Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Oğlum çok az yer zaten gıdımcık.Bende de troid var canım.105 le başladım 100 e indim aynı kilodayız.Ama sanırım yaşın küçük bu avantajı değerlendir canım biran önce vermeye bakalım.ben kotumun birinin içine girdim beli sıksada.Giyeceğiz canğm küçülen kıyafetleri.
Amacım hızlı kilo vermekten öte azim ve kararlılığımın devam etmesi.

Aynen cnm benim amacim da istikrarla devam edebilnek.geç olsun ama yeterki hedefime ulasayim.uzuun bir yol var önümde.Allah yardimcimiz olsun

Offff bi 70 zede daha geldi bizim bu 70 lerden çektiğimiz nedir yaaa
Hoşgeldin
Bende heyecanla 69.9 lu günümü bekliyorum.
Hep beraber 59 ları görücez inşallah
66 olup tekrar 70 olnayi her seferinde nasil beceriyrn anlatamam. Rejimle dus sonra tekrar ye ve 70 ol...yaklasik 1yildir boyle..hedef 60

Sabah
Zeytin peynir haslanmış yumurta yeşillik cay neskafe sekersiz

Öğle
1tabak kabak yemeği salata.neskafe

Akşam
Salata tavuk ayran

İki öğün yapayım diye niyetlendim ama cok acıktım....ekmeksiz ben bir hiçim ama pes etmek yok.bugun 3kupa neskafe..akşam da içerim eder 4 şekersiz ama süt tozu malumunuz

66 olup tekrar 70 olnayi her seferinde nasil beceriyrn anlatamam. Rejimle dus sonra tekrar ye ve 70 ol...yaklasik 1yildir boyle..hedef 60
canım bende bir yildir tamda böyleyim 69a inip 72 ye çıkıyorumdiyetisyen diyetleriyle asla olmuyor canım şimdi yine 72den karatayla 18günde 69.9 um 69'un altına 1 yıldır inemedim inslh bu sefer inicez doğum öncesi kilomu artık geri istiyorum

süt tozu yerine biraz süt ekleyebilirsin canım süt tozu çok zararli

kızlar akşam kıymalı bezelye,yoğurt,3kaşık pilav birde mutsuzluk
netten biraz baktim şimdi bu bezelyenin gilisemik indeksi yüksek gerçekten yanindaki pilavda yedim poooffffbiliyorum bunlar zaten karataya uygun ama aynı zamanda kilo vermeyi yavaşlatan seylerkorbonhidrat ve şeker iceriyorlar sonuçta düşünce çok mutsuz oldumbeni yavaslatacak

Merhaba gizlar,
Ben bugun sabah 1 kahve
Öğle 4 haşlama içli köfte yoğurt ve salata
Akşam salata zeytinyağlı bakla 2 kaşık köy tavuklu keşkek yedim
Ara kahve cay
Şimdi çayın yanında biraz kuruyemiş yer günü bitiririm.
Yine ne yemişim değil mi oh afiyet olsun.ben bu diyeti yemek için yapıyorum zaten.
Bugün spor yok ama ev işlerinden bir demet alırım

Ay tıpkı ben işte
ben diyetisyen diyetleriyle haftalarca iki kilo zar veriyorum yada hic yapamiyorum o tatsiz tuzsuz migdemin kabul etmedigi yiyecekler ve zaten 2 saat te bir yedirdikleri için zararlarida cabası bunalıp birakip fazlasiylada geri alması çok bervat birdaha asla denem 1 yıldır ne denediysem olmadı 72 den 69a kadar zor iniyorum oda aslında yaptığım yoğun sporla sonra geri birakip 72-73 canım şimdi 18 gündür karatay ile yine 69a düştüm ama bu sefer lezzetli yemeklerle aç kalmadan bıkmadan ve spor yapmadan 18 günde hemen tam 2 kilo gitti canım biraz daha dikkatli yapsam bide düzenli spor yapsam sen düşün artık

ooohhhh misss afiyet olsun canım

İyi akşamlar arkadaşlar
Akşam yemegi menum
Bir tabak yogurt tarhanasi yarmali
Bir tabak salata
İki kasik yogurt vazgecemiyorum
Az haslama et.
Hepimize afiyet olsun. Bol leptinli gece diliyorum hepimize.
Spor olarak birşey yapmadim ama okula git gel yürüdüm. 45 dk

Diyetisyen an son diyeti benim sekerimi yükseltmeye başladı. Birde yemek saati geldi mi.diye beklemek zor oluyor. Sürekli yiyoruz.

Yarin protein agirlikli beslenip telafi edebilirsin cnm üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…