Sana da famir'e de Teşekkürler hemen yapıyorum....truf
7-8 adet hurmayı küçük küçük doğrayın,
içine kırılmış ceviz
toz tarçınn
isterseniz gün kurusu kayısı ekleyin
sütle hafifçe ıslatın ve elinizle yoğurun..
sonra küçük toplar yapı buz dolabına üstü kapalı bekletinn..
famir in tarifi afiyet olsun canımm
çok tatlısın gülKızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok.Ayran ıcebılırsınız ,tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.
iyi aksamlar arkadaslar
Kalkınca:buyuk bir bardak limonlu ilik su
1.öğün: 1 cay bardagi ceviz.2 yumurta.avuc ici kadar peynir.10 tane siyah zeytin
2. Öğün:yumurtali et kavurmasi
3. Öğün: sarimsakli yogurtlu karnibahar haslamasi
Sıvı:bolca su ve yesil cay
Spor:yuruyus
saphiracim tesekkur ederim dunku menumu yorumlamissin.dogrumu yiyorum yanlismi bilemiyorum daha cok yeniyim bu diyette ve coook uzun bir yolum var
Kahvaltı (10:00-10:30):
yarım bardak ılık su
1 ince dilim light denge ekmek
iki parmak kadar sert beyaz peynir
1 tutam maydanoz
çeyrek domates
çeyrek salatalık
1 tatlı kaşığı domatesli annesosu
yarım közlenmiş kırmızı biber
yarım tatlı kaşığı karışık zeytin ezmesi
Öğlen 3.15
1 bardak tarçınlı karanfilli yeşil çay
1 minyatür elma
2 gün kurusu
Akşam (18:30):
2-3 çorba kaşığı mercimek çorbası
çılbır yaptım kendime ( 2,5 çorba kaşığı sarımsaklı tava yoğurdu nane ve pulbiber ile)
2 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
salata
gün boyu 2-3 bardak su içebildim
ilerleyen saatlerde yeşil çayımı ve sularımı içicem
spor: 20 dk leslie + 60 mekik + 60 sağa sola belimi çalıştırdım
2. öğün:1 kase patates salatası(bütün temizlik yaptım,yemek yapmaya fırsatım olmadı)
1 hurma
1 mandalina..
spor:bugün temizlik yaptım;kollarım ,bacaklarım bende değil...spor yerine geçer sanırım...
sağol mattika
yeşil çay içiyorum şimdi inşallah geçirir ve bir an önce wc ye koştururum
canım sen daha önce listeye girmiş miydinki veya adaymıydın listeye?benim bilgim yok ama masala veya başka bir arkadaşımıza söylemiş miydin :44:kızlar gunaydın ıkı gundur ismim niye listede cok dıye yazıyorum kımsede cevap vermıyor bıldırımım gorulmedı sanırım
ayy ben de ben degünaydın herkese
kızlar omega3 üme de kavuştum bugün şükür
açıklama için teşekkürler ceylinim,çok güzel açıklamışsıncanım birinci sayfadaki listede ismin yok senin
ondan sıralamaya giremedin sanırım
listeye girmek için öncelikle sıran geldimi bu listeyi yapabilecek misin ona karar ver,
sonra listeye aday olarak adını yazdırıyosun ve 2 hafta düzenli menü bildirimi yapıyosun.
