Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Omega3 unuz eksık canım,yanı Karatay Dıyetı yapmıyorsunuz ,ondan,vucut. omega3 u yapamıyor,eksıklıgı halsızlıge mutsuzluga,deformasyonel hastalılara sebep oluyor :55: Ilk zamanlar ben de oyleydım ,zaten bırgun tam yapın ertesıgun acıkmak yok,sınırlenmek telas yok yemek gecıktı dıye,bıldırım yapın yazın,mecbur kalırsınız dıyete uymaya.Kolay gelsın hepımıze:71:

evet evet evet aynen katılıyorum..2. ve 3. gün hiç aramadım bile yemeği..ilk gün biraz telaş olmuştu herzamanki öğle menü saatinde bünye alışkın olunca önceki düzene..
ve akşam yemekte de ilk günkü gibi çooook acıkmamıştım ama işte yağ çoğalıyor cümlesi nedense bitirdi herşeyi..sanırım diyeti tanıma sürecinde olmuşumdan kaynaklandı bu u dönüşüm..
diyeti yapan ve memnun kalan siz sayesinde hem diyeti daha iyi tanıyıp hem de diyete olan güvenimi sağlamlaştırmalıyım..o yüzden burdayım..
cevabın için çok teşekkür ederim canım..önemsenmek güzel şeymiş:16:

Arkadaşlar bence artık kahvaltıda domates salatalık ve yeşil biber yemeyin çünkü mevsimleri geçti. Karatay diyetinde mevsimi olma şartı var.Onların yerine roka vb. yeşillikler yenebilir.

pazartesi gününde zeytinyağlı fasulye var.

annem hazırlayıp buzluğa atmış.

çıkardım pişiriyorum ama mevsiminde taze taze almak gerekir.

madem mevsiminde şartı var.

keşke başka seçenek de koysaymış pazartesi gününe...

Cevızınız enaz bır cay bardagı olsun,zeytın 15 tane olabıllır." ‘Her gün iki, üç ceviz yiyorum” diyorlar. İki ceviz 80 kiloluk insanın nesine yarar ama onun yerine sekiz dilim ekmek yiyor. İşte terslik burada. Çeviri diyet listelerinde zeytin yer almaz çünkü adamların memleketinde zeytin yok. Bir tek kokteyl zeytinini biliyorlar. Sabah kahvaltısında 9-10 isterseniz 20 tane zeytin yiyebilirsiniz." Dıyor hoca ,Kolay gelsın hepımıze :71:

cok tesekkur dediklerini harfiyyen uygulayacam

Arkadaşlar bence artık kahvaltıda domates salatalık ve yeşil biber yemeyin çünkü mevsimleri geçti. Karatay diyetinde mevsimi olma şartı var.Onların yerine roka vb. yeşillikler yenebilir.

tatlım ben akdeniz sahilinde ülkemin en sıcak ilinde bulunmaktayı..dolayısı ile benim burda henüz mevsimi geçmedi..
yoksa ben de çok dikkat ederim..sebze ve meyveyi mevsiminde tüketirim..hatta dondurucuya bile atmam..sadece yaparsam domates konserve ve bir de asma yaprağı..
ama kışın da maydanoz nane tere turp havuç roka soğan tüketebiliriz..kendimize zaman ayırıp salata yapma alışkanlığı edinebiliriz buna kahvaltı öğünü de dahil tabii..sağlıklı kilo verme sürecimize katkıda bulunan güzel bir alışkanlık olur dimii şeker:39:

gülcüm bu omega3 ü ayrı alıyorduk dimii..
ben kitabın henüz başlarındayım..ama senin yorumlarda daha önce okumuştum omega3 ü..
hmmm
omega3 desteğini nasıl unutmuşum..o zaman hemen edinmek istemiştim oysa...
neyse ben hemen arıyorum ecz..yarın bu desteğe de ihtiyacım olucak..
tşk ederim şekercim iyi bir hatırlatma oldu:16:

Son düzenleme:
Sabah 10:00
1 muz
1 mandalina
4-5 ceviz
3-4 gün kurusu

Öğle: 14:00
1 yum
1 acuçiçi peynir
8 zeytin
Domates,maydonoz
1 elma

45 dk yürüyüş yaptım
bu ilaçlar baş ağrısı yapıyo bende yürüyüş bile geçirmiyo

ne çok meyve yemişim:53:

pazartesi gününde zeytinyağlı fasulye var.

annem hazırlayıp buzluğa atmış.

