Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlarr geçen akşam saphiracığımın internetten bulduğu değişik patlıcan yimeğini deneyecemmm.
attım patlıcanları fırına . okuldan gelince de üzerine malzemelerini koyup fırında pişirecem.
bakalım nasıl olacakkk? :44::44::44:

öyle gerçekten canım hergün 2 yumurtayı değişik şekillere sokup yiyorumm napimm.
nişanlım çok gülüyor bana yumurtacı diyorr

sorma canım yaa bır kolı yumurta alıp dolaba koyuyorum bıkac gune bıtıyo tavuk alıp balkondamı beslesek dogal yumurta yemıs oluruz yemını falan dogal verırız olmamı

kanal d de ender sarac var tatlı yada aclık krızınde nanelı dıs macunuyla 3dk dısınızı fırcalayın ustunede ıhlamur ve mate cayı tamamdır dıyo

sorma canım yaa bır kolı yumurta alıp dolaba koyuyorum bıkac gune bıtıyo tavuk alıp balkondamı beslesek dogal yumurta yemıs oluruz yemını falan dogal verırız olmamı

süper olurdu papadiyacımm
oohhh valla tavuk elden , yumurta göldennn
yumurtadan kesilen tavukları da pişirip yerdikkk

nasılsınız bayanlarrrrrr.....
sabh kaffaltım
2 yumurtadan omlet
5 siyah zeytin
2 bebiş salatalık
1/2 çay bardağı fıstıkk
4-5 adet ceviz
1 kuru incir
1 adet draje:26:dadımlıkkkk

öğle menümde kuru fasülye ve yoğurt olicikk,
azcıkda fıstık yerimmmm

sağol canımm..
sende hastaymışsın geçmiş olsunnnn...

bugünden itibaren diyete ara verip ,kendimi rahatlatma moduna girmiş bulunuyorum...
sınav haftam,zaten stresleyim birde diyeti düşünecek durumda değilimmm..,
kilomda çakıldı kaldı zatenn...

Bugun tam bır hafta oldu baslayalı cok ıyı gıdıyorum sımdılık,umarım bır aksılık cıkmaz.moralım cok ıyı ac kalmıyorum tok hıssedıyorum kendımı.yıllardır dıyetle ugrasıyorum hıc bu kadar rahat bır dıyetım olmamıstı yıyerek doyarak zayıflıyorum cok mutluyum.omur boyu uygulayabılırım bu dıyetı.

Pes etmek yok yola devam

uyanınca 2 bardak ılık su 2 kuru kaysıyla bırlıkte

kahvaltım: 2 haslanmıs yumurta
avuc ıcı kadar peynır
4 tane cerı domates
8 tuzsuz sıyah zeytın
yarım cay bardagı cevız
yesıl cay

ben yeni bir üyeyim diyete bugün başladım motivasyon çok önemli paylaşımlarınızdan destek alacağıma inanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hoşgeldin.

Arkadaslar tek tek ısımlerınızı saymayım hepınıze cok ama cok tesekkur edıyorum verdıgınız bılgıler ıcın benı destekledıgınız ıcın cok sagolun ınsallah basarılı olurum.

Rica ederiz, valla başta sporu abartma yalnız ben bayram tatili boyunca yürüyüş yaptım en son 60 dakikaya kadar çıktım ve fakat bugün dizkapaklarım acıyor.

Kabak tatlı değil ama yemek olarak çok güzel oluyor. Hatta Paleo cafe de Özlem tarifini vermiş ismi sinkonto oradan bakabilirsiniz. Bal kabağını dilimleyip fırında pişirip üzerine zeytinyağı ve bol nane ekliyorsunuz. Ben burada henüz balkabağı bulamadım bulsam hemen deneyeceğim.

Çok geçmiş olsunn. Ben de hep elbise giyerim. Geçenlerde bir doktro kızdı bana niye 2 parça giymedin diye

pepetı alemsın ya
ben kacırdım ızleyen varmı neymıs ıstah kesen kokular

Ben de merak ettim. bence kişiye göre değişir. Mesela ben kırmızı et ve tavuğun pişkerken ki kokusunu duyunca iştahım direk kapanıyor.

canan hocanın kıtabını buralarda bulamamdımda hangı guvenılır sıteden alabılırım bılen varsa bana ozelden yazabılırmı?