tamam tatlım o zaman 2 haftan dolduysa,yani geçen cuma da kilo bildirimi yaptıysan,ekleriz seni detatlım duzenlı bıldırım yapıyorum zaten ben evet lıste yapabılırım
menün çok güzel canımkızlaaar selamlar :)) sabah: 2 yumurta 4 ceviz 6 çeri domates 4 parça peynir 1 bardak süt.. akşamada yeşil mercimek yemeği yapacağım tavsiye ederim çok güzel oluyor.. anında tuvalete çıkıyorsunuz :) ayrıcada çok çok çok faydalı bir besindir yiyin :) bilmeyenler gugıılaaa sorsun
Hoşgeldinkadınlar klubune yeni katıldım sabit bir diyet listesi mi var yoksa kitaptan mı takip ediyorsunuz hepiniz pür neşesiniz bende kilo vermek istiyorum
harika gidiyorsun canım,menün mükemmelllliyi aksamlar arkadaslar
Kalkınca:buyuk bir bardak limonlu ilik su
1.öğün: 1 cay bardagi ceviz.2 yumurta.avuc ici kadar peynir.10 tane siyah zeytin
2. Öğün:yumurtali et kavurmasi
3. Öğün: sarimsakli yogurtlu karnibahar haslamasi
Sıvı:bolca su ve yesil cay
Spor:yuruyus
saphiracim tesekkur ederim dunku menumu yorumlamissin.dogrumu yiyorum yanlismi bilemiyorum daha cok yeniyim bu diyette ve coook uzun bir yolum var
2. öğün:1 kase patates salatası(bütün temizlik yaptım,yemek yapmaya fırsatım olmadı)
1 hurma
1 mandalina..
spor:bugün temizlik yaptım;kollarım ,bacaklarım bende değil...spor yerine geçer sanırım...
inşaallah....temzilik patataesleri yakmıştır canım takma kafana
geçmiştir geçmiştirr merak etmee senn
iyi geceler kızlar
bugünkü menüm:
su
limonlu su
kahvaltı:
2 yumurtadan kaşarlı omlet
7 ad. zeytin
peynir
1.5 dilim kızarmış kepek ekmeği,üzerine tereyağ sürdüm
çay
öğlen:yok
akşam:annemdeydik,anne yemekleri çok cezbedici oluyor.yemek hazırlanırken 1 ad. küçük mandalina,1 ad. mürdüm eriği ve 2-3 ad. balık kraker yedim
3 kepçe domatesli tel şehriye çorbası (tel şehriyenin karbonhidrat değeri çok düşük)
2.5 ad piliç baget
3-4 kaşık musakka
3-4 küçük parça fırında kızarmış patates
1/3 kase yoğurt
1 kk helva
öğlen yemeği yemedğimde akşam yemeğine çok saldırıyorum.Çünkü ilk öğünümden akşamakadar çok saat geçmiş oluyor.Bu sabah ekmek yedim kahvaltıda,çok iyi geldi.Bu haftayı acıkarak geçrdim nedense.Eski o acıkmayı unutmuş halim bir anda kaybolmuşltu sanki..ve bugün geri geldiğini hissettim.kepek ekmeği beni çok uzun süre tok tuttu,yemek aklıma bile gelmedi.zaten kepek ekmeği beni her zaman çok tutmuştur.Kahvaltılarda ekmek yeme olayını ben de yapıcam galiba bundan sonra.bir de kuru yemiş çok sevmediğimden,ceviz fındık fıstıktan da sıkılıyorum,kahvaltıda onları yemek midemi bulandırıyor çoğunlukla ama duymamazlığa geliyorum resmen.biraz da böyle deneyelim ara sıra.Hem biraz olsun bağırsaklarımı çalıştırır diyorum.
bugün omega 3 aldım ben de sonunda.marincap aldım hem sağlık bakanlığı onaylı olduğu için hem de uygun fiyatlı olduğu için.bir de solgar 950mg lıktan günde 4 tane almanız gerekli demiş ya hoca,kime söylesem bugün çok fazla dediler.bitkisel ürünler satan bir dükkana girdim.oldukça kapsamlı ve güzel bir mağazaydı.Sahibi bey de kibarca ve çok düzgün şekilde anlattı.Kendisi,kendinde denemiş.günlük olarak 4 gr dan da fazla almayı bile denedim dedi.Kanı çok sulandırıyor diye başladı ve uzuuunca anlattı.Uyumak istiyorsunz ama uyuyamıyorsunuz dedi.Hep zinde ve dinçsiniz dedi.Bir de marincap ta kekik yağı da olduğunu öğrendim,yağ parçalayıcıymış.marincap 500 mg lıktan eczacının önerisi 1 gr a kadar alınabilirmiş.yani günde 1-2 tane içmeliymişim.Kahvaltıdan sonra içememi önerdi.Ben de günde 2 kapsül içmeyi düşünüyorum.Sanırım sabah akşam içerim.Fazlası beni biraz korkuttu.Omega 3 ü alınca tabi hemen bir de şekersiz yaban mersini aldım aktardan.Girmişken 5 i bir yerde çayı ve melisa da aldım,aktarın önerisiyle.Diğer marincap kullanan arkadaşlarım siz kaç tane içiyorsunuz?
