Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sormak istediğim bir soru var...
Benim kilo 53 ve ben 48e düşmek istiyorum ideal kilom 48.Kısa sürede verebileceğime inanıyorum bu beslenme şekline devam ederek ve egzersiz yaparak.Ama takıldığım bir konu,belki daha önce çok sorulmuştur.Örneğin ben 2 ayda verdim diyelim bu kiloyu.İstedim kiloya ulaşınca yemeklerime canım ne isterse katsam yine 3.öğün yemeye devam etsem kilo vermeye devam edermiyim? Yoksa aksine kilomu alırım.Olduğum kiloda kalmak istiyorum 48'e düşünce.Ne yapmam gerekiyor?

günaydın kızlar
öncelikle daha geçmişi bitiremediğimi söyleyeyim vakit buldukça devam edicem okumaya
herkes iyi mi ?
aman dikkat edin etrafta çok mikrop taşıyıcı var haliyle her an grip yada ishal olabilirsiniz..

bugünkü menüm:

sabah kalkınca 1,5 bardak su

kahvaltım :
-avuçiçi kadar beyaz peynir
-7-8 zeytin
-2 küçük salatalık(çengelköy)
-3 küçük domates(çeri domatesi)
-1 kayısı kıvamı köy yumurtam (çok nefis olmuş bu sabah)
-1 orta boy kırmızı elma
-1 fincan limonlu siyah çay

canan hocanın yeni kitabının adı ne_? hemen alayım. bu arada sabah kahvaltım.peynirli 2yumurtadan omlet,ceviz,2 kayısı,2 salatalık,10 zeytin. kızlar bu arada ben dün gece 2 kase muhallebi yaptım resmen gözüm döndü yaaa..doğal süt alıyorum şileden,onunla yapmıştım.1,5 litre süte yarım su bardağı şeker ile yapmıştım muhallebiyi.ama hemen midem şişti.

acaba bugün tartılsam mı?cumaya diye düşünmüştüm ama sabredemeyeceğim tartılacağım.

canan hocanın yeni kitabının adı ne_? hemen alayım. bu arada sabah kahvaltım.peynirli 2yumurtadan omlet,ceviz,2 kayısı,2 salatalık,10 zeytin. kızlar bu arada ben dün gece 2 kase muhallebi yaptım resmen gözüm döndü yaaa..doğal süt alıyorum şileden,onunla yapmıştım.1,5 litre süte yarım su bardağı şeker ile yapmıştım muhallebiyi.ama hemen midem şişti.

acaba bugün tartılsam mı?cumaya diye düşünmüştüm ama sabredemeyeceğim tartılacağım

kızlarrrr son 1-2 gündür yazdıklarıma hiç kimse cevap yazmıyor neden acaba?:26:söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ama tutamadıom kendimi en sonunda.Hocaya soru sordum,cevapladı,hemen koşa koşa burada paylaştım,hiiiç bir yorum yazan olmadı,hocanın yeni kitabı çıkmış 12 sinde haberiniz var mı,kitaptan edindiniz mi dedim yine aynı şekilde cevapsız kaldım.Menülerime arada sırada çikolatalı pasta,hamburger vs.. yazıcam bakalım yine tepkisiz mi kalacaksınız..Acaba görünmez mi oldum ben :26: Küstüm işte :63::113: :43:
:71: :71: :71: :71: :71: :71: Super anne :54: :54: :54: Kendıne ıyı bak :71: Kolay gelsın hepımıze :71:

günaydın canlar,klasik kahvaltıyla güne başladım ,sporumu da yaptım şimdi ihmal ettiğim ev temizliğine girişicem:27:Hepinize güzel bir gün diliyorum:16:

günaydın kızlar yepyenı bır gune merhaba

1. öğün

7adet siyah zeytın
3-4 cevız
1avuc beyaz peynır
2 ince dılım dana jambon
2 dılım salatalık
2 dılım domates
sekersız cay
sımdıye kadarda 2 sb ılık su :8:

saphiraaaaaa,kankammmmmmmmm,:48::48::48::48::48::48::48::48:

