Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hangi bayan güzel bacaklara sahip olmak istemez ki.? Bayan estetiğinin vazgeçilmez öğesidir düzgün bacaklar. Bayanlar zayıflama egzersizlerine devam ederken bacak iç ve dış bölgesi için de inceltici hareketler yapmak istemektedirler. Aşağıda güzel ve ince bacaklara sahip olmamız için egzersizler ve tavsiyeler bulunmakta. Bir de Suna Dumankaya’dan kolay ve harika bir selülit giderici formül öğrendim.

Bu hareket; Bacakları ve kalçayı güçlendirir. Önemli miktarda kalori harcamaya yardımcı olur.
Uygulama: Ayakta dik durun. Bacaklarınızı yana doğru açın. Kalçanızı mümkün olduğunca geriye doğru atarak dizlerinizi bükün.

Egzersizi yaparken:
- uzağınızdaki bir sandalyeye oturmaya çalıştığınızı hayal edin,
- kalçanızı diz hizasına kadar getirmeye çalışın,
- dizlerinizi öne doğru çıkarmayın,
- harekete başlarken soluk alın, bitirirken verin.

Faydası: Bacakların ön kısmını güçlendirir.
Uygulama: Ayakta dik durun. Bir bacağınızı öne alın. Arkadaki bacağınızı dizinizi bükerek kalça hizasına kadar öne doğru kaldırın. Her seri sonunda bacak değiştirin.
Egzersizi yaparken:

- öndeki bacağınızı hafifçe bükülü tutun,
- dizinizi kalça hizasından daha yukarı kaldırmaya çalışmayın.

Uygulama: Ayakta dik durun. Bir bacağınızı, hafifçe tekme atar gibi öne doğru uzatın. Her seri sonunda bacak değiştirin.
Egzersizi yaparken:
- havadaki bacağınızı yere paralel ve kalça hizasında tutun,
- seriyi tamamlamadan ayağınızı yere koymayın,
- arkaya doğru eğilmeyin.

Faydası: Bacakların arka kısmını güçlendirir.
Uygulama: Ayakta dik durun. Vücudunuzu hafifçe öne doğru eğin. Bir bacağınızı dizden bükerek arkaya, kalça hizasına dek kaldırın. Her seri sonunda bacak değiştirin.
Egzersizi yaparken:
- hareket sonrası ayağınızı yere koyarken parmak uçlarınıza basın,
- bacağınızı kalçanıza değecekmiş gibi çekin,
- omurlara binen yükü hafifletmek için ellerinizi bir duvara dayayarak destek alabilirsiniz.

Faydası: Bacakların iç kısmını güçlendirir.
Uygulama: Yanlamasına uzanın. Üstte kalan bacağınızı bükün, altta kalanı yukarı doğru kaldırın. Her seri sonunda bacak değiştirin.
Egzersizi yaparken:

- sırtınızı dik tutun,
- bacağınızı çok yukarı kaldırmaya çalışmayın,

Not: Tüm bu hareketleri 3 x 10 set olarak yapabilirsiniz.
Güzellik uzmanı Suna Dumankaya selülit noktasında selülitleri yok etmek için harika bir tarif sundu bizlere.

İşte aspirinle selülit giderme formulü:
-10 limonun suyu
-20 aspirin
-limonun suyu kadar susam yağı

Bütün bu malzemeleri cam bir şişe içerisinde iyice karıştırın.sorunlu bölgelere iyice sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da yürüyün. 2 hafta içinde farkı göreceksiniz. Hatta ilk hafta başlayacak değişim.
Bunun yanı sıra; hergün 1 saat yürüyecek olursanız daha güzel ve pürüzsüz bacaklara sahip olabilirsiniz.

Bacaklarımın incelmesini sağlamak için ne yapmalıyım?
Bunu yapmanın en hızlı ve etkili yolu, yüksek miktarda karbonhidrat ve az miktarda yağ içeren bir diyet uygulamaktır.

1- Günlük aldığınız yağ miktarını günde 30 grama düşürün.

2- Bu 30 gramın en fazla 10 gramı doymuş yağ olsun.

3- Yemeden önce etlerde bulunan yağı iyice ayıklayın.

4- Bol meyve ve sebze yiyin.

5- Esmer ekmek, makarna, pilav, fasulye ve tahıl gibi karmaşık karbonhidratları tercih edin.

6- Egzersiz sağlıklıdır. Ama abartılı yapmanız, istediğinizin tam tersi bir etki yaratacaktır.

Kalın bacaklardan muzdarip pek çok kadın, soluğu spor salonlarında alarak, bu problemlerini egzersizle çözme yoluna giderler. Ancak bu çoğu zaman, bacakları inceltmek yerine kalınlaştırır. Bu nedenle egzersizi abartmadan ama düzenli olarak yaparak, yeme alışkanlıklarınızı değiştirmeye konsantre olun.

