- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
kesinlikle öyle canım çok daha kolayKaratay bana daha kolay bir diyetmis geldi.hem ayri yemek pisirme derdi yok.evde ne pişiyorsa o gün onu yiyebiliyorum.biraz üşengecimdir
takip edelim o zaman birbirimizi..kurtulalım artıkAy tıpkı ben işte
zararlıdan kastın kilo aldırması mı canım.... Çalışıyorum da ben her zaman süt bulmam mümkün değil.evde sütlü yaparım da dısarı da zor.içmesem de olmaz açlığımı bastırıyorsüt tozu yerine biraz süt ekleyebilirsin canım süt tozu çok zararli
Hakkatten ucuz atlatmissin cnm misafir olunca yememek zor iş tebrikler vallaYemeğe misafirim vardı.
Patlıcan musakka(2 dilim patates vardı)
Salata
Cacık
1 tane sarma
Ucuz atlattığımı düşünüyorum
Sabahta kahvaltıya misafirim var
45 dk yürüyüş
Su yine 1 lt yi geçemedi
evet canım kalorisi çok yüksek,yağ oranı çok yüksek, üstelik işlenmiş katkı maddeli bir ürün ve insülin direnci acisindanda zararlı canım.dışarı derken kastın cafe filan ise cafelerde sütten neskafe diye istersen yapıyorlar ama is yeri yada evde ufak cibikli süt bulundur krema yerine onu sade nescafene az az ekle bir minik süt 2 gün bile yeter sanazararlıdan kastın kilo aldırması mı canım.... Çalışıyorum da ben her zaman süt bulmam mümkün değil.evde sütlü yaparım da dısarı da zor.içmesem de olmaz açlığımı bastırıyor
misafire rağmen çok iyi tatlım sarmaya dayanamam en sevdiğim şey oyüzden uzun süre görmek istemiyorumYemeğe misafirim vardı.
Salata
Cacık
1 tane sarma
45 dk yürüyüş
Su yine 1 lt yi geçemedi
Kendim yaptım bidemisafire rağmen çok iyi tatlım sarmaya dayanamam en sevdiğim şey oyüzden uzun süre görmek istemiyorum
Aaaayy canım kiyamam ya ama iradene çok guzel sahip olmuşsun afferin sana.kahvaltida da ayni olmayı unutma canımKendim yaptım bide
Yememek için zırt pırt kalktım masadan :)
Bide yarın sabahı atlatsam.kahvaltı en dayanamadığım
Söylemesi ayıp çokta güzel hazırlarım
Günaydın canım bende ise zor yetiştim kahvalti 9 a kaldi . 9 da kahvalti yapınca iki ogün mu yapıyorsunuz arkadaşlar. Normalde ben. 06 30 da kahvalti yapıyordum. Bilemedim ne yapacağımı.Günaydın canlarım
bugün erken kalkma rekorum oldu
hepimize musmutlu,bol enerjili,bol leptinli bir gün diliyorum
Ben işten dolayi sabah 7.30 da kahvalti , 18.30 da aksam yemegi yiyorumSaat kacta sabah. Akşam yapıyorsunuz iki ögün yiyen.arkadaslar yazabilir mi acaba
diyette her öğün fındık,fıstık,ceviz iznimiz var ve direk enerji deposu canım birde türk kahvesinin zindelik verici özelliği var,ogunlerindede bol vitaminli sebzeleri,salatalari ekleyerek daha enerjik olursun canım zaten ogunlerde çeşitlilik ve miktar kısıtlaması yokgünaydın kızlar dün akşam 2 kase domates çorbası ve bi kase yoğurt yedim.
bu sabah da 2 yumurta ve 5 tane yeşil zeytin yanında çay
ama bişey sormak istiyorum dün akşamdan beri bende inanılmaz bir halsizlik var kolumu bile kıpırdatamıyorum.
yanlış yaptığım birşey mi var sizce
canım öğün aralığın 5 yada 6 saat gibi ayarladiktan sonra 3 öğün yapabiliyorsunGünaydın canım bende ise zor yetiştim kahvalti 9 a kaldi . 9 da kahvalti yapınca iki ogün mu yapıyorsunuz arkadaşlar. Normalde ben. 06 30 da kahvalti yapıyordum. Bilemedim ne yapacağımı.
çok teşekkürler canım. bugün bir alışverişe gideym o halde :) aşırı bi yorgunluk hissi var dünden beri önceden sürekli bişeyler atıştırırdım belki de vücut alışmaya çalışıyor şuandiyette her öğün fındık,fıstık,ceviz iznimiz var ve direk enerji deposu canım birde türk kahvesinin zindelik verici özelliği var,ogunlerindede bol vitaminli sebzeleri,salatalari ekleyerek daha enerjik olursun canım zaten ogunlerde çeşitlilik ve miktar kısıtlaması yok
canım ben su alışkanlığımı waterminder diye bir uygulama ile kazandım. bu uygulama belli aralıklarla su içmeyi hatırlatıyor ve gün içinde hedefinizi belirliyorsunuz o hedefe ulaşmayı sağlıyor.Yemeğe misafirim vardı.
Salata
Cacık
1 tane sarma
45 dk yürüyüş
Su yine 1 lt yi geçemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?