küsme sakın,görmez olurmuyuz senı,ben şahsen bılgım olmayan konularda yorum yapmıyorum bosu bosuna yer kaplamamak ıcın,stevıanın ne oldugunu hıc bılmıyorum,hocanın kıtabı da bayramdan sonra cıkacaktı sanırım:44:

sakın pasta ,hamburger ,pirinç lapası yeme ,serbest gün yapma:57::57::57::57::57::57::57::1::1::1::1::1::1:
yooookk yememmm sizi kandırmak için öyle yazarım demek istedim :1::1:
sağol kankam iyi ki varsın :70:

acaba bugün tartılsam mı?cumaya diye düşünmüştüm ama sabredemeyeceğim tartılacağım.

kitabın adını bilmiyorum canım.12 kasımda tüyap ta görücüye çıkmış ve satışı şu anda oradan yaılıyormuş.İstanbulda yaşayanlar bu konuda çok şanslı
gece gece muhallebi mi yedin canım ovv geçmiş olsun diyeyim o zaman..

:71: :71: :71: :71: :71: :71: Super anne :54: :54: :54: Kendıne ıyı bak :71: Kolay gelsın hepımıze :71:
:70::70::71:
günaydın canlar,klasik kahvaltıyla güne başladım ,sporumu da yaptım şimdi ihmal ettiğim ev temizliğine girişicem:27:Hepinize güzel bir gün diliyorum:16:
ohhh afiyet olsun ve sporun için de bravo :46:
ooofff temizlik yapmam lazım benim de
günaydın kızlar yepyenı bır gune merhaba

1. öğün

7adet siyah zeytın
3-4 cevız
1avuc beyaz peynır
2 ince dılım dana jambon
2 dılım salatalık
2 dılım domates
sekersız cay
sımdıye kadarda 2 sb ılık su :8:
afiyet olsun canım,menü çok güzel

Merhaba arkadaşlar,
perşembe günü başladım diyete sıfır un sıfır şeker sloganıyla. Kitap dün geldi bir solukta okudum. Yaşam boyu uygulamamak intehar olur hissine kapılıyor insan.
Ancakkk sabah dayanamadım tartıldım 82 gösterdi :( Perşembeden bu yana harfiyen uyguluyorum sanırım hiç fark yok. Kendimi çok tok hissediyorum. Ne zaman kilo vermeye başlarım :( Bugün enerjim düştü sanki hiç fark yok gibi...

canım masal anlatmıs zaten oranları hesaplamayı,zaten cogumuz kendımız hesaplayıp mesaj atıyoruz sana.sen sadece bılmeyen 1-2 kişininkini yaparsın.özel msg alabılıyorsun dimi?

ayy evet kurtuldum,1 ay rahatım gün mün yok:9::9::9::9::9:

ayy canım mahalle baskısından yedim valla:1::1::1:,dinlemiyor bizim gündekiler sağlıklı beslenıyorum,kendime saygım var falan:9::9::9::9:

bır de hiç tat almadım pastadan desem inanırmısın,yaşlı insanlar gibi oldum,ağzımın tadı gitti iyice:26:

aaa bir ihtimal daha var,çiğköftenın üstüne yedim pastayı,ondan da olabilir:44::44::44::44:
bende bıkıyorum bu mahalle baskısından anam hıc lafta anlamıyolar:9:asosyal olacaz bu yuzden nerdeyse..yemedıgımızden damak tadımızdanda sılındı o tur yıyecekler yıyınce ya mıdede sorun oluyo ya vıcdanda:1::1::1:
kızlarrrr son 1-2 gündür yazdıklarıma hiç kimse cevap yazmıyor neden acaba?:26:söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ama tutamadıom kendimi en sonunda.Hocaya soru sordum,cevapladı,hemen koşa koşa burada paylaştım,hiiiç bir yorum yazan olmadı,hocanın yeni kitabı çıkmış 12 sinde haberiniz var mı,kitaptan edindiniz mi dedim yine aynı şekilde cevapsız kaldım.Menülerime arada sırada çikolatalı pasta,hamburger vs.. yazıcam bakalım yine tepkisiz mi kalacaksınız..Acaba görünmez mi oldum ben :26: Küstüm işte :63::113: :43:
saphıracım sen bu topıcın olmazsa olmazısın desem yeterlı olur sanırım :16::16::16::16:

