olmadı sımdı canım

,nerde bızım ekstra motıvasyonlu profitimiz,ilk gunler yerınde duramıyordun,cok heyecanlıydın,ben de cok umutluydım senden.
bence sorun ne bılıyormusun,sen menulere pek uymadın,peynır zeytın sevmıyorum dıye yemedın,onları sevmesen de dıyette olan yıyeceklerle ozellikle sabah karnını tam olarak doyurmalısın.3-4 yumurta ye,veya muz-cevız ye sabah bolca,bızım de hergun canımız ıstemıyor aynı seylerı yemek ama bılıyorum kı o kahvaltıyı yapmazsam oglen saatlerınde gözum donmeye baslayacak.,bugun oyle oldu mesela zorla yaptım kahvaltıyı,3 saat sonra can sıkıntısından acıktım aksam yıyecegım yemegı oğlen yedım,ogleden sonra da zorla dısarı attım kendımı, arkadasımla buzz gibi havada 30dk (bu kadar dayanabıldık ancak

)yuruduk,eve geldım 3 saat uyudum.demek ıstedıgım hepımızın zor gunlerı oluyor,onemlı olan bır sekıle telafı etmek,bugun olmuyorsa yarın.
şimdi 1 kg aldım dıye dıyetı bırakıyorsun,bırakınca cok daha fazlasını alacaksın emın ol,bunun sonu yok,başka bır yolu da yok,senden baska yapacak da yok,kimseyı sıhırlı degnek zayıflatmıyor,herkes cabasının karsılıgını alıyor,sen de azıcık ırade goster 2-3 gun,bak hersey yoluna gırecek.

yarın sabah sağlam kahvaltı yapıyorsun ok mı?

guzel soru