Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar zaten pilav yasaklı ama nohut, bezelye ve kurufasülye de glisemik indeksi yüksek besinler. Geçen sene bu menüleri yediğim zaman ciddi yavaşlama oluyordu kilo vermede, bilginiz olsun. Canan hoca da zaten kilo verme döneminde değilde korumada daha rahat yenilebileceğini söylüyor kitabında

Kizlar yulaf lapasini yiyebiliyormuyuz ben hic yemedim denemek istiyorum bazen kendime bisey hazirlamak zor geliyo evdekilere ayri kendime ayri yapiyorum çogu zaman
Yulaf i nereden aliyorsunuz ve nasil yeniyor
karatayda yasak cnm ama yıyen arkadaşlar var :)

Sabah peynirli yumurta salatalik domates yedim bugun canim ceviz istemedi.öglen menum sade turk kahvesi.4. Günum bugun.sizler olmasaniz oooo ilk gunden birakmistim.tskler hepinize
Afıyet olsun cnm. Azîm olduktan sonra bıde verdıgın kıloları görürsen HIc bırakasın gelmez zaten :)

azimle devam kızlar hirsliyim
2yumurta,2ceviz,6zeytin,peynir,domates
bugün yine 2 öğün yapicam
şimdi sekersiz çayımı içiyorum
Afıyet olsun cnm.2 öğün candır :)

Be guzel anlatmışsın cnm.

Ah su Çocuklardan kalanlar yokmu :)
Cnm benım çocuklarımda öyle iştahlı degıller o Yüzden az yapıyorum yemegı :)

45 dk yürüyüş arkasından öğle yemeğim 12.50 de;
1 alabalık(kızartmaydı ama kaçırmak istemedim)
İçine çok az un kavrulmuş mercimek çorbası
Bol salata
Yeşil soğan.
Afıyet leptın olsun :)

Cnm kahvaltıda mutlaka zeytın yemeye çalış ayrıca peynır ve 1 ıncebelli cay bardağı Çiğ kuruyemiş ye. Hıc acıkmıyosun ınanki. Afıyet olsun

Tekrar gecmişolsun cnm. Üzülme az olsun sağlam olsun :)

DİYETİSYENE GİDİP SONRA OLMAYINCA KARATAY YAPIP KİLO VEREN OLDU MU ARANIZDA ARKADAŞLAR
Dıyetısyene gıtmedım cnm fakat Karayayla 3 haftada 4,800 kg verdim:)

Daha küçük bedenlere cnm.

66 olup tekrar 70 olnayi her seferinde nasil beceriyrn anlatamam. Rejimle dus sonra tekrar ye ve 70 ol...yaklasik 1yildir boyle..hedef 60
Hoş geldin cnm
Kıxlar kabak yasaklı değil di mi.
Hayır kabak serbest.

Afıyet olsun cnm. Başlarda 2,5 öğünler baska zamanla 2 öğün yaparsın :)

Dogum öncedı kulplar hayal gıbı gelıyor. 50 kıloydum doğumdan önce, bak efkarlandım :)))

Iclı köfteye bayılıyorum cnm. 60 olursam ödül olarak yıyecegım. :)

Iyı Akşamlar kızlar.
Yediklerımı yazayım
Sabah
Menemenli Karatay
Aksam
Közlenmiş patlıcan üzerıne et ve Sarımsaklı yoğurt , onunda uzerıne tereyağı , yanında közlenmiş bıber ve domates . Ben buna Patlıcanlı ıskender dıyorum :))
40 dk yuruyus
1,5 lt su
Yeşil cay

Diyetisyen an son diyeti benim sekerimi yükseltmeye başladı. Birde yemek saati geldi mi.diye beklemek zor oluyor. Sürekli yiyoruz.
benim bu güne kadar gördüğüm en mukemmel ve kesin sonuclu diyet dukan ile karatay canım zaten ikiside birbirine hep benzetilir ve ben 7 yıl önce dukan yapmıştım 68 den 58 e düşmüştüm dukan bol protein ,yürüyüş spor olunca okadar sıkılaşarak veriyorsun ki zaten 5 verdigin 10 vermiş gorunuyor 10 verince taş gibi oldum tabi.ustelikte hamile kalana kadar bir daha hiç kilo almadim ben dukani yaparken yağı tamamen kismadm yani karataydaki gibi yağı kullandim yaptigim tamda dukanla karatay arasiydi yani zaten geriye tek fark dukanda bakliyat ve ceviz ,fistik yasak gerisi ayni diyebilirim bir gün et bir gün sebze yiyorsun ben müthiş sonuç aldim onla ve hergün 30dk yürüyüş ile

hünkar begendiyide animsatmis biraz bunu bende bir ara deniyim menu enfes..

Benim aksam menum zeytinyagli fasulye yogurt salata.aslinda dünden bezelye vardi onu yicektim ama burda konusunca bezelye konusunu vazgectim.doydun mu dersrniz eh iste..henüz alisamadim ekmeksiz doymaya.
Afıyet olsun cnm doyana kadar yeseydin. Sonuçta yasaklı olmadığı sürece kısmadan Sınırsız yıyebılırsın :)

Bende yıllar önce nıyetlenDım dukana fakat tuvalete çıkamadım ve cok kötüydü. Bır daha denemek aklımın ucundan bıle gecmedı :))

Bende yıllar önce nıyetlenDım dukana fakat tuvalete çıkamadım ve cok kötüydü. Bır daha denemek aklımın ucundan bıle gecmedı :))
yağ yenmedigi için normal canım keşke benim gibi yağı kesmeden yapsaymissin ama zaten yagida ekleyince karataya baya yakin oluyor ama karatay çok daha rahat bir diyet ve sen bunla çok çok iyi sonuç aliyorsun zaten

Ben de gecen yil dukan yaptim.10 gunde 4 kilo verdim ama devam edememistim.arkadasim 4 ayda 18 kilo verdi benle baslayip

Akşam yemeğim
Yesil mercimek
Yesil sogan
Dünden karnabahar

Yesil.mercimek baya doyurucuymus
afıyet olsun cnm
yağ yenmedigi için normal canım keşke benim gibi yağı kesmeden yapsaymissin ama zaten yagida ekleyince karataya baya yakin oluyor ama karatay çok daha rahat bir diyet ve sen bunla çok çok iyi sonuç aliyorsun zaten
haklısın cnm. Yağsız olmuyor. Insallah hep bırlıkte guzel sonuçlar alırız :)

Ben de gecen yil dukan yaptim.10 gunde 4 kilo verdim ama devam edememistim.arkadasim 4 ayda 18 kilo verdi benle baslayip
aslında ilk gunleri zor sonrası kolay atakdan sonra zaten sebzeleri ekliyorsun biraz daha kolaylasiyor bir gün sebze bir gün et yapabiliyorsun 10günde 4 kilo süper bende 1.5 ayda 10 kilo vermiştim.karbonhidrat hiç olmadığı için sonuç çok hızlı oluyor canım karatayda bakliyatlar karbonhidrat oluyor

Karatay bana daha kolay bir diyetmis geldi.hem ayri yemek pisirme derdi yok.evde ne pişiyorsa o gün onu yiyebiliyorum. biraz üşengecimdir

Benim derdim şu diyetisyene gidiyorum ama çok az besleniyorum salata öğlen akşam az yediğim için sonra ne yersem Yiyim m kilo veremiycrö gibi geliyor kilo vermem
vermem
vermem
vermem
vermem
vermem
vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…