Unutmayın: Bacaklarınızı inceltebilirsiniz.

kıslaaar selaaam
uzun zamandır yoğunum giremiyorum, bugün karatay da 15. günüm ve sanırım gram veremedim, çok sıkı uyguluyorum bulgur yenebilirmiş bak ben kebapların yanından direk kaldırtıyorum,bir kaşlık bile sürmedim ağzıma, 5 ten sonra yemiyorum ama gr vermedim
ama bana herkes çok zayıfsın diyor, 55 olduğum halde 51-52 görünüyormuşum, ben de sıkılaştığımı hissediyorum sanki
ama yine de kafam bozuk anajım, ben niyeti bozdum kendime teselli armağanı olarak ARby's deluxe menü düşünüyorum, sakın beni engellemeye kalkmayın, sizdn isteğim, bu günahı ne zaman işleyeyyeyim? bi öneri verin? zira çıldırıciiiim :52:

beni gunaha sokuyorsunnnnn:47::47::47:
madem herkes inceldiğini soyluyo sen neden sapıtıyon...:47:
ne tesellisi yaw..teselli degil övguye ihtiyacın war senin.....
ne guzel incelmissin,insulin direncini kırıyosunn ama neden vucudunu aglatacaksın o Arbys in bide delux menusunu yiyerek bacım..
derin derin nefes al bi bardak su iç..ve düşün...
e madem yemeye karar verdin bugun 10 km yuru..baskası kurtarmaz,eger yuruyemem diyosan yeme sakın..:47:

kıslaaar selaaam
uzun zamandır yoğunum giremiyorum, bugün karatay da 15. günüm ve sanırım gram veremedim, çok sıkı uyguluyorum bulgur yenebilirmiş bak ben kebapların yanından direk kaldırtıyorum,bir kaşlık bile sürmedim ağzıma, 5 ten sonra yemiyorum ama gr vermedim
ama bana herkes çok zayıfsın diyor, 55 olduğum halde 51-52 görünüyormuşum, ben de sıkılaştığımı hissediyorum sanki
ama yine de kafam bozuk anajım, ben niyeti bozdum kendime teselli armağanı olarak ARby's deluxe menü düşünüyorum, sakın beni engellemeye kalkmayın, sizdn isteğim, bu günahı ne zaman işleyeyyeyim? bi öneri verin? zira çıldırıciiiim :52:
illa yiyeceksen öğlen ye ve en az 2 saat yürü akşamda hafif geçir erken ye

kahvaltın dört dörtlük olmuş et tavuğum afiyet olsun enerji olsunnn :nazar:
saol petusum..kahvaltıda tıka basa yediğim zaman zararlı şeleri degil yemek aklıma bile gelmiyo..
şu yuruyus olayını arastırıym bakem bi hoca ne diyoo..
evet kahvaltı o kadar önemliki evde olup iki öğün yapacağım günleri bekliyorum işteyken sabahları erken canım çekmiyor yumurtada zorlanıyorum iş gelincede burda biraz zor oluyor haliyle yumurtasız yapıncada açlık oluyor muz yumurta kadar tok tutmuyor ve asla yerini tutamaz bence yumurta mükemmel bir besin

bu arada öğle menüm
iki yumurtalı ıspanak
keten tohumlu yoğurt
bir muz
sizce muz günah mıdır?
değil ama sabah yemen tavsiye olunur

Hangi bayan güzel bacaklara sahip olmak istemez ki.? Bayan estetiğinin vazgeçilmez öğesidir düzgün bacaklar. Bayanlar zayıflama egzersizlerine devam ederken bacak iç ve dış bölgesi için de inceltici hareketler yapmak istemektedirler. Aşağıda güzel ve ince bacaklara sahip olmamız için egzersizler ve tavsiyeler bulunmakta. Bir de Suna Dumankaya’dan kolay ve harika bir selülit giderici formül öğrendim.

Bu hareket; Bacakları ve kalçayı güçlendirir. Önemli miktarda kalori harcamaya yardımcı olur.
Uygulama: Ayakta dik durun. Bacaklarınızı yana doğru açın. Kalçanızı mümkün olduğunca geriye doğru atarak dizlerinizi bükün.

Egzersizi yaparken:
- uzağınızdaki bir sandalyeye oturmaya çalıştığınızı hayal edin,
- kalçanızı diz hizasına kadar getirmeye çalışın,
- dizlerinizi öne doğru çıkarmayın,
- harekete başlarken soluk alın, bitirirken verin.

