Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah:2 yumurta zeytin peynir birkaç fındık limonlu çay(aceleylede olsa dikkat etmeye çalıştım)
akşam:kuru fasulye domates turşu mercimek çorbası yoğurt

bu şekilde yemeklerim 1+ su 25dk civarında yürüyüş.
kız kardeşim geldi mutluyum.yarın bolca gezeriz artık inşallah.

anne sosu güzelmiş.

bence menün iyi.Benimkinden daha sağlıklı olmuş:18:

teşekkür ederim fizik
daha çömezim ilk günlerde sıkı tuttum gibi ama inşallah bozmam
canınız Tatlı çektiğinde neler yiyorsunuz hanımlar

şey bu arada benim çizelgem yok onu nasıl ekliycem kime danışıcam:44:

bugün tartıldım bi 55 falan bekliyordum ama baktım 51 olmusumm hemen menümü yazıyorum

Sabah
2 haşlanmış yumurta
ekmek yerine 3-4 ceviz içi
1 yeşilçay
tel peynir
domates ve biber

Öğle
1 hurma
3 ceviz içi
3 kayısı
Bol su içtim ve kendime ödül olarak minik 4-5 tane jelibon attım ağzıma

Akşam
1 tabak lahana çorbası
1 tabak karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt
2-3 lahana sarması
Kıvırcık salata

Gün içinde 1,5 litre su içtim şimdi diğer 1,5 litrelik suyuma başlıyorumm
ve cevizle yeşilçay içicem birazdannnnn

Spor olarak
Basenlerim için 30 dakika tv izlerken bisiklet sürcemmmm
Belimi 50 kere çeviricemmm

profitim ellerine sağlık canımmmm

liste adayı olarak 1 kişi beni ekler misin dedi..

Bildirim: 18/11/2011
Rumuz: alinyazimkaderimsin
Başlangıç tarihi: 07/11/2011
Başlangıç kg: 141.9
Geçen hafta: gecen cuma tartilmamistim
Bu hafta: 135.5
Fark: 6.4
Toplam fark: 6.4
Beden: xxl
Spor: yürüyüş
Boy: 178
Hedef: 100 ilk etapta cunku omrumde hic 100 kiloyu gormedimki cocukluktan sonra

dün ipin ucunu kaçırmıştım bugun tutamadım bilee ekmek almaya pastaneye gıttım1 tane tekkışılik kucuk yas pasta- 1 tane ekler varya -1 tanede kakao ezmesı gıbı guzl bişi yedim

tamam yaptın bi hata hoooop geç olmadan toparlan. yarın devam devam devam aynı şeyleri geçen hafta yaşadım, o seri suç gecelerini iyi biliyorum yani

menü paylaşımı yaparsanız ve aktivite miktarınızı belirtirseniz belki yorum yapabiliriz. bir de sıvıdan kastınız nedir? su? soda? meyve suyu? çay? kahve? gazlı içecek? bitki çayı?

Bugün kahvaltıda 6 ceviz, 3 gün kurusu, 2 yumurtadan az zeytinyağlı ,domatessiz melemen (nasıl oluyorsa artık) ve beyaz peynir vardı. Zeytin hiç canım istemedi.
Kahvaltıyı geç yaptığım için arada bir öğünüm olmuyor.
Akşam da hiiiç yemek yapasım yoktu o yüzden 3 ceviz, 4 badem, 1 gün kurusu ve 1 ithal muz yedim.
2 saat aralıksız hızlı tempoda yürüyüş yaptım. Hesaplarımda yanılmıyorsam 15-16 bin arası adım attım
2 lt su içtim bu yatana kadar 3-3.5 olur, bir de 1 kupa yeşil çay içtim, ilerleyen saatlerde 1 tane daha içeceğim şöööyle bol limonlu

yaparım ama :26:,becerebilirsem niye yapmayayım ki....liste yapmayan listeye giremez diye birşey söyleyen olmamıştı....

