Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canın sağolsun,karatay ıcın degıl de tok tutar dıye dedıydımdı:))

kılo bıldırımı cuma gunlerı

kuru ıncır de kıtapta yok ama bazı arkadaslar yıyor gunde 1-2 tane
Kız kıtapta sutlu ıncır tatlısı tarıfı var ya ,kuru ıncırı severım ya :55:

incirin içine ceviz koydum çayla yiyom,Allahım o nasıl güzel bişey,kakaolu kaysıyı da deniycem:56:
Harıka oluyor,Saphıra hındıstan cevızı eklemesınden bahsetmıstı o da cok guzel oluyor,kecı boynuzu rendeleyın cok degısık bır lezzet oluyor cıkolata pArcacıkları var sanırsınız ıcınde :66:

Ayda 90 cıkolata,15 kg meyve,30 tabak pılav(30 tabak toz seker) +++45 ekmek tuketıyordum===uyusuk bır bedenım vardı,ve hep kucuk morluklar olurdu (bır yere carpmısım ama hıssetmemısım bıle),boyle bırıne kargasada ıgne bıle yapsanız duymayabılır............Onun ıcın tıngır mıngır muzıklerle,ufAk tatlılarla ınsanları hıpnoz edercesıne satılan paketlı seylerı yerken yedırırken ıkı kere dusunelım derım........:12: ...............Zehırlenıyormusum farkında degıldım. :6: :6: :6: :6:

olmadı sımdı canım:50:,nerde bızım ekstra motıvasyonlu profitimiz,ilk gunler yerınde duramıyordun,cok heyecanlıydın,ben de cok umutluydım senden.

bence sorun ne bılıyormusun,sen menulere pek uymadın,peynır zeytın sevmıyorum dıye yemedın,onları sevmesen de dıyette olan yıyeceklerle ozellikle sabah karnını tam olarak doyurmalısın.3-4 yumurta ye,veya muz-cevız ye sabah bolca,bızım de hergun canımız ıstemıyor aynı seylerı yemek ama bılıyorum kı o kahvaltıyı yapmazsam oglen saatlerınde gözum donmeye baslayacak.,bugun oyle oldu mesela zorla yaptım kahvaltıyı,3 saat sonra can sıkıntısından acıktım aksam yıyecegım yemegı oğlen yedım,ogleden sonra da zorla dısarı attım kendımı, arkadasımla buzz gibi havada 30dk (bu kadar dayanabıldık ancak:1:)yuruduk,eve geldım 3 saat uyudum.demek ıstedıgım hepımızın zor gunlerı oluyor,onemlı olan bır sekıle telafı etmek,bugun olmuyorsa yarın.
şimdi 1 kg aldım dıye dıyetı bırakıyorsun,bırakınca cok daha fazlasını alacaksın emın ol,bunun sonu yok,başka bır yolu da yok,senden baska yapacak da yok,kimseyı sıhırlı degnek zayıflatmıyor,herkes cabasının karsılıgını alıyor,sen de azıcık ırade goster 2-3 gun,bak hersey yoluna gırecek.:48::48::48::48:

yarın sabah sağlam kahvaltı yapıyorsun ok mı?:34::34::34:

guzel soru:1::1::1::1:

çocukları eşine mi koyuyosun canım. benım eşim yalnız yurumeme izizn vermıyo arkadasımda yok evde leslıyapıodum 10 gundur yapmadım ve son 3 gundur ha sımdı ha sımdı ertelıyorum yaa spor ypmalıyım

hayatım senin anlattıkların bende senelerdir malesef var senin gibi 10kg versem bile göbeğimde fırlıyo simitlerimde çıkıyo senelerdir 80 le90arası mekik do
kuyorum son 2senedir 80 nide göremiyorum artık
Kızlar bende sizin gibi senelerce diyet yapıp versem bile basenlerim asla yok olmuyordu Sonunda Dukan diyetini denedim 1.5 ayda 10 kg verdim Arkasından da gidip laserlipoliz oldum Korkulacak hiçbir şey olmadığını gördüm Şimdi orantılı 42-44 bedenlerden sonra 38 beden giymeye başladım Sanki rüya gibi yıllardır özlemini çektiğim görüntüye kavuştum Bu da düşünen arkadaşlara bir çözüm olması için sizlerle paylaşmak istedim

