Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

papadiya idealistle 3. lüğü paylaşıyorsunuz aynı oranda kg vermişsiniz yüzde hesabın yokdu diye karışıklık oldu tebrikler
tsk ederım canım

tsk canım

bu sabah tek yumurtadan yogurt sarımsaklı
3zeytın bıraz peynır
3 badem 1cevız 1erık 2omega3

16da 1tabak karnıbahar
1 parca haslanmıs kemıklı et
2kase ev yogurdu
turk kahvesı
2kayısı
2badem

spor bugun 4 saat ev ısı yaptım yurıycek halım kalmadı
sıvı bol su yesıl cay ve bıtkı cayları

selam hanımlar
kahvaltı:2 haşlanmış yımırta(kaynamaya başladıktan sonra 3 dakika ve kayısı kıvamı tamamdır)
malum miktarda kaşar
10-15 zeytin
6-7 ceviz
4-5 kuru incir
1 kaşık kuymak

2. öğün:incir ve ceviz(3 er tane)

3. öğün:1 tabak kıymalı ıspanak
2 kaşık bulgur pilavı
turp
sarmısaklı yoğurt(sofraya otururken çok açtım ,1 tabak hayatta yetmez diyordum,1 litre suyu yanıma koydum,yavaş yavaş içtim çok iyi oldu tabağı zor bitirdim)
su bugün 3 litreyi de geçtim galiba
2 mil de leslie ile yürüdüm
şimdi limonlu yeşilçayımı içiyom,feriyanın suçu neydi dizisine bakıcam,gecenin ilerleyen saatlerinde 2 mil daha yürüsem süper olur ,yapmayınca hiç yapmıyom,başlayınca da habire yürüyesim geliyor

menüm:

sabah:
1,5 peynirli yumurta
2 zeytin
az peynir
az ceviz, fındık (ilaçlardan sabahları midem bulanıyo, yiyemedim)

öğle:
1 muz, 1 elma, 1 mandalina, 1 kase yoğurt

akşam:
2 yk tavuk sote
1 yk esmer bulgur pilavı
1 çatal karnıbahar
1 kk peynir, 1 zeytin
1 kase yoğurt, 1 yk reçel
1 lokma ekmek

spor: yok
su 1,5 lt

amanın nasıl bi menü yapmışım, hele akşam

ev işi spordan sayılırsa bugün 6 saat ders anlattım, hep ayaktaydım, merdiven inip çıkmak da var

Son düzenleme:

Bende beni eklermisin diye rica ettim ama unuttun herhalde not aldım demiştin :)

Bu arada canan hocanın yeni kitabını aldım bu akşam okumaya başlayacağım...

kahvaltımı yazmıştım buda ikinci öğünüm biraz kavrulmuş yağsız kırmızı et yanına 2 kaşık yoğurt
4 5 gün kurusu gün içinde 4 5 bardak yeşilçay ve 3 litreye yakın su

bana cevap vermediniz

tatlı olarak neler yiyorsunuz?
pirinç,erişte,arpa şehriyesinden yapılan pilavları ve makarnayı yiyemiyor muyuz?

İyi geceler kızlar
biliyorum canan hoca meyveleri pişirmeye karşı ama, bu kür gercekten faydalı ve işe yarıyormuş, deneyenler öve öve bitiremiyor.. belki denemek istersiniz. yarından itibaren ben de başlıyorum küre, tamda regl dönemim metabolizmamı ekstra hızlandırayım istedim.

- 1 elma, tercihen yeşil ekşi elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su

Elma ve limon yıkanıp, dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. 3 lt su konup yarıya ininceye kadar kaynatılır. Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmemeye dikkat ediniz.

Yemeklerden bir saat önce, günde 2-3 bardak içilebilir
.

evet biz annemle uygulamıştık içerik aynı ama baştan hepsini birlikte kaynatmıştık sonra süzerek içtik ezmedik tadı biraz kötü ama çok sık tuvalete gidiyorduk bir annem bir ben

napıorum bi bilsem ceylıncm bide utanmadan yazıyorum dımı aslında yazmıycaktımda yazıyımda ne olacaksa dedım yarın yenı bır gun ınsllah

loxii nerdesın

canım pepetommmmmiyi ki yazmıssın ,burada olman hala vazegcmedıgını gosterır

ne olduysa doktora gıttıkten sonra oldu sana,butun motıvasyon gıttı

ya kafan karıstı,ya da ekmek yemek bozdu düzenini,bılemıyorum ki:26:

bende oyle olmustu 2 gun misafirlikte ara verdım ve ne bulduysam yemıstım,yanı sabah ekmek yedım akşam yemeyım olmuyor ,sabah bır suru acık ekmek,akşam pizza yemıstım mesela

doktorlara ve diyetısyenlere kolay gelıyor ,karatayı yapan 6 ogunu de yapar dıyorlar ama olmuyor.

6 ogun dıyetı yapamıyorum ben,10 seneden fazladır denedım,diyetısyene de gittim akapunktura da,yok dayanamıyorum aç aç dolaşmaya,3-4 kasık yemekle,salataya attıgım 1 tatlı kasıgı zeytınyagıyla doymuyorum,hem halsız hem mutsuz oluyorum ben.belki sen de benım gıbısındır.:26:

en azından sporunu bırakma,insan spora verdıgı emege kıyamıyor gercekten,bugun spor yapmıs olsaydın eminim o kadar sey yemezdın

canan hocaya da yaz durumunu,şu rahatsızlıklarım oldu,doktora gittim bunları onerdı dıye,o ne dıyecek bakalım?

yarın geri kalan hayatımızın ilk günü,yeni bir başlangıç yapmak için harika bir vakit,sağlıklı beslenmeye ve spora tekrardan başlıyoruz ok mi?

profitcim ellerine sağlık

kilo veren herkesi tebrik ediyorummmmben ve ikiz sondan birinci olmusuz ama olsunnn,önümüzdeki hafta liderliği biz zorlayacagız demek kii

İşin açığı bu hafta artık iyice karışıklık olduğunu düşünüp,iş biraz daha sıkı tutalım diye düşündüm.gerekne şeyleri not almaya başladım.o yüzden de durum bu hafta farkedildi.neyse tatlışım masal eklemiş seni listeye.ben de ilk sayfadakine eklerim halletmiş oluruz
menün kusursuz canım maşallah hep böyle gitsin inşallah,çok iyi sonuçlar alacaksın
aaa gerçekten miii demek d&r larada geldi artık kitap.yarın bulursam alayım bari ben de,bitmeden!malum yok satıyor
canım menün de sporun da çok güzel olmuş da feriyanın suçu neydi nedir ya ''adono feriha koydum' olmasın sakın o diğeri de ''fatmagülün suçu ne''
Bende beni eklermisin diye rica ettim ama unuttun herhalde not aldım demiştin :)
Alla Allah not alacağım sırada kesin bir şey olmuştur canım.sana bunu yazdığımı bile hatırlamıyorum,düşün artık durumumu.yarın kesinlikle omega 3 alıyorum,ayy almayı da unutabilirim tabiii offf napıcam bu unutkanlıkla.kusura bakma canım.sana zahmet tekrar yazıver ekliyim seni de

diyete ilk başladığım zamanlarda yapmıştım ben bu kürü.tekrar yapmak istersen 3 ay sonra yapılabiliyormuş ama ben tekrar uygulamam gibi geliyor.çok acı bir tadı var.ama senin tarifteki baharatlar azmış.ben 2 lt suya yapmıştım sanırım ve 5-6 kabuk tarçın atmıştım yanılmıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…