Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için:)
Şimdi forumu okurken dikkatimi çekti; Omega 3 desteği için ne kullanıyorsunuz ve bir de c ve d vitamini almak gerekli mi?
Bir de ben çok kahve tüketiyorum, zararı olur mu sizlere danışmak istedim.

arkadaşlar biz ahmet hocanın önerisiyle omega üç için balık yağı ve biz şimdilik hiç meyve tüketmediğmiz için c vitamini ve 2 ayda bir de d vitamini takviyesi alıyoruz beslenme için de et ve sebze tüketiyoruz ve doğal yumurta ile süt ürünleri+ kefir ayrıca günde 1 bardak kuruyemiş.omega 3 çok önemli..

hmm
alınmıştır efemm:1:

Şimdi forumu okurken dikkatimi çekti; Omega 3 desteği için ne kullanıyorsunuz ve bir de c ve d vitamini almak gerekli mi?

tatlım kahve ödem yapar ve yağların erimesini zorlaştırır..olabildiğince azaltsan süper olur şekercik:34:

arkadaşlar biz ahmet hocanın önerisiyle omega üç için balık yağı ve biz şimdilik hiç meyve tüketmediğmiz için c vitamini ve 2 ayda bir de d vitamini takviyesi alıyoruz beslenme için de et ve sebze tüketiyoruz ve doğal yumurta ile süt ürünleri+ kefir ayrıca günde 1 bardak kuruyemiş.omega 3 çok önemli..

arkadaş güzel cevaplamış şeker:16:

kızlar ben şimdi ara ögün yemek istiyorum ne yiyeyim..öglen çok az yedim karnım açıktı..leblebim var bademim var!!!!!!!!!!!!

birde elma var.

yiyimmi bunları

Son düzenleme:
kızlar ben hergün yumurta yiyemem.Çocukken bakıcımız bize hergün yumurta yapardı o yüzden bana itici geliyor.mesela sabah sadec peynir,zeytin ceviz çok az yedim.
yumurtadan sıkıldıgın gunler 2 muz ve cevız yıyebılırsın,hoca tavsıye edıyor

ben kitabı dün aldım.

diyete de bugün başladım.

malzemeleri sabah çıkıp aldım.

gün kurusu kayısı, yeni kırılmış ceviz, çiftlik yumurtası vs.

biraz pahalıya patlayacak gibi ama merak ediyorum.

çok merak ediyorum ne kadar zamanda ne kadar kg vereceğimi...

haydi bismillah
hosgeldın.
ılk hafta 2-3 kg arası verırsın.
Selamlar
ben çok sık girmiyorum foruma ancak şöyle söyliim bir miktar sigara bırakma nedeniyle olmak üzere çok fazla kilo almıştım.2 ay önce başladım taş devri ve karatay kombinasyonu olan diyetime 7,5-8 kg verdim çok mutluyum, ve bir daha da başka bir beslenme şekline geçmeyi asla düşünmem. açlık yok sağlıklı beslenme var öğün takibi de yokk tam istediğim gibiydi.umarım hepiniz verirsiniz.sadece 5-6 kilo daha vermem gerekiyor o da zorunlu değil aslında. böyle bile harika oldum.:D herkese bol motivasyon ve şans diliyorum:D

ayy ne guzel umut oldun bıze,ıns bız de en kısa zamanda harika oluruz ıns:)

yeni yeni arkadaşlarımız gelmiş
hepsine sağlıkla kilo vermeler diliyorum :16:

ben sporumu yaptım, sabah tartıda güzel rakamlar da gördüm
cumaya kadar daha güzel olcak inş.
hızlı alınca hızlı gitti, 60 ın altındayım tekrar:21:

bunu kutlamalıyız:74::74::74::92::92::92::92:
k tuzsu
kızlar sorunum var.sabah kaşarlı 2 yumurta tava ,zeytin,biber yedim.ama başım çekirdekler dertte.öğlen oldumu alıyorum elime bir paket çekirdek bitene kadar çıtlatıyorum.onun yerine yemek mi yemeliyim?ne yapacağımı bilmiyorum.acıkıyorum ondan herhalde.ne yapmalıyım?
çekırdek tuzsuz ıse yıyebılırsın .yada oglen acıkıyorsan 1 kase yogurt,5-6 kuru kayısı,ve bır avuc cevız de aksama kadar tok tutar senıç

kızlar günaydın bu topik insanı geçekten çok motive ediyor.sizi seviyorum iyi ki varsınız.
bugün benim 4. günüm ve 2.9 kg gitti bile.hiç diyette gibi değilim;tokum,mutluyum,şişliğim yok,harika hissediyorum.

