Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dikkat ettimde topikteki kızların çoğu bu hafta regl oldu veya olmak üzere

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

genelde öyle oluyorya canım etkilenirmis bayanlar bizde burda bir gurubuz tabakı etkilencez. ben dün gece rüyamda eski masal arkadasımızla nisanlısını gördüm :1::1: onlara akıl veriyordum bak sakın kayınpederinize aldırmayın eşyaları kendiniz alın kenidniz ödeyin yoksa o alır size ödedtir bide ben aldım diye kasım kasım kasılır dedim nisanlısı bana çok sinirlendi böle akıllar verme diye . çok komikti ya :60:

Canım merak ettim şimdi.. Günaydınn afiyet olsunn
canım sağolasın ben görevlendirme çalışıyorum ya memde birlikte çalıştığımız elemanla ilgili sıkıntı var biraz kabak benim başıma patlamaz inş ondan sıkıntılıyım biraz :5:
öğlen:
tereyağlı çökelekli omlet
domates salatalık biber
şekersiz çay

akşama misafir çağırıcağım acaba ikram olarak ne yapsam tabi ben yemeyeceğim hiç birinden
:8:

arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 3 aydır dukan yapıyordum ve emziriyorum ama kızımda benimle birlikte zayıfladı hemen bıraktım acaba karatay diyeti emziren anneler için uygunmu birde neler yenebiliyorrr:44:

ben deee:34:

Yürüdüm iyiniyetlim. 45 dakika. A bu arada artık kahveyi şekersiz içebiliyorum. Alışmaya başladım. :32:

Esasım ne oldu sana, yaz geliyor, bak daha tiril tiril elbiseleri giyeceksin, unutma, titre ve kendine gel arkadaşım. Seni çok öpüyorum:54:

2.öğünüm: 1 dilim dana ızgara, 3 kaşık bulgur pilavı, turşu, 1 kase cacık, 1 k.incir, 4 ceviz
Afiyet olsuuunn.. Ş.siz kahvenin tadına alışırsın:46: ben de ş.li içemiyorum:32:
kendi kendine moralini bozdugun için sana okkalı bi patak gonderiyorum:4::4::4::4:
bu da pepetiyee:4::4::4::4:
ama patagı gondermekte haksızmıyım yani..hergun yuruyus yapıyoruz hemen hemen,ve azıcık da olsa kaslarımız artıyo..kas ve yag demirle pamuk misali..kas agır yag hafif..yagın yerini hafiften kkas almaya basladı,vucut inceliyo ama agırlık artıyo..
yaw lutfen bunlara takılmayın yawww:47::47::47::47:
Haklısın canım :16::16:
Öğlen menüm
2 kase çorba
3-4 dal marul
2 bardak ayran
3-4 tane ceviz
Çok güzel afiyet olssuunn
canım sağolasın ben görevlendirme çalışıyorum ya memde birlikte çalıştığımız elemanla ilgili sıkıntı var biraz kabak benim başıma patlamaz inş ondan sıkıntılıyım biraz :5:
öğlen:
tereyağlı çökelekli omlet
domates salatalık biber
şekersiz çay

akşama misafir çağırıcağım acaba ikram olarak ne yapsam tabi ben yemeyeceğim hiç birinden
:8:

İnş. canım... Benim de misafirim var.. Gül tatlım var tatlı kurabiyem var vee patates salatası yapıciim yeter bence. Kolay gelsin Fizofim

arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 3 aydır dukan yapıyordum ve emziriyorum ama kızımda benimle birlikte zayıfladı hemen bıraktım acaba karatay diyeti emziren anneler için uygunmu birde neler yenebiliyorrr:44:

Canım örnek menüler için birinci sayfaya bakabilirsin. Bence bu şekilde beslenme biçimi emziren anneler için de çok uygun. Ama teretdütlerin varsa doktoruna sorabilirsin.

