- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Oğlum çok az yer zaten gıdımcık.Bende de troid var canım.105 le başladım 100 e indim aynı kilodayız.Ama sanırım yaşın küçük bu avantajı değerlendir canım biran önce vermeye bakalım.ben kotumun birinin içine girdim beli sıksada.Giyeceğiz canğm küçülen kıyafetleri.Yemegim
Az Bezelye yemegi
Salata büyük kase
Yogurt yarim kase
yenidencan bu annelerin hali ne olacak bilemiyorum bende eskiden çocuklardan kalanı yerdim. Ne yedigimi bilmezdim. Biraz büyüdüler açız diyebiliyorlar bende tabakalarına az koyuyorum isterse bir daha koyuyorum. Onlarla yemek yerken biraz ne yedigimi bilmiyorum ama karatay tarzı beslenince sorun olmuyor. Ekmek yemedigim için sadece salatayi fazla kaçırıyorum. Kahvaltıda da en fazla peynir zeytin. Bu tarz beslenince insan sabaha tok uyanıyor sanki☺. Ey Allah im daim et tokluğumuzu. ( Amin)
Benim dizlerimde ağrılar başladı zaten kilodan. Bir.kurtulsaydim. eski elbiselerimin hayalini kuruyorum. Bir kere giydiğim elbiseler dolu dolabim. Hamilelik troid derken 68 den 102 lere geldim. Oyyy oyy.
Aynen cnm benim amacim da istikrarla devam edebilnek.geç olsun ama yeterki hedefime ulasayim.uzuun bir yol var önümde.Allah yardimcimiz olsunOğlum çok az yer zaten gıdımcık.Bende de troid var canım.105 le başladım 100 e indim aynı kilodayız.Ama sanırım yaşın küçük bu avantajı değerlendir canım biran önce vermeye bakalım.ben kotumun birinin içine girdim beli sıksada.Giyeceğiz canğm küçülen kıyafetleri.
Amacım hızlı kilo vermekten öte azim ve kararlılığımın devam etmesi.
66 olup tekrar 70 olnayi her seferinde nasil beceriyrn anlatamam. Rejimle dus sonra tekrar ye ve 70 ol...yaklasik 1yildir boyle..hedef 60Offff bi 70 zede daha geldibizim bu 70 lerden çektiğimiz nedir yaaa
Hoşgeldin
Bende heyecanla 69.9 lu günümü bekliyorum.
Hep beraber 59 ları görücez inşallah
hosbuldukGünaydın canım
Günaydın kızlar.Hoşgeldin Z zoraki_bebek .
Akşam yemeğim;
koca bir tava etli kuru fasülye
Kocaman bir tas cacık
Lahana Haşlaması
Sabah kahvaltım,
Koca bir bardak tarçınlı sütle kahvaltı.
evet benDİYETİSYENE GİDİP SONRA OLMAYINCA KARATAY YAPIP KİLO VEREN OLDU MU ARANIZDA ARKADAŞLAR
canım bende bir yildir tamda böyleyim 69a inip 72 ye çıkıyorum66 olup tekrar 70 olnayi her seferinde nasil beceriyrn anlatamam. Rejimle dus sonra tekrar ye ve 70 ol...yaklasik 1yildir boyle..hedef 60
Ay tıpkı ben işte66 olup tekrar 70 olnayi her seferinde nasil beceriyrn anlatamam. Rejimle dus sonra tekrar ye ve 70 ol...yaklasik 1yildir boyle..hedef 60
süt tozu yerine biraz süt ekleyebilirsin canım süt tozu çok zararliSabah
Zeytin peynir haslanmış yumurta yeşillik cay neskafe sekersiz
Öğle
1tabak kabak yemeği salata.neskafe
Akşam
Salata tavuk ayran
İki öğün yapayım diye niyetlendim ama cok acıktım....ekmeksiz ben bir hiçim ama pes etmek yok.bugun 3kupa neskafe..akşam da içerim eder 4 şekersiz ama süt tozu malumunuz
Ay tıpkı ben işte
ben diyetisyen diyetleriyle haftalarca iki kilo zar veriyorum yada hic yapamiyorum o tatsiz tuzsuz migdemin kabul etmedigi yiyecekler ve zaten 2 saat te bir yedirdikleri için zararlarida cabası bunalıp birakip fazlasiylada geri alması çok bervat birdaha asla denem 1 yıldır ne denediysem olmadı 72 den 69a kadar zor iniyorum oda aslında yaptığım yoğun sporla sonra geri birakip 72-73 canım şimdi 18 gündür karatay ile yine 69a düştüm ama bu sefer lezzetli yemeklerle aç kalmadan bıkmadan ve spor yapmadan 18 günde hemen tam 2 kilo gitti canım biraz daha dikkatli yapsam bide düzenli spor yapsam sen düşün artıkevet ben
ooohhhh misss afiyet olsun canımMerhaba gizlar,
Ben bugun sabah 1 kahve
Öğle 4 haşlama içli köfte yoğurt ve salata
Akşam salata zeytinyağlı bakla 2 kaşık köy tavuklu keşkek yedim
Ara kahve cay
Şimdi çayın yanında biraz kuruyemiş yer günü bitiririm.
Yine ne yemişim değil mi oh afiyet olsun.ben bu diyeti yemek için yapıyorum zaten.
Bugün spor yok ama ev işlerinden bir demet alırım
yok canım sebzelerden havuç ve patates yasak sadece bide şu bezelyede şüpheli kaldık ama anladığım kadarıyla onuda yemesek daha iyi bidaha bezelyede asla yemiycemKıxlar kabak yasaklı değil di mi.
Diyetisyen an son diyeti benim sekerimi yükseltmeye başladı. Birde yemek saati geldi mi.diye beklemek zor oluyor. Sürekli yiyoruz.ben diyetisyen diyetleriyle haftalarca iki kilo zar veriyorum yada hic yapamiyorum o tatsiz tuzsuz migdemin kabul etmedigi yiyecekler ve zaten 2 saat te bir yedirdikleri için zararlarida cabası bunalıp birakip fazlasiylada geri alması çok bervat birdaha asla denem 1 yıldır ne denediysem olmadı 72 den 69a kadar zor iniyorum oda aslında yaptığım yoğun sporla sonra geri birakip 72-73 canım şimdi 18 gündür karatay ile yine 69a düştüm ama bu sefer lezzetli yemeklerle aç kalmadan bıkmadan ve spor yapmadan 18 günde hemen tam 2 kilo gitti canım biraz daha dikkatli yapsam bide düzenli spor yapsam sen düşün artık
Değil tabiki tatlımKıxlar kabak yasaklı değil di mi.
Yarin protein agirlikli beslenip telafi edebilirsin cnm üzülmekızlar akşam kıymalı bezelye,yoğurt,3kaşık pilav birde mutsuzluk
netten biraz baktim şimdi bu bezelyenin gilisemik indeksi yüksek gerçekten yanindaki pilavda yedim poooffffbiliyorum bunlar zaten karataya uygun ama aynı zamanda kilo vermeyi yavaşlatan seyler korbonhidrat ve şeker iceriyorlar sonuçta düşünce çok mutsuz oldum beni yavaslatacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?