1. sayfadaki liste hazırlayacaklar listesine baktım ismin yoktu oyüzdenyazmadım
herkese merhaba
öncelikle kilo veren herkesi kutluyorum darısı vermek isteyenlere diyorum
2. günüm böyle geçti:
Kahvaltı:
yarım bardak ılık su
1 Yumurtalı peynirli fesleğenli omlet
1 tatlı kaşığı domatesli anne sosu
1 tutam maydanoz& dereotu
2-3 dilim salatalık
yarım ceviz
yarım tatlı kaşığı karışık zeytin ezmesi
Öğle:
1 mandalina
Ara:
1 bardak yeşil çay
Ara:
2 gün kurusu kayısı ( okulda dayanamadım çantama atmıştım. artık karnım gurulduyordu yedim)
2 badem
Akşam:
yarım kepçeden az mercimek çorbası
3 çorba kaşığı zeytinyağlı fasulye
1 çorba kaşığı tava yoğurdu
2 küçük nugget
salata
bugün hiç su içemedim toplasam 1 bardak var yok2 saat sonra falan yeşil çay içicem
ama ben 5-6 haftadır listede varım.....:44:
canım burda moral motivaston bol miktarda.Tem destek,hep destekcanım doğrusunu yapmışsın.Zaten bildirim yapman gerekiyordu yanişimdi 1 hafta da menü paylaş ve haftaya cuma listedesin
verdiğin kilo süperrr canım inşallah hep birlikte devamını getireceğiz.tebrik ederimmmmgeçen hafta tartılmadım yazmış bu 6.4 kg yu ne kadar zamanda vermiş oldun o zaman?
selam saphira arkadasim
ben 7 kasim basladim bu diyete o gun sabah tartildim hani ben pazartesileri tartiliyordum hep pazartesi diyete basladigim icin cuma oyuzden tartilmamistim bugun tam 12 ci gunum yani
inanin cok destege ihtiyacim var mesajlarinizi okuyunca bana doping oluyor cok tesekkur ederim allah razi olsun umarim basaririm basladigim gunden beri bir lokma kacamak yapmadim yapmakta istemiyorum umarim rahatca gider kilolarim
tesekkurler
arkadaşlar merhaba,hepinize bol motivasyon,yağları yakma azmi diliyorum
söyleşi,
yer:tüyap kitap fuarı beylikdüzü
interexpo salonu
saat:17-18
''yalanlarla savaşan profesörler''
prof.canan efendigil karatay
prof.ahmet aydın
prof.ahmet rasim küçükusta
arkadaşlar bu etkinlikten haberiniz olsun istedim,kitaplarını okuduğumuz hocalarla tanışabilir, karşılıklı fikir alışverişinde bulunabiliriz,kitaplarımızı imzalatabiliriz:)ben orada olacağım,gelebilecek olan arkadaşlarıma duyurulur..:)))
Ben biliyordum ama maalesef İstanbulda değilim.Hocanın 12 kasımdan beri yeni kitabı da tüyapta satışta
1.mattika: %3,49 2.1kg
2. eskibirmasal : % 2,85 1,7kg
3. ceylin 1907: % 1,97 1.3kg
5.idealist33: %1,48 1kg
6.gül63: %1,1 1kg
4. papadiya: 1,3kg(özür dilerim papadiya yüzdeni hesaplıyamadığım için yalnış oldu 4.sün):71
7.profit: 900g(masalcım örneği düz rakamlarda vermişsin küsüratlarda takıldım yüzde hesaplarım okuldada iyi değildi)
8.saphıra: %0,75 0,7
9.loxsandra: %0(enazından almamışsın)
NOT:Saphıra liste adayı olupta yazılması gerekenleri sen eklermisin)
ARKADAŞLAR HEPİNİZİ TEBRİK EDERİM
Sıram gelince liste yapacağım demiş miydin ikizcim ?
dün ipin ucunu kaçırmıştım bugun tutamadım bilee ekmek almaya pastaneye gıttım1 tane tekkışılik kucuk yas pasta- 1 tane ekler varya -1 tanede kakao ezmesı gıbı guzl bişi yedim
5 gündür bu diyeti uyguluyorum ancak 74 olan kilom 77.7 oldu :) şekeri gündelik yaşantımda zaten kullanmayan biriyim.Pazartesiden beri ekmeği de kestim .Akşam saat 19:00 dan sonra hiçbirşey yemiyorum.Bol bol sıvı tüketiyorum .Ama sonuç + 3.7 kg :)
yaparım ama :26:,becerebilirsem niye yapmayayım ki....liste yapmayan listeye giremez diye birşey söyleyen olmamıştı....
İkizcim demek ki arada kaynamış
Bir süre önce liste yapma işinin sırayla olması ve liste yapabilecek kişilerin listeye girilmesi kararlaştırılmıştı.
O baştaki listede liste yapacak ve listede olacak kişiler.
ikizcim daha önce de yanlış hatırlamyorsam 1-2 kez sen listeye yazılmamıştın ve sen ben niye yokum demiştin.sanırım ben sebebini anladım.Sen en başta listeye katılacaklar listesi yapılırken,kendini yazmamışsın.dolayısıyla da listede ismin yok.ben de sıram gelince listeyi yapabilirim,burada paylaşımıma sürekli olarak devam ediyorum dersen,seni de listeye ekleyelim.Sen henüz yoktun sanıyorum,o zamanlarda,listeyi her hafta masal yapardı.sonra kız sürekli yapamaz oldu.bir süre ben devraldım ama nereye kadar,dedim böyle olmaz arkadaşlarım.herkes birer hafta yapsın listeyi,hem motivasyonumuzdan eğlencemizden geri kalmayalım hem de tek bir kişiye sorumluluk yüklemeyelim.bunu kabul edenler de oldu,etmeyenler de.İşte ilk sayfadaki liste bunu kabul edenler listesi.Yani her hafta listeye girenler.Bu arada yeni gelenler de oldu tabi,bir süre duurp gittilersonra 3-5 gün sonra geri gelenler oldu.Yani belli olmuyor kimin ne zaman gelip gideceği ama işte bu durum sürekli paylaşım yapanlara haksızlık oluyor o zaman,yani herkesi hemen listeye eklememe sebebimiz bu
tamam canım öğrenmiş oldum...hatta ilk sayfada nickim yok diyede bozuluyorum zaten
bana zor gelmişti yapamam diye birşey demedim....ama dün sen birine nasıl olduğunu yazmıştın sanırım...çokta zor gibi gelmedi....tekrar ozaman anlatırsınız yaparım...hatta haftaya bile yaparım sorun değil...
ama ben buraya katılalı yaklaşık 6 hafta oldu canım..3 ekimdi.....ben yazdım ,herzaman herşeyde olmak istiyorum diye..ama kimse bana cevap yazmadıve hergün menümüde listede olmak için yazıyorum...hiç yazmadığım gün olmadı hatta..:44:.genelde mesajlarım havada kalıyor saphıracım.....
ben istediğimi defalarca söyledim.ama ne yapmam gerektiğini bilmediğim için;listede adım yok diyorum(ilk sayfayı kasdederek)var deniyor veyahut cevap verilmiyor...çok sağol canım...
Tamam canım saphıra ekler o zaman ilk sayfaya adını.
Ne zaman istersen anlatırım ben yine.
İkizcim çok kalabalık olduğumuzdan bir çoğumuzun mesajları zaman zaman havada kalıyor.
Her zaman tek tek okunamıyor veya cevap yazılamıyor.
Yalnız listeye eklesene sen kendini.
Hatta bildirimi tekrar yaparsan ben ekleyivereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?