Pepeti ben de 58.8 gördümdü geçen bi daha :50: ben de her gün tartılıyorum ama neden neden veremiyorum yaaa:31:
Kurumeyveyi kestim. Haftada 1 kez bulgur yiyeceğim.. İnş. veriririz artık yaa
canım ya ben bulguru hiç yemiyecem gecen hafta misafirim vardı onlara yaptıklarımdan malesef yemistim- cuma öğle arası patates salatası yedim- cumartesi kısır yiyyince kilo almadım ama yürüyüşler sayesinde çünkü 7 gündede 90 dk yürüdüm , veremedim yani hatamı biliyorum :26::26:

kendi kendine moralini bozdugun için sana okkalı bi patak gonderiyorum:4::4::4::4:
bu da pepetiyee:4::4::4::4:
ama patagı gondermekte haksızmıyım yani..hergun yuruyus yapıyoruz hemen hemen,ve azıcık da olsa kaslarımız artıyo..kas ve yag demirle pamuk misali..kas agır yag hafif..yagın yerini hafiften kkas almaya basladı,vucut inceliyo ama agırlık artıyo..
yaw lutfen bunlara takılmayın yawww:47::47::47::47:
propcilcim insallah canım ya kas oluyodur da ondan tartı değismemistir. seni zayıfsın zatı tuzun kuru dimi :1: 55 olsam bi ne isterim yaa yürüyüşü bırakmıyorum bırakmıyacam inşallah en azından kilo almam.

Pepeti ,canım sana bir şey soracaktım. Senin menüler, bayağı azaldı. Doyuyor musun, yoksa bilinçli olarak mı azalttın. Sevgiler.
canımya aslında öğlen yemek yemeyi bırakınca kilo verme hızım artttı bide yoğurt yiyorum ki midem kazınmasın aslında acıkıyorum yanı. aksamda yemeğim hazır olmuyor yürüyüsten gelince 18:00 den önce yiyebilmek için ne varsa uygun yiyorum yemeğim geç hazır oluyor . ama bilinçli az yemem yani

nasılsınız bakalım mesajımı yazıp geçmişe bakayım :31:

kızlar digital baskül almayı düşünüyoruz hangi markayı önerirsiniz ?şöyle az gösteren bişey istiyorum :52::52::52:

Afiyet olsun.. Yürüyüş de yapılmış:46::46:

Loxandra sana bişey sorsam loxi omleti nasıl oluyor tarif senin herhalde
:1::1:yok yaw benım degıl aslında tarif,otlu omlet olarak bılınıyor,bizim kızlar hıc duymamıs,ben soyleyınce loxi omleti kaldı adı:21:
tarif soyle:yumurta,rende kaşar,ve kıyılmıs maydanoz,dilediğin baharatlar pul bıber karabıber gibi eklenerek karıstırılır,tavada tereyagında altust ederek pişirilir.
aynı tarif dereotlu da çok guzel oluyor.ayrıca kasar dısında baska peynırler de kullanılabılır.afiyet olsun:16:

kahvaltın dört dörtlük olmuş et tavuğum afiyet olsun enerji olsunnn :nazar:

nabıyon be yaaa hoşgeldin looo ya ne dicem kıı aç karnına nasıl yürüyon eyi değil deyorlar bir bardak süt neym içeydin bariii şu uzamnlarda bi kararverse aç karnamı tok karnamı sabahmı akşammı ayy ne zaman bu işin doğrusu aybalam
ne bilem gııııı?ac değildim zati,akşam sağlam yemiştim propcy nintepsi küftesinden(amma da reklam yaptım haa):1::1:o bakımdan bir rahatsızlık olmadı yururken,donuste kostur kostur kahvaltı yaptım ama,sanırım yuruyus acıktırdı:9:
ne zararı varmıs aceba ac karna yurumenın?:26:

