sagol canım buyur bırlıkte yıyelım.her sabah yumurta yıyceksek degısık tarıfler sart oldu
peynır de olmalı canım
öyle gerçekten canım hergün 2 yumurtayı değişik şekillere sokup yiyorumm napimm.
nişanlım çok gülüyor bana yumurtacı diyorr
peynır de olmalı canım
sorma canım yaa bır kolı yumurta alıp dolaba koyuyorum bıkac gune bıtıyo tavuk alıp balkondamı beslesek dogal yumurta yemıs oluruz yemını falan dogal verırız olmamı
ıdealıstcım valla ben bunu hıc hesaba katmamıstım evet etındende faydalanabılırız acep nerde satılır bıkac tavuk alsam yaaasüper olurdu papadiyacımm
oohhh valla tavuk elden , yumurta göldennn
yumurtadan kesilen tavukları da pişirip yerdikkk
reklamlardn sonrada ıstah kesen 3 kokuyu soylıycekmıs:44::44::44::44::44::44:
famir nabersin
aman birisi yeşil elma kokusu kesin hikaye yaa koklayınca istahım açılır elmayı hüpletiveririm
ben yeni bir üyeyim diyete bugün başladım motivasyon çok önemli paylaşımlarınızdan destek alacağıma inanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Arkadaslar tek tek ısımlerınızı saymayım hepınıze cok ama cok tesekkur edıyorum verdıgınız bılgıler ıcın benı destekledıgınız ıcın cok sagolun ınsallah basarılı olurum.
loksandracım kabak tatlısını komsum yapmıs nasıl yapmıs bal kabagı sanırım hanı buyuk kabaklar varya ondan onu dılımleyıp seker ılavesıyle pısırmıs ama bıze uygun sekılde yapmak ıstersek kabagı dılımleyıp fırına atabılırız kendı tadıyla yıyebılırız dıye dusunuyorum.sabaha yumurtanı nasıl yıycen ben yumurta salatası yapcam netten bıkac tarıfı bırlestırdım super bısey olcak sabahı zor beklıyorum
tarıfını vereyım gercı bılıyosundurda
yumurtaları haslayıp dılımlıyoruz
taze sogan nane maydanoz cerı domates
dereotu pul bıber karabıber zyagı tuz ılave edıp
karıstırıyoruz
içiyorum bakalımm yarına fark eder insallah. sabah acıle gittimsütyen + atlet çıtçıtlı giyiyorum +badim+ince hırkam+trençkotum+şalım boğazımda doktor ağzıma kulağıma baktı ciğerlerinizi dinlemeliyim didi aman Allahım lahana gibiyim yapmayın doktor bey dedim adam olmaz didi rezaletti açtım sırtımı zor bela. şükür bişi yokmuş.
pepetı alemsın ya
ben kacırdım ızleyen varmı neymıs ıstah kesen kokular
Keten tohumu mu verseler tavuk yemlerıyle acaba ,demek tavuklar da da omega 3 eksıklıgı basladı :44: ,tevekkelı ozgur tavuk olmayınca haslayınca hemen kopuyor etlerı."Kolesterol diye bir hastalık olamaz.süper olurdu papadiyacımm
oohhh valla tavuk elden , yumurta göldennn
yumurtadan kesilen tavukları da pişirip yerdikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?