Slogan iyiymiş,Kararlıyım Karataydayım süperben de tertemiz bi ajanda çıkardım dolaptan. her gün yazcam ne yediğimi. başlangıç tarihim de 14 kasım. valla diet yap bırak yap bırak yeter artık. son ümidim karatay. SLOGANIM: KARARLIYIM KARATAYDAYIM
Amin canım ..Hoşgeldin,gerçekten topikte güzel paylaşım var.Eski üyeler sağolsun çok yardımcı oluyorlar bize,kolay gelsin hepimize....ben yeni bir üyeyim diyete bugün başladım motivasyon çok önemli paylaşımlarınızdan destek alacağıma inanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
ben yeni bir üyeyim diyete bugün başladım motivasyon çok önemli paylaşımlarınızdan destek alacağıma inanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
selam arkadaslar bende kaltilmak istedim araniza.bastan sona goz gezdirdim epey zamandir bu diyete bende baslamak istedim hemen kitabimi ismarladim ve gecen pazartesi uygulamaya basladim.benim kilo biraz degil baya bir fazla aranizda en kilolu benim.cok bilgiler edindim en cokta gul63 sana hayran kaldim.yillardir her cesit diyet uyguladim aclik tan baska bisey hissetmedim kilolari hep verdim geri aldim.ama son bir haftadir cok iyiyim ac kalmiyorum ve yiyerek zayiflamaya basladim umarim basarili olurum.simdilik iyi gidiyorum umarim devami gelir.pazartesi gunu basladim bugun yedinci gunum pazartesi kilom 141.9 idi evet arkadaslar soka girmeyin cok fazla benim kilo bugun sabah tartildim 137.0 olmusum ilk hafta oldugu icin dogal olarak sivi kaybi oluyor.desteginizi bekliyorum arkadaslar.
bugunki menum yanlislarimi duzeltin lutfen
sabah ; 2 yumurta avuc ici peynir 8 zeytin birazda ceviz 5 tanede ceri domates
oglen ; yemek yetistiremedim o yuzde iki yumurta yedim
aksam ; birazdan yicem firinda soganli hamsi unsuz zeytinyagi ve tereyagli
Öncelikle ben burada sizlerinkinden farklı bir diyet yöntemi ile kilo vermiş olsam bile sizlerle aynı amaca yönelik biri olarak sevincimi paylaşmak istedim. Diyet yöntemlerimizi karşılaştırma gibi bir amacım yok. Ama sanırım Dukan diyeti hakkında yanlış bir bilgiye sahipsiniz.Diyet sonrası moral ,konsantrasyon ,cilt vs gibi asla bir sıkıntım olmadı.Bunları okuyunca inan şaşırdım Hatta eskiye göre kendimi daha enerjik hissediyorum Özellikle başlarken yaptırdığım kan sonuçlarıma göre kolestrol oranımda ciddi düşüş oldu. Bu diyette hazır gıdalar elbette serbest değil hatta yasak:) Tamamen sağlıklı besleniyorsunuz. Yani beslenme şekliniz protein ,sebze ve meyvelerden vs. oluşuyor Omega3 ise bolca tüketebiliyorsunuz Sonuçta balık serbest ve sınırsız tüketebiliyorsunuz. Sonuçta bu diyetin yaratıcısı Fransız Tıp Doktoru Dr.Pierre Dukan 35 yılını obezite üzerine çalışarak harcamış birisi. Benim amacım bazen her diyet herkeste olumlu sonuçlar veremeyebiliyor Bu sebeple buradaki arkadaşlara da bir alternatif olabilir diye düşünüyorum Özellikle yağ yakımı konusunda süper Mesela benim karın bölgemde 10 cm incelme olmuştu.Herkese başarılar diliyorum
yok canım ya ne ıddıası,canım acayıp tatlı ısstedı,en zararsız bu dıye yedım artık napayım[/QUOTEloxıcım ıddalı gordum senı
hosgeldın canım aramıza
aksam yemegımıde yedım menum
ıstavrıt
kıvırcık
roka
kurusogan
2dılım kabak tatlısı
2 kakaolu kayısı
afiyet olsun kanka.öğlen menüm:
1 tabak ciğer sote
1 kase yoğurt
1 kuru kayısı+1 ceviz (yemeğin üstüne tatlı olarak)
akşam yemeği yemeyeceğim sanırım ya da yersem de yoğurt sadece
çok su içmedim bugün.1.5 Lt bile etmedi galiba.yatana kadar 2 ye tamamlamaya çalışıcam
1 fincan form çay içtim,ya 1 tane daha içerim ya da kahveli tarçınlı süt içerim
hosgeldınnnnnkızlar hepinize iyi akşamlar bende aranıza katılmak istiyorum 7 kilo fazlam var yazın bir kaç kilo daha azdım ama yine kilo aldımbakalım yine başlamak niyetindeyim tam da tatile çıkıcam haftaya ama yine bir başlangıç yapmak gerekiyor diye düşünüyorum umarım istediğim kiloya büyük sıkıntılar çekmeden inebilirim
bılıyorum canım olmadı ama daha zararlı bırsey yememek ıcın yaptımLoxandra akşam olmuş mu yaw?