çıkardım pişiriyorum ama mevsiminde taze taze almak gerekir.

madem mevsiminde şartı var.

keşke başka seçenek de koysaymış pazartesi gününe...

karatayın listesini mi uyguluyosun
bire bir gün gün uyamazsın ki.
kendine göre o gün hangi sebzen varsa onu yersin.
şimdi pırasa ıspanak var mesela, yeşil fasülyenin yerine geçer

evet evet evet aynen katılıyorum..2. ve 3. gün hiç aramadım bile yemeği..ilk gün biraz telaş olmuştu herzamanki öğle menü saatinde bünye alışkın olunca önceki düzene..
ve akşam yemekte de ilk günkü gibi çooook acıkmamıştım ama işte yağ çoğalıyor cümlesi nedense bitirdi herşeyi..sanırım diyeti tanıma sürecinde olmuşumdan kaynaklandı bu u dönüşüm..
diyeti yapan ve memnun kalan siz sayesinde hem diyeti daha iyi tanıyıp hem de diyete olan güvenimi sağlamlaştırmalıyım..o yüzden burdayım..
cevabın için çok teşekkür ederim canım..önemsenmek güzel şeymiş:16:

örnek listede 3 öğün var.
şart değil diyerek ara öğün bile var.
alışana kadar 3 öğün ye, acıkırsan ara öğün de yap listeye uygun olarak.
zamanla ara öğünler hatta 3.öğün kaybolur
kendini zorlarsan hemen bıkarsın tabi

Son düzenleme:
kızlar sorunum var.sabah kaşarlı 2 yumurta tava ,zeytin,biber yedim.ama başım çekirdek çitlemekler dertte.öğlen oldumu alıyorum elime bir paket çekirdek bitene kadar çıtlatıyorum.onun yerine yemek mi yemeliyim?ne yapacağımı bilmiyorum.acıkıyorum ondan herhalde.ne yapmalıyım?

kızlar sorunum var.sabah kaşarlı 2 yumurta tava ,zeytin,biber yedim.ama başım çekirdekler dertte.öğlen oldumu alıyorum elime bir paket çekirdek bitene kadar çıtlatıyorum.onun yerine yemek mi yemeliyim?ne yapacağımı bilmiyorum.acıkıyorum ondan herhalde.ne yapmalıyım?

çekirdek kavrulmamış ve tuzsuzsa yenebilir ama tabi bir avuç fln
bir paket yiyeceğine öğle yemeği ye.
karatayda illa 2 öğün yapmak zorunda değiliz arkadaslar, hele güne erken başlıyosanız.
öğlen sebze yemeği veya et, yanına salata yoğurt ye

kızlar sorunum var.sabah kaşarlı 2 yumurta tava ,zeytin,biber yedim.ama başım çekirdek çitlemekler dertte.öğlen oldumu alıyorum elime bir paket çekirdek bitene kadar çıtlatıyorum.onun yerine yemek mi yemeliyim?ne yapacağımı bilmiyorum.acıkıyorum ondan herhalde.ne yapmalıyım?

bir de sabah ceviz fln yememişsin. ondan çabuk acıkmış olabilirsin

örnek listede 3 öğün var.
şart değil diyerek ara öğün bile var.
alışana kadar 3 öğün ye, acıkırsan ara öğün de yap listeye uygun olarak.
zamanla ara öğünler hatta 3.öğün kaybolur
kendini zorlarsan hemen bıkarsın tabi

ayy çok teşekkürler yaa bak bunu da bilmiyodum..bu iyi oldu...
aklım omega3 e takıldı yalnız..karatay diyeti eksik olan omega3 ü tamamlıyormu ek olarak destek alıyomuyuz..
önerdiği besinler omega3 yönünden zengin besinler..
sizler nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar..

karatayın listesini mi uyguluyosun
bire bir gün gün uyamazsın ki.
kendine göre o gün hangi sebzen varsa onu yersin.
şimdi pırasa ıspanak var mesela, yeşil fasülyenin yerine geçer

valla aynen uygulama niyetindeyim.

mümkün olduğu sürece.

gerekirse her sabah alışveriş yapmayı düşünüyorum.

evde ne eksikse listede olan.