Kızlar bende sizin gibi senelerce diyet yapıp versem bile basenlerim asla yok olmuyordu Sonunda Dukan diyetini denedim 1.5 ayda 10 kg verdim Arkasından da gidip laserlipoliz oldum Korkulacak hiçbir şey olmadığını gördüm Şimdi orantılı 42-44 bedenlerden sonra 38 beden giymeye başladım Sanki rüya gibi yıllardır özlemini çektiğim görüntüye kavuştum Bu da düşünen arkadaşlara bir çözüm olması için sizlerle paylaşmak istedim
Tebrıkler vermısınız ,ancak dukan dıyetı hazır gıdalara ızın verıyor .Konsantrasyonunuz,moralınız,cıldınız nasıl,cunku omega 3 eksıktır muhakkak,ınanın o da tam olunca olanlara ınanamayacaksınız cunku hoca "Kolesterol diye bir hastalık olamaz.
Karaciğeri yağlanmaya başlayan herkesin, şeker metabolizması bozulmuş
olan herkesin kolesterolü yükselir.
Hastalıkların nedeni kolesterol değildir. Kolesterol altta bir
metabolik bozukluk bulunduğunu göstermektedir.
Asıl en tehlikeli olanı kanda yüksek olan şeker ve ensülindir.
Bütün hastalıkları bunların başlattığını senelerdir söylüyoruz.
Rant getirmediği için göz ardı ediliyor!
Para getirmediği, hediyeler dolarlar, lüks otellerde konaklamak
getirmediği için doktorlar aldırmıyorlar.
İşte ben EXPOCHANNELL' de aylardan beri bunu söylemekteyim.
İnsanlar şaşırıyorlar.
İlaç firmalarını yarattığı hastalıklar 3 tanedir ve dikkat ederseniz
ilaçları en pahalı olanlardır.
1. Kolesterol
2. Osteoporoz
3. Menopoz
Bunların hepsi fizyolojik olaylardır, HASTALIK OLAMAZLAR! !" Cunku hala dunyada 60 yasın ustunde dogum yapan ınsanlar var,mesela Afrıka da var.Obama nın babası afrıkada taksı soforuymus mesela,tıpıne ıyı bakın,bu adam az yer az konusur az uyur muhakkak.Uzman doktorlar bunun saglıklı olmak anlamına geldıgını bılır .Pekı ne oldu da kadınlar gunde 24 bın kelıme konusmayabadılar,bunun nedenı hazır gıdala kımyasalları ,adamlar da gunde 12 bın kelıme konusuyorlar ,mesela ama artık basenlerı var,halbukı dogum yapamazlar dıye basene gerek yok onlarda...........Paketlı dıyet bıskuvı bıle hazır gıda kımyasalı ıcerıyor......:6: :6: :6: :6: :6:

Carmenın lavabo gıderı tıkanmıstı bayram gunu,lavaboda bırıken suları banyoya tasımak gıbı,yok sey bagla ,ısınla ısıt,sauna vb derken ....sunı bır temızlık ıste ...:44:.................. 7 ay once ayda 90 cıkolata,15 kılo taze meyve,30 tabak pılav(tanıstırayım buna da toz seker dıyor hoca,yanı" pılav yerıne toz seker yıyın zaten aynı "dıyor hoca)tuketıyordum ya.:52: Ondan sonra baslıyordu tıkanık damarlarım sarkı soylemeye ,pardon uzun hava soylemeye dıyecektıM .:24: :24: :24: :24: Aman gıder gıder bu acılar da gıder,bırgun bıter .:24: Aman bıter bıter cok acıttı adı lazım olmayan bıtter :24: :24: :24: ....................carmenın lavabo gıderı tıkanmıs ya ,gıderı acmak yerıne lavabodakı suyu banyoya tasımak gıbı ,ben de yokk masj kemerı,sauna kıvır zıvırlerı kullanıyordum.....halbukı ac gıderı gıtsın dı mı? Uygula Karatay Dıyetı nı acılsın tesısatın bırer bırer.................:24: :24: :24: :24: :24: Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum:24:Gıdıdıyor kılolarrr.:24: varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor :24: Iyı hıssedıyorum :24: Daha cok calısabılıyorum :24: Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum :24:zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa :66: :66: :66: :46: :46: :46: Tutmayın benı tutmayın :24: Kıs kıs kılolar kıs kıs :24: Lımonu sıkarım fıs fıs :24: Oynamam lazım hopaaa :46: :46: :46: kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest :24: Tereyagı zeytınyagı serbest.:46: :46: :46: Gunde sekız yumurta serbest :24: Hopaaa :66: :66: Tutmayın benı. :1: Tılıılılılııı :66: :66: :46: :46: Kıs kıs kılolar kıs kıs .:66:[/QUOTE]

