Desene yeni yıla tam çıtır olarak gireceğizz ikizcimm ..
Bu yeni yıldan çok şey bekliyorum zaten.
Birisi de bu olsunn .
tsk ederım canımpapadiya idealistle 3. lüğü paylaşıyorsunuz aynı oranda kg vermişsiniz yüzde hesabın yokdu diye karışıklık oldu tebrikler
1.mattika: %3,49 2.1kg
2. eskibirmasal : % 2,85 1,7kg
3. ceylin 1907: % 1,97 1.3kg
5.idealist33: %1,48 1kg
6.gül63: %1,1 1kg
4. papadiya: 1,3kg(özür dilerim papadiya yüzdeni hesaplıyamadığım için yalnış oldu 4.sün):71
7.profit: 900g(masalcım örneği düz rakamlarda vermişsin küsüratlarda takıldım yüzde hesaplarım okuldada iyi değildi)
8.saphıra: %0,75 0,7
9.loxsandra & ikiz81: %0(enazından almamışsın)
NOT:Saphıra liste adayı olupta yazılması gerekenleri sen eklermisin)
ARKADAŞLAR HEPİNİZİ TEBRİK EDERİM
İkisinin de etkisi var gözlemecimm.
Ben de seni tebrik ederim umarım daha güzel sonuçlar da göreceğiz.
tsk ederım canım
spor bugun 4 saat ev ısı yaptım yurıycek halım kalmadı
sıvı bol su yesıl cay ve bıtkı cayları
kızlarr bugün adet oldum ama çok az olduu
ne yapayımm kiii?:26::26:
profitim ellerine sağlık canımmmm
liste adayı olarak 1 kişi beni ekler misin dedi..
Bildirim: 18/11/2011
Rumuz: alinyazimkaderimsin
Başlangıç tarihi: 07/11/2011
Başlangıç kg: 141.9
Geçen hafta: gecen cuma tartilmamistim
Bu hafta: 135.5
Fark: 6.4
Toplam fark: 6.4
Beden: xxl
Spor: yürüyüş
Boy: 178
Hedef: 100 ilk etapta cunku omrumde hic 100 kiloyu gormedimki cocukluktan sonra
bana cevap vermediniz
tatlı olarak neler yiyorsunuz?
pirinç,erişte,arpa şehriyesinden yapılan pilavları ve makarnayı yiyemiyor muyuz?
bana cevap vermediniz
tatlı olarak neler yiyorsunuz?
pirinç,erişte,arpa şehriyesinden yapılan pilavları ve makarnayı yiyemiyor muyuz?
pilav yok sorry
tatlı olarak da incir kurusu,günkurusu kayısı var ,hurma var,muz var,bir de truf tarifi dönüyor ama ben yapmadım hiç
İyi geceler kızlar
biliyorum canan hoca meyveleri pişirmeye karşı ama, bu kür gercekten faydalı ve işe yarıyormuş, deneyenler öve öve bitiremiyor.. belki denemek istersiniz. yarından itibaren ben de başlıyorum küre, tamda regl dönemim metabolizmamı ekstra hızlandırayım istedim.
- 1 elma, tercihen yeşil ekşi elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su
Elma ve limon yıkanıp, dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. 3 lt su konup yarıya ininceye kadar kaynatılır. Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmemeye dikkat ediniz.
Yemeklerden bir saat önce, günde 2-3 bardak içilebilir.
napıorum bi bilsem ceylıncm bide utanmadan yazıyorum dımı aslında yazmıycaktımda yazıyımda ne olacaksa dedım yarın yenı bır gun ınsllah
loxii nerdesın
İşin açığı bu hafta artık iyice karışıklık olduğunu düşünüp,iş biraz daha sıkı tutalım diye düşündüm.gerekne şeyleri not almaya başladım.o yüzden de durum bu hafta farkedildi.neyse tatlışım masal eklemiş seni listeye.ben de ilk sayfadakine eklerim halletmiş oluruzama ben buraya katılalı yaklaşık 6 hafta oldu canım..3 ekimdi.....ben yazdım ,herzaman herşeyde olmak istiyorum diye..ama kimse bana cevap yazmadıve hergün menümüde listede olmak için yazıyorum...hiç yazmadığım gün olmadı hatta..:44:.genelde mesajlarım havada kalıyor saphıracım.....
menün kusursuz canım maşallahMenü
Bıdırım
Kalkınca:buyuk bir bardak limonlu ilik su
1.öğün:2 haslanmis yumurta.bavuc ici kadar peynir.1 cay bardagi ceviz.15 tuzsuz siyah zeytin
2. Öğün: kavrulmus mantarin uzerine bir yumurta kirdim bir tabak yedim
3. Öğün: kavrulmus et ve yogurt
Sıvı: bol su ve yesil cay
Spor: ev is yaptim aksama kadar
aaa gerçekten miii demek d&r larada geldi artık kitap.yarın bulursam alayım bari ben de,bitmeden!malum yok satıyorBugün D&R'da yeni kitabı gördüm nihayet. Biraz inceledim. Bu seferki Karatay Diyeti ile ömür boyu sağlıklı yaşam (adını tam hatırlayamadım da:26:) kitabı. Gül'ün hikayesini de gördüm arkada...
Eskisine göre neredeyse 2 katı kadar kalın...Alsam mı almasam mı bilemedim...İlk kitabını almıştım, başucu kitabım oldu nereye gitsem taşıyorum evde))
canım menün de sporun da çok güzel olmuş da feriyanın suçu neydi nedir yaselam hanımlar
kahvaltı:2 haşlanmış yımırta(kaynamaya başladıktan sonra 3 dakika ve kayısı kıvamı tamamdır)
malum miktarda kaşar
10-15 zeytin
6-7 ceviz
4-5 kuru incir
1 kaşık kuymak
2. öğün:incir ve ceviz(3 er tane)
3. öğün:1 tabak kıymalı ıspanak
2 kaşık bulgur pilavı
turp
sarmısaklı yoğurt(sofraya otururken çok açtım ,1 tabak hayatta yetmez diyordum,1 litre suyu yanıma koydum,yavaş yavaş içtim çok iyi oldu tabağı zor bitirdim)
su bugün 3 litreyi de geçtim galiba
2 mil de leslie ile yürüdüm
şimdi limonlu yeşilçayımı içiyom,feriyanın suçu neydi dizisine bakıcam,gecenin ilerleyen saatlerinde 2 mil daha yürüsem süper olur ,yapmayınca hiç yapmıyom,başlayınca da habire yürüyesim geliyor
Alla Allah not alacağım sırada kesin bir şey olmuştur canım.sana bunu yazdığımı bile hatırlamıyorum,düşün artık durumumu.yarın kesinlikle omega 3 alıyorum,ayy almayı da unutabilirim tabiii offf napıcam bu unutkanlıkla.kusura bakma canım.sana zahmet tekrar yazıver ekliyim seni deBende beni eklermisin diye rica ettim ama unuttun herhalde not aldım demiştin :)
İyi geceler kızlar
biliyorum canan hoca meyveleri pişirmeye karşı ama, bu kür gercekten faydalı ve işe yarıyormuş, deneyenler öve öve bitiremiyor.. belki denemek istersiniz. yarından itibaren ben de başlıyorum küre, tamda regl dönemim metabolizmamı ekstra hızlandırayım istedim.
- 1 elma, tercihen yeşil ekşi elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su
Elma ve limon yıkanıp, dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. 3 lt su konup yarıya ininceye kadar kaynatılır. Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmemeye dikkat ediniz.
Yemeklerden bir saat önce, günde 2-3 bardak içilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?