bu ilk haftam deneme süreci.

akşam yürüyüş demiş mesela.

ne dediyse yapacağım bakalım...

valla aynen uygulama niyetindeyim.

mümkün olduğu sürece.

gerekirse her sabah alışveriş yapmayı düşünüyorum.

evde ne eksikse listede olan.

bu ilk haftam deneme süreci.

akşam yürüyüş demiş mesela.

ne dediyse yapacağım bakalım...

aynen uygula canım tamam da, pazartesi yeşil fasülye yazmış belki sen cuma günü alcaksın pazardan yeşil fasülyeyi :D
balık haftasonu yiyoruz mesela biz, haftaiçi eve geç geldiğimden olmuyo.
kendi şartlarına göre ayarla demek istedim.
takıldığın bişey olursa sor, kızlar çok yardımcı oluyolar burda. listede olmayan yiyecekler de var çünkü

ayy çok teşekkürler yaa bak bunu da bilmiyodum..bu iyi oldu...
aklım omega3 e takıldı yalnız..karatay diyeti eksik olan omega3 ü tamamlıyormu ek olarak destek alıyomuyuz..
önerdiği besinler omega3 yönünden zengin besinler..
sizler nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar..

omega3 takviyesi öneriyor hoca.
ben başlamadım ama arkadaşlar hep kullanıyo, onlar yorumlasın :40:

evet ceviz kalmamıştı o yüzden yiyemedim.off ya şimdi çekirdek yediğime acaip pişman oldum.neyse düzelticeğim artık.cevaplar için sağolun

kızlar günaydın bu topik insanı geçekten çok motive ediyor.sizi seviyorum iyi ki varsınız.
bugün benim 4. günüm ve 2.9 kg gitti bile.hiç diyette gibi değilim;tokum,mutluyum,şişliğim yok,harika hissediyorum.

kahvaltı:12.00-13.00
-2 yumurta
-2 domates
-3 biber
-keçi peyniri
-8 zeytin
-ceviz,fındık,fıstık
-omega-3

kızlar ben bide sabah kalkınca,kahvaltı-akşam yemeği arasında ve akşam yatmadan önce limonlu su içiyorum;ama neden içtiğimi bilmiyorum.canan hoca için dediği için içiyorum.
limonlu suyun ne işe yaradığını bilen var mı?

evet ceviz kalmamıştı o yüzden yiyemedim.off ya şimdi çekirdek yediğime acaip pişman oldum.neyse düzelticeğim artık.cevaplar için sağolun

ah canım kıyamam..of deyip pişman olma hiç bişeye..bizim zamanımız keşkelerle ziyan olamayak kadar değerli çünkü..
yemişsin afiyet olsun sonuçta tohum ve faydalı yağ içeriyor..
her yanlışın vardır mutlaka telafisi
Rabbim telafisi olmayan yanlışlardan uzak tutsun bizi..amin.

arkadaşlar biz ahmet hocanın önerisiyle omega üç için balık yağı ve biz şimdilik hiç meyve tüketmediğmiz için c vitamini ve 2 ayda bir de d vitamini takviyesi alıyoruz beslenme için de et ve sebze tüketiyoruz ve doğal yumurta ile süt ürünleri+ kefir ayrıca günde 1 bardak kuruyemiş.omega 3 çok önemli..

kızlar günaydın bu topik insanı geçekten çok motive ediyor.sizi seviyorum iyi ki varsınız.
bugün benim 4. günüm ve 2.9 kg gitti bile.hiç diyette gibi değilim;tokum,mutluyum,şişliğim yok,harika hissediyorum.

kızlar ben bide sabah kalkınca,kahvaltı-akşam yemeği arasında ve akşam yatmadan önce limonlu su içiyorum;ama neden içtiğimi bilmiyorum.canan hoca için dediği için içiyorum.
limonlu suyun ne işe yaradığını bilen var mı?

hmm
diyet cahili olunca bunu da şimdi okudum..tatlım limon antibakteriyeldir..temizler vücudu ve sindirimi içeriğindeki asit sindirimi kolaylaştırır..bedeni rahatlatır..c vitamini özelliği bağışıklık sistemimize destek verir cildi parlatır..ve yağları parçalama özelliği vardır..canan hocam bu ve aklıma gelmeyen diğer özellikler için demiş olmalı..

Back
X