Günaydın kızlar;nasılsınız??
Geçmişi bi okuyayım öyle yazayım dedim ama öyle hızlı ilerlemişsiniz ki hepsini okuyamadım.
Sabah kahvaltım
2 terayğda yumurta
1 muz
1 domates
8 zeytin
1 dilim peynir
1 bardak yeşil çay
6-7 ceviz
Yumurta salatası tarifini okudum az önce,yarına kesinlikle yapmayı düşünüyorum,çünkü zorlanıyorum artık yumurta yerken.

Günaydın kızlar,

8 günlük tatilden sonra yoğun bir haftaya başladım. Herkese kolaylıklar dilerim.

Kalkınca: 2 bardak oda sıcaklığında su (biri probiyotikli)

1.öğün:
2 kayısı haşlanmış yumurta
1/2 domates 1/2 salatalık 1 köy biberi
12 zeytin (karışık siyah-yeşil)
1 avuç beyaz peynir tam yağlı
roka, maydanoz, dereotu salatası (limonlu zeytinyağlı, üzerine öğütülmüş keten tohumu serpilmiş)
1/2 çay bardağı ceviz
1 omega 3 950 mg.
1 kuru erik
1 glucosamine chondroitin msm

işyerine geldiğimden beri 1 türk kahvesi, 1 açık çay, 1 karışık demleme bitki çayı içtim. ayrıca şu ana kadar 1 lt.su içtim.

İşe başladığım ve sabahları 07:00 de kahvaltı yaptığım için bugün yine 3 öğüne döneceğim. (Aslında acıkmıyorum ama sabah 07:00 akşam 07:00 12 saat açlık olur mu ki acaba?)

Bugün spor maalesef olmaz çünkü abartınca bugün iki diz kapağımda acıyor.

Herkese sevgiler,

süper olurdu papadiyacımm
oohhh valla tavuk elden , yumurta göldennn
yumurtadan kesilen tavukları da pişirip yerdikkk
Keten tohumu mu verseler tavuk yemlerıyle acaba ,demek tavuklar da da omega 3 eksıklıgı basladı :44: ,tevekkelı ozgur tavuk olmayınca haslayınca hemen kopuyor etlerı."Kolesterol diye bir hastalık olamaz.
Karaciğeri yağlanmaya başlayan herkesin, şeker metabolizması bozulmuş
olan herkesin kolesterolü yükselir.
Hastalıkların nedeni kolesterol değildir. Kolesterol altta bir
metabolik bozukluk bulunduğunu göstermektedir.
Asıl en tehlikeli olanı kanda yüksek olan şeker ve ensülindir.
Bütün hastalıkları bunların başlattığını senelerdir söylüyoruz.
Rant getirmediği için göz ardı ediliyor!
Para getirmediği, hediyeler dolarlar, lüks otellerde konaklamak
getirmediği için doktorlar aldırmıyorlar.
İşte ben EXPOCHANNELL' de aylardan beri bunu söylemekteyim.
İnsanlar şaşırıyorlar.
İlaç firmalarını yarattığı hastalıklar 3 tanedir ve dikkat ederseniz
ilaçları en pahalı olanlardır.
1. Kolesterol
2. Osteoporoz
3. Menopoz
Bunların hepsi fizyolojik olaylardır, HASTALIK OLAMAZLAR! !" ,ozgur tavuk ya da free range yazanları bulunca pek sevınıyorum.

Kızlar sizlere bir kaç sorum olacak. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Şimdi biliyorsunuz geçenlerde köy tavuğu buldum aldım fakat inanılmaz çiroz ve de lezzetsizdi. Siz market tavuklaını kullanıyor musunuz (Bnvt, Kesk...u gibi) kullanayım mı ne dersiniz? hem çalışıp hem yemek yapmak çok zor köy tavuğunun pişme süresi ortalama 2,5-3 saat.

İkinci olarak kabuklu cevizi büyük marketlerden alıyor musunuz? Yoksa aldığınız özel bir yer var mı?

Bir de dana ciğeri tarifi alabilir miyim? Aramız pek hoş değil ama güzel bir tarifle ve bol malzeme ile yiyebilirim sanırım.

Teşekkürler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…