Uygulama: Ayakta dik durun. Bir bacağınızı öne alın. Arkadaki bacağınızı dizinizi bükerek kalça hizasına kadar öne doğru kaldırın. Her seri sonunda bacak değiştirin.
Egzersizi yaparken:

- öndeki bacağınızı hafifçe bükülü tutun,
- dizinizi kalça hizasından daha yukarı kaldırmaya çalışmayın.

Uygulama: Ayakta dik durun. Bir bacağınızı, hafifçe tekme atar gibi öne doğru uzatın. Her seri sonunda bacak değiştirin.
Egzersizi yaparken:
- havadaki bacağınızı yere paralel ve kalça hizasında tutun,
- seriyi tamamlamadan ayağınızı yere koymayın,
- arkaya doğru eğilmeyin.

Faydası: Bacakların arka kısmını güçlendirir.
Uygulama: Ayakta dik durun. Vücudunuzu hafifçe öne doğru eğin. Bir bacağınızı dizden bükerek arkaya, kalça hizasına dek kaldırın. Her seri sonunda bacak değiştirin.
Egzersizi yaparken:
- hareket sonrası ayağınızı yere koyarken parmak uçlarınıza basın,
- bacağınızı kalçanıza değecekmiş gibi çekin,
- omurlara binen yükü hafifletmek için ellerinizi bir duvara dayayarak destek alabilirsiniz.

Faydası: Bacakların iç kısmını güçlendirir.
Uygulama: Yanlamasına uzanın. Üstte kalan bacağınızı bükün, altta kalanı yukarı doğru kaldırın. Her seri sonunda bacak değiştirin.
Egzersizi yaparken:

- sırtınızı dik tutun,
- bacağınızı çok yukarı kaldırmaya çalışmayın,

Not: Tüm bu hareketleri 3 x 10 set olarak yapabilirsiniz.
Güzellik uzmanı Suna Dumankaya selülit noktasında selülitleri yok etmek için harika bir tarif sundu bizlere.

İşte aspirinle selülit giderme formulü:
-10 limonun suyu
-20 aspirin
-limonun suyu kadar susam yağı

Bütün bu malzemeleri cam bir şişe içerisinde iyice karıştırın.sorunlu bölgelere iyice sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da yürüyün. 2 hafta içinde farkı göreceksiniz. Hatta ilk hafta başlayacak değişim.
Bunun yanı sıra; hergün 1 saat yürüyecek olursanız daha güzel ve pürüzsüz bacaklara sahip olabilirsiniz.

Bacaklarımın incelmesini sağlamak için ne yapmalıyım?
Bunu yapmanın en hızlı ve etkili yolu, yüksek miktarda karbonhidrat ve az miktarda yağ içeren bir diyet uygulamaktır.

1- Günlük aldığınız yağ miktarını günde 30 grama düşürün.

2- Bu 30 gramın en fazla 10 gramı doymuş yağ olsun.

3- Yemeden önce etlerde bulunan yağı iyice ayıklayın.

4- Bol meyve ve sebze yiyin.

5- Esmer ekmek, makarna, pilav, fasulye ve tahıl gibi karmaşık karbonhidratları tercih edin.

6- Egzersiz sağlıklıdır. Ama abartılı yapmanız, istediğinizin tam tersi bir etki yaratacaktır.

Kalın bacaklardan muzdarip pek çok kadın, soluğu spor salonlarında alarak, bu problemlerini egzersizle çözme yoluna giderler. Ancak bu çoğu zaman, bacakları inceltmek yerine kalınlaştırır. Bu nedenle egzersizi abartmadan ama düzenli olarak yaparak, yeme alışkanlıklarınızı değiştirmeye konsantre olun.

Unutmayın: Bacaklarınızı inceltebilirsiniz.

hareketler güzel fakat yağsız et yemeye,karbonhidratı fazla alma kısmına katılmıyorum aksine yağlı et yiyebiliriz ve karbonhidratı kaliteli ve abartmadan yemeliyiz diyorum

kendi kendine moralini bozdugun için sana okkalı bi patak gonderiyorum:4::4::4::4:
bu da pepetiyee:4::4::4::4:
ama patagı gondermekte haksızmıyım yani..hergun yuruyus yapıyoruz hemen hemen,ve azıcık da olsa kaslarımız artıyo..kas ve yag demirle pamuk misali..kas agır yag hafif..yagın yerini hafiften kkas almaya basladı,vucut inceliyo ama agırlık artıyo..
yaw lutfen bunlara takılmayın yawww:47::47::47::47:

kesinlikle katılıyorum moral bozmak yok hem siz bu topiğin moral kaynağısınız ben sahsen sizler sayesinde motive olarak kilo vermeye başladım...