canım dıyet yapamasanda en azından ekmeksız bır sekılde normal yemeklerden ye,ama bu menu olmamıs kı,roka salatası nasıl enerjı versın sana günboyuiyi akşamlar arkadaşlar songünlerde çok üşeniyorum diyete uygun şeyler hazırlayıp yemeye bazı ailevi sıkıntılarımda var ne buluyorsam yiyorum ama miktarlarını az tutmaya çalışıyorum... bir düzene girene kadar yazmayacaktım ama baktım sonu yok yanlışta olsa yzayım dedim
KAHVALTI.
roka salatası
1dilim ekmek
AKŞAM YEMEĞİ:
yumurtalı patates
turşu
biliyorum az diyeceksiniz ama karbonhidrat ağırlıklı olduğu için miktarı az tutmaya çalışıyorum acıkırsam ayran içmeyi düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar,herkes formunda yine ne güzel....Yeni katılan arkadaşlar da olmuş,birlikten kuvvet doğar dimi ama....Bende bugünkü menümü yazayım,oruç tuttum bugün o yüzden 2 öğün yedim....
SABAH 2 yumurta,domates,salatalık,peynir,6 tane ceviz
AKŞAM çorba,balık
Bol su içiyorum,biraz üşütmüşüm sanırım,genzim yanıyor adaçayı yaptım şimdi de onu içiyorum....
45 dk bantta yürüyüş yaptım...Hiç açlık hissetmedim bugün,sadece üşüttüğüm için kırgınlık var üzerimde...
ben de tertemiz bi ajanda çıkardım dolaptan. her gün yazcam ne yediğimi. başlangıç tarihim de 14 kasım. valla diet yap bırak yap bırak yeter artık. son ümidim karatay. SLOGANIM: KARARLIYIM KARATAYDAYIM
ben yeni bir üyeyim diyete bugün başladım motivasyon çok önemli paylaşımlarınızdan destek alacağıma inanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Herkese selam daha öncede yazmıştım buraya konser selam yazmayinca bidaha uğramamıştim...
Bende bi hafta önce kitabını aldım karatay hocanın,müthiş motive etti beni kitap tavsiye ederim.herşeyi bilimsel yönleriyle beraber çok güzel açıklamış.mesela ben acikinca vücudun depo yağları kullanmak için leptin hormonu ürettiğini bilmiyordum o yüzden ara öğün yemeyin üç öğün yiyin diyor.
Bi haftada bi kilo gitti bile çok kararlıyım vericem bu beş kiloyu.sabahlarida plates cd si aldım plates yapıyorum.:)
loksandra napıyon canım nasıl gıdıyo ıkı catal kabak tatlısı yedım ılk defa bu gece acıktım yaaa
akşam 4 ufak kepçe tarhana çorbası içtim ve 1 tabak kavurma et ve salata yedim.bu diyette ev yapımı tarhana içilebilir mi? sonuçta karbonhidrat,bilen var mı?
loksandracım kabak tatlısını komsum yapmıs nasıl yapmıs bal kabagı sanırım hanı buyuk kabaklar varya ondan onu dılımleyıp seker ılavesıyle pısırmıs ama bıze uygun sekılde yapmak ıstersek kabagı dılımleyıp fırına atabılırız kendı tadıyla yıyebılırız dıye dusunuyorum.sabaha yumurtanı nasıl yıycen ben yumurta salatası yapcam netten bıkac tarıfı bırlestırdım super bısey olcak sabahı zor beklıyorum
tarıfını vereyım gercı bılıyosundurda
yumurtaları haslayıp dılımlıyoruz
taze sogan nane maydanoz cerı domates
dereotu pul bıber karabıber zyagı tuz ılave edıp
karıstırıyoruz
aYY güzelmiş salatan,ben de yapsam ama taze sogan yok dereotu da.kuru soganla da olur mu kı?
kabak tatlısını şekersiz yıyemem heralde canım ,ama kıtapta bır tarif vardı sanırsam:26:
SelaM arkadaşlar ben daha önce başka gruplarda YER ALMAYA çalıştım ancak pek verimli olmadı benim için.zaten gruplarda herkes birbiriyle tanıdık yenilerin kendini tanıtması içinde zaman lazım.Fakat ben oz amanı ve sabrı gösteremedim.Karatay diyetini duymuştum yalnız canan hanımı cüneyt özdemrin programında dinleyince denemeye karar verdim.ve araştırırken burada da uygulayanlar olduğunu gördüm.dün itibari ile başladım.Şu örnek menüyü baz alarak hareket ediyorum.tabi birebir değil hergün balık yiyemem mesela...sonuç aldıkça yada alamadıkça sizlerle paylaşıcam.belki birilerine fikir olur ve faydalı ise diğer insalara örnek olabiliriz.Ben yaklaşık 7-8 ay dır .aynı kiloda bir aşağı iki yukarı hesabı gidip geliyorum.Dün sabah 67.0 idim.bu sabah 66.6 umarım başarılı oluruz..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?