iyi geceler kızlar
bugünkü menüm:
su
limonlu su
kahvaltı:
2 yumurtadan kaşarlı omlet
7 ad. zeytin
peynir
1.5 dilim kızarmış kepek ekmeği,üzerine tereyağ sürdüm
çay
öğlen:yok
akşam:annemdeydik,anne yemekleri çok cezbedici oluyor.yemek hazırlanırken 1 ad. küçük mandalina,1 ad. mürdüm eriği ve 2-3 ad. balık kraker yedim
3 kepçe domatesli tel şehriye çorbası (tel şehriyenin karbonhidrat değeri çok düşük)
2.5 ad piliç baget
3-4 kaşık musakka
3-4 küçük parça fırında kızarmış patates
1/3 kase yoğurt
1 kk helva
öğlen yemeği yemedğimde akşam yemeğine çok saldırıyorum.Çünkü ilk öğünümden akşamakadar çok saat geçmiş oluyor.Bu sabah ekmek yedim kahvaltıda,çok iyi geldi.Bu haftayı acıkarak geçrdim nedense.Eski o acıkmayı unutmuş halim bir anda kaybolmuşltu sanki..ve bugün geri geldiğini hissettim.kepek ekmeği beni çok uzun süre tok tuttu,yemek aklıma bile gelmedi.zaten kepek ekmeği beni her zaman çok tutmuştur.Kahvaltılarda ekmek yeme olayını ben de yapıcam galiba bundan sonra.bir de kuru yemiş çok sevmediğimden,ceviz fındık fıstıktan da sıkılıyorum,kahvaltıda onları yemek midemi bulandırıyor çoğunlukla ama duymamazlığa geliyorum resmen.biraz da böyle deneyelim ara sıra.Hem biraz olsun bağırsaklarımı çalıştırır diyorum.
bugün omega 3 aldım ben de sonunda.marincap aldım hem sağlık bakanlığı onaylı olduğu için hem de uygun fiyatlı olduğu için.bir de solgar 950mg lıktan günde 4 tane almanız gerekli demiş ya hoca,kime söylesem bugün çok fazla dediler.bitkisel ürünler satan bir dükkana girdim.oldukça kapsamlı ve güzel bir mağazaydı.Sahibi bey de kibarca ve çok düzgün şekilde anlattı.Kendisi,kendinde denemiş.günlük olarak 4 gr dan da fazla almayı bile denedim dedi.Kanı çok sulandırıyor diye başladı ve uzuuunca anlattı.Uyumak istiyorsunz ama uyuyamıyorsunuz dedi.Hep zinde ve dinçsiniz dedi.Bir de marincap ta kekik yağı da olduğunu öğrendim,yağ parçalayıcıymış.marincap 500 mg lıktan eczacının önerisi 1 gr a kadar alınabilirmiş.yani günde 1-2 tane içmeliymişim.Kahvaltıdan sonra içememi önerdi.Ben de günde 2 kapsül içmeyi düşünüyorum.Sanırım sabah akşam içerim.Fazlası beni biraz korkuttu.Omega 3 ü alınca tabi hemen bir de şekersiz yaban mersini aldım aktardan.Girmişken 5 i bir yerde çayı ve melisa da aldım,aktarın önerisiyle.Diğer marincap kullanan arkadaşlarım siz kaç tane içiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?