Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sevgili şair ben merak ettim aslında ama sen de gördün çok yoğundu sayfalar bir türlü fırsat bulamadım sormaya. Bir de tahliller sonuçları doktorlar araştırmalar derken dağıldım birazcık. Hoşgeldin,

hoşbulduum,evet gördüm bikaç gün yoktum çarşı karışmış,neyse denizler durulmazmış dalgalanmadan

Hoşgeldin pindistancım.
Ben de bu sıralarda tekipteyim ama çok sık yazmıyorum bir de 1-2 gündür pek bir atraksiyonlu burası o arada kaynamış.

benim henüz kitabım yok, her şeyi burdan okuyarak öğrendim.. ama eksik bişiler kalmış galiba... et, yogurt, sebze hep bir arada olmak zorunda mı ??? mesela ben bu öglen yoğurtlu ıspanak ve ceviz yedim, et yemedim.. olmaz mı ????

Son düzenleme:

Menüler örnek uymak zorunda değilsin canım ama benden daha bilgili arkadaşlar var onlar sana yardımcı olurlar

Hayır hayır o bana özel bisey bünye ile alakalı.protein karbonhidrat ayrımı.

ama bu formül bana da sanki daha ii olur gibi geliyor. ben sürekli ceviz yiyorum öğünlerde, o nedenle az verdim sanki.. bi süre olen ve akşamlarda ceviz yemeyeyim, sonucu yazarım yine :)

ama bu formül bana da sanki daha ii olur gibi geliyor. ben sürekli ceviz yiyorum öğünlerde, o nedenle az verdim sanki.. bi süre olen ve akşamlarda ceviz yemeyeyim, sonucu yazarım yine :)

mrb hoşgeldin
ben kendi adıma konuşayım ben her öğün ceviz,çiğ badem,yada tuzsuz fıstık(kısaca kavrulmamış çerezler) yemiyorum.
sadece sabahları yiyorum.
onu bile artık 2 ayı aştığımdandır sanırım diyette,sıkıldım yiyesim gelmiyor..
haaa ekmeği aramıyorum kahvaltıda,ama bazen canım tost çekmiyor değil.
( bu sabahki gibi:18: )

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar.......2. Öğün(ogle): Haftada 1 lahmacun,bır bardak ayran ,bır bardak ayran,bır cay kasıgı keten tohumu(kabızlıga ıyı gelır,omega3 ıcerır),bır tutam corekotu ................. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,3fıncan Turk kahvesı

Spor: cok az ev ısı ,16 saat bılgısayar basındaydım, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yaptım(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a45.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…