merhaba kıslar
bugun telefonu ewde unutunca nete giremedim maalesef..
ne cok yazmıssınız ayy oku oku bitmedi..

GULERYUZ ve ASYA dıgum gununuz kutlu olsun kızlar..nice saglıklı ve karataylı yıllara inşallah..
SERSUM hayırlısı olsun bebaam hakkında..sıkma canını..heryerin iyisi var kotusu var..eminim iyi okullar da vardır zaten..
İYİNİYETLİM geldim canım..kız ben senin için ogun neden endişelendim bilionmu..ya ondan bi gun once deprem oldu burda dedin..bi gun sonra da sabah seni goremeyince cookkk korktummm

ama sana caktırmadım tabii

korktugumu...
Çok teşekkür ederim canım

Bu arada sen de kaçamak yapmışsın

Dün ben de yapmıştım o yüzden ceza veremiyorum sana

Hem oluyor arada öyle yapcak bişi yok
öğlen yemeğim 16:30 bitti
bir kase yoğurtlu tavuk çorbası(içinde un ve tel şehriyede vardı)
bir büyük kasede tavuklu keşkek
1 ısırıkta ekmek
1 kase salata
1 incir
1 ceviz
1 bardak yeşilçay..
kızımla 35dk yürüyüş koşuşturma ve
akşamda 40dk spor ..
akşam yemeğine fırında patates patlıcan oturtması (kızartılmış)ve makarna yapıcam..ben yemeyi düşünmüyorum acıkmam sanırım..
belki tatlarına bakarım

günde iki öğün yemek yiyince saat 22.00 gibi acıkıyorum ama hiçbişi yemiyorum bilinçsizce yeme isteğim olmuyor cok garip

benim kurtarıcım sütlü neskafe bir fincan içiyorum açlık gidiyor

bundan 2ay önce aklına ne gelirse yiyen ben için inanılmaz bi irade sahibi oldum sizler sayesinde hepinizi öpüyorum karatay hanımları
canım aynen ben de ne görsem yerdim. Ki gece gece 3-4 çikolata üzerine acılı cips onun üzerine gofret vb böyle dengesiz sadece yemek için yerdim. Bir de karataydan önce akşamları mutlaka meyveye ihtiyaç duyardım ama artık canım istemiyor.
güleryüz ve asyam dogum gununuz kutlu olsun cok cok mutlu olunsallah canlarım
Teşekkür ederim canım, güzel dileklerin için sağol
asyaatescim cok merak ediyorum 49 kg olmak nasıl bi duygu
ben ömrümde 55 asagısını görmedim 55 bı kaç aylıgına gördüm ..
Ben evlendiğimde 48 kilo idim. Zaten hep zayıftım.

6 yıl oldu sanırım kilo aldım 67 oldum..
166 cm boy 48 kilo harikaydııı.. Hemen hamile kaldım 48 kilo ile 62 kilo ile doğuma gittim. Emzirdim kilocuklarım hep gitti doğumdan sonra oldum gene 36 bedencikkk.
Ayyy 66 kilo olunca hep bi yerlerimi gizlemek zorunda kaldım. Kalçam ve göbeğem kocaman oldu.. Giydiklerim yakışmıyordu.. Bu seneye kadar öyleydim. ocaktan beri 66 kilo idim verdim kilolarımı 59 oldum şimdi bile acayip mutluyum...
Gene 55 hedefledim ama 53 e de çekebilirim hedef kilomu...
Şu 59 dan bi kurtulsam devam edeceğim son hızla
İyiniyetli de belirtmiş zaten canım. Ben de yıllarca müthiş zayıftım. Tok karnına kıyafetle 48'i gördüğümde kilo almışım derdim ki midem de kurt var derdim (öyle çok yerdim yani)
Sonra polikistik over nedeni ile doğum kontrol ilacına başladım, bir de o dönem bazı sıkıntılarımı unutmak için her gece bir arkadaşımla dışarı çıkıp 1-2 kadeh alkol aldım.Tabii yanında cips, çikolata vb ağzım boş kalmadı yani

Bir ay sonra bir baktım 45 kilo gelen ben, olmuşum 55 kilo(aç karnına çıplak ve sabah tartılmıştım) Tabii şoka girdim, yemek yemeyi bıraktım. annemin zoruyla sadece akşamları yiyordum oda 1 kepçe çorba falan sadece annemle kavga etmemek için. Baktı annem böyle olmayacak, diyetisyene götürdü beni. Klasik 6 öğün beslenme verdi diyetisyen. Yeniden sporla istediğim kiloya indim (bu arada doğum kontrol ilacını da bıraktım)
sonra doktora bir gittim, meğer ben doğum kontrol ilacını bırakmakla yanlış yapmışım.Kısır olma riskim varmış. Hemen yeniden doğum kontrol hapına başladım. Sonra diyeti bırakmanın etkisi mi yoksa hapın etkisi mi bilmiyorum her şeye saldırmaya, her şeyi canım istemese bile laf olsun diye yemeye başladım. Önce çikolata sonra cips sonra meyve sonra gofret vb yalnız kaldığımda özellikle geceleri kendimi atıştırırken buldum.

Şimdi 49 bile bana garip geliyor. bir de biliyorum ki her ne kadar başka bir doğum kontrol ilacını kullansam da, bu ilaçlar hep kilo yapıyor. Bir - iki gün dikkat etmeyim hemen tartıda +lar başlıyor. İşte böyle canlarım. Off resmen içimi dökmüşüm