İkizcim demek ki arada kaynamış
Bir süre önce liste yapma işinin sırayla olması ve liste yapabilecek kişilerin listeye girilmesi kararlaştırılmıştı.
O baştaki listede liste yapacak ve listede olacak kişiler.

ikizcim daha önce de yanlış hatırlamyorsam 1-2 kez sen listeye yazılmamıştın ve sen ben niye yokum demiştin.sanırım ben sebebini anladım.Sen en başta listeye katılacaklar listesi yapılırken,kendini yazmamışsın.dolayısıyla da listede ismin yok.ben de sıram gelince listeyi yapabilirim,burada paylaşımıma sürekli olarak devam ediyorum dersen,seni de listeye ekleyelim.Sen henüz yoktun sanıyorum,o zamanlarda,listeyi her hafta masal yapardı.sonra kız sürekli yapamaz oldu.bir süre ben devraldım ama nereye kadar,dedim böyle olmaz arkadaşlarım.herkes birer hafta yapsın listeyi,hem motivasyonumuzdan eğlencemizden geri kalmayalım hem de tek bir kişiye sorumluluk yüklemeyelim.bunu kabul edenler de oldu,etmeyenler de.İşte ilk sayfadaki liste bunu kabul edenler listesi.Yani her hafta listeye girenler.Bu arada yeni gelenler de oldu tabi,bir süre duurp gittilersonra 3-5 gün sonra geri gelenler oldu.Yani belli olmuyor kimin ne zaman gelip gideceği ama işte bu durum sürekli paylaşım yapanlara haksızlık oluyor o zaman,yani herkesi hemen listeye eklememe sebebimiz bu

tamam canım öğrenmiş oldum...hatta ilk sayfada nickim yok diyede bozuluyorum zaten
bana zor gelmişti yapamam diye birşey demedim....ama dün sen birine nasıl olduğunu yazmıştın sanırım...çokta zor gibi gelmedi....tekrar ozaman anlatırsınız yaparım...hatta haftaya bile yaparım sorun değil...

ama ben buraya katılalı yaklaşık 6 hafta oldu canım..3 ekimdi.....ben yazdım ,herzaman herşeyde olmak istiyorum diye..ama kimse bana cevap yazmadıve hergün menümüde listede olmak için yazıyorum...hiç yazmadığım gün olmadı hatta..:44:.genelde mesajlarım havada kalıyor saphıracım.....

Tamam canım saphıra ekler o zaman ilk sayfaya adını.
Ne zaman istersen anlatırım ben yine.

İkizcim çok kalabalık olduğumuzdan bir çoğumuzun mesajları zaman zaman havada kalıyor.
Her zaman tek tek okunamıyor veya cevap yazılamıyor.
Yalnız listeye eklesene sen kendini.
Hatta bildirimi tekrar yaparsan ben ekleyivereyim.

sabah:2yumurtadan omlet
peynir
5 zeytin
10-12 fındık
kurutulmuş biber kavurması
yoğurt
1 bardak süt
akşam:1 kepçe haşlanmış et
1küçük kase yoğurt
1 kaşık mercimek pilavı
1 adet çokoprens
1 adet topkek
adet dönenindeyim ,canım hep tatlı istiyor..motivasyonum düşük zaten....

Tamam canım saphıra ekler o zaman ilk sayfaya adını.
Ne zaman istersen anlatırım ben yine.
ben istediğimi defalarca söyledim.ama ne yapmam gerektiğini bilmediğim için;listede adım yok diyorum(ilk sayfayı kasdederek)var deniyor veyahut cevap verilmiyor...çok sağol canım...

haklısın canım ama bende hergün mutlaka buraya birşeyler yazıyorum,enazından menümü yazıyorum listede olmak için....amacım daha çok gaza gelmek...:26:
başlangıç tarihi:03.10.2011
bildirim tarihi:18.11.2011
rumuz:ikiz81
başlangıç kilo:67
geçen hafta:61.900
bu hafta:61.900
fark:-5.100
bu hafta:0
boy:1.65
hedef:58

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…