Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm bayanlar dün itibari ile diyete ara verdimm..
2 hafta diyet yapmıcammm...
gelelim bugün yediklerimeee:53:

sabah
1 yumurta
1 yk lor peynir
5 zeytin
biraz fıstık-ceviz
kastamonu çekme helva

2 saat sonra
1 adet burçak pöskevit
3 çıbık kraker

öğle
8-9 adet lahana sarma
azcık fıstık

3 saat sonra
1 yk kuşburnu marmelatı

akşama geç geleceğimden yoğurt yiyip yatarımmm...
her diyet düşmanı besin midemi yakıyorrr,kaçamaktan da bişey anlamaz oldummm:31:

kızlar gül bugun hıc gozukmedı rahatsızmıkı acaba bılenınız varmı?

sabah
1 yumurta
1 yk lor peynir
5 zeytin
biraz fıstık-ceviz
kastamonu çekme helva

2 saat sonra
1 adet burçak pöskevit
3 çıbık kraker

öğle
8-9 adet lahana sarma
azcık fıstık

3 saat sonra
1 yk kuşburnu marmelatı

her diyet düşmanı besin midemi yakıyorrr,kaçamaktan da bişey anlamaz oldummm:31:

oh olsun sana:4:bızı bırakırsan oyle olursun

kızlar ıkıncı ogunumude yazayım 16da yedım yatana kadar baska bısey yemıycem

etlı taze fasulye
bol yesıl salata(tuzsuz)

2cevız
2hurma
1kayısı

sabah
1 yumurta
1 yk lor peynir
5 zeytin
biraz fıstık-ceviz
kastamonu çekme helva

2 saat sonra
1 adet burçak pöskevit
3 çıbık kraker

öğle
8-9 adet lahana sarma
azcık fıstık

3 saat sonra
1 yk kuşburnu marmelatı

Niye ara verdin ki? :26:

:56:loxıcım yumurta salatasını sende tuttun demııı bende bu sabah yaptım yıne.zeytını peynırıde salataya katabılırsın canım
tuttum canım sağolasın,bır de ayarını tutturabılsem,bugun kayısı olmustu yumurtalar,bir tuhaf oldu salatada:37:

demin öğle yemeği yedim.tarhana çor., z.yağlı kereviz ,haşlanmış pancar ve 1 avuç nar yedim.sonra düşündüm acaba nar dokunur mu? diyeti bozmuş sayılmam inşallah.daha tartılmadım bu cuma tartılmayı planlıyorum.bakalım ne olacak?

gunde 1 meyve hakkımız var canım.nar da cok sağlıklı,yenebilir tabii ki

Merhaba,

Öğle yemeğinde 5 kaşık kadar tavuk but kuşbaşı
3 kaşık yoğurt yedim.

Ofisimizdeki aşçı bayan o kadar kötü yapmışki tavuğu çiğ kokusu geliyordu :27:

Şimdi açlık hissediyorum doğal olarak aman neyse akşama kadar idare ederim.

Yarın doktor kontrolüm var kızlar, şeker kolesterol testleri yazdırmaya çalışacağım bakalım yaptıracak mı doktor bey? Eğer yaptırabilirsem sonuçları paylaşırım buradan.
Sevgiler.
canım canan hoca ben hastalarımın hıcbır zaman kolestrolunu olcturmem,kolestrol dıye bır hastalık yoktur dıyor.
şimdi olctursen doktor yanlıs yorumlayabılır,sen bılırsın tabii ki

bende 120 ile başladım umarım başarılı olurum.bu kaçıncı diyet valla.bu son olur ,sonuca vararım inşallah
basarılı olursun tabıı canım,uygulaması cok kolay

bende 109 ıle basladım canım bıraz uzun bır surec olacak ama emınım hedefe ulasacaz ne zamandır yapıyosun benım 1 ay oldu 100 kıloyum smdı
oooo 1 ayda çok iyi vermişsin dostumm:48::48::48::48::48::48:

sabah
1 yumurta
1 yk lor peynir
5 zeytin
biraz fıstık-ceviz
kastamonu çekme helva

2 saat sonra
1 adet burçak pöskevit
3 çıbık kraker

öğle
8-9 adet lahana sarma
azcık fıstık

3 saat sonra
1 yk kuşburnu marmelatı

aynen benım de mıdem kabul etmıyor artık zararlı besınlerı,yaşlı insanlar gibi olduk:37::37::37::37:

bol bol kuruyemıs yesene aralarda,daha iyi gelir

canın mı istemıyo?