hanımlarrrr walla hepinize hayran kaldımmmm :) sayfalar 1000 nin üstünde bende en son 10 sayfayı okuyuverdim, şimdi canım acaip diyet yapmak istiyor :P bende yaklaşık 2 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum, öncesi sigara içiyordum hatta ameliyata girmeden bir gün öncesi stresten yarım paketi içtim ertesi gün ameliyat ve sonrasında birtane bile içmedim ameliyata girmeden önce 84,5 tum ameliyattan çıktım 82.5 kafadan 2 kilo gitmişti anlayın artık ne kadar ağırlık taşıyormuşum yıllarca :( ama sonra sigarayı kesip attığım için zaten çok sevdiğim çikolataya dahada saldırdım:( şimdi 88 kiloyum:(( zaten herzaman kilo almaya müsaittim ve balık etliydim ama yaş 36 en güzel senelerimi kilolu geçirmekten, zayıf kişileri görüp hep iççç.. geçirmekten gerçekten bıktım.. sırf ağrılarımdan ve yazın askılı giyebilmek için memeleri aldırdım :P kiloları napıcam diye kara kara düşünüyorum.. ama sizleri okuyunca ve bu diyetin daha doğrusu bu sağlıklı yaşam tarzında ki yenilen yemeklerin hepsi benim deli olduğum çok sevdiğim yiyecekler olduğunu görünce en kısa zamanda bende başlıcam karar verdim ancak kendimi biraz motive etmem ve düzenimi kurmam için birkaç gün alacak.. hepinize başarılar gerçi görüyorum ki hepiniz azimli ve başarılı bayanlarsınız sizleri ayakta alkışlıyorum.. güzel günler diliyorum..

gül yine formundasın cnm sabah sabah hem neşem hem de motivasyonum yerine geldiii :8::8::8:
ohhhh kış kışşş yağlar kış kışşş:52::52::52:

hanımlarrrr walla hepinize hayran kaldımmmm :) sayfalar 1000 nin üstünde bende en son 10 sayfayı okuyuverdim, şimdi canım acaip diyet yapmak istiyor :P bende yaklaşık 2 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum, öncesi sigara içiyordum hatta ameliyata girmeden bir gün öncesi stresten yarım paketi içtim ertesi gün ameliyat ve sonrasında birtane bile içmedim ameliyata girmeden önce 84,5 tum ameliyattan çıktım 82.5 kafadan 2 kilo gitmişti anlayın artık ne kadar ağırlık taşıyormuşum yıllarca :( ama sonra sigarayı kesip attığım için zaten çok sevdiğim çikolataya dahada saldırdım:( şimdi 88 kiloyum:(( zaten herzaman kilo almaya müsaittim ve balık etliydim ama yaş 36 en güzel senelerimi kilolu geçirmekten, zayıf kişileri görüp hep iççç.. geçirmekten gerçekten bıktım.. sırf ağrılarımdan ve yazın askılı giyebilmek için memeleri aldırdım :P kiloları napıcam diye kara kara düşünüyorum.. ama sizleri okuyunca ve bu diyetin daha doğrusu bu sağlıklı yaşam tarzında ki yenilen yemeklerin hepsi benim deli olduğum çok sevdiğim yiyecekler olduğunu görünce en kısa zamanda bende başlıcam karar verdim ancak kendimi biraz motive etmem ve düzenimi kurmam için birkaç gün alacak.. hepinize başarılar gerçi görüyorum ki hepiniz azimli ve başarılı bayanlarsınız sizleri ayakta alkışlıyorum.. güzel günler diliyorum..

