Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sana da famir'e de Teşekkürler hemen yapıyorum....

Kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok.Ayran ıcebılırsınız ,tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.

Eklentiler

• $abuu.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 48
iyi aksamlar arkadaslar

Kalkınca:buyuk bir bardak limonlu ilik su

1.öğün: 1 cay bardagi ceviz.2 yumurta.avuc ici kadar peynir.10 tane siyah zeytin

2. Öğün:yumurtali et kavurmasi

3. Öğün: sarimsakli yogurtlu karnibahar haslamasi

Sıvı:bolca su ve yesil cay

Spor:yuruyus

saphiracim tesekkur ederim dunku menumu yorumlamissin.dogrumu yiyorum yanlismi bilemiyorum daha cok yeniyim bu diyette ve coook uzun bir yolum var

Kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok.Ayran ıcebılırsınız ,tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.
çok tatlısın gül

canım maşallah çok güzel menülerin.
inş istediğin kiloya kavuşursun sen de
gül gözümüzün önünde eridi gitti sıra sende

gül biraz zayıf olmayı istiyosun sanırım hedefin 47, beden kitle indeksi 17 olcakmış ozaman
20 in altı zayof sayılıyo
50li kilolara in de 47 olmasın varsın, tabi sen bu azimle onu da başarırsın

merak ediyorum 60tan sonra kilo verme hızın nasıl olcak

kimseler yazmıyo ayol
hergün tartılır oldum ben de, bu sabah 57,5 çıkıcaktım son anda tartı 58 yaptı
57 yi görmem çok yakın inş

menün güzel canım
yediğin bişey şişirmiştir belki mideni

2. öğün:1 kase patates salatası(bütün temizlik yaptım,yemek yapmaya fırsatım olmadı)
1 hurma
1 mandalina..
spor:bugün temizlik yaptım;kollarım ,bacaklarım bende değil...spor yerine geçer sanırım...

Ayagım yaz kıs suda ıdı. Gectı ya. Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokumGıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı.Artık beslenırız,zehırlenmeyız.

Eklentiler

• $2.res%C4%B1m.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 57
kızlar gunaydın ıkı gundur ismim niye listede cok dıye yazıyorum kımsede cevap vermıyor bıldırımım gorulmedı sanırım
canım sen daha önce listeye girmiş miydinki veya adaymıydın listeye?benim bilgim yok ama masala veya başka bir arkadaşımıza söylemiş miydin :44:
günaydın herkese

kızlar omega3 üme de kavuştum bugün şükür
ayy ben de ben de :124:
açıklama için teşekkürler ceylinim,çok güzel açıklamışsın
tatlım duzenlı bıldırım yapıyorum zaten ben evet lıste yapabılırım
tamam tatlım o zaman 2 haftan dolduysa,yani geçen cuma da kilo bildirimi yaptıysan,ekleriz seni de
menün çok güzel canım evet mercimeğin her türlüsünü hocamız da çok tavsiye ediyor
kadınlar klubune yeni katıldım sabit bir diyet listesi mi var yoksa kitaptan mı takip ediyorsunuz hepiniz pür neşesiniz bende kilo vermek istiyorum
Hoşgeldin
ilk sayfadaki 1 haftalık örnek menü ilk etapta çok yardımcın olur.zamanla oturtursun zaten kafanda
harika gidiyorsun canım,menün mükemmellll afiyet olsunnn.süper kilolar vereceksin

temzilik patataesleri yakmıştır canım takma kafana

menu bıldırımı,

sabah klasık karatay kahvaltısı
16 da 1tabak zyaglı karnıbahar yemegı
bol yesıllık salata
2kayısı 2badem
turk kahvesı
su bıtkı cayları

iyi geceler kızlar

bugünkü menüm:
su
limonlu su
kahvaltı:
2 yumurtadan kaşarlı omlet
7 ad. zeytin
peynir
1.5 dilim kızarmış kepek ekmeği,üzerine tereyağ sürdüm
çay

