Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aslında bir sorum daha vardı, unuttum biraz önce yazmayı. Nasıl avatar ekleyebilirim acaba ?? yardımcı olabilirmisiniz litfen?????????

Kahvaltı menümü yazayım hemen az zetinyağında 2 çarliston biber büyyüüüüük bir dometesin yarısı ve iki yumurtayla menemen yaptım
iki közlenmiş kırmızı biberin üstüne yarım kase kadar yoğurt ve tuzsuz fıstık :)

Birazdanda su ve yeşil çay maratonu başlıyor bie daha ki öğünüm akşama..

Bildirim: 3,49 %
Rumuz: mattika
Başlangıç tarihi: 09.09.2011
Başlangıç kg: 60.6
Geçen hafta: 60.1
Bu hafta: 58
Fark: 2.1
Toplam fark: 2.6
Beden: 38-40
Spor: yürüyüş
Boy: 165
Hedef: 55

sabahları yarım dilim ekmek yiyeceğim kızlar.çünkü acıkıyorum ve ıvır zıvır atıştırmaya başlıyorum.yok salatalık yok havuç,dur yemeğin tadına bakayım,yaptığım kurabiye nasıl olmuş deyip atıyorum ağzıma.sonra da gece gece koşu bandına çıkıyorum.Allahtan alt katta oturan yok.bu sabah yarım dilim ekmek,2 rafadan yumurta,4-5 zeytin,şekersiz çay,biber-maydonoz,havuç yedim.ceviz yemek istemiyorum.unlu ve şekerli yemeyeceğim ama ekmek günde dilimde olsa yiyeceğim.kendiimi daha hafiflemiş hissediyorum.karnım biraz indi.bugün arkadaşımda tartılıp buraya yazacağım.hepinizi çok seviyorum.yılmak yok,vazgeçmek yok.en sevindiğim şey ise şekerli yiyecek içeceklere karşı ilgimi yitirmiş olmam.bence en büyük kazancım bu...

Bildirim
Rumuz: gamzeed
Başlangıç tarihi: 12.11.2011
Başlangıç kg: 65
Geçen hafta: 65
Bu hafta: 63.4
Fark:1.6
Toplam fark:1.6
Beden:40
Spor:haftada 3 gün yarım saat anca
Boy: 157
Hedef: 50
Yüzde: Yüzdem yok sanırım daha :)

Tebrikler, muazzam bir fark

geçen hafta 61.3 çıkmıştım bayram sonrası, bildirim yapmadım şişkinlik diye.
spor ve biraz dikkatle eski kiloma indim yine
kısa zamanda aldığımdan kolay gitti, gidenin tamamı yağ değildir heralde

Bildirim: 18.11.2011
Rumuz: papadıya

Başlangıç kg: 108,5

Geçen hafta: 100,7
Bu hafta: 99,4
Fark: -1,3
Beden:48
Spor: gun asırı yarım saat yuruyus
Boy: 1.70

Bu hafta: 66.3
Fark: -1 kg
Toplam fark: - 6.5 kg
Beden:42-40
Spor: arada sırada
Boy: 1.66
Hedef: 57

%1.48

Kızlarr günaydın
sevgili gül'ün yazısını ve yazı başlığını kaçırdınız sanırım sabah mahmurluğundan,
tebrik ediyorum gül, azminle zaferinle canan hocanın 2. kitabına konu olmuşsun.. helal olsun sana idolümsün sevgili arkadaşımmm.. kendine benim yerime sarılır mısın

Bir zayıflayalım ben sana bir sarılıcam ortada fazlalıklar olmadan

arkadaşlar bende bu diyete başlayalı bi hafta oldu 1 kilo verdim ayrıca platese başladım şimdilik bir zorluğu yok gayet güzel gidiyor. şişliklerim falan indi

Gülcüm seni çok tebrik ederim gerçekten harikasınnnnnn hocanın yeni kitabına ne zaman nereden gönderdin başarı hikayeni?Bizler de gönderecektin ama nereden nasıl yapsak bilemedik kaldı öyle.Kitaba girme başarından dolayı ayrıca çokkk çokkk tebrik ediyorummm kocaman öpüyorum seni
hani ertlemiştin karatay diyetini
sen yeni başlıyorsun canım,sen 3 öğün yap hatta ihtiyaç duyarsan ara öğün de yap.ilk sayfadaki örnek menüye bak,orası çok yardımcı olur

bence 1 dilim ye ekmeği.Kızarmış,üzerine tereyağ sürülmüş,ince bir kepek ekmeği ye.hocanın önerisi afiyet olsun canım

Arkadaşlar bildirimleri profit arkadaşımıza özel mesajla yoluyoruz.Özel mesaj gönderemeyenler buraya,topiğe yazsınlar.Listeye girmek isteyen yeni arkadaşlarımız bana özel mesaj atsınlar ki kendilerini not alabileyim.2 hafta düzenli menü paylaşımından ve cuma günleri kilo bildiriminden sonra listeye girilebiliyor.Yani 2. bildiriminiz listeye alınıyor.bir de listeye giren herkes sırası gelince listeyi yapıyor

gunaydin arkadaslar

bildirim yapabiliyormuyum bilmiyorum 2 hafta yediklerimi yazmam lazim galiba daha ben bir haftadi yaziyorum ama yinede bildirmek istiyorum

listeye sokmaniza gerek yok haftaya baslariz insallah listeye girmeye kabul ederseniz tabi ama verdigim kilolari yazmamda bir mahzur olmaz herhalde

Bildirim: 18/11/2011
Rumuz: alinyazimkaderimsin
Başlangıç tarihi: 07/11/2011
Başlangıç kg: 141.9
Geçen hafta: gecen cuma tartilmamistim
Bu hafta: 135.5
Fark: 6.4
Toplam fark: 6.4
Beden: xxl
Spor: yürüyüş
Boy: 178
Hedef: 100 ilk etapta cunku omrumde hic 100 kiloyu gormedimki cocukluktan sonra

Süper bir fark tebrik ederim.

selam saphira

ozel mesj demissin ama olmuyor ozel mesaj atabilmek icin en az 100 mesaj atmis olmam gerekiyormus bi sitede

cetveli nasil hazirliyorsunuz anlatabilirmisin

ben ertelemedim rumuz karışklığı oldu herhalde, hem gayette hırslıyım :)))
iki öğün yapmamın nedeni acıkmamam birde ben oturunca sofradan kalkamayanlardanım doysam bile o yüzden öğle yemeği yemiyorum
kahvaltım gayet sağlam oluyor o yüzden akşam 6 7 ye kadar birşey yemiyorum o zamanda acıkdığım söylenemez aslında birde bende hipoglisemi belirtileri vardı tahlilde yaptırmıştım şimdi onlarda yok gayet neşeliyim sürekli ne yesem diye düşünmüyorum herşey süper :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…