Bu arada sabah sucuk yiyebiliyoruz degil mi?Sanirim onu da ev yapimi dedi.Bir de Turk Kahvesi kahvaltidan sonra icilebilir mi acaba?
Destegin icin tesekkur ederim gulfuren, ya onceden o kutlenin icinde sanki dogal ve Zayifmisim gibi hissedyrdum taki sandalyede oturarak aynaya bakana kadar.bugun kendimi iyi hissediyorum cok sukur.umarim guard imiz dusmeden istedigimiz hedeflere erisiriz.senin kac kg fazlan var.sen de karatay yapiyor musun gulfuren.
Masallah.boyumuz ayni sayilir 60 i gorsem herhalde mutluluk sarhosu olurum.sonra ver elini 55 insallah.Evde bir de ablasi var 2 yasinda.Allahim yardim etsin herkese.Ben bir çok şey denedim
72 ile doğumdan çıktım.54 kg ya kadar indim.Boyumda 1.55 .Yeni karataya başladım.Ama tam düzeni oturtamadım.İki öğün yiyorum ve hiç acıkmamak çok güzel.Şu an 57.7 kg dayım.51 kg olsam yeter.
Kıyamam sağlıklı büyüsünler araları çok azmış.Benim büyüğü 13 küçüğü 3.5 yaşında.Kendine hedefler koy daha güzel motive olursun.Masallah.boyumuz ayni sayilir 60 i gorsem herhalde mutluluk sarhosu olurum.sonra ver elini 55 insallah.Evde bir de ablasi var 2 yasinda.Allahim yardim etsin herkese.
Merhaba Karatay cilar. Ben üç gündür dukan atak uyguluyorum ama bundan sonra karatay a başlıcam.kitabini aldim okudum ve cok aydınlandim cok ikna oldum. .
yalniz merak ettigim seylet var.
1- yemeklerde hangi yagi kullaniyorsunuz.soguk sıkım z.yagini nereden kac liraya temin ediyorsunuz?
2-yaglarin yuksek isida isinmamasi lazim yoksa trans yaga dönüşüyor. Oyleyse yemekleri ne sekilde yapiyorsunuz.yagi kizdirmadan ve kavurmadan direkt su mu ekliyorsunuz?
3-misafirlige yada bir restauranta gittiginizde napiyorsunuz? Haliyle herkes aycicek yagi vb kullaniyordur veya ürünler fabrikasyondur. Mecburen yiyor musunuz? O zaman trans yag giriyor vucuda ve amaca hitap etmemis olucaz.
Bilenler yazsin lutfen.. sevgiler
Merhaba Karatay cilar. Ben üç gündür dukan atak uyguluyorum ama bundan sonra karatay a başlıcam.kitabini aldim okudum ve cok aydınlandim cok ikna oldum. .
yalniz merak ettigim seylet var.
1- yemeklerde hangi yagi kullaniyorsunuz.soguk sıkım z.yagini nereden kac liraya temin ediyorsunuz?
2-yaglarin yuksek isida isinmamasi lazim yoksa trans yaga dönüşüyor. Oyleyse yemekleri ne sekilde yapiyorsunuz.yagi kizdirmadan ve kavurmadan direkt su mu ekliyorsunuz?
3-misafirlige yada bir restauranta gittiginizde napiyorsunuz? Haliyle herkes aycicek yagi vb kullaniyordur veya ürünler fabrikasyondur. Mecburen yiyor musunuz? O zaman trans yag giriyor vucuda ve amaca hitap etmemis olucaz.
Bilenler yazsin lutfen.. sevgiler
Meraba:)karatayla 7,5 kilo verdim halada devam ediyorum.su aralara soguk icecek sıkntm var asitliler zaten olmaz komposto falanda yasak ayranla nereye kadar degilmi?:))bi alternatif bisey varmidir acaba?ahh ahh canım topiğimmmm bir zamanlar ne kadar da canlıydıben buralardayım hanımlar,şu anda karatay diyeti yapmıyorum ama bilgilerimi unutmuş değilim.elimden geldiğince yardımcı olurum
Meraba:)karatayla 7,5 kilo verdim halada devam ediyorum.su aralara soguk icecek sıkntm var asitliler zaten olmaz komposto falanda yasak ayranla nereye kadar degilmi?:))bi alternatif bisey varmidir acaba?
Yaaa sorma zero diye catlicam inankiiii dun soylemesi ayip ali nazik yedim gecmedi inan bogazimdan ayranmi icicektim yaninda bozuluyorum vallahi:))bende bendeee zero içmek istiyorumm yaaa, şekerisz limonata
Yaaa sorma zero diye catlicam inankiiii dun soylemesi ayip ali nazik yedim gecmedi inan bogazimdan ayranmi icicektim yaninda bozuluyorum vallahi:))
1 ayda verdim ben ama emziriyo olmamin ve yuruyusunde etkisi cok:)bari yaz günü ezcı müsade verse karatay teyzeeee...
sen çok iyi vermişisn , ne kadar sürede verdin
1 ayda verdim ben ama emziriyo olmamin ve yuruyusunde etkisi cok:)
Ayyy sunlari her duydugumda bi kilo gidiyo inan:)))sen kac kilo verdin ne kadardir yapiyosun?maşallah süper vermişsin cnmm
Harikaaaa!tebrik ederimmben yeni başladım cnm karataya
2. haftam bu
geçen hafta :1600 verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?