öğlen:yok

akşam:annemdeydik,anne yemekleri çok cezbedici oluyor.yemek hazırlanırken 1 ad. küçük mandalina,1 ad. mürdüm eriği ve 2-3 ad. balık kraker yedim

3 kepçe domatesli tel şehriye çorbası (tel şehriyenin karbonhidrat değeri çok düşük)
2.5 ad piliç baget
3-4 kaşık musakka
3-4 küçük parça fırında kızarmış patates
1/3 kase yoğurt
1 kk helva

öğlen yemeği yemedğimde akşam yemeğine çok saldırıyorum.Çünkü ilk öğünümden akşamakadar çok saat geçmiş oluyor.Bu sabah ekmek yedim kahvaltıda,çok iyi geldi.Bu haftayı acıkarak geçrdim nedense.Eski o acıkmayı unutmuş halim bir anda kaybolmuşltu sanki..ve bugün geri geldiğini hissettim.kepek ekmeği beni çok uzun süre tok tuttu,yemek aklıma bile gelmedi.zaten kepek ekmeği beni her zaman çok tutmuştur.Kahvaltılarda ekmek yeme olayını ben de yapıcam galiba bundan sonra.bir de kuru yemiş çok sevmediğimden,ceviz fındık fıstıktan da sıkılıyorum,kahvaltıda onları yemek midemi bulandırıyor çoğunlukla ama duymamazlığa geliyorum resmen.biraz da böyle deneyelim ara sıra.Hem biraz olsun bağırsaklarımı çalıştırır diyorum.
bugün omega 3 aldım ben de sonunda.marincap aldım hem sağlık bakanlığı onaylı olduğu için hem de uygun fiyatlı olduğu için.bir de solgar 950mg lıktan günde 4 tane almanız gerekli demiş ya hoca,kime söylesem bugün çok fazla dediler.bitkisel ürünler satan bir dükkana girdim.oldukça kapsamlı ve güzel bir mağazaydı.Sahibi bey de kibarca ve çok düzgün şekilde anlattı.Kendisi,kendinde denemiş.günlük olarak 4 gr dan da fazla almayı bile denedim dedi.Kanı çok sulandırıyor diye başladı ve uzuuunca anlattı.Uyumak istiyorsunz ama uyuyamıyorsunuz dedi.Hep zinde ve dinçsiniz dedi.Bir de marincap ta kekik yağı da olduğunu öğrendim,yağ parçalayıcıymış.marincap 500 mg lıktan eczacının önerisi 1 gr a kadar alınabilirmiş.yani günde 1-2 tane içmeliymişim.Kahvaltıdan sonra içememi önerdi.Ben de günde 2 kapsül içmeyi düşünüyorum.Sanırım sabah akşam içerim.Fazlası beni biraz korkuttu.Omega 3 ü alınca tabi hemen bir de şekersiz yaban mersini aldım aktardan.Girmişken 5 i bir yerde çayı ve melisa da aldım,aktarın önerisiyle.Diğer marincap kullanan arkadaşlarım siz kaç tane içiyorsunuz?

arkadaşlar birşey sorsam...bize şeker yasak ama listede tahin helvası var:26:.bende birkaçkez yedim..neden tahin helvası yiyebiliyoruz...:26:

bende bazen acaba kahvaltıda kepek ekmek yesem bir problem olurmu diye düşünüyorum...sadece kahvaltıda ama....:44:

canım bende marıncap aldım ve baslamadım henuz ama dıeytısyenım gecen yıl bu haplardan 2 tane ıcmemı ıstemıstı ve ben de demıstım kı ama kucukken balık yagını kılo almam ıcın ıcırılerdı bılınc altımda bu hapla kılo veremem de alıcam gıbı gelıyor demıstım dıyetısyenımde gunde 4 faalan almalısınız kı kılo yapsın demıstı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…