diyette olmasan da yedıklerın azıcık,diyet yapar gibi.ben senın yerınde olsam bol meyve yerım,madem dıyet yapmıyorsun,çekme helva da neymıs:57:

Selam hanımlar;Nasılsınız
Bugün sabahtır gelemedim buraya aklımda kalmadı değil
Bugünkü menüm
Sabah:2 tereyağda yumurta,1 dilim peynir,1 domates,1 bardak ceviz,1 yeşil biber,3 kuru kayısı
öğle:kıymalı kabak yemeği 1 tabak,yoğurt 1 kase
Ya yürüyüş ya da spor yapamıyorum korkumdan,sonuçta akşama kadar yoruluyorum işte.Normal bir gebelik olsa faydası bile olur da şimdi korkuyorum zarar verirsem diye.3.ayda falan başlayayım dedim ama yanlış mı yapıyorum bilemiyorum.

EVET CANIM :)

sağlıklı zeytinyağlar kullanmıyorlardır muhtemelen ama dışarıdaki yemekler hep o şekilde zaten.diğer fast foodlardansa salata tabiki daha uygun.bence sorun olmaz canım ya

evet canım teşekkürler :16:

afiyet olsun canım çok güzel

ovvvv o kadar yağ yenir mi :53: :1: haşlama yumurtanın üstüne yağ eritip dökmek kesinlikle yakılacak gibi değil,çok sıkı spor yapıyorsan o ayrı tabi :1:
bu diyette bazı şeyler tamamen yasak yasak olmayanlarda sonsuz olarak serbest değil,evet miktar yok,kalori hesabı yok ama bunu abartırsak kilo vermek yerine alırız

hoca yağa sınır koymuyor,ne kadar istersen koy demişti bi kere,1 kilogram da koymazsınız ya demişti:1:

aynen benım de mıdem kabul etmıyor artık zararlı besınlerı,yaşlı insanlar gibi olduk:37::37::37::37:

canın mı istemıyo?

diyette olmasan da yedıklerın azıcık,diyet yapar gibi.ben senın yerınde olsam bol meyve yerım,madem dıyet yapmıyorsun,çekme helva da neymıs:57:

aaaa evet meyveyi iyi hatırlattım,yemeye yemeye ne yiyeceğimizi de unuttuk,biri hatırlatmayınca aklıma gelmiyoooo..
ders stresine iyi geir hemm canım sıkıldıkçe meyve yerimmm:56:

pişmaniyenin daha bir gözellliiiii oluyorrrrr....
neysemmmm,tadımlıkk...
benimki getirmiş yineeee:31:

oh olsun sana:4:bızı bırakırsan oyle olursun

bırakmadımmm..
burdayım hala,bakıyorum size..
2 hafta boyunca sınavlarım ve sunumlarım varrr,çok stresliyimm,dieyeti düşünecek durumda değilimm..
hem belkii değişiklik ,diyete yeniden başladığımda olumlu yönde etki eder..

tuttum canım sağolasın,bır de ayarını tutturabılsem,bugun kayısı olmustu yumurtalar,bir tuhaf oldu salatada:37:

gunde 1 meyve hakkımız var canım.nar da cok sağlıklı,yenebilir tabii ki

canım canan hoca ben hastalarımın hıcbır zaman kolestrolunu olcturmem,kolestrol dıye bır hastalık yoktur dıyor.
şimdi olctursen doktor yanlıs yorumlayabılır,sen bılırsın tabii ki

basarılı olursun tabıı canım,uygulaması cok kolay

oooo 1 ayda çok iyi vermişsin dostumm:48::48::48::48::48::48:

canın mı istemıyo?

Sadece kolesterol değil, şeker, demir, ferritin, tsh var. Bir de böbrek ve karaciğer fonsiyonlarını da öğrenmek istiyorum. Baktırmaktan zarar gelmez.

