hayırlı olsun canım dıyetın.bence pahalı degıl o kadar cok abur cubura oyle paralar verdıkkı saglıklı beslenmek paha bıcılmezben kitabı dün aldım.
diyete de bugün başladım.
malzemeleri sabah çıkıp aldım.
gün kurusu kayısı, yeni kırılmış ceviz, çiftlik yumurtası vs.
biraz pahalıya patlayacak gibi ama merak ediyorum.
çok merak ediyorum ne kadar zamanda ne kadar kg vereceğimi...
haydi bismillah
evet canım ama aksamdan hazırlayabılırsın gul arkadasımız calısmadıgı halde geceden hazırlıyo kahvaltısınıÖğle yemeği menümü yazayım.Hemen yazınca daha motive edici oluyor.
Haşlanmış kelle eti(4-5 kaşık)
Domates,soğan
2 kaşık yoğurt
3 ceviz
Ben de ceviz konusunda çok sıkıntı çekiyordum nasıl kırayım kırıp koysam dert kırmasam vaktim yok falan diye uğraşırdım.Şöyle bir formül buldum.Bi ceviz kıracağı edindim.Mutfak masasının üzerinde bi kase de hep ceviz ve kıracağı oluyor.Sabah hemen 3-5 kırıp yiyorum.Ama kabul etmek gerekirki bu diyette eğer tam anlamıyla yapsan kahvaltı 1 saat sürüyor.Bizde işte 10 dk. hızlı bi şekilde yemeye çalışıyoruz.Evde olup zaman olması ciddi avantaj.Evde ki arkadaşlar çok şanslılar yani:))
cekırdek yerıne cevız ye canımkızlar sorunum var.sabah kaşarlı 2 yumurta tava ,zeytin,biber yedim.ama başım çekirdekler dertte.öğlen oldumu alıyorum elime bir paket çekirdek bitene kadar çıtlatıyorum.onun yerine yemek mi yemeliyim?ne yapacağımı bilmiyorum.acıkıyorum ondan herhalde.ne yapmalıyım?
menuyu dıyete uygun sekılde kendın olusturabılırsın yazılanlarla sınırlı kalma canımpazartesi gününde zeytinyağlı fasulye var.
annem hazırlayıp buzluğa atmış.
çıkardım pişiriyorum ama mevsiminde taze taze almak gerekir.
madem mevsiminde şartı var.
keşke başka seçenek de koysaymış pazartesi gününe...
sekersızce olmaz ama gunde 3 fıncanı gecmemelı benceTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için:)
Şimdi forumu okurken dikkatimi çekti; Omega 3 desteği için ne kullanıyorsunuz ve bir de c ve d vitamini almak gerekli mi?
Bir de ben çok kahve tüketiyorum, zararı olur mu sizlere danışmak istedim.
buz gıbı sogukta 35 dk yurudummmmdipcik gibi oldum
![]()
tbrkler loxıcım valla bravo kosu bandı elımın altında sıcacık evde yurumeye usenıyom sabahkı yumurtan tok tuttumu canım