Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba arkadaşlarr
pazar kahvaltısı malum geç oldu birazz

2 yumurtadan sebzeli omlet
domates-salatalık-biber-maydonoz( baharatlı ve z.yağlı)
peynir-zeytin
ceviz-kayısı-kuu erik
yeşil çayy

idealistcim aynen pazar kahvaltısı baya geç oldu, bir de sular yok

sabah:
1 tereyağlı peynirli yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1 sb süt
1 kase yoğurt
2 tk reçel
1 lokma ekmek
1 çatal köfte

benim menüler iyice karışmaya başladı

pazar pazar neden keserler suları hiç anlamam.
afiyet olsun cnm yumurtayı 1 e mi düşürdün cnm yoksa o kadar mı yiyebildinn?:44::44:
değişik menü iyidirr mattikacım

pazar pazar neden keserler suları hiç anlamam.
afiyet olsun cnm yumurtayı 1 e mi düşürdün cnm yoksa o kadar mı yiyebildinn?:44::44:
değişik menü iyidirr mattikacım

evet yumurtayı 2 yemiyorum, köy yumurtası değil çünkü.
süt yoğurt da protein tutar heralde yerini

1.öğünüm

kalkınca
2 lahana dolması attım agzıma bulgurdan yapılmıuştı soguk soguk cnm cektı

1 avuc beyaz peynır
2 gun kurusu
10 zeytın
3 dılım domates 3 dılım salatalık

2.öğünüm

bir kepce mercımek corbası
tavuk but
yesıl salata

inanılmaz derecede sıstım kıslar pılavda vardı onu almaım eskıden pılav da yerdım yıne bışıyler yıyesım gelırdı doymazdım saskınım ohh ne guselll

Ogle: 2tavuk bud, 1yesıl bıber ,sogan,salata, 2hurma,bır bardak ayran

slm canım bi şey sorabilir miyim? hazır kızarmış tavuk olmaz mı acaba? karahan diyetine uygun olup olmadığını merak ediyorum, cevaplarsan çok sevinirim. bide ben öğle yemeği saatinde kalkıyorum nerdeyse bazen ve kahvaltımı o saatte yiyorum. böyle olunca 2 öğüne mi indirmeliyim 1 öğünden sence?

evet yumurtayı 2 yemiyorum, köy yumurtası değil çünkü.
süt yoğurt da protein tutar heralde yerini

mrbalar, köy yumurtası diye alıyoruz ama ben çok şüpheleniyorm aslında ne malum kandırmadkları bilemiyorum. yumurtaların üstünd ebaskı var tarih vs tıpkı markeytlerde satılanlar gibi ama tek farkı sepette saman içinde sunmuşlar çiftlik yumurtası diyip biraz daha fazla fiya tkoyumuşlar. acaba kandırılıyo muyum bilemiyorum. bikeresinde sordum satıcıya, afyondan sadece mısırla ve buğdayla beslenen tavukların yumurtaları dedi. tşk ettim ama yani insan haliyle şüphe ediyor satıcı elbette malını kötülemez. sizin emin odluğunuz yerler var mı organik ürünler sebzeler satan istanbulda oturuysanız?

Merhaba,

Bir şey dikkatimi çekti yumurtalar için satıcı sadece mısır ve buğdayla beslenen demiş. O zaman bunlar köy yumurtası değil hatta bizim yemekten özenle kaçındığımız mısır ve buğdayla beslenen tavukların yumurtası olarak yenilmemeli bence. Hoca özgür dolaşan eşelenen börtü böcekle beslenen tavukların yumurtası diyor. Özel olarak herhangi bir şeyle beslenen değil. Ama İstanbul da bu köy yumurtalarını nasıl bulacaksınız bilemiyorum. İstanbul da oturupta ulaşabilen arkadaşlar yardımcı olabilirler sanırım.

çok haklsınız istanbulda bulmak zor oluyor siz nerde ikamet ediyosunuz acaba? istanbul dışında ne kadar kolaydır diye düşünmüştüm. bayramt atilinde şehir dışındaydım. gerçekten öyle mi? sizin ulaşmanız daha kolay oluyor sanırım. çok şanslısınız bu konuda. tekrar edeyim ben yine istanbulda ikamet edenlerden yardım rica ediyorum :) size deç ok teşekkür ederim cevap yazdığınız için.

buarada bend emenümü paylaşmak istiyorum izninzle

KAHVALTM Saat: 12:30-13:00
10 tuzsuz zeytin
1 avuç diyet olmayan normal tam yağlı beyaz peynir
2 normal market yumurtası saf tereyağnda maydanozla
1 çb ceviz

selam kızlar
sabah:1yumurtadan maydonozlu ,domatesli,biberli omlet
10zeytin
biraz peynir
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay

Son düzenleme:
kislar nerelerdesınız bakalım kımsenın sesı solugu cıkmayyoooooo aloooo uynanın oglen olduuuu

selam kızlar
sabah:1yumurtadan maydonozlu ,domatesli,biberli omlet
10zeytin
biraz peynir
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay

tatlım afıyett osssunnnn kepek ekmegı:18: bazen cnm ıstıyo benımde gerısı gelır dıye yemıyorum bende

Ben Bodrum'da yaşıyorum. Burada pazarlarımıza Milas ya da Mumcular dan köylüler geliyorlar. Benim de sürekli alışveriş yaptığım biri var ondan alıyorum. Zaten çok farklı oluyor hem boyutları standart değil irili ufaklı hem renkli. Bir de içi tam kayısı renginde oluyor. Umarım sizde bulabilirsiniz. Mutlaka vardır oralarda da getirenler. Netten de bir araştırın isterseniz.

bugün pazar canım,buralar sakin olur genelde...

biraz deneyeceğim..ama sadece kahvaltıda....

anladım cnm dene bakalım.ben kendımı bılıyom azcık ondan bundan derken baslarım ben:) oyuzden suan ıcın hıc almıyım cnmcm.evet pazar gunu sakın burası ben calışıyorum bugun hafat tatılımı hafta ıcı kullandım

evet organik pazarlara getiriyor olabilirler gerçekten netten bakmak mantıklı geldi. yorumlar da olur belki forumlarda. sağolun. bu arada bodrum güzel yer... güzel yerde oturuyorsunuz. ben hiç gitmedim ama söylenenler oyönde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…