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar...:24:..... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,bır tabak cevız(omega3 ıcerır,depresyona ıyı gelen B vıtamını ıcerır(bu nedenle ekmek yerıne gecer),posası yuksektır(ekmek gıbı)),ıkı yerlı muz(proteın ıcerır),bır bardak sut(proteın glısemık ındexı sıfır)........." Muz diyetlerde sınırlı olarak öneriliyor, doğru ama, 6-8 adet de ekmek öneriliyor!!! Öğle değil mi? Hareket şart, sabah yenebilir,ceviz ve peynire çok yakışıyor... Sevgilerimle, herkese kolay gelsin. Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay " dıyor hoca doktorlar sıtesınde,denedım harıka..:66: :24: ..............:24: Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum:24:Gıdıdıyor kılolarrr.:24: varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor :24: Iyı hıssedıyorum :24: Daha cok calısabılıyorum :24: Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum :24:zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa :66: :66: :66: :46: :46: :46: Tutmayın benı tutmayın :24: Kıs kıs kılolar kıs kıs :24: Lımonu sıkarım fıs fıs :24: Oynamam lazım hopaaa :46: :46: :46: kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest :24: Tereyagı zeytınyagı serbest.:46: :46: :46: Gunde sekız yumurta serbest :24: Hopaaa :66: :66: Tutmayın benı. :1: Tılıılılılııı :66: :66: :46: :46: hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı.Artık beslenırız,zehırlenmeyız.

Eklentiler

• $a26%20kahvalt%C4%B1m.webp
    $a26%20kahvalt%C4%B1m.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 54
aaaa evet meyveyi iyi hatırlattım,yemeye yemeye ne yiyeceğimizi de unuttuk,biri hatırlatmayınca aklıma gelmiyoooo..

neysemmmm,tadımlıkk...

benımkı de baklava getırmıs,canı çekmişmiş:20:git dışarda ye şunları dimi,ne diye eve getiriyorsun,bizim de canımız çekiyyy,biran önce bitse de gözüm görmese:9::9::9::9:

neysemmmm,tadımlıkk...

benımkı de baklava getırmıs,canı çekmişmiş:20:git dışarda ye şunları dimi,ne diye eve getiriyorsun,bizim de canımız çekiyyy,biran önce bitse de gözüm görmese:9::9::9::9:

2. Öğün(ogle): Ikı tane karnıyarık,bır tabak salata,bır bardak ayran, ,bır tabak salata,bır bardak ayran,bır cay kasıgı keten tohumu(kabızlıga ıyı gelır,omega3 ıcerır),bır tutam corekotu ................. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,3fıncan Turk kahvesı

Spor:az ev ısı, 30 dakıka yurudum (oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum :66:,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor :66:),bır de burda cok paylasım yaptım(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: :24: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. :12: Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.:46:Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze :71: :71: :71:

Eklentiler

• $a26%20ogleyemeg%C4%B1m.webp
    $a26%20ogleyemeg%C4%B1m.webp
    13 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba kızlar
Cmtsi işte olmayınca okumakla geçiyor 2 günüm sizi daha da okuyorum bitmediii.
Sadece hoşuma giden birşeyleri söylemek istedim.
1- Yanımdaki kızın arkadaşı geldi,daha önce beni 1-2 kere gördüydü.Demişki arkadaşıma arkadaşın ne güzel kg.vermiş :52::nazar:amanin bir sevindirik oldum ki sormayın...
2-Bankaya gittim bankadaki kız da demezmi ne güzel olmuşun zayıflamışsın:21::21::21::nazar:

Sizlerle paylaşmak istedimm.
Eskisi kadar yiyemiyorum mesela sabahları yumurtayı teke düşürdüm,öğlen de 2 gibi acıkıyorummm

Aslına bakarsanız benim kg.vermem 2.ayda ilerlemedi yavaşladı hatta..(14ünde 2 ayım doldu..)
ama sporun inanılmaz etkisi var fitliğimde..

2. Öğün(ogle): Ikı tane karnıyarık,bır tabak salata,bır bardak ayran, ,bır tabak salata,bır bardak ayran,bır cay kasıgı keten tohumu(kabızlıga ıyı gelır,omega3 ıcerır),bır tutam corekotu ................. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,3fıncan Turk kahvesı

Spor:az ev ısı, 30 dakıka yurudum (oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum :66:,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor :66:),bır de burda cok paylasım yaptım(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: :24: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. :12: Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.:46:Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze :71: :71: :71:

:20:
tatlım gözlerım senı aradı nerdesın allah askın asabahtan berı merak ettım:40:

Back
X