Benide aranıza alıp yardımcı olurmusunuz
kontrol panelinde avatar var oradan
Selam kızlar birkaç gündür giremiyorum sağlık sorunu yaşıyorum.
birde üstüne malum hastalık geldi.
bugün tartıda 66.5 geldim.yani mümkün olduğunca kurallara uyuyorum bugün 5. günüm ben her sabah tartılıyorum.67 ile başlamıştım.belki şişlek vardır diyorum.Sizce........Yoksa bir dilim ekmek dışında hiç kaçamak yok..............
ben bi haftadır hiç hiç kaçamak yapmadıma ama sadece 400 g verdim :) birazda kiloyla ilgili bi durum, bence verdiğimiz kiloyu küçümsemeden devam edelim :)
feyzaa yenimi başlıcaksın ? hoşgeldin :) sana her türlü motivasyonu veririm :)) bnm 5.günüm 1 kilo verdim bile :) bozmazsan kısa sürede iyi sonuçlar almaya başlıyosun.. bence hemen yarın başla :) sana şimdiden başarılar
arkadaşlar merhaba,hepinize bol motivasyon,yağları yakma azmi diliyorum
söyleşi,
yer:tüyap kitap fuarı beylikdüzü
interexpo salonu
saat:17-18
''yalanlarla savaşan profesörler''
prof.canan efendigil karatay
prof.ahmet aydın
prof.ahmet rasim küçükusta
arkadaşlar bu etkinlikten haberiniz olsun istedim,kitaplarını okuduğumuz hocalarla tanışabilir, karşılıklı fikir alışverişinde bulunabiliriz,kitaplarımızı imzalatabiliriz:)ben orada olacağım,gelebilecek olan arkadaşlarıma duyurulur..:)))
Ben de yaklaşık bir haftadır yapıyorum ilk günler veremedim aslında nedenini de biliyordum tecrubelerim sayesinde.ben karbonhidrat ve proteini bir arada alınca kesinlikle kilo veremiyorum.aynı seyleri yedim sadece kuru meyve ve fındık fıstığı iki ara ogün yaparak yedim sabah öğlen ve öğlen aksam arasında zaten buna izin var.19dan sonra asla yemedim hızla zayıflıyorum
canım benimde 6.günüm sen ne güzel 1 kilo vermişsin ben 0.5 kilo verdim ama şu an hastayım ve iğne oluyorum belki onlarında vücuda etkisi vardır bilemiyorum
arkadaşlar merhaba,hepinize bol motivasyon,yağları yakma azmi diliyorum
söyleşi,
yer:tüyap kitap fuarı beylikdüzü
interexpo salonu
saat:17-18
''yalanlarla savaşan profesörler''
prof.canan efendigil karatay
prof.ahmet aydın
prof.ahmet rasim küçükusta
arkadaşlar bu etkinlikten haberiniz olsun istedim,kitaplarını okuduğumuz hocalarla tanışabilir, karşılıklı fikir alışverişinde bulunabiliriz,kitaplarımızı imzalatabiliriz:)ben orada olacağım,gelebilecek olan arkadaşlarıma duyurulur..:)))
naıl yapcaz onu ayırmayı yogurdu nasıl ayırıyon hangi tarafa koyuyorsun bi anlatsana yediklerini.deneyeyim bakalım.bende akşam yemiyorum valla süt bile içmiyorum karnım gurul gurul öttü gece su içtim yattım sabah şişmişim
leslie ile ilgili link verebilecek olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?