Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam kızlar birkaç gündür giremiyorum sağlık sorunu yaşıyorum.
birde üstüne malum hastalık geldi.
bugün tartıda 66.5 geldim.yani mümkün olduğunca kurallara uyuyorum bugün 5. günüm ben her sabah tartılıyorum.67 ile başlamıştım.belki şişlek vardır diyorum.Sizce........Yoksa bir dilim ekmek dışında hiç kaçamak yok..............

ben bi haftadır hiç hiç kaçamak yapmadıma ama sadece 400 g verdim :) birazda kiloyla ilgili bi durum, bence verdiğimiz kiloyu küçümsemeden devam edelim :)

Bildirim: 18.11.2011
Rumuz: banu12
Başlangıç tarihi: 13.11.2011
Başlangıç kg: 67.0
Geçen hafta: 67.0
Bu hafta: 66.5
Fark: -0,5 kg
Toplam fark: - 0.5 kg
Beden:42-40
Spor: çok az arada sırada
Boy: 1.61
Hedef: 56

ben bi haftadır hiç hiç kaçamak yapmadıma ama sadece 400 g verdim :) birazda kiloyla ilgili bi durum, bence verdiğimiz kiloyu küçümsemeden devam edelim :)

haklısın canım ama ben 66.2 'leri görmüştüm birşeyde yemedim ama sabah 66.5 görünce gıcık oldum

canım benimde 6.günüm sen ne güzel 1 kilo vermişsin ben 0.5 kilo verdim ama şu an hastayım ve iğne oluyorum belki onlarında vücuda etkisi vardır bilemiyorum

arkadaşlar merhaba,hepinize bol motivasyon,yağları yakma azmi diliyorum

söyleşi,
yer:tüyap kitap fuarı beylikdüzü
interexpo salonu
saat:17-18

''yalanlarla savaşan profesörler''

prof.canan efendigil karatay
prof.ahmet aydın
prof.ahmet rasim küçükusta

arkadaşlar bu etkinlikten haberiniz olsun istedim,kitaplarını okuduğumuz hocalarla tanışabilir, karşılıklı fikir alışverişinde bulunabiliriz,kitaplarımızı imzalatabiliriz:)ben orada olacağım,gelebilecek olan arkadaşlarıma duyurulur..:)))

arkadaşlar kendime bir yaşam koçu diyetisyen bazında edinicem karar verdim bundan sonra öyle yapıcam .ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum dün bişeyde yemedim diyet harici ama bugun ellerim şiş yüzüm şiş.şiş oldugumu da yogun hisediyorum hani pikolojikde deil yüzük ten anlıyorum parmagımdan çıkmıyor yüzük bugun..dün ise dönüyordu.dünkü tahlillerimde harika diyeyim neden böyle anlamıyorumki.

bursanın harika bir yaşam kocu var randevu alayım dedim aralık sonu ancak boşluk varmış.telimi bıraktım aralıktan önce ufak bir boşlukta arayacaklar zaten 1 durak ötemde..bakalım o çıkabilecekmi işin içinden .

sohbet imkanı bulabilecegini sanmıyorum izdiham oluyor .gecen burda maranki vardı bende dedim gideyim sohbet edeyim yanına ulaşabilmek ne mümkün..izdiham

bide şimdi 3 prof beraber se hiç şansın yok bence

Ben de yaklaşık bir haftadır yapıyorum ilk günler veremedim aslında nedenini de biliyordum tecrubelerim sayesinde.ben karbonhidrat ve proteini bir arada alınca kesinlikle kilo veremiyorum.aynı seyleri yedim sadece kuru meyve ve fındık fıstığı iki ara ogün yaparak yedim sabah öğlen ve öğlen aksam arasında zaten buna izin var.19dan sonra asla yemedim hızla zayıflıyorum

naıl yapcaz onu ayırmayı yogurdu nasıl ayırıyon hangi tarafa koyuyorsun bi anlatsana yediklerini.deneyeyim bakalım.bende akşam yemiyorum valla süt bile içmiyorum karnım gurul gurul öttü gece su içtim yattım sabah şişmişim

canım benimde 6.günüm sen ne güzel 1 kilo vermişsin ben 0.5 kilo verdim ama şu an hastayım ve iğne oluyorum belki onlarında vücuda etkisi vardır bilemiyorum

aslında seninkide işe yaramış hemen moral bozma.. zaten normal bir insan sağlıklı beslenmeye başladığı zaman 1 haftada yarım kilo,1 kilo vermesi çok normal. 0,5 kilo yarım kilo .. emin ol 2-3 gün sonra baktığında 1 kilo vermiş olduğunu görürsün.. üstelik daha 6.günmüş. zaten 1 haftada daha fazla kilo vermeyi isteme.. en kalıcısı bu.. bn sporumu hiç aksatmadım.. vaktim varsa 1 sa yoksa yarım sa yaptım. sende fırsat buldukça hareket et.. ve birazda sabırlı ol :)

Çok şanslısın, ben de çok isterdim.

Sebze et yoğurt beraber.fıstık meyve beraber.yani ana Ogün protein aralar karbonhidrat diyetin geri kalanı yüzde yüz karatay diyeti

amma yazmışınız yav oku oku bitmedi,kilo veremiyorum çünkü spor yapmıyorum,birkaç gündür pc yoktu,bugün başlıyorum tutmayın beni,diyete uyum süper,su içiyorum 3 litre süper,sporu da yaptımmı tamam(şair burada kendine seslenmektedir,motivasyon amaçlı)

bu arada beni merak eden de kimse olmamış,daha mı sık yazmalıyım acep recep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…