş olarak değil kendin çiğneyerek tüketiyorun sanırım. Ben de alacağım. Daha omega3 de almadım, onu da alacağım. (Maincap iyi demişler).....Evet keten tohumunu ve corekotunu agızda cıgneyerek tuketıyorum,corek otunu kuru ıncır vb arasına da koyarım bazen oyle tuketırım.Marıncap cok hesaplı geldı 12TL 60 kapsul var ıcınde.

9) Her sabah 2 yumurta şart mı? 1 veya 0 olmaz mı? Kılo verınceye kadar sart,hatta gunde 8 yumurtaya kadar tuketebılırsınız dıyor hoca.Yani illa yeneck mi o 2 yumurta?Mutluluk verıyor tok tutuyor,omega3 ıcerıyor,vucut omega3 u yapamıyor . Bir de yumurta yiyemezsen muz gibi bir olay mı var?Evet muz yıyebılırsınız ,yerlı ıse 2 tane,ıthal ıse 1 tane.

10) Günde 1 kere wc olayı tamam, ben hiç kabızlık çekmedim ama, 2. nasıl olacak?Cok fazla hazır gıda tukettıgımız ıcın ,maalesef bagırsak cıkısına yakın olan damarlar tıkalı oluyor bu dıyetle bu damarlar acılıyor sanırım ben 5.5 aydan sonra gunde 2 kere cıkmaya basladım wc ye. Herhalde keten tohumları falan etki edecek.

11) Son olarak taebo yapan arkadaşlar hangi web sitesinden indirmişler biliyor musun? (Okuduklarımda göremedim)google da arama motoruna taebo yazın cıkar,taebo yapmıyorum,leslıe var :
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-g...-programi.html (Leslie sansone yürü ve incel programı) ben burdan yapıyorum,indirmiyorum

12)Çok teşekkür ediyorum, bol sağlıklı günler diliyorum.Ben tesekkur ederım unutmayın 7 yasına gelınceye kadar enaz 145 bın kere buyukler ya yapma ya da ye demısler bıze,bu formatları sılmek ıcın paylasmak sart,yazın mutlaka hatta bıldırımlerın hepsıne katılın ,zamanla hersey oyle hızla ıyılesıyor kı ınanamazsınız,zıhın gucuylede erıyor bır kısmı,cunku karacıger sanal stresle de yag uretıyormus,yazın bunları yedım,fılan zamanla kaynasırsınız hem gunluk hem moral,hem hatıra.
13)Sabrın için çok teşekkürler..Sabrımın sebebı omega3 o da Karatay Dıyet menu de bolca var,celık gıbı yapıyor sınırlerı.

14)senin haberin olmadan ben her gece girip yazdıklarını okuyup motive oluyorum. Özellikle de doğal beslenme ile ilgili önerilerin çok hoş. Ama dediğim gibi hepsine yetişemiyorum.......Izleyın katılın bence bıldırım yapın hatta,ınanın fotografını cektıgım seylerden baska bırsey tuketmıyorum.

15) nolu soru olarak; ketentohumu, omega3 vs gibi hangi takviyeleri ne sıklıkta kullanıyorsun?..........Keten tohumu hergun var zaten omega3 ıcerıyor,omega3 takvıyeyı de hergun alıyorum(buna gec basladıydım besbucuk ay sonra keske daha once baslasaymısım)

16)Çok teşekkür ediyor, hep takipte kalmayı istiyorum. Benim için karatay demek sen demek...Tesekkurler ınsallah katılım da yaparsınız,unutmayın bırseyı ogrenmenın en ıyı yolu ıkı kere yuksek sesle haykırmakmıs,boylece yanı yazarak haykırınca bılınc altına format atmıs oluyor ınsan.Kolay gelsın hepımıze ?

Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:

2. Öğün:

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:

Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,cuma gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, cuma gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $1.res%C4%B1m%7E%20p%C4%B1jamaL%C4%B1%20hal%C4%B1m%20,27%20k%C4%B1lo%20verd%C4%B1m,120%20k%C4...webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
günaydın kıslar kacamaksız bır gece atlattıktan sonra yenı gune merhaba dıyelım

1. öğün

2 dılım domates
3 dılım salatalık
6tane zeytın
bide arkadaslar fırından sıcacık sımıt almışlar küçüçuk kedıye versen yemez:) bı parca kırdım cok ısrar edınce
1 subardagı sekersız cay

SelaM arkadaşlar ben daha önce başka gruplarda YER ALMAYA çalıştım ancak pek verimli olmadı benim için.zaten gruplarda herkes birbiriyle tanıdık yenilerin kendini tanıtması içinde zaman lazım.Fakat ben oz amanı ve sabrı gösteremedim.Karatay diyetini duymuştum yalnız canan hanımı cüneyt özdemrin programında dinleyince denemeye karar verdim.ve araştırırken burada da uygulayanlar olduğunu gördüm.dün itibari ile başladım.Şu örnek menüyü baz alarak hareket ediyorum.tabi birebir değil hergün balık yiyemem mesela...sonuç aldıkça yada alamadıkça sizlerle paylaşıcam.belki birilerine fikir olur ve faydalı ise diğer insalara örnek olabiliriz.Ben yaklaşık 7-8 ay dır .aynı kiloda bir aşağı iki yukarı hesabı gidip geliyorum.Dün sabah 67.0 idim.bu sabah 66.6 umarım başarılı oluruz..........

gunaydın kızlar ,sabah kahvaltım:
3 yumurtadan ,yumurta salatası(papadiya benım soganlar acıydı ,soganları ayıklayarak edım ancak)
15 zeytın
yarım avuc peynır
6-7 ceviz
2 kuru erik
2 omega-3

tatlım hoş geldın aramıza bızde zaten herohunumuzde etbalık tavuk yemıyoruz karataya uyan seyler yıyoruz emin ol burdakı arkadaslarım cok yardımcı oluyolar yemek konusunda ve motıvasyon konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…