- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
ohhh afiyet olsun ve sporun için de bravo
ooofff temizlik yapmam lazım benim de
afiyet olsun canım,menü çok güzel
tesekkur ederım tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh afiyet olsun ve sporun için de bravo
ooofff temizlik yapmam lazım benim de
afiyet olsun canım,menü çok güzel
Haşlanmış yumurtaları istediğimiz büyüklükte kesip, üzerine aynı mantıda olduğu gibi sarmısaklı yoğurt ve tereyağında pul biber sosuyla tadlandırıp kahvaltınızda afiyetle yiyebilirsiniz.. çok enfes oluyor :131:
tatlım bende sımdı ona benzer bı tarıf verıcektım benden once davrandın:)
kıslar bırde suyu ıyıce kaynatın kaynayan suyun ıcıne yumurtaları kırıl kevgırle alın.uzerıne sarımsaklı pulbıberlı nanelı bır sos hazırlayın yemeye doyum olmuyo cok da tok tutyor tavsıye ederım budurmda hıc yaga degmıyor bıle ymurta
olmaz mı , okurken bile beyinde hoş bir tat bırakıyor. Zaten ben sarımsaklı yoğurt döktükten sonra kösele ayakkabı bile yenir grubundanım.
BU öğlen de havucu kavurup sarımsaklı yoğurt döküp yiyeyim diye plan yapıyordum. (Üstüne de ceviz tabii)
kahvaltım :
öncesinde limonlu su
2 kayısı kıvamı yumurta
1,5 kk peynir
2 küçük dom.
1 sivri biber
biraz maydonoz
2 minik acı biber turşusu
½ ajda bardak ceviz
1 fincan limonlu yayla çayı,içine yaprak yeşil çay ve biberiye de koydum,öyle demledim
kahvaltı
kıvırcık nane roka maydanoz dereotu sogan domates
zeytın 2yumurta pulbıber beyazpeynırlı salata
2kayısı 3badem 1kuruerık omega3
kıraz sapı cayı
tatlım bende sımdı ona benzer bı tarıf verıcektım benden once davrandın:)
kıslar bırde suyu ıyıce kaynatın kaynayan suyun ıcıne yumurtaları kırıl kevgırle alın.uzerıne sarımsaklı pulbıberlı nanelı bır sos hazırlayın yemeye doyum olmuyo cok da tok tutyor tavsıye ederım budurmda hıc yaga degmıyor bıle ymurta
çılbır çılbır çılbır en favori yemeklerimden.
teşekkür ederim canım.evet arada kaynayabiliyor mesajlar ama benimkiler son günlerde hiç cevap almayınca,biraz dikat çekeyim,ilgi toplayayım dedimyok arkadaşım ben okuyorumda yazdıklarını fazla tecrubeli biri olmadıgımdan hemde fazla mesaj kirliligim olmasın diye fazla yazmıyorum .yoksa tüm arkadaşların yazdıklarını okuyorum.benimde birkaç soru sormuştum cevap alamadım .ama mesaj yogunlugundandır diye düşünüyorum.
biliyorum canım sen hasta olduğun için muafsın
canım tarçın kan sekerini dengeler diye biliyorum
canım hep okuyorum amam hastayım fena halde pek evde bakamıyorum okuldada tenefüs ve öğle arlarında yazabiliyorum![]()
sabah 3 kayısı+ su+ 1 yumurta +4-5 ceviz+ 6 zeytin +2lokma ekmek+biraz peynir+1 biber
kızlar ekmeği neden yedim çünkü afedersiniz ama popom acımaaya başladı yineinanın çok zor ve sürekli ondan mı bundanmı diye düsünüyorum aptalca gelecek size belki ama 3 lt ye yakın su içiyorum ondanmıki :26: cevizden miki:26: ekmek yememektenmiki:26: antibiyotiktenmiki :26:düsünmediğm sey kalmıyor ya
valla bulamadım
aa çok pardon canım görmedim..yaa demek güzel olmadı,tühh!ben de günlerim de yapabileceğim bir çeşit olur belki diyordumafiyet olsun cnm mutlaka dene maydonozlu kaşarlı omletii
bu arada daha önce yazmştm ama görmedin sanırım. senin netten bulduğun patlıcanlı böreği denedim cnm da ehhh işte olduu ne bilim sulandı bayaa çekmedei de suyunuu belki ben yapamadımm![]()
200 gr. çk güzel canımloxii neredesin bak ben bugun -200 vermişim hayret de ne hayret işdir bu..
hemen sabah kahvaltımı yazıyorum..
1 çorba kasesine doldurdum ceviz kuru üzüm incir kayısı yedim
3 yumurtadan omlet yaptım çocuklrla beraber yedik ben tahmini 2 ye yakınını yemişimdir.
peynir
çay
canım basenlerin diyetle değil sporla gider bence.Tabi yine sağlıklı beslenmek adına karataya devam edebilirsin kendini sıkmadan.ideal kilona geldiğinde koruma kısmında da devam edeceksin ama elki daha töleranslı olarak.yani 3. öğün yapabilirsin hatta şu anda da yapmalısın bana göreArkadaşlar bu mesajıma cevaplarınızı bekliyorum çünkü çok merak ediyorum.