kıslaaar selaaam
uzun zamandır yoğunum giremiyorum, bugün karatay da 15. günüm ve sanırım gram veremedim, çok sıkı uyguluyorum bulgur yenebilirmiş bak ben kebapların yanından direk kaldırtıyorum,bir kaşlık bile sürmedim ağzıma, 5 ten sonra yemiyorum ama gr vermedim
ama bana herkes çok zayıfsın diyor, 55 olduğum halde 51-52 görünüyormuşum, ben de sıkılaştığımı hissediyorum sanki
ama yine de kafam bozuk anajım, ben niyeti bozdum kendime teselli armağanı olarak ARby's deluxe menü düşünüyorum, sakın beni engellemeye kalkmayın, sizdn isteğim, bu günahı ne zaman işleyeyyeyim? bi öneri verin? zira çıldırıciiiim :52:
insülin direnci 6 ayda kırılıyor.6 ay sonra yıyebilirsin:34:

Canım bende sabah kahvaltımda kuru meyveyi arttırmıştım. Daha önce de ikram edildi çikolata, tatlı ama canım istemedi. Dün gece müthiş canım istedi. Tadımlık derken koca bir dilim yedim:17::17::17:
Neden bir anda böyle oldu anlamadım:18::18:
Karnımda da kocaman bir şişlik oldu 3 gündür, tartıda da + çıktım (ilk kiloma geri döndüm) zaten moralim baya kötü:5:
canım sen birkaç gun karataya kaçamaksız uy,normale doner kılon:34:

evet gayet uygun,emzirerek yapan arkadaslar oldu burda:34:

İnş. canım... Benim de misafirim var.. Gül tatlım var tatlı kurabiyem var vee patates salatası yapıciim yeter bence. Kolay gelsin Fizofim
sağol canım benim senin menü süper daha ne olsun yeter tabi,bende milföyden börek,makarna salatası,ve nevzine yapıcam eksik malzemeleri almak içinde çıkışta markete yürüycem :1:

canınız tatlı yemek istediğinde ne yiyorsunuz ben tatlı çok severimde :1:
tarçınlı süt-muzun üstüne kakao dökebilirsin-kuru kayısı arasına sevic fındık koyabilrisin ya da kakaoya bulayabilirsin-kuru inciri de kakouya bulayabilirsin.....

canım ya ben bulguru hiç yemiyecem gecen hafta misafirim vardı onlara yaptıklarımdan malesef yemistim- cuma öğle arası patates salatası yedim- cumartesi kısır yiyyince kilo almadım ama yürüyüşler sayesinde çünkü 7 gündede 90 dk yürüdüm , veremedim yani hatamı biliyorum :26::26:
propcilcim insallah canım ya kas oluyodur da ondan tartı değismemistir. seni zayıfsın zatı tuzun kuru dimi :1: 55 olsam bi ne isterim yaa yürüyüşü bırakmıyorum bırakmıyacam inşallah en azından kilo almam.

canımya aslında öğlen yemek yemeyi bırakınca kilo verme hızım artttı bide yoğurt yiyorum ki midem kazınmasın aslında acıkıyorum yanı. aksamda yemeğim hazır olmuyor yürüyüsten gelince 18:00 den önce yiyebilmek için ne varsa uygun yiyorum yemeğim geç hazır oluyor . ama bilinçli az yemem yani
Sen güzel de yürüyosun canım ben pek yürüyemedim geçen hafta ama bulgur bu hafta daha yemem:50:

hoşbulduk canım teşekkür ederim 6 yada 7 kilo vermek istiyorum ne kadar zamanda verebilirim acaba
Herksein kilo verme hızı farklı ama emziriyorsan daha hızlı verebilirsin bizden.. Haftada ortalama 1 kilo sağlıklı:34:
nasılsınız bakalım mesajımı yazıp geçmişe bakayım :31:

kızlar digital baskül almayı düşünüyoruz hangi markayı önerirsiniz ?şöyle az gösteren bişey istiyorum :52::52::52:

Az göstereninden ha:60:

Back
X