Sormak istediğim bir soru var...
Benim kilo 53 ve ben 48e düşmek istiyorum ideal kilom 48.Kısa sürede verebileceğime inanıyorum bu beslenme şekline devam ederek ve egzersiz yaparak.Ama takıldığım bir konu,belki daha önce çok sorulmuştur.Örneğin ben 2 ayda verdim diyelim bu kiloyu.İstedim kiloya ulaşınca yemeklerime canım ne isterse katsam yine 3.öğün yemeye devam etsem kilo vermeye devam edermiyim? Yoksa aksine kilomu alırım.Olduğum kiloda kalmak istiyorum 48'e düşünce.Ne yapmam gerekiyor?

bence dıyet yapman luzumsuz arkadasım

yedınmı yanı muhallebıyı anlamadım:44:
gunaydın arkadasım.bende gunlerdır ev ısını sallıyorum şöyle dıp kose gırmek sart oldu valla bırı gaz versede kalkıp yapsam

günaydınn arkadaşlarrr

kahvaltımm

2 yumurtadan maydonozlu omlet( loxi tarifli:16:)
bol zeytin-peynir
domates- biber baharatlandırılmış
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay

kahvaltı

kıvırcık nane roka maydanoz dereotu sogan domates
zeytın 2yumurta pulbıber beyazpeynırlı salata
2kayısı 3badem 1kuruerık omega3
kıraz sapı cayı

birçoğunuz benim büyüğümsünüz, kimseye saygısızlık etmek istemedim ve hala da istemiyorum ama önyargınıza inanamadım. benim sizinle dalga geçmek gibi bi niyetim olmadığı gibi sizinle birlikte bir şeyler yapmak için buraya üye oldum. üye olmadan önce de keyifle takip ediyordum (daha önce de söylediğim gibi). o kadar yanlış suçlamalar olmuş ki, inanamadım. "kepçeyle yağ" ibaresini kullanmadım bile ben... karatay diyetinde yağ sınırı yok dendi diye bol kullanıyorum, kg vereyim derken almayayım diye size danışmıştım sadece. avatarıma gelince... karatay diyeti "sabahları yumurta" temelli bir diyet olduğu için uygun bir avatar olur diye düşündüm. aranızdan birisi topicle uygunsuz demişti... bu da sanırım bunun cevabı olmuş oldu. üslubuma gelince de... sadece önyargılısınız. sizin gibi konuşmuyorum diye, canan karatay'a "hatun" dedim diye benim terbiyesiz olduğumu düşünmenizi an la ya mı yo rum. ben sevimli bulduğum için bu kelimeyi kullanıyorum ve "hala" bir anormallik olduğunu düşünmüyorum.

birçoğunuz büyüğümsünüz. ben sizden yaşça biraz küçüğüm. ama öğretmenim. öğrencilerim var ve onlara kendi yaptığım gibi kimseyi "kırmamayı" "uzaklaştırmamayı" "üzmemeyi" öğretiyorum. oysa sizin için bir insana "iticisin, kusura bakma..." demek ve bunun üzerine rahat bir uyku geçirmek çok kolay gibi. "ben birini üzmüşümdür belki..." düşüncesi hiç olmadan!

kimseyle de dalga geçmedim. burda yazılanlar sayesinde kendime liste oluşturup uyguladım ve şimdiden 1.5 kg vermişim. yine burda yazıldığı için koşarak eczaneye gidip omega 3 aldım. yine burda yazdılar, ben sormuştum, tuz vs. ya neyse...

benim buraya niçin gelmiş olduğum "gözü görene" aşikar. yazdıklarıma dönüp tekrar ama "önyargısız" bakın. hiç bu kadar yanlış anlaşılmamıştım. birazdan okula gideceğim, zor bir sınavım var ama ders çalışamadım çünkü aklıma hakkımda haksız yere yazdıklarınız geldi.