Ayrıca arkadaşım haklısın aslında çevremdekilerde gerek yok diyorlar.Ama bence 5 kilo fazlam var.Soyunup kendime bakınca gözüme çarpan ilk şey koca basenlerim.Birde Belim henüz ideal boyutunda değil can simitlerim var demiştim daha önce D: istediğim ölçüde olmak istiyorum.
Giysilerden yağ fışkırsın istemiyorum.
ovvv çılbır gibi yaniii çok tuttum bunu teşekkürler canımHaşlanmış yumurtaları istediğimiz büyüklükte kesip, üzerine aynı mantıda olduğu gibi sarmısaklı yoğurt ve tereyağında pul biber sosuyla tadlandırıp kahvaltınızda afiyetle yiyebilirsiniz.. çok enfes oluyor :131:
asmam nerde yaaa
Bizde okurken hoş bir tebessüm bıraktık sayende aysel
planını bozmak gibi olmasın ama, havucun da bol yenmemesi gerektiğini biliyorum ben sanki, bol şeker ihtiva ediyor sanırım, bilgili arkadaşlar aydınlatırsa iyi olur.
yağa değsin değsin.. dün kitabı okumaya tekrar başladım da, yağ yakımı için vücudun yağ alması gerekiyor arkadaşlar yağı tamamen kesmeyin sakın. yumurtayı suya kırmak bana hep itici gelmiştir nedense.. hiç denemedim ama hani yumurtayı haşlarken bazen çatlarda suyun içine doğru patlayıverir ya yandan yandan.. işte o görüntü geliyo aklıma ıııhh oluyorum![]()
ooyyyy ben de sarımsaklı yoğurda bayılırımmmmolmaz mı , okurken bile beyinde hoş bir tat bırakıyor. Zaten ben sarımsaklı yoğurt döktükten sonra kösele ayakkabı bile yenir grubundanım.
BU öğlen de havucu kavurup sarımsaklı yoğurt döküp yiyeyim diye plan yapıyordum. (Üstüne de ceviz tabii)
afiyet olsun canım.evet domatesin yerine ne koysam diye düşünüp duruyorum ben de.taze meyve de koyuyorum bazen ama son günlerde tatlı isteğim yok çok şükürKahvaltı:
2-3 adet kuru kaysı
bol ceviz
12 adet tuzsuz siyah zeytin
1 parça tuzusz taze peynir
küçük boy domates
küçük boy salatalık
şekersiz çay
domates ve salatalık artık son günlerini yaşıyor. Kahvaltılara marul maydanoz ekleme zamanı
şimdi saat 11.13 ve yeşil çayımı yudumlarken bu satırları yazıyorum. Burada olmaktan, Karatay beslenme düzenini uygulamaktan, hep birlikte kilo vermekten çooooook mutluyum.
![]()
heeh işte bu çılbırrrrtatlım bende sımdı ona benzer bı tarıf verıcektım benden once davrandın:)
ben de seviyorummm eşim bayılırrçılbır çılbır çılbır en favori yemeklerimden.
tatlım acı bıber tursunu nasıl yıyosun sabah sabah helal kıs sana
valla canım çok ilginçtir ki acı yiyemeyen bir insanken ben,hamileliğimden acı biber turşusuyla aşk yaşıyordum resmen.hemoroid olacak kadar hem dehala daha bayılırım.yalnız çıkışı vizeli oluyor diye yemiyordum epeydir,şimdilerde bağırsaklarımı çalıştırsın diye yiyorum,işime de geliyor
ıoohh super bır öğün afiyet ossun bacım
şeker oranı yüksek ama ayda yılda bir de yemek lazım değil mi?
kerevizli olsa daha iyi amaevde kereviz yok.
bence denemelisin tatlım.yağı hıc bırakmıyorum cnm daha dogrusu bırakamıyorum iş yerınde yedıgımız ıcın yemeklerı nekadra yag kullanılıyo bılmıyorum en azından baska taraftan kısıyım dıyorum
200 gr. çk güzel canım
canım kuru üzümün glisemik indeksi çok yüksek,o yüzden çok tavsiye edilmiyordu sanki :26:
herkse selam
bende tuhaf değişiklikler başladı ,3 gundur sabahları kahvaltımı ettığım zman aynı hamılelığımdekı gıbı bı agırlık cokuyo ustume uykum gelıyo halsızleşıyorum,canım ıstemıyo ama sankı tatlı bışey atsam agzıma toparlanıcam gıbı oluyorum ama yıne de yemıyorum tatlı bışı.
ıkıncısı yıne uc gundur akşam ogunumden bı saat sonra mıdem yanıyo,benım hıç mıde rahatsızlığım olmazdı cok tuhaf.nasıl yanıyor anlatamam...sızde hıç oldumu bu sorunlardan ben ıkı haftadır dıyetteyım henuz.son uc gundur bunlar belırdı.ne ac hıssedıyorum nede canım bışı ıstıyo ama boyle oluyorum..mesela kahvaltıyı saat 9 da yaptım hala agırlık var ustumde dolanamıyorum evde(ne yapmam lazım bılgısı olan var mı