Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben bir çok şey denedim
72 ile doğumdan çıktım.54 kg ya kadar indim.Boyumda 1.55 .Yeni karataya başladım.Ama tam düzeni oturtamadım.İki öğün yiyorum ve hiç acıkmamak çok güzel.Şu an 57.7 kg dayım.51 kg olsam yeter.

Masallah.boyumuz ayni sayilir 60 i gorsem herhalde mutluluk sarhosu olurum.sonra ver elini 55 insallah.Evde bir de ablasi var 2 yasinda.Allahim yardim etsin herkese.

Masallah.boyumuz ayni sayilir 60 i gorsem herhalde mutluluk sarhosu olurum.sonra ver elini 55 insallah.Evde bir de ablasi var 2 yasinda.Allahim yardim etsin herkese.
Kıyamam sağlıklı büyüsünler araları çok azmış.Benim büyüğü 13 küçüğü 3.5 yaşında.Kendine hedefler koy daha güzel motive olursun.

Karatay diyeti ile kendimi çok iyi hissediyorum 12 günde 900 gr gitti sadece;ama olsun daha önce 12 gitmişti diye ikinci uygulamada daha yavaş gidecek sanırım.göbekteki şişlikler gidiyor süpeeerrr:) kesinlikle devam ediyorum ct günü kilomu yine bildirecem bakalım sonuç ne olacak.???

Merhaba Karatay cilar. Ben üç gündür dukan atak uyguluyorum ama bundan sonra karatay a başlıcam.kitabini aldim okudum ve cok aydınlandim cok ikna oldum. .

yalniz merak ettigim seylet var.
1- yemeklerde hangi yagi kullaniyorsunuz.soguk sıkım z.yagini nereden kac liraya temin ediyorsunuz?

2-yaglarin yuksek isida isinmamasi lazim yoksa trans yaga dönüşüyor. Oyleyse yemekleri ne sekilde yapiyorsunuz.yagi kizdirmadan ve kavurmadan direkt su mu ekliyorsunuz?

3-misafirlige yada bir restauranta gittiginizde napiyorsunuz? Haliyle herkes aycicek yagi vb kullaniyordur veya ürünler fabrikasyondur. Mecburen yiyor musunuz? O zaman trans yag giriyor vucuda ve amaca hitap etmemis olucaz.

Bilenler yazsin lutfen.. sevgiler

Bende karataya yeni başladım.Diğer karatay ile ilgili başlıktaki arkadaşlar daha bilgili.Ben zeytinyağlı yemeklerime her şeyi çiğden koyuyorum.Düdüklüde pişiriyorum.

Köyden zeytinyağı ve yumurta alıyorum.
Bence önemli olan uyabildiğin kadar anlatılanları uygulamak.Zaten 100/100 yapmak her zaman mümkün olmuyor.

ahh ahh canım topiğimmmm bir zamanlar ne kadar da canlıydı ben buralardayım hanımlar,şu anda karatay diyeti yapmıyorum ama bilgilerimi unutmuş değilim.elimden geldiğince yardımcı olurum

Merhaba
kitabı okuduğuna göre artık dukanla karatayın ne farklı olduğunu biliyorsundur.Dukanda atakta yağ ve sebze hiç yok.bu durum karataya aykırı bir durum.peynirler,süt,yoğurt yağlı olmalı,biliyorsundur zaten.Sağlıklı bir beslenme biçimine karar verdiğin için tebrik ederim kaç kilo vermek istiyorum,hedefin var mı?kendinden bahsedebilir misin biraz? :)
1) mümkün olduğu kadar soğuk sıkım sızma zeytinyağ kullanılıyor.aldığın yere göre değişir fiyatı.marketlerde de bulunabiliyor,ya da açık olarak bazı şarküterilerde,semt pazarlarında veya bildiğin bir yerden temin edebilirsin.ortalama iyi bir yağın litresi 12 TL filan oluyor

2)tüm malzemeleri çiğden koyup,ya sadece domatesin suyuyla ya da çok az su koyarak pişirebilirsin.ille kavrulması gerekiyorsa,kısık ateşte,soğanlar kahverengileşmeden,sadece şeffaflaştırarak yapabilirsin.

3)misafiliğe gittiğinde yiyebileceğin şeyler muhtemelen kısıtlıdır zaten.Muhtemelen zeytinyağ ile yapılmış salatadan yiyebilirsin,ızgara et,tavuk,balık türünden yiyebilirsin,zeytinyağlı sebze yiyebilirsin,içine şeker konmamışsa tabi.bulgur pilavı yiyebilirsin.Kısaca diyetin izin verdiklerinde yer,diğerlerinden çok mecbursan,birer çatal filan alırsın.Restoranda zaten kendine uygun olanı sipariş edersin.

Zaten yaptıkça diyeti oturtuyorsun.Bir de vaktin olursa topiği okumanı tavsiye ederim

ahh ahh canım topiğimmmm bir zamanlar ne kadar da canlıydı ben buralardayım hanımlar,şu anda karatay diyeti yapmıyorum ama bilgilerimi unutmuş değilim.elimden geldiğince yardımcı olurum
Meraba:)karatayla 7,5 kilo verdim halada devam ediyorum.su aralara soguk icecek sıkntm var asitliler zaten olmaz komposto falanda yasak ayranla nereye kadar degilmi?:))bi alternatif bisey varmidir acaba?

Meraba:)karatayla 7,5 kilo verdim halada devam ediyorum.su aralara soguk icecek sıkntm var asitliler zaten olmaz komposto falanda yasak ayranla nereye kadar degilmi?:))bi alternatif bisey varmidir acaba?

bende bendeee zero içmek istiyorumm yaaa, şekerisz limonata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…