HosgeldınızSelaM arkadaşlar ben daha önce başka gruplarda YER ALMAYA çalıştım ancak pek verimli olmadı benim için.zaten gruplarda herkes birbiriyle tanıdık yenilerin kendini tanıtması içinde zaman lazım.Fakat ben oz amanı ve sabrı gösteremedim.Karatay diyetini duymuştum yalnız canan hanımı cüneyt özdemrin programında dinleyince denemeye karar verdim.ve araştırırken burada da uygulayanlar olduğunu gördüm.dün itibari ile başladım.Şu örnek menüyü baz alarak hareket ediyorum.tabi birebir değil hergün balık yiyemem mesela...sonuç aldıkça yada alamadıkça sizlerle paylaşıcam.belki birilerine fikir olur ve faydalı ise diğer insalara örnek olabiliriz.Ben yaklaşık 7-8 ay dır .aynı kiloda bir aşağı iki yukarı hesabı gidip geliyorum.Dün sabah 67.0 idim.bu sabah 66.6 umarım başarılı oluruz..........
gunaydın canım.günaydın kıslar kacamaksız bır gece atlattıktan sonra yenı gune merhaba dıyelım
1. öğün
2 dılım domates
3 dılım salatalık
6tane zeytın
bide arkadaslar fırından sıcacık sımıt almışlar küçüçuk kedıye versen yemez:) bı parca kırdım cok ısrar edınce
1 subardagı sekersız cay
SelaM arkadaşlar ben daha önce başka gruplarda YER ALMAYA çalıştım ancak pek verimli olmadı benim için.zaten gruplarda herkes birbiriyle tanıdık yenilerin kendini tanıtması içinde zaman lazım.Fakat ben oz amanı ve sabrı gösteremedim.Karatay diyetini duymuştum yalnız canan hanımı cüneyt özdemrin programında dinleyince denemeye karar verdim.ve araştırırken burada da uygulayanlar olduğunu gördüm.dün itibari ile başladım.Şu örnek menüyü baz alarak hareket ediyorum.tabi birebir değil hergün balık yiyemem mesela...sonuç aldıkça yada alamadıkça sizlerle paylaşıcam.belki birilerine fikir olur ve faydalı ise diğer insalara örnek olabiliriz.Ben yaklaşık 7-8 ay dır .aynı kiloda bir aşağı iki yukarı hesabı gidip geliyorum.Dün sabah 67.0 idim.bu sabah 66.6 umarım başarılı oluruz..........
gunaydın canım,afiyet olsun.günaydınn kızlarrrrrr
sabah sabah sporumu da yapmış oldum markete gidip ellerim kollarım dolu 6 kat inip 6 kat çıkarak
yumurtamı aldıktan sonra hemen kahvaltımınyaptımm
2 yumurtadan az mantarlı biberli omlet
yarımşar domates salatalık
peynir-zeytin
ceviz-kuru kayısı
yeşil çay
çok hastayım antibiyotiği yarım bırakınca tekrarladı boğaz enfeksiyonum kulaklarım gece mahvoldum sabah olsada ilaç alsam diye bekledim hemen hastane gidip ve ilaç aldım. okuldayım rapor verdi ama ben geldim yine ya çocuklar bayramda ara verdiler diye. hava çok soğuk soba yanıyor mis kimin. sabah kahvaltı yapmayı unutmusum evden çıkarken aklıma geldi ve hemen 1 dlm ekmek ve biraz peynir hüplettim canım istemedi de gerçi
bir papatya 1 de ekinezya sallama çay içtim
gunaydın canım,afiyet olsun.
işte gerçek bir karatayist
gunaydın kızlar ,sabah kahvaltım:
3 yumurtadan ,yumurta salatası(papadiya benım soganlar acıydı ,soganları ayıklayarak edım ancak)
15 zeytın
yarım avuc peynır
6-7 ceviz
2 kuru erik
2 omega-3
çok hastayım antibiyotiği yarım bırakınca tekrarladı boğaz enfeksiyonum kulaklarım gece mahvoldum sabah olsada ilaç alsam diye bekledim hemen hastane gidip ve ilaç aldım. okuldayım rapor verdi ama ben geldim yine ya çocuklar bayramda ara verdiler diye. hava çok soğuk soba yanıyor mis kimin. sabah kahvaltı yapmayı unutmusum evden çıkarken aklıma geldi ve hemen 1 dlm ekmek ve biraz peynir hüplettim canım istemedi de gerçi
bir papatya 1 de ekinezya sallama çay içtim
gecmıs olsun canım.bol bol bıtkı cayı ve su ıcmelısın
loksandracım yaptım yumurta salatasını su an yıyorum super bısey oldu denemek ısteyen arkadaslarahemen tarıfını vereyım
2haslanmıs yumurta
ıkı dal roka
ıkı dal maydanoz
ıkı dal dereotu
2dal nane
2 cerı domates
kuru yada yesıl sogan
zyagı
lımon suyu
pul bıber
karabıber
az tuz
peyaz peynır
bırkac zeytın
hepsını karıstırıp afıyetle yıyın cok saglıklı ve doyurucu bır salata cıkıyo ortaya
günaydın fıstıklar
aç karnına 2 kuru kayısı ve 300 ml su
kahvaltı:
2 yumurta
50 gr. kadar peynir
9 zeytin
1 avuç ceviz
3 küçük domates az zeytinyağlı kekikli
2 ad. sivri biber
1 fincan karışık bitki form çay
öğleden sonra günüm var.kendi yemeğimi yanımda götüreceğim,oradaki mamalara dayanma gücüm olsun diye.tavuk haşlıyorum,yeşil salata yapıp tavukları da didikleyip salataya karıştırıcam.al sana tavuklu salata
çok geçmiş olsun pepeticimm...
dikkat et kendine, yorma kendini fazla.
fedakar öğretmenim benimm
pepetim çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine
papadiyam afiyet olsun,yağ olmasın canım
eferinnn sanakim tutar saphiracımı bu da bendennn tesekkürler canım benim
sağol canım benim
tsk ederım canım yarın sabah dene garantı verıyorum super oldupepetim çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine
papadiyam afiyet olsun,yağ olmasın canımsalata tarifni kaydettim :)
sagol canım buyur bırlıkte yıyelım.annem genelde pazar günleri yapardı yumurta salatasını biz okula giderkene.soğanlı olunca
arada ben de yapıyorum çok lezzetli oluyor gerçekten.
afiyet olsun cnmm
gunaydın canım.
bu kahvaltı karatay olmamıs ki?
daha bızım vermemız gereken cok kılo var,uzun sure sabretmek ıcın ozellıkle kahvaltıyı tam yapmalıyız
tatlım yumurtam ve cevızım eksık dımı baska bı yanlışım varmı pekı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?