beni gunaha sokuyorsunnnnn:47::47::47:
madem herkes inceldiğini soyluyo sen neden sapıtıyon...:47:
ne tesellisi yaw..teselli degil övguye ihtiyacın war senin.....
ne guzel incelmissin,insulin direncini kırıyosunn ama neden vucudunu aglatacaksın o Arbys in bide delux menusunu yiyerek bacım..
derin derin nefes al bi bardak su iç..ve düşün...
e madem yemeye karar verdin bugun 10 km yuru..baskası kurtarmaz,eger yuruyemem diyosan yeme sakın..:47:

yok babe, bugün yemicim, uygun bi zaman önerisi istiyom mesela; 1 ay dolsun ye veya aman 1 ayın dolmadan yeme işte vücudunda bilmemne salınımı tepetaklak olur ziyan olur onca emek falan var mı? diye soruyom

hayırlı sabahlar hanımlar
dün bayağı yoğun ve yıpratıcı bir gün geçirdik
nete hiç girmeye vaktim olmadı
ölen kardeşimin çocuklarıyla ilgili sıkıntılarımız vardı sevgi-liebe daha önce yazmış kardeşimizi kocası öldürdü
onon çocuklarıyla uğraşıyoruz akşam ayrıntılı yazabilirim belki
şimdi çıkmak zorundayım
bugün klasik kahvaltımı yaptım
dün bildirim yapamadım ama zaten kilo verememişim
4 haftadır aynıyım
eşim 1,5 kilo oğlum 1 kilo verdiler
toplamda eşim6
oğlum 5 kilo verdiler
bende veririm herhalde zaten şimdi buna takılacak vaktim yok hayırlısı dua edin bizim için öksüz ve yetimlerimiz için
Allah a emanet olun

allah yardımcınız olsun...

offf letafeeeet, Allah hepinizin yardımcısı olsun, kardeşinin yasıyla mı, eniştene öfkenle mi, yeğenlerinin travmasıyla mı.... uğraşacan şaşırmışsındır, çok zor bir durum. Kesinlikle yardım almalısın, bu süreç zor süreç.çok üzüldüm...

illa yiyeceksen öğlen ye ve en az 2 saat yürü akşamda hafif geçir erken ye

evet kahvaltı o kadar önemliki evde olup iki öğün yapacağım günleri bekliyorum işteyken sabahları erken canım çekmiyor yumurtada zorlanıyorum iş gelincede burda biraz zor oluyor haliyle yumurtasız yapıncada açlık oluyor muz yumurta kadar tok tutmuyor ve asla yerini tutamaz bence yumurta mükemmel bir besin

değil ama sabah yemen tavsiye olunur

hareketler güzel fakat yağsız et yemeye,karbonhidratı fazla alma kısmına katılmıyorum aksine yağlı et yiyebiliriz ve karbonhidratı kaliteli ve abartmadan yemeliyiz diyorum

Doğrudur arkadaşım,
Onemli olan hareketler canım. Biz diyetimize devam edelim .. Ama bu hareketleri de yapmaya çalışalım ve bol bol su icelim , yürüyelim :8::29:

canım allah sabır versin size.dünyada böyle sorunlu,ağır kişilik bozukluğu olan insanlar oldukça kimseye huzur yok:50::50::50:

kıslaaar selaaam

Kilon gayet iyi canım,arada tabiiki kaçamaklar oluyor,ama bunu ne kadar az yaparsak bizim için o kadar iyidir,özellikle dışarıdaki hazır gıda ürünleri için söylüyorum bunu.Bugün haberlerde dinledim,hazır gıda endüstrsinde çin tuzu kullanılıyor,yedikçe daha çok yiyelim ve de doymayalım diye.Bununla ilgili bir yazı:

Çin tuzu, ölüm tuzu... - ARDA USKAN - Takvim

reglim yaklaştı,acayip acıkıyorum ya.midem kazınıyo resmen.kalkıp yürüyüşümü yapayım bari:37::37:

Gitsin yağlar kış kış yürü Fzgunum :46:

Yürüdüm iyiniyetlim. 45 dakika. A bu arada artık kahveyi şekersiz içebiliyorum. Alışmaya başladım. :32:

Canım ellerine sağlık.kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.azimle yukarılara çıkıyorum geçen hafta en sondum bak 2 sıra yükselmişim :1: .ayyy napıyorum ben ya kendime gelmem lazım kızlar bişey diyin bana havalar ısındıkça iyice cozutmaya başladım :4::18:

Esasım ne oldu sana, yaz geliyor, bak daha tiril tiril elbiseleri giyeceksin, unutma, titre ve kendine gel arkadaşım. Seni çok öpüyorum:54:

2.öğünüm: 1 dilim dana ızgara, 3 kaşık bulgur pilavı, turşu, 1 kase cacık, 1 k.incir, 4 ceviz

Pepeti ,canım sana bir şey soracaktım. Senin menüler, bayağı azaldı. Doyuyor musun, yoksa bilinçli olarak mı azalttın. Sevgiler.

Back
X