leslie sansone yürü ve incel yaz google a çıkar
amma yazmışınız yav oku oku bitmedi,kilo veremiyorum çünkü spor yapmıyorum,birkaç gündür pc yoktu,bugün başlıyorum tutmayın beni ,diyete uyum süper,su içiyorum 3 litre süper,sporu da yaptımmı tamam (şair burada kendine seslenmektedir,motivasyon amaçlı)
bu arada beni merak eden de kimse olmamış,daha mı sık yazmalıyım acep recep?
tamam sağol canım youtube da vardı ama hangisinden başlasam nasıl olacak bilemedim
tamam sağol canım youtube da vardı ama hangisinden başlasam nasıl olacak bilemedim
Sevgili şair ben merak ettim aslında ama sen de gördün çok yoğundu sayfalar bir türlü fırsat bulamadım sormaya. Bir de tahliller sonuçları doktorlar araştırmalar derken dağıldım birazcık. Hoşgeldin,
amma yazmışınız yav oku oku bitmedi,kilo veremiyorum çünkü spor yapmıyorum,birkaç gündür pc yoktu,bugün başlıyorum tutmayın beni ,diyete uyum süper,su içiyorum 3 litre süper,sporu da yaptımmı tamam (şair burada kendine seslenmektedir,motivasyon amaçlı)
bu arada beni merak eden de kimse olmamış,daha mı sık yazmalıyım acep recep?
hoşbuldum masalım hedefine bi kırtik kalmış ha gayret
Hoşgeldin pindistancım.
Ben de bu sıralarda tekipteyim ama çok sık yazmıyorum bir de 1-2 gündür pek bir atraksiyonlu burası o arada kaynamış.
ilk 15 dakika ile başla yani 1 mil,1 hafta devam,sonraki hafta 5-10 dk arttır,teorik olarak zehir gibiyim pratik dersen sallanmakta
Çoook teşekkkürler canım :)
reca ederim,her hafta 5 -10 dk artacak yalnız,bi de yaptıkça yapasım geliyor ,abartınca da çarpıntım oluyor,böyle bir yan etkisi var
benim henüz kitabım yok, her şeyi burdan okuyarak öğrendim.. ama eksik bişiler kalmış galiba... et, yogurt, sebze hep bir arada olmak zorunda mı ??? mesela ben bu öglen yoğurtlu ıspanak ve ceviz yedim, et yemedim.. olmaz mı ????
benim henüz kitabım yok, her şeyi burdan okuyarak öğrendim.. ama eksik bişiler kalmış galiba... et, yogurt, sebze hep bir arada olmak zorunda mı ??? mesela ben bu öglen yoğurtlu ıspanak ve ceviz yedim, et yemedim.. olmaz mı ????
ama bu formül bana da sanki daha ii olur gibi geliyor. ben sürekli ceviz yiyorum öğünlerde, o nedenle az verdim sanki.. bi süre olen ve akşamlarda ceviz yemeyeyim, sonucu yazarım yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?