kahvaltı:12.00-13.00
-2 yumurta
-2 domates
-3 biber
-keçi peyniri
-8 zeytin
-ceviz,fındık,fıstık
-omega-3

kızlar ben bide sabah kalkınca,kahvaltı-akşam yemeği arasında ve akşam yatmadan önce limonlu su içiyorum;ama neden içtiğimi bilmiyorum.canan hoca için dediği için içiyorum.
limonlu suyun ne işe yaradığını bilen var mı?
lımonlu su sındırımı yavaslatıyor,gec acıktırıyor.
bır de bende wc ye cıkmyı kolaylastırmıstı

ayrıca balık yağı için epa+hpa toplamı 1000 olmalı diyor ahmet hoca(sıvı formlar tercih sebebi).. ve nescafeyi çook tüketirdim hayatımdan çıkardım. işlenmiş ürün olduğu için onun yerine günde 1-2 kez türk kahvesini yanında içine 1 dilim limon atılmış sodayla içiyorumm ohhh süper oluyor. hem uutmayalım nescafe selülit yaparr..

kızlar omega3 alacağım ama hangi marka iyi bilmiyorum.ben çocukken sıvı balık yağı içirirlerdi.şimdilerde hangisi iyi bilmiyorum.norveçli bir firma var mesela.onunkiler iyi midir? epa-dha oranı ne olmalıdır? tavsiye alabilir miyim?

kızlar omega3 alacağım ama hangi marka iyi bilmiyorum.ben çocukken sıvı balık yağı içirirlerdi.şimdilerde hangisi iyi bilmiyorum.norveçli bir firma var mesela.onunkiler iyi midir? epa-dha oranı ne olmalıdır? tavsiye alabilir miyim?

marincap al.biz onu alıyoruz hem ucuz hem güvenilir .hem saglık bakanlıgı onaylı

alacagın balık yagında omega6 olmamalı ona dikkat et.bazılarında omega6 var

içindekiler kısmında epa ve hpa toplamı demek. 1000 ve üzeri olmalı.

kızlar günaydın bu topik insanı geçekten çok motive ediyor.sizi seviyorum iyi ki varsınız.
bugün benim 4. günüm ve 2.9 kg gitti bile.hiç diyette gibi değilim;tokum,mutluyum,şişliğim yok,harika hissediyorum.

kahvaltı:12.00-13.00
-2 yumurta
-2 domates
-3 biber
-keçi peyniri
-8 zeytin
-ceviz,fındık,fıstık
-omega-3

kızlar ben bide sabah kalkınca,kahvaltı-akşam yemeği arasında ve akşam yatmadan önce limonlu su içiyorum;ama neden içtiğimi bilmiyorum.canan hoca için dediği için içiyorum.
limonlu suyun ne işe yaradığını bilen var mı?

omega 3 nasıl kullanılır? eczaneden mi alayım? ne kadar? bi de bu diyet listesinde göremedim. ben gerçi kitabın tamamını okumadım. kahvaltı da mı alıyormuşuz?

tatlım kahve ödem yapar ve yağların erimesini zorlaştırır..olabildiğince azaltsan süper olur şekercik:34:

Ben bu konuda doğru cevap ne anlayamadım gitti.
Bir yerde okuyorum özellikle spordan önce kahve yağ yakımını kolaylaştırır, metabolizmayı hızlandırır.
Başka yerde ödem yapıp yağların erimesini zorlaştırır :26::26:

demin kalktım giyindim çıktım eczaneye gittim omege 3 aldım valla...

marincap demişsiniz marincap aldım.

1000 üzeri olsun dedim o dediğiniz değerler için ama % olarak vermiş dedi.

yani epa=%18 ve dha=%12

tok karna mı dedim, tok karna dedi.

formülünde/içerisinde omega 6 da yokmuş, sordum.

napim ben şimdi bunu :D

Son düzenleme:
yalnız, bayanlar...

kitabın hangi sayfasında omega 3 kullanın diyor bu hatun?

ben bulamadım da...

bir el atsanız, merak ettim okumak istiyorum.

Son düzenleme:
Back
X