patatesli gözleme yedimo kadar alakasız ki motivasyonum çok bozuk gelip gidiyo deli olcam dudağım ucukluyor
Bildirim: 18.11.2011
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 67.3
Bu hafta: 66.3
Fark: -1 kg
Toplam fark: - 6.5 kg
Beden:42-40
Spor: arada sırada
Boy: 1.66
Hedef: 57
%1.48
7220]Bildirim: 18.11.2011
Rumuz: sekerkiz67
Başlangıç tarihi: 25.10.20011
Başlangıç kg: 85.50
Geçen hafta: 83.50
Bu hafta: 81.40
Fark: - 2.10
Toplam fark: - 4.10
Beden:44-46
Spor: arada sırada
Boy: 1.65
Hedef: 60
gözleme hamurunda maya olmuyor herhalde.içi de patatesli olmasaymış,aslında haftada 1 yiyebildimiz lahmacun gibi düşünebiliriz.O kadar üzme kendini.Yalnız canım çekti ya.Gözlemeye bayılırım
Rumuz: eski_bir_masal
Başlangıç tarihi: 05.09.2011
Başlangıç kg: 64.4
Geçen hafta: 59.6
Bu hafta: 57.9
Fark: 1.7
Toplam fark: 6.5
Beden: 38
Spor: Günde ortalama yarım saat leslie ile yürüyüş
Boy: 1,70
Hedef: 55
perşembe menüm
sabah
tereyağında iki yumurta,küçük parça ekmek,peynir,10 zeytin,birtutam maydanoz,salatalık,bir çaybardağı caviz içi, bir kupa limonlu yeşilçay
öğle
bir kase yoğurt+special K
akşam
yarım kupa tarçınlı süt,1 cennet meyvesi, etli kuru fasulye, yarım porsiyon bulgur pilavıtere,turp,yeşil soğan,süsbiberi turşusu acıcık pide
yatmadan önce
1 kupa elma sirkeli su
su: 1 litre
3 kupa limonlu yeşilçay,1 kupa limonlu sıcak su,2 kupa limonlu açık normal çay
kitap:vakıa suresi,esmaül hüsna
spor: yok
masalcım sendemı almışsın kılo bır ara berabere gıdıyorduk gerçi ende aldım ve toparlandım
canım doğrusunu yapmışsın.Zaten bildirim yapman gerekiyordu yanişimdi 1 hafta da menü paylaş ve haftaya cuma listedesin
verdiğin kilo süperrr canım inşallah hep birlikte devamını getireceğiz.tebrik ederimmmmgeçen hafta tartılmadım yazmış bu 6.4 kg yu ne kadar zamanda vermiş oldun o zaman?
selam saphira arkadasim
ben 7 kasim basladim bu diyete o gun sabah tartildim hani ben pazartesileri tartiliyordum hep pazartesi diyete basladigim icin cuma oyuzden tartilmamistim bugun tam 12 ci gunum yani
inanin cok destege ihtiyacim var mesajlarinizi okuyunca bana doping oluyor cok tesekkur ederim allah razi olsun umarim basaririm basladigim gunden beri bir lokma kacamak yapmadim yapmakta istemiyorum umarim rahatca gider kilolarim
tesekkurler
akşama misafirim var,yabanmersınlı kek,sodalı borek yaptım,bır de patates salatası yapacagım ve hepsini koklamakla yetınecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?