idealistcim aynen pazar kahvaltısı baya geç oldu, bir de sular yok
sabah:
1 tereyağlı peynirli yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1 sb süt
1 kase yoğurt
2 tk reçel
1 lokma ekmek
1 çatal köfte
benim menüler iyice karışmaya başladı
pazar pazar neden keserler suları hiç anlamam.
afiyet olsun cnmyumurtayı 1 e mi düşürdün cnm yoksa o kadar mı yiyebildinn?:44::44:
değişik menü iyidirr mattikacım
evet yumurtayı 2 yemiyorum, köy yumurtası değil çünkü.
süt yoğurt da protein tutar heralde yerini
merhaba jeo,
iyi diyeyim iyi olayım.
sen nasılsınn ?
Ogle: 2tavuk bud, 1yesıl bıber ,sogan,salata, 2hurma,bır bardak ayran
evet yumurtayı 2 yemiyorum, köy yumurtası değil çünkü.
süt yoğurt da protein tutar heralde yerini
mrbalar, köy yumurtası diye alıyoruz ama ben çok şüpheleniyorm aslında ne malum kandırmadkları bilemiyorum. yumurtaların üstünd ebaskı var tarih vs tıpkı markeytlerde satılanlar gibi ama tek farkı sepette saman içinde sunmuşlar çiftlik yumurtası diyip biraz daha fazla fiya tkoyumuşlar. acaba kandırılıyo muyum bilemiyorum. bikeresinde sordum satıcıya, afyondan sadece mısırla ve buğdayla beslenen tavukların yumurtaları dedi. tşk ettim ama yani insan haliyle şüphe ediyor satıcı elbette malını kötülemez. sizin emin odluğunuz yerler var mı organik ürünler sebzeler satan istanbulda oturuysanız?
Merhaba,
Bir şey dikkatimi çekti yumurtalar için satıcı sadece mısır ve buğdayla beslenen demiş. O zaman bunlar köy yumurtası değil hatta bizim yemekten özenle kaçındığımız mısır ve buğdayla beslenen tavukların yumurtası olarak yenilmemeli bence. Hoca özgür dolaşan eşelenen börtü böcekle beslenen tavukların yumurtası diyor. Özel olarak herhangi bir şeyle beslenen değil. Ama İstanbul da bu köy yumurtalarını nasıl bulacaksınız bilemiyorum. İstanbul da oturupta ulaşabilen arkadaşlar yardımcı olabilirler sanırım.
kislar nerelerdesınız bakalım kımsenın sesı solugu cıkmayyoooooo aloooo uynanın oglen olduuuu
selam kızlar
sabah:1yumurtadan maydonozlu ,domatesli,biberli omlet
10zeytin
biraz peynir
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
tatlım afıyett osssunnnn kepek ekmegı:18: bazen cnm ıstıyo benımde gerısı gelır dıye yemıyorum bende
çok haklsınız istanbulda bulmak zor oluyor siz nerde ikamet ediyosunuz acaba? istanbul dışında ne kadar kolaydır diye düşünmüştüm. bayramt atilinde şehir dışındaydım. gerçekten öyle mi? sizin ulaşmanız daha kolay oluyor sanırım. çok şanslısınız bu konuda. tekrar edeyim ben yine istanbulda ikamet edenlerden yardım rica ediyorum :) size deç ok teşekkür ederim cevap yazdığınız için.
bugün pazar canım,buralar sakin olur genelde...
biraz deneyeceğim..ama sadece kahvaltıda....
Ben Bodrum'da yaşıyorum. Burada pazarlarımıza Milas ya da Mumcular dan köylüler geliyorlar. Benim de sürekli alışveriş yaptığım biri var ondan alıyorum. Zaten çok farklı oluyor hem boyutları standart değil irili ufaklı hem renkli. Bir de içi tam kayısı renginde oluyor. Umarım sizde bulabilirsiniz. Mutlaka vardır oralarda da getirenler. Netten de bir araştırın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?