hoşgeldinn yeşimay :16::16:
biz hep birlikte birbirimize gerktiğinde uyararak hatta kızarak en önemlisi destek olarak veriyoruz kiloları.:4::57::1::1::1:
hergün yediklerimizi yazıyoruz her hafta cuma günü de kilo bildirmimiz var. inan çok motive ediyor.:52::52:
ben hayatımda bu kadar rahat ,aç kalmadan kilo verdiğimi hatırlamıyorum. sen de katıl aramıza birlikte verelim kilolarııııı:8::8::8::8:

kıslar gunaydın cok sukur dun geceyı kacamaksız olarak kapttım ama bugun sabah:18:

1.öğünüm
6tane yaprak sarması :26:
2subardagı ılık su
1subardagı sekersız cay

tatlım hoşgeldın aramıza bende katılalı 2 hafta oldu ama burdakı arkadaslarım okadar motıve edıcıkı oylesıne etkılı oluyorlarkı bende anlatamam en basıtınden hergun yedıklerımızı yazıyoruz ya o bıle bazı seylerden kendımızı cekmemızı saglıyor.dun akşam annemlerdeydım baktım cıkolata var masanın ustunde yanından gectım gıttım ama nasıl cnm cekıyo sureklı otarafa bakmadan gecıyorum ama en sonunda sınavdan gectım ben karar verdım dedım yemıycem eskıden olsa aman ne olcak bıtaneyle derdım ama ister istermez artık bısıylerden kendını cekıyosun tavsıye ederım cnm

günaydın arkadaşlar.iyi pazarlar hepinize.

dün giremedim dün görümcemin oglunun nikahı vardı. sabah 9dan akşam 10 a kadar dügün evindeydim .tabi sabah erkenden yetişebilmek için sadece 1 bardak süt içtim gittim ve mecburen ordada tabi mutfakda görevli idim .ve okadar sabretmeme ragmen akşamına hem yorgunluktan hemde artık çok çok acıktıgımdan .tabagın yarısı pilav diger yarısıda patlıcan dolma yedim.bir dünya kişi vardı gelene gidene yemek hazırlayıp yedirdik 2 kişiydik ama baya kalabalıga hizmet ettik .ne su içebildim nede dogru dürüst birçay.çok şükür bitti gitti.gelinle damadıda akşam ugurladık balayına gittiler.bizde evde misafirleri agırlayıp yolcu ettik..

fakat dün farkında deildim ama bugun çok zor kalktım yataktan çok yorulmuşum .tüm yüzüm ellerim şişmiş.şimdi kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum.bugunde eve alışveriş günüm nasıl çıkcaz pazara markete bilmiyorum.gecenhaftada bayramdı çıkılmadı evde ne zeytin var ne peynir.çıkmasamda olur ama diyetimiçin lazım.

sabah kahvaltım.

2yumurta
1çaybardagı ceviz+4kayısı+3 erik kurusu
çay

dün için harbi çok üzgünüm ama yapamadım işte.bugun pazar hedefimde baskulde eksi görmek vardı ama aynı yım gramına kadar.o yüzden çok üzülüyorum

dün giremedim dün görümcemin oglunun nikahı vardı. sabah 9dan akşam 10 a kadar dügün evindeydim .tabi sabah erkenden yetişebilmek için sadece 1 bardak süt içtim gittim ve mecburen ordada tabi mutfakda görevli idim .ve okadar sabretmeme ragmen akşamına hem yorgunluktan hemde artık çok çok acıktıgımdan .tabagın yarısı pilav diger yarısıda patlıcan dolma yedim.bir dünya kişi vardı gelene gidene yemek hazırlayıp yedirdik 2 kişiydik ama baya kalabalıga hizmet ettik .ne su içebildim nede dogru dürüst birçay.çok şükür bitti gitti.gelinle damadıda akşam ugurladık balayına gittiler.bizde evde misafirleri agırlayıp yolcu ettik..

fakat dün farkında deildim ama bugun çok zor kalktım yataktan çok yorulmuşum .tüm yüzüm ellerim şişmiş.şimdi kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum.bugunde eve alışveriş günüm nasıl çıkcaz pazara markete bilmiyorum.gecenhaftada bayramdı çıkılmadı evde ne zeytin var ne peynir.çıkmasamda olur ama diyetimiçin lazım.

sabah kahvaltım.