keşke bu kadar kolay olmasaydı insan üzmek...

kahvaltı

kıraz sapı cayı

afiyet olsun canım:16::16:
bulunduğum ilçede pek yeşillik bulamıyorum ben malesef ki çok severimm o kadar severim ki rüyama bile girdiii:53::53:
rüyamda pazara gidiyomuşumm bir tezgahta küçücük ezilmiş naneler, dere otları, maydonozlar, yeşil soğanlar falan oluyor.:1:annem de var yanımda bu arada. ıyyy diyorumm bunlar alınmaz sonra az ilerde çok güzellerini buluyorummm. :27::27::27::1::1::1:

Merhaba arkadaşlar,
perşembe günü başladım diyete sıfır un sıfır şeker sloganıyla. Kitap dün geldi bir solukta okudum. Yaşam boyu uygulamamak intehar olur hissine kapılıyor insan.
Ancakkk sabah dayanamadım tartıldım 82 gösterdi :( Perşembeden bu yana harfiyen uyguluyorum sanırım hiç fark yok. Kendimi çok tok hissediyorum. Ne zaman kilo vermeye başlarım :( Bugün enerjim düştü sanki hiç fark yok gibi...
Merhaba :71:
menülerini paylaşırsan,hep birlikte tartışarak kilonun niye farketmediğini bulabiliriz
bende bıkıyorum bu mahalle baskısından anam hıc lafta anlamıyolar:9:asosyal olacaz bu yuzden nerdeyse..yemedıgımızden damak tadımızdanda sılındı o tur yıyecekler yıyınce ya mıdede sorun oluyo ya vıcdanda:1::1::1:
saphıracım sen bu topıcın olmazsa olmazısın desem yeterlı olur sanırım :16::16::16::16:

bence dıyet yapman luzumsuz arkadasım

yedınmı yanı muhallebıyı anlamadım:44:
gunaydın arkadasım.bende gunlerdır ev ısını sallıyorum şöyle dıp kose gırmek sart oldu valla bırı gaz versede kalkıp yapsam
teşekkür ederim canım :71:
günaydınn arkadaşlarrr

kahvaltımm

2 yumurtadan maydonozlu omlet( loxi tarifli:16:)
bol zeytin-peynir
domates- biber baharatlandırılmış
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay
ne zamandır omlet yemiyorum,ben de yarın yapayım şu maydonozlu omletten :56: afiyet olsun canım
kahvaltı

kıraz sapı cayı
ooo süper salata
afiyet olsun canım

Günaydınlar cümleten,

ev işi yapacak olan ve yapmaya üşenen arkadaşlar hiç ertelemeyin valla diyetimize uygun egzersiz ve aynı zamanda terteemiz bir ev, spor yapamadım, hava soğuktu yürüyüşe çıkamadım derdi yok, şöyle güzelce süpürüp, kanepeleri silebiliriz, yarında camları siler bol bol enerji sarfederiz... düşünsenize bulunmaz fırsat :9:

gül arkadaşımızın günlük bildirimlerinde dikkatimi çeken bir unsur genelde 5-6 saatlik ev işi oluyor sizinde dikkatinizi çekmiştir. :124:

kahvaltım :
öncesinde limonlu su

2 kayısı kıvamı yumurta
1,5 kk peynir
2 küçük dom.
1 sivri biber
biraz maydonoz
2 minik acı biber turşusu
½ ajda bardak ceviz
1 fincan limonlu yayla çayı,içine yaprak yeşil çay ve biberiye de koydum,öyle demledim

:72:

senın kadar ıyı nıyetlı olamıycam mattıkacım.sacma sapan konusuyo hocadan hatun dıye bahsedıyo butun cıvıklıgına ragmen onu cıddıye alan arkadasların(ornekse saphıra)emegıne saygısızlık edıyo

ben dün güzelce uyardmıştım hocaya hatun dememesi için.

Back
X