2yumurta
çay

dün için harbi çok üzgünüm ama yapamadım işte.bugun pazar hedefimde baskulde eksi görmek vardı ama aynı yım gramına kadar.o yüzden çok üzülüyorum

tatlım gunaydın vucudundakı o sıslık yedıgın pılavdan cunku ebnde denedım hakıkaten ekmek yedıgımde pılav tarzı yedıgımde cok tuzlu sekerlı yedıgımde sısıyorum ertesı gun ama artıkın bıtırdım onları ekmek seker yok hayatımda bı bugun sabah yaprak sarması kacamagım var baskada bışıycık yok sırf sarma yedım dıye dıger kahvaltıda yemem gerekenlerı yemedım :25: ama acmıyım hayır sımdıde sekersız nescafemı yudumluyorum

Günaydın....:9::9::9::9:
3-4 günlük bir kaçamaktan sonra:17:;bugün
sabah:2yumurtadan kıymalı yumurta
8-9 zeytin
peynir
ceviz
gün kurusu kayısı...

ben de kahvaltımı yaptım hemen yazayımmmmmm:56::56::56:

2 yumurtadan omlet
peynir
zeytin
salatalık-domates baharatlandırılmış ve z.yağı gezdirilmişş:52::52:
ceviz-kuru kayısı-kuru erik
yeşil çay

sabah kahvaltım.

2yumurta
çay

önceliklee yeni evli çifte mutluluklar diliyorumm:16::16::16:
hiç üzülme canım kısa sürede toparlarsınn motivasyonun bozulmasınn:34::34:
1-2 gün dikkat ettiğin zaman zaten gr gr gidiyor kilolarrr çok güzelll bişey yaaa :8::8:
bayram haftası ben de olduğum yerde kaldım ama üzülmüyorumm gidecek bi şekilde bazen duraksamalar olacak bazen kaçamaklar olacak ama gidecek.

tatlım gunaydın vucudundakı o sıslık yedıgın pılavdan cunku ebnde denedım hakıkaten ekmek yedıgımde pılav tarzı yedıgımde cok tuzlu sekerlı yedıgımde sısıyorum ertesı gun ama artıkın bıtırdım onları ekmek seker yok hayatımda bı bugun sabah yaprak sarması kacamagım var baskada bışıycık yok sırf sarma yedım dıye dıger kahvaltıda yemem gerekenlerı yemedım :25: ama acmıyım hayır sımdıde sekersız nescafemı yudumluyorum

dogrudur.demek biryandanda denemiş oldum.

ama ne yemekller bildigin gibi deil.şimdi ben beslenme şeklimi yaklaşık 3 aydır degiştirdim her ne kadar kilo veremesemde beslenme düzenim aileme göre baya degişti.ailemede fazla yüklenmek istemiyorum bizimkiler yanlış anlayıp aaa bak begenmiyor bizi denmemesi adına.(ben kendi ailemide eşimin ailesinide ayırmıyorum ailem diyince hepsi içinde.çünkü bizim aile tarzımızda gelenekler görenekler gecerliidir).sen kalkıp ufak birşeyi bak bu şekil yanlış dediginde tepki alırsın.o yüzden aileye karışmıyorum fakat evdekilerimin yemek şeklini düzeltiyorum

dün yapılan yemekleri gördüm aman hepsi ne yemekler.pilav yetmedi.bizim büyüklerden geldi pilavı yaptı bende mutfak yamaklıgı yapıyorum yanlarında.teflonu aldı kocaman bir tencere(diyemedim teflonu bırak) ayçiçek yagını doldurdunerdeyse 1 bardak.(onada karışamadım)içine teregganını kaydu bayaca sonra o erimeden arpa şehriye attı.o şehriye kızarana kadar bereber karıştırdı.o yaglar eridi yandı .teryag köpürdü yandı .içine pirinci attı bol tuz da attı suyunu da kattı.karıştırdı bir koca tencere zehir etti koydu işte.bende o zzehirden yedim anlayacagınız..

ben pilavı öle yapmam.az fındık yagı ile ince şehriyeyi kavururum.pirinci atarımbir iki döndürürüm içine tereyagını atarım suyunu koyarım kapatırım.tereyagını yakmam yani.ve sıvıyı yagda fındık kullanırım.

şimdi o aile büyügüne bak sen pilavı yanlış yapıyon desen ne olur..derlerki çok bilmiş kalktı bana pilav yapmayı ögretiyor.trans yagdan ne anlar...

Son düzenleme:
Back
X